Langt døgn!

Hei sorry for seint innlegg! Som sagt maler jeg sengen min, nå er vi endelig ferdige så nå må malingen tørke og da sover jeg nede!Igår fikk jeg besøk av Siri og hun nattet over her! Det vi har gjort på er vell og snakke(om gutter) haha lol,være usosial på hver vår mobil,spise snop,snakke,snakke,musikk,snakke! Haha så vi var våken en good stund i natt!Idag kom selveste Johanne på besøk så da var vi alle tre ute og koste oss,når Siri gikk gikk meg og Johanne inn og bare slappet av på facebook og sånn!Når hun ble hentet dro jeg ut for og hjelpe og flytte masse ting til en som skal flytte! Nå kom jeg akkuratt hjem og jeg tok fram CD spilleren haha omg det er lenge siden jeg hørte på cd men ja det er så mye bedre lyd,så Justin på fullt her i huset nå! 1 april idag folkens ble dere lurt?

Klar for og male!
Q-HAR DU BLITT LURT 1 APRIL? 

 

Dagens blogg kommer senere!

Hei nå drar jeg på tur til byn og litt sånn så da får jeg ikke tid til og kåre dagens blogg! Jeg har fått endel på mld og litt sånn men jeg skal gjøre det når jeg kommer hjem så da er det bare og melde seg på nå i siste liten om du vil ha en anbefaling m bilde her på bloggen min! :D 

 

HADEBRA!

-violeta!

Ukens blogg!

Hello igjen! Jeg vet at jeg nettopp postet ett innlegg men nå kommer altså ett til! Jeg skal ha ukens blogg konkuranse her på bloggen! For og være med må du: Du må anbefale bloggen min til minst 2 venner. Også skriver du en kommentar jeg er med! Da er du med i trenkningen av ukens blogg!  Jeg kommer til og sjekke om du om du har gjort nr 1 og 3! Jeg velger en tilfeldig imorgen ca kl 12! Den som blir valgt Får et bilde av seg på min blogg med litt info om bloggen og en god anbefaling! For ekstra sjanse kan du skrive med i kommentaren jeg er med om hvordan du fikk vite om min blogg! 

TAKK! Da håper jeg noen deltar så er det bare om og gjøre da! ;) Lykke til! 
Påskedag fullt ut!

Hei! Jeg har hatt skikkelig påskedag idag jeg,med blåsing av egg,male egg,klippe sånne greiner til og henge eggene på også nå sitter jeg og mamma og griller i hagen med deilig musikk og masse pledd og puter! Fingrene mine holder på og dø ut siden jeg ikke kan skrive med vottene på men ellers er det helt fint!Har tatt ett par bilder av litt av hvert! Bla frokosten min hehe jeg føler meg stadig sunnere!bolle med strøssel,giga muffin og jordbær.(jeg har enda ikke spist allt!)


No pictures of me today!Kameraet gikk tom for strøm samt med mobilen og pcen såå det er på lading nå! :D

-VIOLETA!

 

Meg synge for maaange år siden!

video:violeta sine bilder 042


Haha for mangen år siden!Jeg fant en video fra jeg var liten også sang jeg hahahaha jaja! Ikke mobb meg haha...

 

27032013

Hello! Igår nattet jeg over hos Johanne helt plutselig ble det bestemt pga vi skulle på ski idag sammen så da var det enklest om vi var på samme sted sånn at vi kunne dra litt tidlig! Det var superkoseligt igår og enda mer superkoselig idag! Vi dro et sted jeg ikke har vært før men det var utrolig fint der,fint vær,høøye fjell og nydelig utsikt,jeg trynte den bare såvidt en gang haha!Troor vi var ute i sånn ca 6 timer så nå er jeg blitt halveis brun\rød i kinnene og har sånn deilig frisk følelse!Etter den ganske lange skituren dro meg og mamma på butikken og kjøpte et par småting.Jeg bare-kan jeg velge en ting vi kan kjøpe? Det endte visst opp med jordbær,to pakker med blåbær,sånn driit god juice,to boller,en muffin,og nesquik! HIhi hun var jo enig med meg da om kjøpene så ja det var digg med litt bær og sånt!Nå sitter jeg i sofaen og hører på musikk og dagdrømmer som vanlig.... Mens jeg spiser på jordbærene og blåbærene haha!


Forresten her er Do it yourselfves resultatet mitt!En body med oppklipt rygg! 


Ut på tur!Iloveu!


<3

Q- HVA HAR DU GJORT PÅ IDAG? 

 

 

GOD MORGEN

Hei! Jeg sto opp skikkelig tidlig idag sånn 9 tiden...Hvem står opp i 9 tiden i påskeferien,jaja jeg sto opp og satt meg rett ned i sofaen og så på tv,så gikk jeg på kjøkkenet og lagde meg mat også skulle jeg egentlig filme hvordan jeg lagde frokosten min men neida halveis i filmen gikk kameraet tom for strøm! Så har jeg egentlig bare slappet av,synget,hørt på musikk!Snart kommer Johanne bestevennen min! Hun har jeg ikke sett på kjempelenge så det blir superkos at hun kommer på besøk idag!Akkuratt nå er jeg i morgenkåpen og gårsdagens sminke sitter fremdeles i huden min og jeg ser ut som ett troll på håret,Så planen for de neste 20 min er nok og vaske meg i fjeset,sminke meg,finne klær også ordne håret!Jeg har så lyst og gå ut siden det er så fint vær men det er liksom ikke noe varmt så hva skal jeg gjøre ute egentlig? Noen tips? Men nå må jeg kjappe meg litt sånn at jeg ser littegrann bedre ut når Johanne kommer haha! Søteste kosepusen!

Q- har du tips til hva jeg og Johanne kan gjøre på ute?

Ut igjen!

Hei! Følte det ble litt mangen ut innlegg men jaja sånn er det når du er så populær som meg! Haha neida! Idag skrev jeg jo ett innlegg om at jeg skulle ut en tur og fikk ikke helt tid til og skrive hva jeg skulle,jeg dro på senteret with the familio også gikk vi noen ærender og tok noen bilder til litt av hvert haha det høres litt rart ut! Siri fikk ikke lov igår og sove over (litt rart siden det er påskeferie men what can you do?) Nå skal jeg snart møte en venn av meg fra klassen som heter Mari! Tror vi bare skal være litt ute nå på kvelden er det så deilig og være litt ute det er sånn litt varmt og litt sånn kveldskaldt men lyst!Elsker det skikkelig sommerish! Aner ikke hva vi skal ute egentlig kanskje tar hun hunden med elns haha kos blir det hvertfall alltid! Igår planlegget meg og my mama resten av ting til Oslo turen til konserten!Å gleder meg såååååååååååå mye!!!!!!!! Meg og mams i oslo's gater hehe det er noe for seg selv det da blir det nok shopping,konsert selvfølgelig,mer shopping og Justin Bieber all the way!! Men nå skal jeg gjøre meg litt klar og sånn også drar jeg ut med Mariklumpen! Såå ja slenger bare noen bilder med!Innkjøpet for idag!Bilderamme fra photoknudsen I think (?) Tror bare det var det jeg kjøpte!

Snakkes! 

Q-Hva synes du?

På vei ut!

Hei alle sammen! Nå drar jeg straks ut,har egentlig litt dårlig tid så det blir bare ett raskt innlegg!Kan sikkert skrive sener hva jeg skal ute.Det er så dumt jeg lagde et DIY prosjekt i går med en body og en t-skjorte også fant jeg ikke kameraet mitt men uansett jeg er superfornøyd med resultatet så når jeg finner kameraet kan jeg helt sikkert ta bilde av det eller så kommer det sikkert på et outfit innlegg! Men nå må jeg gå snakkes!
Sunday!

Hello! Idag har jeg vært med Siri,vi var ute isted og danset,sang,hørte på musikk og trente litt på cheerleading! Nå spiser vi snop og går igjennom bilder haha Siri står og synger ... Tror hun skal hjem og spise snart,jeg og er sulten håper vi og skal spise snart!Siri lærte meg en sånn kopp sang ting den var ganske tidig!Tror kanskje Siri skal sove hos meg om hun får lov og jeg får lov,det hadde jo vært kos! Åå nam jeg begynner og lukte noe mat nå hehe=mat elsker!! Har egentlig ikke så mye mer og skrive om annet enn at jeg ble litt irritert fordi jeg skrev et innlegg isted så kom jeg ani noe så gikk allt vekk...Oog jeg har Justin Bieber på hjernen hele tiden!Tenker på han all the time!! Sikkert fordi konserten nærmer seg! Can't wait! Idag tok vi egentlig ikke så mange bilder,men vi tok noen da!


woow fin jeg var på håret.... 


Skjønning!


Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits