Innkjøpsvideoo

Heii! Idag har dagen gått utrolig sakte men samtidig fort, sakte fordi jeg har prøvd å studere i sånn 3 timer og jeg klarer ikke mer,liksom mattematikk er IKKE min sterke side! Her er en innkjøpsvideo med ting jeg kjøpte igår og for en stund siden! Håper du liiker den!

 

Dip dye

Heii! Denne videoen får fortelle :D 

 

Innkjøpsvideo

Hei! Jeg har vært inne i hele dag og lagd en innkjøpsvideo til dere! Ble litt stress med og få den inn på youtube siden noe rart har skjedd,aner ikka hva. Men uansett nå er den her da! Hehe! Ganske random og sløv video menmen! Håper dere liker den da! Kommenter hvilke av innkjøpene dere liker best! :) 

 

Getting ready - morning

Heiii!!!! Da er videoen ute! Håper dere liker den! Har virkelig fått dilla på og lage videoer så det blir nok litt flere frammover! Kommenter på youtube eller her på bloggen! Da blir jeg glad! Jeg går også alltid innpå bloggen til de som kommenterer (om de har blogg) sånn at om du har lyst på en til leser må du kommentere! Haha!

Men her er den! ENJOY!

 

 Nydelig begynnelse bilde altså... 

 

Ellers idag skal jeg på telttur med jentene. Håper været blir litt bedre,akkuratt nå er det ganske fint men det regnet litt før idag.. Men det var meldt fint såå vi håper nå på det! Blir nok telttur uansett vær,kjenner jeg de godt nok! Blir sikkert kjempekoseligt,grilling,snakking,musikk og bading kanskje! Oki men da snakkes vi! Hade! :D

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits