Sunday Dinner- outfit&hair

Mye outfits nå ja, men snart får vi besøk av et vennepar av mamma og pappa så skal vi ha deilig søndagsmiddag, dette er et så fint antrekk syns jeg, hvertfall for meg, jeg elsker disse fargene og synes antrekket er lett og fint! Håret er naturlig, kom akkuratt ut av dusjen og lot det tørke så tok jeg half up half down med en sløyfe! Ps. håret er ikke helt den fargen som er på bildene, føler det ble nesten oransje skjær i det og det har jeg ikke i virkeligheten, menmen. 

 
Genser fra gina tricot. Bukse fra Kappahl faktisk! Og perlearmbåndet vet jeg ikke helt hvor er fra. Sløyfe(pakke med bånd) fra søstrene grene! Likte du det? 

today's outfit - Sugar spice allthing nice

Heii! God lørdag alle sammen! Jeg har ingen planer for dagen, det stresser meg litt haha, liker ikke og sløse bort en hel lørdag på ingenting, vil finne på noe! Tenker jeg skal spørre noen venner om de blir med på starbucks og ta en kaffe,det er jo nesten minst en meter snø ute og jeg elsker snø, så da vil jeg til byen, der er det så nydelig om julen! Her har dere dagens antrekk. En topp fra kappahl og en cardigan fra H&M ! Viser ikke buksen fordi det er en kosebukse aha, har ikke ordnet meg helt ferdig enda!
Outfit 10/13/13


Heisann! Dagen ble ikke fullt så kjedelig som jeg trodde,jeg tok en tur til byen med Amalie og Maria også så vi gåten om ragnarokk,den var utrolig gøy og litt skummel hehe. Anbefales og se den! Her er det jeg gikk med til byn!

Jakke cubus kr ca 400,husker ikke helt.

Dr.martens kr 1.700

Klokke cmyk ,det husker jeg ikke..

Runde solbriller,aner ikke hvor de er fra og hva de kostet.

Skjorte fra h&m,aner ikke hva den kostet,gammel. 


 

Bukse aner ikke..veldig veldig gammel!!

Hva syntes du? 

 

 

 

Schoolday number one outfit

Heii! Skoledagen overstått,var ikke skummelt i det hele tatt men det var ganske kjedelig. Jeg føler bare vi var med de vi kjenner fra før og vi pakket bare alle bøkene våre i bokbind og fikk høre om regler osv... Jeg ble litt overasket over reglene i og med at det var sånn ca 2 han nevnte og det var og komme presis og at vi kan ha tlf i friminuttet og når læreren sier vi kan ha de i timen,noe de sa at de sa ofte. Så de er ikke så streng da! Og mat og drikke er tillatt i timene osv. så hadde vi friminutt og satt egentlig bare inne på mobilen og snakket ahah! Kom hjem og siri kom på besøk hjem fra skolen så skypet jeg med en,en god stund. Og var ganske usosial,jeg skypet siri så på tv haha! Så gikk siri hjem og nå sitter jeg i sofaen og ser på tv og prøver og få kontakt på skype igjen haha! Vi fikk utdelt en timeplan men den var så stygg haha! Har alle de fargene gul,rød,grønn,blå,brun,lilla og oransje ! Haha,æsj! Så jeg lagde heller min egen på pcen! Jeg syns den ble ganske fin,hvertfall finere enn den vi fikk utdelt... Vi sluttet klokken 11 idag så det var jo greit. Det er en coop rett ved siden av så der gikk vi etter skolen ahah!

 
Her er den planen vi fikk ... '

 

Jepp! 

Hvordan har din dag vært så langt? Hva syns du om outfiten ? Topp-bikbok. bukse-primark.klokke-cmyk

Outfit 170813

Bukse- primark. Genser-bikbok Veske-h&m  

 

Hva syns du? :D

Outfit 04082013

Heii! En stund siden jeg hadde outfit post,men her er det! Idag kjørte meg og mamma oss bare en tur til dit jeg skal hver dag neste uke på sangkurs,sånn at jeg vet hvor det er. Vi kjørte først opp der det var også viste hun meg om bybanen,bussen osv hvor jeg skulle gå på og av og sånt også kjørte vi en tur opp til den skolen jeg har lyst og gå på videregående,bare for og se,jeg hadde så lyst. Det er en utrolig bra musikk skole,håper jeg kommer inn når den tid kommer! Etter det kjørte vi inn til byn og gikk litt rundt der,da hadde vi hentet søsteren min også var hun også med. Så kjøpte vi vaffler og is og gikk rundt og latet som vi var turist i egen by,det er litt gøy det og vet du! Idag skal jeg legge meg litt tidligere men jeg  være våken til klokken 00:00 siden en god venn av meg har bursdag imorgen! :D (Jeg skal være først til og gratulere) 


Bukse//kappahl. Topp//bikbokBaksiden på toppen. 


Lys peach bukse. Nydelig,elsker den! I str 7-10 år da er den inntilsittende. Bukser er altid så stor i strl..


 

                                                                                                             MAH HAIR


 

 

Outfit 240713

Hei! Slenger ut outfit fra tidligere i uken! Jeg har jo blogget om alt annet så jeg har jo glemt at jeg tok outfit bilder! Printed tights- cubus kr 150. Utsolgt) Topp- Bershka,barcelona. Smykke- glitter eller cmyk. Husker ikke helt.

 

 

HVA SYNS DU? 

RLL

Hei! Idag kjører jeg en dagens outfit såå her er det! Håper du liker det! By the way! Jeg HATER kaliteten på bildene like mye som dere og jeg er døds irritert over det men jeg tok bildene med data kameraet fordi mitt kamera er enda tomt for batteri såå sorry!

hårbånd/sløyfe fra panduro

ralph lauren skjorte! Om det er sånn man skriver det haha!

bukse primark!

klokke cmyk.

Ha en nydelig dag videre alle sammen!ENDELIG TRENING IGJEN!

Hei! Nå har det ikke vært trening på lenge føles det ut som og jeg gleder meg kjempemasse til og dra! Det har jo vært påskeferie så da var det ikke også før det igjen kunne jeg ikke den dagen så det har vært en stund siden nå! Men før jeg drar på cheerleading tar jeg og slenger inn outfit fra jeg dro ut på butikken en tur! Peplum topp primark,hettejakke bikbok-400? buksetights h&m kr 100 (?) også dongerijakke!

 

ADDING- JEG SKREV DETTE INNLEGGET FØR JEG GIKK PÅ TRENING OG PUBLISERTE DET NÅ GADD IKKE ENDRE ALLT ! :D

Outfit 030413

Hello! Det ble null blogging igår jeg var helt dauenes trøtt og skolen hadde akkuratt begynt så det ble mye lekser desverre... Men nå skal jeg straks dra ut på sokkedans!Sokkedans er en slags fest en gang annenhver mnd i en gymsal der vi har en dj og 5-6-7 klasse er med,det er ikke noe big deal men det er jo koseligt da! Kveldens outfit!


Her bak meg ser dere den nymalte sengen min! Fornøyd!! Shorts-bikbok kr 400? Body-en eller annen butikk i byn brukte den da jeg gikk på ballett!

HVA SYNS DU? 

 

 

 

Nagler for alle penga

Hei! Dagens outfit,En peplum topp med nagler,en peachfarget bukse,militærgrønn jakke,dr martens.Peplum topp med nagler fra bikbok kr, can't remember. 400  ish

Peach bukse fra kappahl kr 150!Dr martens.Hva syns du? Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits