HATE

 

Hei! Dette blir et innlegg om hva jeg ikke liker at folk skriver på bloggen sin eller,hvordan jeg dømmer en bra blogg eller en dårlig. 

 1. Ikke skriv blogges <3 på slutten av ett innlegg... Eller du kan gjøre det men for meg,gjør det at jeg går rett utav bloggen igjen.
 2. Ta på et gratisdesign,ikke bruk designet blogg.no ga deg... Hater virkelig de der firkantene med fks rosa farge eller blå...
 3. Ikke skriv en bibel hver gang du skriver ett innlegg (jeg vet jeg har gjort det selv i det siste) Men da hopper jeg som oftest over teksten og bare ser på bildene.
 4. Ikke ha skrivefeil. Jeg leser alltid igjennom innleggene mine to ganger for og sjekke skrivefeil som er virkelig obvious... (kleint om jeg har skrivefeil nå da...) men jeg snakker ikke om og skrive fks allt og ikke alt  men fks og skrive bokenr istedenfor boken,fordi du hasteskriver. 
 5. Ikke ha masse lettkledd bilder,for meg sier det bare egentlig at du er desperat etter oppmerksomhet eller noe sånt. Ikke ta dette vondt eller personlig haha. Skriver bare min mening. 
 6. Ikke ha hjerter eller smilefjes i en tekst om det ikke faktisk blir til et fjes eller et hjerte, men bare forblir et sånt -- :) --- <3 Æsj hater deet!
 7. ikke si heii bloggen! 
 8. Ikke sett macen din eller iphonen din ved siden av fks maten din,om iphonen egentlig lå inn på rommet,du bare ville vise frem så du får mer lesere. 
 9. Vær deg selv og ikke bruk den pushup bhen og lettkledde klær,farge håret,kjøpe ALT av merke ting,ta restylane osv... Kun for og komme høyere på topplisten! 
 10. Ikke ha få bilder,hater når det kun er et bilde på en blogg... Bilder får man aldri nok av så lenge de er lyse og fine. Bruk helst str 800 når du laster opp bildene dine,da blir det så fint! 

 
Jeg vet jeg skrev mye det hater jeg og jeg mener selvsagt ikke hate, det er et såå sterkt ord, men jeg misliker!

Ikke ta dere nær av noe som helst jeg skrev her,det er bare min mening om hva jeg syns er en dont i bloggverden haha! 

Sov godt alle sammen! Skal bare ligge her i sengen og dø av vondt i hodet og feber! :D 

1. Mai= fri fra skolen!

Hei! Idag er det 1.mai som sikkert alle vet siden vi har fri fra skolen(jaaa) ! For meg er jo 1 mai bare en deilig dag siden vi har fri meen jeg tenkte og skrive litt om hvorfor vi egentlig har fri 1.mai og hva denne dagen betyr= jeg kopierer fra wikipedia! :D Arbeidernes internasjonale kampdag (1.mai) er en dag for å vise arbeiderklassensstyrke og føre fram viktige saker for arbeidsfolk i dag.

Den internasjonale arbeiderkongressen møttes i paris i 1889 for å stifte Den annen Internasjonale. Etter forslag fra de fagorganiserte iUSA ble 1. mai vedtatt som demonstrasjonsdag, fordi 1. mai 1886 markerte begynnelsen på en generalstreik som resulterte i innføringen av åtte timers arbeidsdag i USA. Disse hendelsene minnes i dag som første mai eller arbeidernes dag i de fleste industrialiserte land. Fra Norge deltok Carl Jeppesen, som sørget for at denne dagen ble valgt også i Norge. Dagen ble første gang feiret i 1890 som arbeidernes egne internasjonale kamp- og festdag. Aldri tidligere hadde arbeidere over hele Europa samlet seg på samme dag til en mønstring for felles krav.

I USA sørget Knights of Labor (Arbeidets riddere) allerede i 1887 for at første mandag i september ble Labor Day, slik at man fikk distansert seg fra de radikale kreftene i Europas arbeiderbevegelser.

Den første 1. mai-feiringen i Norge ble gjennomført i 1890. I Kristiania (Oslo) og Kristiansand ble det arrangert demonstrasjonstog. 3 600 mennesker deltok i 1. mai-tog fra Youngstorget. Arbeidere i Fredrikshald (Halden) feiret dagen med en større fest, og i Skien og Hønefoss var det møter! 

 

 

SÅÅ det var et kjedelig innlegg meen hvis du gadd og lese noe av det har du kanskje lært noe nytt? 

 

Random s* fra tumblr og weheartit

___________________________weheartit_______________________________________ NATTA- <3 

 

 

Noen av mine celebrity forbilder for øyblikket!

Hei! Jeg tenkte og vise dere noen av mine ''kjendis forbilder'' glemmer mest sansynlig mange siden jeg kom ikke på alle, soo here you go!

Selena: Hun er veldig pen og jeg syns egentlig bare hun er et godt forbilde hun er ikke sånn årh jeg må være drit tynn og oversminket for og være kjent,men det går faktisk an og være seg selv og! Også designer hun noen klær jeg elsker+ hun har jo vært i mange av filmene jeg har sett på før også da!

Barbara Palvin: Hun er bare skjønn og en victoria secret modell! Noe som jeg tror enhver jente har \har hatt lyst til og bli! Og jeg syns bare hun har kommet veldig langt og er en veldig flink modell!


Ariana: Stemmen hennes er helt n.y.d.e.l.i.g. og hun er bare morsom og sprudlene og det liker jeg! Hun er positiv og jeg absolutt elsker kjolene hennes!!Dette bildet beskrive min stil helt på prikken! 

 

Justin: Trenger jeg egentlig og skrive noe her? Han er bare p.e.r.f.e.k.t. moahh!

 

Oki så det var det! Har noen fler men tenkte og ikke ta de med siden dette er hovedfolkene da!

 

 

 

Hei!

Hei! Igår hadde pappa bursdag! Kjempekoseligt! Vi feiret den store dagen hans og spiste masse god mat og drikke,ga gavene og bare snakket og lo og hadde det kjempekoseligt og gøy!! Her er outfiten fra i går! 
Hade nydelige!

Har du god musikksmak?

Hei! Jeg må be dere der ute som leser dette om og legge igjen en kommentar med et tips om en sang dere syns er fine! Jeg skal synge forann en del mennesker i juni en gang, men jeg må jo ha en sang og synge! Det er en avslutning for vi er avganselever fra barneskolen så det er litt spesiellt så jeg vil ikke synge liksom sånne type hva skal man si.. Hmmm... Ja trenger en sang som er fin og synge solo til! En sånn fin sang som voksne folk kan like! vet ikke om det var en forklaring? ... herregud, jeg er så dårlig på og forklare ting.. Men ja så pliiiis legg igjen en kommentar om din favoritt sang! ? Da er du kjempe snill! :D


TING JEG HATER

Ikke skrivd i rekkefølge av hvor mye jeg hater det,det er plasert random!

 1. Når folk klager over hvor feit de er når de ikke er det.
 2. Når jeg våkner et kvarter før jeg skal gå og stresser livet av meg så jeg ikke får spist frokost.
 3. Nå jeg skriver kommentar på blogger og det står den å godkjennes før den publiseres.
 4. Når folk har dårlig ånde
 5. Når jeg sier ( lol , kødda , serr , banner.)
 6. Når jeg klarer og si noe sykt upassende eller feil.....
 7. Sjalusi.
 8. Når jeg ler så høyt at alle snur seg og stirrer.
 9. Når jeg faller på cheerleading.
 10. Når jeg lager mat og det ender med at det smaker drit og jeg har brukt opp sånn allt av ingredienser på kjøkkenet!
 11. Gjøre lekser
 12. Vaske,rydde,støvsuge,rydde klær!
 13. Ta vekk sminken.
 14. Pusse tennene
 15. Klengete folk som bare er irriterende.
 16. Folk som later som de er super positive soler som skal skinne hele tiden
 17. Og få komplimanger
 18. Gå innpå blogg.no og ikke ha noen nye kommentarer.
 19. Når jeg skriver et dritlangt innlegg fordi jeg suger og forklare ting.
 20. forskjelsbehandling
 21. folk som hater justin bieber
 22. folk som dømmer pga utseende,justin bieber,musikk,hva man går med.
 23. Når mamma og pappa bruker en av de 1204392589578 kallenavnene de har på meg forann vennene mine -.- 
 24. Når læreren min og foreldrene til folk kaller meg vio...
 25. Når folk går innpå bloggen min mens jeg er i samme rom eller begynner og snakke om ja jeg leste det innlegget ditt eller kan vi se den videoen ?  neei!
 26. Når jeg ikke finner noen ting,eller når jeg står i 2 timer og lurer på hva jeg skal ha på meg også kommer jeg på skolen og føler meg bare stygg!
 27. skittent hår
 28. legge meg,stå opp!!!!!
 29. Når folk griner
 30. Hjertesorg,savn.

     31. Blogger med stygt design eller masse kroppsfokus også skriver de dritlange innlegg om hvor viktig det er at man ikke har det -.- -.-

SIKKERT MASSE MER SOM JEG IKKE KOM PÅ OG SOM ER MER VIKTIG ENN DISSE MEN JA HIHI!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits