FALL MAKEUP LOOK EYESHADOW

Heisann! Long time no see. Jeg hadde matte tentamen idag,lå våken nesten hele natten pga jeg gruet meg sånn.. Hater virkelig matematikk! Men det gikk helt greit. Del 2 av prøven (den vi fikk ha med hjelpemidler på) den gikk helt gale. Men jeg får bare vente på resultatet, forventer en 2-3 er men har krav til meg selv og få minst 4+ så uansett hva jeg får blir jeg nok litt skuffet. Idag skulle mamma på julebord, og jeg ble litt inspirert av looken hennes så jeg begynte og sminke meg. Elsker og sminke meg,hvertfall prøve ut nye ting med øyeskygge. Her er litt av resultatene, jeg tenkte en varm farge (smokey eye look kinda) bare med andre farger som minner meg hvertfall veldig om høst!

 

Jeg føler ikke jeg kler øyeskygger noe særlig menmen. Det er vell en vanesak å se seg selv med øyeskygge. 

Jeg tok rett og slett bare et palett jeg kjøpte i london, det er utrolig bra og helt sykt fine farger, fks de jeg har på meg her. Det er ikke så oransje farge i virkeligheten, mer brunlig. Tok en lysebrun base over hele øyelokket, så tok jeg en sølv glitter farge inners også jobbet jeg meg ut med en litt mørkere gull glitter farge (det som ser oransje ut) opp mot krysset også litt ut. Så deshet jeg på litt hvit glitter-øyeskygge innerst i øyekroken!


Nå er det The Voice på programmet med pappa. Blir en sånn far datter kveld idag, noe som er kjempekoselig siden jeg er pappas prinsesse, hahah. Hadebra! Ha en good og koselig fredag!!

I want to travel the whole world

Hei akkuratt nå sitter jeg på flyet på vei til ferie med mamma,rebecca og mattis! Jeg har med pcen og kameraet,så det blir sikkert litt blogging på kveldene! Gleder meg til og se morfar igjen! Ikke minst den driiitfine hytten han har bygd,den ligner på den som de vinner i farmen. Sykt fin! Har med meg masse koseklær og treningsklær og er klar for ekte hytteliv de neste dagene! Fiske etter krabber,grille,sitte oppe lenge på kveldene med pledd og snakke og ha det kjempekoseligt! 

Favorite fall makeup

Hei! Da tenkte jeg og vise dere noen favoritter fra sminkemappen til høsten! Du kan få helt utrolig looker og fin frisk sminke som passer perfekt for høst og julen som er på good vei!

Her har dere litt inspirasjon og noen sminkeprodukter jeg syns passer perfekt til høsten & julen!

 Nr 2,er perfekt som en base over hele øyelokket,den gir en varm følelse og gjør at øyet ser større ut.

nr 3

nr 4

nr 5
 nr 6 og 7

nr 8,er helt nyyyydelig!

nr 10.

 

Håper virkelig dere likte innlegget,brukte laaang tid!

Hva syns du?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits