Hvordan jeg ordner håret - Krøller

Hei! Jeg lagde en liten video av meg når jeg krøller håret! Jeg synes det er en veldig søt stil på håret og jeg liker veldig godt og gå sånn! Så håper du liker videoen! :D (videoen er ikke redigert i det hele tatt men enjoy) Husk og kommenter hva du syns om den!   

video:hvordan jeg ordner hret med krll


Hva synes du?

The last 72 hours

Hei ! Jeg sa jeg skulle bli flinkere til og legge ut fler innlegg MEN jeg sa også at jeg dro til Oslo på mandag og fikk sikkert ikke blogget så mye der! Og så flink som jeg er så glemte jeg pc laderen min så dataen gikk tom for strøm samme dag vi kom dit.... Men det gode er at nå er jeg tilbake for fullt! Nå kommer oppdatering fra de siste 72 timene\3 dagene jeg ikke har blogget!


På vei til Oslo! Dette ble vell tatt på vei inn i bilen til flyplassen!


Da vi kom fram på hotellet skiftet jeg før vi dro ut i karl johans gater,her er altså outfitet fra mandagen! Så det første jeg gjorde i oslo var og åpne kofferten og ta utav noe av de mange tingene jeg hadde med! Bare for og liksom lage mitt preg på hotellet hihiii

Det var en mann som kom og banket på hotelldøren vår sånn midnatt etter konserten og ville vi skulle ta ned plakaten utenfor døren hahahhaDa dro vi ut en tur i gatene for og få oss noe mat!NAAAM, vi gikk til en indisk resturang i karl johans gate,jeg har vært der en gang før og det er kjempegod mat!


Her ser dere mange beliebers vente utenfor grand hotell mandagen altså et døgn før konserten! Danserene bodde på det hotellet og da ville jo vi se de så der sto jeg et par timer hver dag! Og det lønte seg for jeg fikk sett de ca 4 ganger og jeg snakket litt med to av de! 

Møtte Charlotta fra ph på gaten fikk tatt ett par bilder men valgte og ikke ligge de ut for hennes skyld!

det var veldig masse media uansett hvor man gikk ble vi spurt om og stå i bakgrunnen og hyle eller synge eller bli intervjuet! Men det er jo kos da!

så kjøpte vi oss litt junkfood og koste oss på hotellet! Kos!stygt bilde menmen her ser dere mandagskveldens kosemat!


haha... 

                                                                                                         KONSERTDAGEN                                                                                       


Outfit for konserten! (Gikk med genseren lukket)
Plutselig begynner det og pøsregne!!! Og vi står i kø!

Nedtellingen begynte!!Jeg savner han... <3 Det ble syykt mange bilder sorry men det var ikke halvparten av alle de bildene og ikke minst videoene jeg tok! Tok også masse videoer når jeg møtte danserne og når jeg så justin i en svart bil sammen med kenny og dan! Det var en ganske syk video! 

Så¨det var litt  av Oslo turen!

Vi gjorde jo selvfølggelig masse annet men jeg tok ikke allt med for som dere sikkert merket ble dette et drit langt innglegg! Men en opplevelse for livet det var det garantert! Jeg gir den Osloturen og Justin en kjempesterk 6 i terningskast haha! Det hadde kun vært litt bedre om jeg ikke fokuserte så mye på og ikke besvime på konserten og hvis jeg ikke mast kameraet i gulvet så hele filmen av de første 10 min ble vekke.... Meeen I love Oslo I love Justin! I love you! Natta!

OSLOOO I LOVE YOUUU

Heeei! Er egentlig kjempeglad akkuratt nå kom jeg og mamma hjem fra noen timer utenfor Grand hotell med et par 100 andre fans og ventet på at danserene til Justin skulle komme!Vi så de i en svart vip buss,det vil si jeg så alle de hylende jentene(og guttene) løpe driit fort oppover mot oss og da jeg så bussen fulgte jeg bare etter hihi! Så der var danserene på vei til telenor arena for og øve!Justin kommer ikke før imorgen men da blir det masse hyling og løping får jeg tro! Det var egentlig ganske morsomt og bare stå og vente på de for i mellomtiden kom radiofolk og interviewet oss + nrk1 og tv2 så om du så direktesendingen fra tv2 isted var jeg der og sang haha flaut men sant! Så etter litt shopping og spising og venting sitter meg og mamma her i hver vår seng og spiser junkfood haha,smash,potetchips,boller og brus og litt frukt da!

I bilen på vei til Oslo!


outfit for today!


haha utenfor døren på hotellrommet vårt :D


Here we are :DLong time no see

musicnodes  
Ariana har nesten blitt et lite forbilde hun har en utroig fin stemme og hun er så skjønn og elsker håret hennes haha! Denne sangen er så fin! Hør den :D
Ariana Grande / Mac Miller: The WayHeia! I det siste har jeg vært veldig opptatt egentlig så jeg har jo ikke blogget!! Neeeei! Men jeg har tenkt på bloggen om det hjelper? :D Neida men jeg skal love masse innlegg fremover men ja jeg skal jo reise imorgen til Oslo så da kommer jeg ikke til og blogge så mye der men kanskje ett innlegg eller to hvis jeg tar med pc'en.Gleder meg sååååånnn til konserten! Tror hele verden kommer til og høre hylene mine... .HIHI (de som kjenner meg vet at jeg kan hyle ganske så høyt om jeg blir glad) :D Mamma sier hun begynner og kjenne litt på reisefeberen -.- Liksom sånn jeg har hatt det de siste 10 ukene... KOS blir det hvertfall garantert!Hvordan går det an at det ikke blir kos når jeg er i Oslo's gater og shopper også skal jeg jo se Justin for første gang! Utrolig at jeg aldri fakstisk har sett han i virkeligheten jeg har kun sett han på skjermer? hmm jaja uinteresant for dere! Nå får jeg finne ut hva jeg skal ha på meg og pakke,DRIIT VANSKELIG og finne ut! Blir litt mange bilder siden jeg ikke har blogget på noen dager!!Litt av hva jeg har pakket! 

sånn ser rommet mitt ut når jeg pakker. Liiteegran rot kanskje? 

Tenker kanskje jeg skal gå med dette på konserten? + Justin bieber skrevet over hele meg og mer smykker og armbånd!Magetopp fra BikBok.Bukse fra kappahl.Armbånd og believe smykker fra Cubus!


HADE  :D

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits