Svar på spørsmål

Hvor høy er du? Det er en stund siden jeg har målt høyden min men jeg er vell ca 1.57-1.58,ikke særlig høy altså,men det er helt greit for meg! :DHva er din favoritt aktivitet? Det er jeg ikke helt sikker på,liker og synge,høre på musikk,slappe av og ha kosekvelder\fester. 

Syns om ungdomskolen? Det er både bra og dårlig,jeg liker det myyye bedre enn barneskolen,og det er fint miljø der,men det er så masse arbeid,innleveringer og lekser at man mister mye mer energi. 

Hvorfor e du så Fin ? Åe tusen takk,det var hyggelig!

 Hvor er skjerfet ditt fra? Det er fra Only,tror jeg det var, men de var utsolgt nå.

 


Ka Syns du om Sindre Ryland ? Hehe,han er en kjempehyggelig gutt og veldig snill,håper å få vært med han snart,han virker herlig.


Hvor mye veier du? Vet ikke helt men forrige gang jeg veide meg veide jeg ca 41-42 kg,veier meg ikke ofte,syns ikke vekt er så viktig så lenge man er sunn og frisk!

 

Trener du vær dag? Nei,jeg trener to ganger på cheerleading i uken,også har jeg et hjemmeprogramm jeg prøver og trene 3 ganger i tillegg,men det blir som oftest bare tid til to,så ca 4-5 ganger gjør jeg det.

 

Hva syntes du om kroppen din? Jeg synes den er helt fin den! Jeg er fornøyd og jeg trener for å bli sterkere og mer utholden,har ingen mål om å bli tynnere,men selvsagt alle vil endre noe på seg selv,og alle er ikke helt fornøyd med kroppen,men om jeg skal være pirkete vil jeg såfall trene meg en strammere mage,rumpe & lår. Men jeg syns at alle skal være kjempefornøyd uansett hvordan de ser ut.

 

Hvorfor e du så pen? Så søt dere er,hah. har ikke svar på sånne spørsmål,må jo bare si takk! (Kunne vært penere)

 

Det var noen av spørsmålene som kom inn,still fler om dere lurer på noe! Hva syns du om svarene? 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei,spørsmålsrunden folkens,still spørsmål. Hva som helst. Har fått et par spørmsål men ikke nok til at jeg svarer på den enda. Så nå er det bare og stille spørsmål. SPØRSPØRSPØR


Spørsmålsrunde!

Hallo! Idag er det spørsmålsrunde! Woho! Om du har noe du lurer på,kan være hva som helst,om meg eller noen jeg kjenner (?) Nå har dere sjangs til å spørre! Spør i kommentarfeltet! Svar kommer på video,når er ikke bestemt. 

 
03.08.2013

Hei! Meg og Hanne tenkte og kjøre en spørsmålsrunde der dere kan spørre om ting om henne så svarer jeg. Det blir lagt ut på hennes blogg og kanskje her men dere kan godt spørre spørsmål her i dette innlegget også! Så lurer dere på noe som kanskje er litt pinligt eller kleint? SPØR! Haha, dere kan spørre spørsmål til Hanne også da bare skriver du fks

Hanne: blablablaa

Violeta: blablabla 

Så svarer vi imorgen! :D Jeg har hatt mange spørsmålsrunder i det siste men det er jo ganske gøy da? Og denne er ikke om meg heller, men jeg skal svare! :D

Bestevennan for alltid! 

 

 

 

Big siss svarer

Heisann! Jeg har null planer for lørdagen og søndagen,foreløpig. Jeg vet ikke hva jeg skal finne på? De fleste vennene mine er på ferie men de som er hjemme har planer i think.. Jaja får vell nyte de siste to dagene før kurset og bare slappe av og sitte på pcen haha. Forhåpentligvis blir det fint vær. Søsteren min Ingrid hadde lyst og gjesteblogge på bloggen min,så hun skal ha en spørsmålsrunde der hun svarer på spørsmål om meg. Hun svarer i kveld så dere må kjappe dere. Dere kan spørre om absolutt hva dere vil om meg,og Ingrid svarer fra hennes synspunkt. Jeg er ikke i rommet når spørmålene svares og jeg får ikke se det før det er ute. Så spør i vei alle sammen! Da blir hun glad! 
Skriv så mange spørsmål du vil i kommentarfeltet på dette innlegget :DSpørsmålsrunde!

Hei,da er tiden ute for og stille spørsmål,jeg skal prøve og svare så godt jeg kan!

Favoritt måltid? Det vet jeg ikke helt,men jeg elsker pommesfritt.

Favorittklesplagg? Hm... En hvit topp med blonderygg,den er perfekt! Kjøpte den i spania.
Kjæreste?  nope.. desverre!

Hvordan ser din drømmekjæreste ut? Drømmegutten min har jeg allerede! Men jeg liker utrolig godt når gutter har god stil,går med fks singlett og en shorts. Jeg liker best brunt hår! Elsker den hårstilen som fks Justin bieber har akkuratt nå + sånn 1000 andre. Jeg liker muskler. Han må være sterk nok til og løfte meg opp hihi!

Liker du noen? Ja det gjør jeg!

Bruker du sminke hver dag? Nei,ikke når jeg bare er hjemme og slapper av. Men når jeg skal ut eller på skolen så gjør jeg nok det ja siden jeg begynner i 8. nå.

Opptatt av mote? Jaaaa! Jeg har alltid hatt stor interresse for mote,siden jeg var liten. Elsker og finne gamle klær som er perfekt til bruk i 2013. Og jeg elsker og shoppe!!

Hvor finner du stilen din fra? Den finner jeg fra meg selv egentlig,hva jeg liker og hva jeg syns er fint. Jeg ser også på bilder,tv,i musikk,weheartit også får jeg inspirasjon av forskjellige. 

Leser du alle kommentarene på bloggen? Ja,det gjør jeg alltid! Og jeg prøver og svare på de fleste,elsker kommentarer så kommenter meer! :D

Hva gjør du på fritiden? På fritiden går jeg på cheerleading og jeg synger i et band.

Gleder du deg til ungdomskolen? Om jeg gjør! Å kan nesten ikke vente! Det blir bra,nye folk,ny skole,nye lærere allt nytt! Var på senteret og kjøpte nye skoleting og nødvendigheter og nå er jeg klar for skoleeen,men jeg vet at etter sånn 3-4 mnd med skole,lekser,tentamen osv blir jeg nok drittlei og skulle ønske jeg hadde sommerferie igjen så... 

Hvor er denne tightsen fra? Digger bloggen din du er så flink!! Åe tusen takk,den er fra cubus. 

Når kommer innkjøpsvideo og sminkevideo? Det lurer jeg og på... Jeg må først gidde og ordne den musikken som skal til også må jeg redigere osv så det kan ta en stund.. Men de kommer!

Hvor har du lyst og reise akkuratt nå nevn 3 steder! Og hvorfor.  Jeg vil reise akkuratt nå til : Argentina,for og besøke familie,elsker argentina og ha varme ! Spania,for jeg elsker spania og vil tilbake nå! Frankriket,fordi der har de masse fine butikker med vesker,sminke og allt man vil ha l, hihi

 

Håper du ble fornøyd med svarene! Snakkes! God natt! 

Spørsmålsrunde

HEIHÅ!

Da skal jeg ha en spørsmålsrunde! Du kan skrive allt du lurer på om meg! Har du noen spørsmål om hva som helst egentlig,er det bare og spørre i kommentarfeltet! Jeg svarer ganske kjapt,men jeg gir dere selvfølgelig litt tid til og få spørre. Dere kan enten spørre på kommentarfeltet, facebook, blogg.no eller mail. Helst på kommentar. Mailen sjekker jeg sjeldent så mest sjangs for at ditt spørsmål kommer med er om du skriver kommentar eller mld på face eller blogg.no. Nå har du sjansen til og få svar på allt du lurer på om meg, bloggen, eller andre ting! 

 SPØRSMÅLSRUNDE:SVAR.DEN KOM GANSKE KJAPT!

Hva vil du bli naar du blir stor, og hvorfor? 

Jeg har en stor drøm om og jobbe med noe innen musikk! Helst vil jeg ha som levebrød og være artist,og det er det jeg har mest lyst til og kunne være en såpass artist at det kan være mer enn en hobby! Fordi jeg elsker og synge og ha store publikum!

 

Hva er yndlingsfilmen din?

Hunger games kanskje? haha jeg kommer ikke på favoritt fiilmen min.

 

Hvor har du kjøpt denne genseren?


Den kjøpte jeg på mango! 

Yndlingsartist? 

Justin Bieber! 


Hva er yndlingsmaten din?

Pommesfritt eller pannekaker,pizza? Hmm allt av mat egentlig-untatt fisk og snegler og det derre!


Hva liker du best ved soestrene dine?

AT DE ER VERDENS BESTE PÅ HELE JORD! De er der alltid og de er supersnille og bare allt ma kan ønske seg!!


Hvilken ukedag liker du best, og hvorfor?

Fredag!! For da er det leksefri,idol og bare kosekooos og da har vi fortsatt hele helgen forann oss!


Hva er yndlingssangen din?

Hmm aner ikke! For øyblikket kanskje come and get it,eller out of town girl!

 

Forelsket?

Ja, pittelitt

 

Bestevenner?

Mange! 

 

Hva gjør du på fritiden?

Cheerleading (flyer) rockeakademiet! også venner og familie!

 

Har du dyr?

Ja jeg har en katt som heter Lotta!

 

Den du kysset sist?

H.e.m.m.e.l.i.g

 

Hva gjør du om du får stygge kommentarer? / Hva tenker du?

Hmm om jeg får stygge kommentarer så bryr jeg meg faktisk utroolig lite! Jeg synes de som kommenterer anonymt og skriver noe stygt at de er sinnsykt feige og veldig,veldig barnslige men når jeg får en stygg kommentar bare bryr jeg meg ikke også leser jeg heller de fine kommentarene!

 

Fornøyd med deg selv?

Ja, eller haha øh? hmm er ikke misfornøyd liksom? 

 

Kuleste du har noen gang gjort?

 Sett justin bieber tre meter avstand!! OG MYEEE annet!

 

Flaueste du har gjort ?

Jeg var litt liten også gikk en gutt inn et sted jeg trodde var et lager,så jeg fulgte etter og det var visst en do...... der satt han på do.....

 

Kan du svare på video?

Jeg prøvde!! Unnskyld unnskyld unnskyld!! Men dataen er så teit eller blogg.no? eller java? vet ikke hva jeg skal skylde på meg jeg har spilt inn videoen og ble fornøyd og allt med den også går det ikke an og laste den opp :( 

Kan du legge ut bilde av de siste innkjøpene dine?Liker du noen nå?

ja,litt!

 

Hva er du mest fornøyd med på utseende ditt?

vetsjjj?

 

Hvem liker du?

H.E.M.M.E.L.I.G 

 

Hvem er dine bestevenner?

mangen!

 

Hva er ynglingsmaten din?

svart på lenger oppe!

 

1. Kan du ha sminkevideo ?

hmm... vetsje.. jeg dummer meg så ofte ut på sånne videoer og det er et slit og laste opp videoer på denne pcen med det programmet jeg bruker men kanskje!

 

3. Hvor mange lesere har du ?

(vil bare legge til at jeg begynte og blogge for bare en kort stund siden meen) jeg har pr dag mellom 50-100 lesere!

 

1.. Hva syns du om folk som vil ta bilder (Vis det har skjedd) Hadde det vært koselig vis noen hadde gjort det?

JAAA! jeg synes folk som kommer bort er helt himmelsk! Nei det har ikke skjedd via bloggingen men det har skjedd med meg etter en oppvisning og sånnt og de som gjør det er bare sinnsykt søteee!

 

2. Hva syns du om de i 6 klasse, om alle liksom.

HMM jeg vet faktisk ikke hvem som går i 6.klasse? Oja jooo! De er helt vanlig! De er sikkert kule de hehe jeg pleier ikke være med de liksom men de er helt sikkert kjempegreie!

 

3. Syns du at du er peen? Det syns jeg !

Åe,tusen takk!! Jeg vet ikke ? Hmm .. Det er ikke sånn at jeg griner hver kveld fordi jeg syns jeg er stygg men det er ikke sånn at jeg går rundt og syns jeg er drittpen og viser meg helt sykt fram! Sånn helt vanlig!

 

4. Har du hatt noen blogger før?

Nopp

 

5. Legger du til lesere på facebook som venn, har prøvd.

Jeg har sett at du har prøvd og jeg tror jeg godtok! Men jeg godtar bare de jeg kjenner/har sett før!

 

6. Leser du bloggen min? Nataliem.blogg.no?

Er ikke fast leser men jeg har gått innom den og den var veldig fin!

 

7. Hvilke blogger leser du uten om de på topplisten?

Hmm, de i klassen sine av og til også sånne blogger jeg bare kommer over liksom!

 

8. Hva syns du om leserene dine?

KJEMPENYDELIGE! Det er jo de som motiverer meg med de søte kommentarene og når jeg ser at lesertallet stiger er jo det en liten glede!

 

9. Hvor mange lesere har du hverdag?

50-100,jeg har jo hatt over hundre men det jeg pleier og ha er mellom 50-100 hver dag!

 

10. Hva bruker du av sminke?

Det kan jeg sikkert lage ett eget innlegg om senere! 

HÅPER JEG SVARTE BRA NOK OG AT DERE SKJØNTE SVARENE MINE HAHA! KJEMPEGLAD FOR ALLE SOM STILLTE SPØRSMÅL! OM DU HAR NOEN FLERE ER DET BARE OG SKRIVE DE I KOMMENTARFELTET SÅ SKAL JEG TA DE NESTE GANG! :D

Spørsmålsrunde!

Hola! Jeg tenkte og ha en til spørsmålsrunde nå snart så det er bare og sende inn spørsmål! Enten skriv i kommentarfeltet eller på mail! Håper det kommer inn mange spørsmål,spør om akkuratt hva du vil så skal jeg prøve og svare så godt jeg kan!

Nå sitter jeg her i morenkåpen med vått hår,akkuratt kommet ut av dusjen,og snart eller om en stund skal jeg pynte meg til konfirmasjonsbesøk!

OKEI MEN HUSK OG SKRIV SPØRSMÅL OM DU LURER PÅ NOE!! 

 

HA EN DEILIG OG FIN FRIDAG ALLE SAMMEN!

Svar på spørsmålsrunde 20.02.2013

Hvem liker du?

Haha, føler ikke det blir helt riktig og skrive det på bloggen,prøver og holde personlige ting litt utenfor bloggen men jeg kan si at jeg liker en person hvertfall!

Har du kjæreste?

kanskje det!

Bestevenn(er)?

Jeg har mange gode venner og noen ekstra gode venner men det blir litt dumt og skrive navn i tilfelle jeg glemmer noen! Kan nevne en siden hun har vært bestevennen min helt siden jeg var født og siden hun var født og hun heter Johanne og er superduper! Men folk fra klassen tror jeg ikke jeg skal nevne her, i tilfelle det blir dumt for noen!

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden går jeg på cheerleading og synger i et ¨rockeakademi¨\ ¨popakademi(?)  så går jeg på teater,er med venner og familie!


har du dyr?

Jeg har en katt som heter Lotta!


Kan du ha sminke video ?

Det kan jeg helt sikkert! Men tror jeg skal kjøpe noen nye produkter før jeg lager den.


Bruker du sminke vær dag?

Nei.

Går du på skolen uten sminke ?

ja det gjør jeg hvis jeg ikke orker eller hvis jeg har en sminkefri periode for å slippe uren hud!


Klarer du å gå forbi et speil uten og speile deg?

Haha hmm lurer på hvorfor dette spørsmålet kom opp? hehe kan inrømme at jeg speiler meg i de fleste speil jeg ser men jeg klarer nok sikkert og la vær!

Går du noen gang med daffe klær på skolen?

oh yes baby! elsker det,gjør det kanskje ikke såå ofte men om jeg føler for det er det super behagelig!


Fornøyd med deg selv?

 

Skjønte ikke helt dette spørsmålet? men om det har med utseende så er jeg ikke misfornøyd nei jeg synes alle er utrolig pene uansett så ja får vell si jeg er ¨fornøyd¨ med meg selv! Setter ikke så stort fokus på hvordan folk ser ut, selvom jeg er opptatt av bla mote og sminke betyr det ingenting!

 

Liker du Justin Bieber?

 

Ja! Jeg er en stoor fan og som sikkert mange andre har jeg en drøm om og møte\ gifte meg med\ jobbe med han!

 


- Hva er din favoritt sang?

 

åå.. Synes det er så vanskelig spørsmål fordi jeg er så glad i så masse forskjellig musikk på forskjellig tidspunkt men jeg kan sikkert lage et inlegg med hva jeg hører på akkuratt nå!

 


- Hvilke blogger leser du?

 

Jeg leser, L0ve.blogg.no og Krisssy.blogg.no og bennysriddle.blogg.no andreabadendyck.blogg.no auroramohn.blogg.no og litt annais.blogg.no osv osv 

- Svarer du på video?

 

Nei svarer i et innlegg!

- Hvor får du din inspirasjon til å blogge?

 

På andre blogger, weheartit,får mye inspirasjon hos andreabadendyck.blogg.no . Men får egentlig inspirasjon overalt: i butikker,klær,mat haha, osv osv!

- Hva synes du om blogging ?
svar:
Synes det er en fin måte og vise hva du er interessert i for tiden, eller bare for og ha din side der du kan poste innlegg om det du vil! Syns hvertfall blogging er bra om du liker det og så lenge det ikke tar opp for mye av tiden din er det helt greit!

 

Fav. Hobbi?
Hobby? Hmm vet ikke helt om jeg skjønnte det spørsmålet, men fritidsaktivitet er nok og synge favoritten også kommer cheerleading!

1D eller JB?
Justin Bieber!! 

Hva gjør du på fritiden?
skrev det litt lenger oppe men jeg går på cheerleading,på sang,teater også er jeg med venner og familie!

Kan du ha sminke video :D
svarte på det på et spørsmål over..

Bruker du sminke vær dag?
nei.

Kan du ha et innlegg om hvilken sminke u bruker og det er fra? :)
Ja det kan jeg helt sikkert ha snart!

Liker du å synge?
Jaa! når jeg står på en scene får jeg så good følelse og jeg bare elsker det! Har elsket og synge siden jeg var pitteliten og tror alltid det kommer til og være en del av meg, også håper jeg jo foreløpig på en karriere på scenen og synge i framtiden!

Fornøyd med klassen din?
Er ganske fornøyd med klassen min ja, er ikke såå mangen jeg 'misliker' liksom men noen er jo litt barnslig haha men det er jo bare bra!

Skal dere ha karneval hvis ka skal du være , Evt bilde
Ja vi skal ha karneval nå på fredag, Jeg er ikke helt sikker men tror jeg skal være nerd! kan ta med kamera men vet ikke om det er lov og ta bilder der.. Skal prøve og poste noen bilder av kostymet!

Bruker du hud produkter ? (Hvilken)

 Jeg bruker .Fundation:  Fit me by maybeline. også bruker jeg et solpudder som er fra loreal tror jeg(?) Også litt rouge av og til! Men jeg prøver og bruke så lite sminke på huden som mulig! ;)

Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Prøvde hvertfall og svare så bra som mulig! Takk til dere som sendte spørsmål! 

Spørsmålsrunde skriv spørsmål i kommentar!

Sorry for at det ikke ble noen video igår.. Jeg brukte litt lang tid på og redigere den men så fant vi ut at vi ikke kunne ligge den ut alikevell.Idag føler jeg meg ikke helt frisk så jeg ble hjemme fra skolen. Uff det er så sykt masse med lekser,treninger og samtidig få tid til venner og spesiellt familie,så frammover skal jeg bare slappe av med familien det er absolutt det beste jeg vet!! :) Nå ligger jeg bare her på sofaen og drikker sjokomelk og ser på tv! åå det er så mangen jeg savner for tiden det er så slitsomt haha.... Menmen. Det er bare og skrive kommentar med spørsmål på så kan jeg svare senere idag om det kommer inn noen flere!!

åå naaam, deilig og komme hjem til dette på bordet!!

 

Da blir det kanskje spørsmålsrunde hvis dere lager spørsmål? Ha en nydelig dag videre søte! 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits