Og vinneren er.....

Etter og ha gått igjennom alle sine blogger og vurdert fant jeg en vinner! Vil bare si at alle hadde fine blogger men jeg måtte jo velge en og det var forskjellige grunner til at jeg ikke valgte de andre!

Og vinneren eeer: Benedicte Håland!

Her er link til bloggen hennes---->  http://hbenedicte.blogg.no/ 

Hun hadde en kjemperein og fin blogg! Hun legger ut ca 2 innlegg om dagen og har fine,lyse bilder! Jeg Syns hun skriver bra og har bilder som henger sammen med teksten! Hennes siste innlegg heter: Ansiktsmaska! Så da er det bare og gå innpå linken over og lese bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar på innlegget hennes! Hun har en kjempebra og fin blogg!!

Bilder av Benedicte!


Min personlige mening: Jeg syns bloggen er bra og fin! Jeg liker at hun har store og lyse bilder og man kan se at hun bruker tid med bloggen! Les den! :D

 

Hva syns du om bloggen hennes?  Har du lest den før den kom her på ukens blogg? 

 

 

Ukens blogg!

Hola! Da er ukens blogg på gang! Det eneste du trenger og gjøre for og være med i trekningen er og kommentere dette innlegget der du skriver jeg er med! Da er du med i trekningen til og bli ukens blogg her! Det du får av og vinne ukens blogg: Du får en meget god og fyldig anbefaling,tre bilder og info om deg og bloggen! Jeg går igjennom vinneren sin blogg og legger til min egen mening om hva jeg syns nederst på innlegget! Så da er det bare og melde seg på! Jo kjappere du er jo bedre sjans har du!Ukens blogg vinner!!

Hello! Nå har jeg altså valgt en ukens blogg,jeg fikk et par på mld og en på kommentar og den som vant er!

Synne fjeldberg!

Bloggadresse- synnefjeldberg.blogg.no! Utrolig kul og fin blogg med masse kult innhold! Hun legger ut innlegg ganske ofte og det er gøy og lese bloggen hennes! Jeg kjenner henne og hun er veldig snill og det er verdt en tur innom bloggen hennes! Siste innlegg: http://synnefjeldberg.blogg.no/1364484166_favoritter.html Hun har fint og ryddig design og hun legger ut mange videoer for tiden så om du liker det ta turen innom!

Fiin!

 

Dette var altså ukens blogg!Om du har lyst på en sånn anbefaling bare og skrive jeg er med også kan du skrive hva du syns er viktig at jeg tar med i anbefalingen, skriv dette i kommentarfeltet på dette innlegget! Så må du anbefale bloggen til minst 2 venner så er du med i trekningen! :D Good luck!

Q- skal du melde deg på?

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits