Ny sang

Hei! Jeg har funnet en ny sang, kanskje den er gammel, eller dere har hørt den før! Jeg vet ikke, men jeg tror den er ny! wops, nei den er nok ikke ny. Den er ganske gammel men den er kjeeeempe fin! Og suuuuper fin og behagelig å høre på! Jeg er helt forelsket i den, den står på repeat hele dagen og natten! Den heter just for now av Imogen heap!

 

Ellers hører jeg på mye forskjellig, den eneste sangen av justin bieber akkuratt nå må være swap it out. Også mååå dere høre den 2013 sangen der de har blandet 68 sanger, den er bra! Grunnen til at jeg liker just for now er nok fordi jeg så den på en youtube video av mine favoritt youtubere sin night routine, også hørte jeg den etterpå og bare woow den var fin haha!

Hva syns du? 

Tomorrow

Heii! Herreguud så mye fravær fra bloggen, beklager,har en god grunn da! Vi hadde 4 prøver denne uken og alt jeg har gjort har vært å stresse,øve og vært på trening. Så tenkte jeg det blir deilig med helg og sove lenge imorgen, men nei.. Imorgen skal jeg synge på en konsert i byen! Så jeg må opp tidlig for å være der ca 11 for generalprøver osv... konserten er ikke før kl 14 så det blir en del timer. Noe jeg er så siiiinsyykt glad for er at starbuck har kommet til byen min!!! Er såååå glad, dette er noe jeg har ventet på leenge, og endelig er den åpnet. Den åpnet idag så imorgen drar jeg og venninen min etter/før konserten for å kjøpe favoritten min frappuchino med sjokoladesmak!! Så deilig! Venninen min Siri skal være med meg helt fra generalprøvene kl 11 og ut! Hun er virkelig en som alltid kommer på konsertene, det har liksom blitt en ting,at hun er med på konsertene. Tror det var en gang hun ikke kunne komme og da var hun i spania,så det var jo god grunn! Det er ihvertfall veldig fint å ha en venn som er med, så jeg ikke er helt alene i alle timene, er jo mye venting og kjedelig å være alene da. 

 

 

 

Justin Bieber

 

All That Matters

Tenkte og dele verdens beste sang til dere,har skjønt det er mange som faktisk ikke har hørt denne,og ikke har fått med seg at justin bieber legger ut en ny sang hver mandag fremmover! #musicmondays som det er kjent som. Heartbreaker er også en utrolig fin sang men denne er helt nydelig. Begge er perfekt hihi. 

Jeg synger video: Ateam

Hei! Jeg har funnet ut en ting,jeg burde bo i ett annet land,idag spurte jeg mamma og pappa om vi kan plante vannmelon,sitron og appelsiner men det vokser ikke bra i Norge! ÅÅÅ, tenk så gøyt da og lage paier og bake ting også gå ut i hagen og hente ingredienser! Vannmelon tror jeg at jeg hørte ett kanskje på men de andre får vell bli fra butikken! Haha uansett,kom nettopp hjem fra joggetur med Rebecca! Deiligt! Så lagde jeg et par videoer og jeg la ut denne på youtube. Jeg ''covret'' sangen ateam av ed sheeran, jeg har gjort en bit av den før men nå uten musikk og litt lenger del av den men jeg failet på siste delen så jeg bare kuttet det vekk haha orker ikke lage ny nå! 

 

I would_JustinBieber_cover_violeta

Heii! Da har jeg lagt ut videoen av en av sangene fra konserten :D Håper dere liker den! Det var en av de første sangene så jeg var litt nervøs som sikkert høres,litt dårlig lyd og gitaristen synes ikke menmen. Det var en live gitarist der som spilte :D

 

 

Hva syns du? :D

I flip my hair

Heii! Da er konserten overstått og jeg er trøtt,neida jeg er faktisk ikke såå trøtt! Deilig og få det overstått men det var veldig gøy! Jeg tror jeg skal begynne på Marion sitt sangkurs til høsten,om jeg melder meg på da. Da går jeg på rockeakademiet,cheerleading og sangtimer. Vet ikke helt! Her er noen bilder fra før konserten ! Kanskje kommer det en video av soloen min? 

Hva jeg hadde på meg- en vanlig rosa singlett,svart bukse,klokke og en rosa sløyfe. Jeg hadde på meg noe som ikke var såå pyntet fordi vi planla at alle skulle ha svart bukse og en farget topp :DTullebilde her på slutten ja... (fjortiss -.- ) 


Hva har du gjort på idag? My songs

 

I avisen og greier

Hello! Jeg vet ikke om jeg har fortalt det på bloggen,har fortalt det på facebook osv.Men jeg sang altså på festplassen på fredag.Det var en konsert og mange sang bla meg. Kjempegøyt! Jeg var også på kurs i to dager der jeg fikk tips og veiledning av en profesionell artist-tatiana. Kjempegøyt og lærerikt! Jeg fikk også et par navn og adresser til sangpedagoger,kurs,sangere osv som jeg kan få tips av! Skal si jeg har fått masse motivasjon av det kurset! Det gir meg bare mer grunn til og følge etter drømmen min om og stå på en scene! Så i forbindelse med det kom BA og intervjuet og tok et par bilder som kom i dagens avis,eller gårsdagens siden klokken er over tolv. Så her er litt bilder av konserten og fra avisen.
Haha ordnet det litt i paint. 

Så sånn var det! :D En opplevelse og en konsert! Har telt antall konserter jeg har synget i juni og det er faktisk fem! Haha! Men nå blir det ingen (mest sannsynlig) fram til august! :D Men nå må jeg sove,natta! Hvilke sanger hører jeg mest på for tiden?

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits