Tanker

Noen ord før jeg begynner. Ville gjerne skrive dette innlegget, ikke for å henge ut noen spesielle eller for å dømme noen som helst, for alt i verden jeg putter ikke alle under samme kam! Jeg vil bare skrive, skrive om noe jeg bryr meg om og noe som er interessant for ungdommer som meg og som jeg vet mange tenker på! 

Det er et dilemma, dette her når du begynner på ungdomskolen, så mye forandrer seg så fort. Jeg har sett venner få nye venner og jeg har sett folk dette helt ut. Jeg syns denne "trenden" som er på vei til å bli altfor stor er katastrofisk og helt sinnsykt for å beskrive det med to ord. Det har vært mye snakk om dette før hos forskjellige, men jeg vil bare si min mening, mine tanker rundt dette. Og vær så snill ikke døm det. Jeg vil ikke bruke meg som eksempel for de nære vennene mine kan føle seg truffet og folk på skolen kan tro jeg snakker om de, noe jeg ikke gjør. Jeg snakker ikke om de,eller dem, jeg snakker ikke om noen spesifike personer. Jeg snakker om et tall, et tall av personer som vokser og vokser og som jeg ser hver dag blir flere av.   Kanskje dette er noe som kommer med det å bli ungdom, kanskje det er helt normalt. Kanskje jeg bare har hatt en oppvekst som sier meg at dette ikke er normalt, og ikke burde være normalt. At det er feil. Kanskje jeg overreagerer, jeg vet ikke jeg. Men alle kan få ha sine meninger og jeg er en av de alle, så jeg må få si hva jeg syns. 

Dere vet sikkert ikke hva jeg snakker om engang! Jeg snakker om denne katastrofiske & sinnsyke "trenden" barn&ungdommer helt ned i 12 års alderen driver med. Jeg snakker om alkohol, jeg snakker om røyking og snusing og jeg snakker om å være høy, oppmerksomhet kutte seg og jeg snakker om det faktum at 13 åringer dukker opp full på skolen, full i kutt, full av alkohol. Det verste med det er at de får skryt, de får oppmuntring og null niks konsekvenser for det. De får det som kalles popularitet. Når personer later som de har problemer som gamle folk har, bare for å være populær på skolen, det er helt sykt. Man ødelegger livet sitt og man kommer til å angre senere, når folk modner og inseer at det de gjør er helt sinnsykt så kommer de til å tenke, hvorfor nøt jeg ikke 13 års alderen og var 13 ? Hvorfor var jeg ikke et uskyldig barn som var frisk og sunn, uten noe unaturlige avhengighets skapende stoffer i kroppen min. Alt det kommer jo senere, jeg tenker bare sånn. Hvorfor ødelegge en stor del av livet for å være kul, når alt som står igjen er en ødelagt deg. Når du uansett hadde fått oppleve gutter, alkohol, fester senere i livet. 

Det skumle er jo når du ser vennene dine forsvinne, for de forsvinner faktisk. Helt. Det er som om de blir andre personer, og du tenker: Hvordan kan de ha blitt så ille av å være med feile folk på kort tid, når jeg har vokst opp med dem, og de vokst opp med meg? Var jeg mindre verdt, ikke kul nok til å ha inflytelse? Hva kan jeg gjøre for å gi litt fornuft? Er jeg fornuftig? Burde jeg kanskje gjøre det de gjør? Jeg burde kanskje bli mer populær, jeg burde drikke meg full å legge ut video av det og kanskje jeg burde holdt på med 5 gutter samtidig? Jeg burde kanskje prøve en snus, eller ta en røyk kanskje jeg burde skippe skolen eller banne bare litt mer for å vise at  jeg ikke er helt ute . Sånne tanker kommer til oss alle, det vet jeg. Sånne tanker er enkle og tenke når folk rundt deg oppmuntrer deg til det, og når du ser deres profil bilde har 258 likes mens ditt bare har 90. Men er likes det som teller? Er du helt ute  om du ikke gjør alle disse tingene? eller er det de som gjør det som er helt ute? Jeg har heldigvis en familie som har gitt meg en oppdragelse gull verdt! Jeg har et par venner som enda har fornuften i seg og jeg sier ikke jeg er perfekt. Jeg har aldri gjort noe slikt, kommer ikke til å gjøre det heller før jeg vil det, før jeg har lyst til det selv, ikke fordi noen har påvirket meg. Og jeg vet med meg selv at slike ting vil jeg ikke før jeg er lovlig å gjøre slike ting, og noen ting vil jeg aldri gjøre. Men det å se folk kutte seg. Jeg sverger jeg har sett minst 50% øking i folk som kutter seg nå enn for to år siden, det er liksom normalt å ha en arm full av små kutt, eller arr. Det er helt sykt.De folkene har det ikke bra. Plis ta vare på hverandre og ikke la vennene dine fortsette med denne trenden som kan gå så gale. Ta riktige valg og se langt frem, ikke bare om du får mer respekt av klasse kameratene dine. Eller om du får et rykte, som gjør deg mer "kul". Tenk på verdiene i livet. Kanskje jeg får masse folk etter meg eller en haug med baksnakking, eller rykter for å skrive dette innlegget men jeg bryr meg ikke. Jeg vet hva som er rett og hva som er galt. Og jeg har lov å si det. Jeg sier ingen spesielle og jeg mener ingen spesielle. Alt i dette innlegget er skrevet av meg, gjerne del det videre eller kopier å send for å spre tankene, om du er enig. Håper ingen tar dette feil og selvfølgelig er ikke alle kuttere oppmerksomhets kuttere, men desverre en altfor stor del. Håper du skjønte hva jeg skrev.  Som sagt tusen ganger i dette innlegget, jeg mener INGEN spesielle personer, jeg mener ingen jeg kjenner,ingen på skolen, ingen venner ingen. Jeg mener bare de som gjør det, som jeg ikke en gang kjenner. Ikke ta innlegget feil. Les alt før du skriver en sur kommentar eller melding :) For jeg håper alle skjønner at jeg ikke vil noen som helst noe vondt!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits