Min stil i 1 bilde

Heii! Min stil er noe ganske åpenlyst, det tar ikke lang tid for folk å skjønne hva jeg liker, hvordan jeg er og hva stilen min er! Men her er et bilde som beskriver den ganske mye! Alt som er på bildet er ting jeg skulle ønske jeg kunne gå med hver eneste dag! Skulle ønske jeg bodde i et varmt land der det var normalt og mulighet for å gå med slike klær! Som dere sikkert ser er det ikke den "normale" stilen, det er mer alt rosa, alt søtt osv. Og moten idag er jo ganske motsatt! Men jeg ser faktisk at butikker som bikbok begynner å få inn mer klær som tipper inn mot hva jeg liker, og det er jeg glad for! "A girl can be overdressed but never over elegant" Jeg er den typen som gjerne sminker seg, tar på eg en kjole selvom man bare skal en tur i hagen! Jeg elsker  alt som heter perler, rosa, sløyfer og heler! 
Siste mote

nr.1. Crop top. på norsk magetopp. Dette er blitt mer og mer populært og det er jeg sååå glad for. Jeg kjøpte meg masse slike for en stund siden men har aldri fått brukt de noe særlig. Men plutselig begynte fler og fler og gå med de og da føler man jo at det er mer normalt og gå med de på skolen enn om ingen andre gjorde det. Det som er fint er om du bruker en bukse og en crop top med en cardigan til,hvis ikke kan det fort bli litt "lite klær" og kaldt. Den crop toppen jeg bruker på skolen fks,den er akkuratt over navlen og ikke såå kort som de på bildet. Om du bruker så korte som de på bildet så er det nok finest med en høytlivs shorts eller skjørt til.

Nr.2.¨skjorte rundt hoftene. Her er vi også inne på det med magetopp,disse lengdene er det jeg bruker mest og da er det fint,for at det skal kunne passe inn i en skolehverdag så vil du gjerne ikke vise for mye av magen. Da er det perfekt med en skjorte eller cardigan rundt hoftene,velg forsiktig med farger og om du skal være nøye eller ikke vil være kjedelig så er det lurt og fks ikke legge hvit oppå hvit eller gul og rød osv. Tenk litt nøye på fargene,om du går med en dongeri shorts i en lys blå dongerifarge,hadde det vært utrolig fint med en hvit blonde magetopp og en lys rosa cardigan rundt. Fks.
 

Nr.3. Spisse briller\solbriller. Dette er noe jeg ikke helt skjønner,det samme med de runde hippie brillene som var populært en stund. Jeg kler hvertfall ingen av de delene og er mer fan av vanlige solbriller helst litt store. Men selvfølgelig her er din sjangse til og rocke de spisse cat eyes brillene om du liker de.


 

Dette var (som dere sikkert merket) mer sommer klær og slikt. Jeg kan lage ett med hår og sminke,vinterklær osv. Som dere vil!

Q- Hva syntes dere om dette innlegget ?

 

Wants


 

 

Hva syns du? 

 

 

 

 

 

 

 

Baby I

Hei! Da er kjolen trygt hjemme hos meg og den var P.E.R.F.E.K.T. !! ÅÅh så fin den var og den satt helt nydelig på! Den var veldig anerledes enn det så ut som på bildet på sheinside,jeg trodde den skulle være stivere i stoffet og gå litt mer ut nede men den var mer silke og veldig lett og mykt stoff! Den var nesten bedre sånn som den er enn som jeg trodde den var! :D Sååå fornøyd! Men er litt bekymret for kvaliteten siden den var så billig! Det ser ut som det er god kvalitet og den ser ikke akkuratt billig ut men den var jo det så det må jo være noe på den som gjør den litt billigere,sikkert at det er så lite stoff på den! Den var ganske kort. Jeg fikk ikke tatt så mange og fine bilder fordi hele denne dagen har gått ut på og ta bilder nesten,så jeg er rett og slett lei og jeg gidd ikke mer idag haha! 

Såå det var kjolen,den var kjempestygg på bilder men den er veldig fin i virkeligheten :D 
Summeroutfits!

Hola amigos! 

Jeg har nå sittet en good stund på rommet med pcen og lagd en video til dere! Det er bilder men for at det skal være litt annerledes enn bare bilder,så redigerte jeg det til en video! Håper dere liker den. Samme magetopp,forskjellige skjørt. 

 

 

Likte dere den? Skal jeg lage flere sånne videoer? 

What fashion is for me!

Hello! Tenkte og vise dere hva jeg kaller ''fashion'' ,hva som er min stil og hva jeg syns er fint!

Fargene jeg liker- babyrosa,hvit,lilla,lysblå,og gul.

Beskrivelsen av min stil i små ord:

Sløyfer,rosa,kjole,sommer,søt og blonder.

Her er noen bilder av ting jeg syns er utrooolig fint og gå med! Dere merker nok at det er mye av klærene til Ariana Grande og det er rett og slett kun fordi hun har på seg veldig mye jeg elsker og jeg syns det er såå fint!Bilder tatt av meg for to sekunder siden. Hater kvaliteten.Ja bildene er tatt med pc kameraet men jeg finner ikke mitt....

Følte dette ble ett dårlig innlegg men jeg tenkte bare og vise hva jeg liker og gå med og hva jeg syns er fint. Så får du bestemme hva du syns selv.

Hva syns du? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits