What's in my bag?

Heisann og goood  høstferieeee!! Nå skal jeg snart dra på IKEA med mamma og spise ! Her er videoen,håper dere liker den og gjerne lik den på youtube og legg igjen en kommentar. Beklager meg for at jeg ser så stygg ut og det kvisetrynet,menmen... ENJOY


effekter

 

 

 :)) 

Namnam lunch

Heii! For noen dager siden lagde mamma og de en deilig lunsj jeg tok et par bilder men jeg har helt glemt og poste de,men det var bare så fine og sunne farger. Ikke redigerte bilder faktisk! Så sunn og deilig lunch! Jeg kunne spist blåbær og jordbær hver dag hele tiden! Om du er sånn som meg og har søt sug heleeee tiden og må ha noe i munnen 24'7 så anbefaler jeg og ha masse kasser med jordbær og blåbær i kjøleskapet og heller spise det enn og spise opp sjokoladen og restene av godteriet fra helgen. Du føler deg så mye bedre og friskere og smakene er himmlsk og sunt! Vi har faktisk både amerikanske blåbær og jordbær i hagen så det blir deiligt nå de er modnet. Fine farger sant? 

 

On the making of

Heii! Masse innlegg nå ja,men jeg tenkte og lage en sminkevideo til dere idag... Jeg vet jeg har sagt det før uten at det har skjedd men de blir aldri bra! Men jeg prøver hvertfall,og nå prøver jeg mitt 2218381 forsøk på en etterspurt sminkevideo! :D Men om jeg lager den så må dere ikke bli sur om den er kjempedårlig og om jeg sminker meg ''feil'' for jeg sminker meg på min måte, og jeg vet lite om hvordan jeg ''burde'' legge på fundation eller leppestift haha! Bryr meg heller ikke så lenge resultatet er fint.


 

Spørsmålsrunde- Ingrid svarer

 

Si 5 ting som er irriterende med Vio.

Hmm fem ting var faktisk litt mye. Hun er ikke så veldig irriterende faktisk, bare når hun prøver å være det. Da maser hun veldig. Også er hun ganske sta ? hun liker at ting skjer slik hun vil at de skal skje, og når de skal skje. Også blir hun litt fort irritert for teite ting.

 

Hvordan er hun som søster?

Violeta er verdens beste søster (sammen med vår andre storesøss seff). Hun er søt og snill og har en skikkelig fin personlighet. I love her <3    

 

har dere god kontakt med hverandre?¨

Ja det vil jeg si at vi har!

 

 hvordan vil du beskrive personligheten til vio?

Violeta har som sagt en kjempefin personlighet. Hun er glad i alt og alle, og vil ingen noe vondt. Hun er ærlig og liker ikke å krangle. Hun er rett og slett en veldig god person.

 

 Beskriv henne med tre ord

Snill, morsom, vakker


Si 5 ting du liker ved hun.

1. at hun nesten aldri blir sur

2. at hun er seg selv

3. at hun smiler og er glad

4. at hun er snill med de rundt seg

5. at hun er den hun er!

Er dere gode venner ?

Ja :-)

Hvordan er vio hjemme til vanlig?

Vet ikke hva jeg skal svare på dette spm.? Hehe hun er helt normal! Spiller sims eller synger eller blogger eller er med familien eller venner.

Syns du hun bruker mye sminke eller passelig?

Syntes hun er finest uten sminke men når hun først bruker sminke så bruker hun ikke for mye.

Krangler dere mye?

Nei

Støtter du hun uansett hva?

Selvfølgelig!

Får du vite når hun feks får kjæreste eller holder hun det hemmelig?

Hun sier kanskje én ting men så får jeg ikke vite noe mer. Tror hun blir litt flau!

 

Er hun en familie person?

Ja det er hun så absolutt!

Hva heter kjæresten hennes, trenger litt ertemateriale.

HEHE Geir, hun har nok ikke kjæreste.. - Enda!

Synes du vio er snill? hva vil hun bli når hun blir våksn

Voksen*. Hun er kjempesnill. Hun vil bli artist!

Hva pleier du og Vio å gjøre når dere er med hverandre?

Litt av hvert. Når vi er hjemme ser vi på tv sammen, snakker sammen, lager mat sammen, spiller spill.. vanlige ting!

ka syntes du om stilen hennes?

Hun har veldig søt stil:)

tar hun ofte klærerne dine?

Nei, bare når hun får lov!

syntes du dere ligner?

Ikke sånn veldig, men litt kanskje?

ka syntes du om håret til hun?

Håret hennes er verdens fineste og jeg er misunnelig!

e hun flau hjemme?

Flau over hva?

blir hun sur hvis hun ser noe fint hun vil ha i butikken men hun ikke får det?

Ja det blir hun nok.

snakker hun ofte om JB?

Nja, det var mer før, men litt er det.

 

Sånn det var spørsmålene!


Smile to the world and the world will smile back

Heii! Change in plans.  Jeg sover over hos Hanne idag,vi var nettopp ute og tok et par bilder helt til vi gikk inn for det var litt kaldt haha. Så ringte moren og lurte på om jeg ville sove der,kjempekoseligt det! Så da spiser vi her også pakke jeg ting og tang ogs drar vi. Jeg tar med pc og lader så jeg blogger sikkert der også. (mest fordi jeg skal skype men også pga bloggen,haha) Jeg vet ikke hva dere vil jeg skal skrive om.. Men jeg er lei av hverdagsinnlegg.. Jeg prøver jo og lage litt spørsmålsrunder,10 ting du ikke visste,innkjøp,produkter,wants osv.. Men er det noe annet dere vil at jeg skal skrive om så skrik ut! Bare gi meg beskjed! :D Hva skal du ikveld? 

 

På vei hjem til meg!

Heii! Er såå happy! Da klikket jeg meg nettopp hjem en nydelig kjole fra sheinside!Årh den er så fin! Fant den helt tilfeldig idag og jeg elsker den! Den er veldig min stil og jeg ser for meg at jeg kommer til og bruke den en god del! Den var ikke dyr i det hele tatt (syns jeg)! Såå fornøyd! Så da er det bare og vente på at den skal hentes også det spennende øyblikket om den er passelig! Noe jeg håper så inderlig at den er! 

Her er nydeligheten min, den er rosa (selvfølgelig) 


Var ikke den fin? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits