GOOOD JUL

good juul. litt bilder fra de siste dagene pluss idag. fra tlf. Jeg sitter akkuratt nå på en cafe/bar/resturant og drikker en cola fordii de har wifi hehe. føler ikke folk feirer jul her! liksom ingen tegn til jul untatt i butikkene haha! men vi hadde selvfølgelig en kjempesøt julefrokost på altanen. Mamma og pappa var så søt med den søte pynten og gaven <3 jeg som ikke trodde vi skulle ha noe jul haha! senere ikveld skal onkelen og tanten min pluss kusinen min komme,så skal vi grille,pynte oss og ha en liten "feiring" kl her er nå 16:00 så vi har fortsatt mye av dagen igjen. Har vært på stranden også kom jeg tilbake og det var fullt av ville hester i hagen vår. så sykt koseligt. Men vi snakkes! håper alle har hatt en fin julefeiring i kulden ! :D

I skogen pa andre siden av jorden

Heiii, bare for og la dere vite at jeg er i live, jeg koser meg super mye i varmen og skal bli syykt brun har jeg som mal, hahah. Sitter pa en internettcafe fordi vi har ikke wifi i huset, det er super dumt og teit, har bare 12 min igjen na, og ingen bilder siden det er ikke min pc. Meeen GOD JUL OG GODT NYTTAR :D Verdens beste innlegg i know. haha.... Menmen blir bedre nar jeg kommer hjem :D 3 uker ca. Hadee Ha en kjempebra juul og ha en bra fest pa nyttarsaften,det skal hvertfall jeg :D 

Når uken starter...

Hei, da var helgen over og bloggingen tok en brå stopp haha! Har så lite tid i hverdagen at det er helt sykt. Idag var jeg i byn med Siri og hadde den årlige juleshoppingen! Jeg kjøpte til de fleste vennene mine og mangler bare noen i familien sine gaver også litt fler venner. Ellers brukte jeg unødvendig penger på mat, som vanlig dro jeg på mc donalds og kjøpte barnemeny (såå kleint) begge gjorde det, og hun i kassen ga oss leke? Hvorfor? HHHAHA, jaja så brukte litt penger der og resten på gaver, kjøpte ikke noe til meg selv (stolt) Imorgen skal jeg kanskje være med en kompis, se film ogsånt. Ellers denne uken er såå stress.. Igår var trening, idag byn, imorgen besøk, torsdag trening + avslutning med laget. Fredag skal jeg til tannlegen (gruer meg så sinnsyykt) også etter skolen skal jeg i bursdag og på kinoo, når jeg kommer hjem derfra skal vi ha julemiddag "latejulaften" siden jeg ikke er hjemme her julaften, med pinnkjøtt osv. Lørdag er det pakkepakkepakke og kanskje besøk også søndag er pakkepakkepakke og mandag er det reiiiiiiiiseeee! :D SÅ travel uke!! 

HAHA to nyyydelige bilder ikke sant? hahah

Hva skal du denne uken? Hva har du gjort idag? 

Im dreaming of a white christmas

Julesanger må være det fineste av sang kategorier jeg vet om! Jeg må snart covre en julesang siden jeg elsker de såå mye. Kom i litt julestemning og sett på denne sangen mens du leser innlegget! Nå er det snart på tide og tenke på å legge seg, jeg vil bare ha et lite glimt og en klem av broren min når han kommer hjem først så tror jeg at jeg legger meg for å sove. Nå som det nermer seg jul har jeg fått en vane om og ta et bad, lage te også se en film i sengen. Det er superkoseligt, kanskje det er det jeg skal ikveld? Untatt badingen for det er det litt for sent til. Igjen tuusen takk for alle kommentarer og alle som leser bloggen min, det betyr så mye. Kjøpte dette utrolig søte juletreet som jeg har hatt lyst på i de siste ukene, på clas ohlson. Jeg visste ikke de hadde det der men det hadde de og da ble jeg såå glad, det bare lyser opp hele rommet og passer perfekt inn. 


Legg merke til den ene  krøllen i håret mitt haha!


Jepp. jeg kysser juletreet hah! Såå glad er jeg i det. 

God natt ! 

The Famous Sunday Dinner

Hei dere! Det blir bare gøyere og gøyere og blogge! Elsker det virkelig! Nå har jeg akkuratt trekket meg litt unna søndagsmiddagen, vi hadde som sagt besøk av et vennepar av familien og det var kjempekoselig rundt bordet! Jeg var jo det eneste "barnet" der i og med at broren min var og så på norske talenter audition idag. Så jeg trodde det skulle bli litt kjedelig og bare kjedelige samtaler men det var kjempekoselig og maten smakte så sinnsykt godt. Vi hadde et eller annet kjøtt også noe potet lignene saker som smakte pommesfritt, runde pommesfritt på en måte. Jeg tok ikke bilder av maten for glemte det. Men desserten fikk jeg tatt bilde av , den lagde mamma og den smakte sååå godt, tror det er sjokolade suffle (?) haha spurte ikke hva det var, sjokolade mousse heter det ja! Så nå er jeg så glad og mett! Vi snakket en del om reisen vi skal på snart og jeg har begynt og få litt reisefeber nå kjenner jeg! Er det bare vi som har en stoor middag på søndager? Nesten sånn thanks giving middag hver søndag her i huset haha, tre retters og alt. Nå skal jeg prøve og lage ferdig sangen min også høre på musikk og slappe av, se et par youtube videoer og snakke med folk! Hva har du gjort på idag? 

 

 Sunday Dinner- outfit&hair

Mye outfits nå ja, men snart får vi besøk av et vennepar av mamma og pappa så skal vi ha deilig søndagsmiddag, dette er et så fint antrekk syns jeg, hvertfall for meg, jeg elsker disse fargene og synes antrekket er lett og fint! Håret er naturlig, kom akkuratt ut av dusjen og lot det tørke så tok jeg half up half down med en sløyfe! Ps. håret er ikke helt den fargen som er på bildene, føler det ble nesten oransje skjær i det og det har jeg ikke i virkeligheten, menmen. 

 
Genser fra gina tricot. Bukse fra Kappahl faktisk! Og perlearmbåndet vet jeg ikke helt hvor er fra. Sløyfe(pakke med bånd) fra søstrene grene! Likte du det? 

Outfit - snow

Hei! Jeg ble så glad da jeg våknet idag tidlig og sjekket blogg.no så ser jeg at jeg er på 43 plass på min by sin toppliste! Fra og ikke engang være på den til og komme opp på 43 plass er veldig gøy,synes jeg da! Hehe, tusen takk for at akkuratt du leser bloggen min! Jeg tenkte bare og vise et antrekk som er fint nå til juletiden, og når det er snø ute! Det er et søtt antrekk, men veldig komfortabelt og det passer så godt inn nå i juletiden, dra på starbucks, kjøpe frappuchino og gå rundt i gatene, da passer dette antrekket fint!

Hva syns du? 

Snow white

Hallo, for ca 3. gang idag haha! Syntes det var ganske fine effekter, noe er farge og noe er helt hvitt. haha! Nå tar jeg kvelden, tusen takk for alle som leser bloggen min og ekstra tusen takk til alle som kommenterer, det betyr mye og jeg blir faktisk kjempeglad! :D Natta søtesmå!! 

Follow meg 

  • instagram -- violetamatilde00
  • Twitter -- viomrc 

 

 

She dont like the lights

Hei! her får dere se noen syke blitz bilder, jeg har aldri sett meg så hvit av blitzen før haha! Åj, jeg så akkuratt på klokken og den er bare fem på elleve, trodde den var tolv eller noe. Det blir jo mørkt kl fire så jeg tror jo det er super seint når det er ganske tidlig! Imorgen blir det middagbesøk så da tar jeg sikkert noen bilder! Tok nettopp ansiktsmaske med søsteren min og huden min er såå myk og fin nå! Får alltid kviser på vinteren når det blir så tørt og kaldt ute. Håret blir tørt og man får kviser + man blir hvit i huden! Heldigviis reiser jeg om bare litt over en uke!! Kan faktisk ikke vente på å gå rundt i sommerklær i en hel mnd, dra på stranden og ri på stranden, bli kjent med folk og grille, ha fri dra på butikkene hver dag osv! Deiliiiig! Da blir jeg brun, kvisene forsvinner og jeg få lysere hår haha! Husk og la meg vite om noen er interessert i at jeg skal lage en slags "dagbok" fra reisen? Der jeg filmer litt hva vi gjør og litt fra hver dag osv. Her er blitz bildene..

today's outfit - Sugar spice allthing nice

Heii! God lørdag alle sammen! Jeg har ingen planer for dagen, det stresser meg litt haha, liker ikke og sløse bort en hel lørdag på ingenting, vil finne på noe! Tenker jeg skal spørre noen venner om de blir med på starbucks og ta en kaffe,det er jo nesten minst en meter snø ute og jeg elsker snø, så da vil jeg til byen, der er det så nydelig om julen! Her har dere dagens antrekk. En topp fra kappahl og en cardigan fra H&M ! Viser ikke buksen fordi det er en kosebukse aha, har ikke ordnet meg helt ferdig enda!
This Friday Night

Heii, tok en rolig kveld sammen med pappa, vi så på the voice og nytt på nytt som vi alltid gjør også flyttet jeg meg inn på rommet der jeg satt på litt musikk,tok litt bilder og så noen youtubevideoer,mens pappa ser på fotball. Jeg er såå brun på disse bildene det er helt fantastisk! 

Haha, kameraet tok bilde LITT uventet på det siste, syns ansiktsutrykket viser hvor overaskende blitzen kom så jeg valgte og ta det med haha!

Nå skal jeg lalle! God natt sov kjempegodt!

FALL MAKEUP LOOK EYESHADOW

Heisann! Long time no see. Jeg hadde matte tentamen idag,lå våken nesten hele natten pga jeg gruet meg sånn.. Hater virkelig matematikk! Men det gikk helt greit. Del 2 av prøven (den vi fikk ha med hjelpemidler på) den gikk helt gale. Men jeg får bare vente på resultatet, forventer en 2-3 er men har krav til meg selv og få minst 4+ så uansett hva jeg får blir jeg nok litt skuffet. Idag skulle mamma på julebord, og jeg ble litt inspirert av looken hennes så jeg begynte og sminke meg. Elsker og sminke meg,hvertfall prøve ut nye ting med øyeskygge. Her er litt av resultatene, jeg tenkte en varm farge (smokey eye look kinda) bare med andre farger som minner meg hvertfall veldig om høst!

 

Jeg føler ikke jeg kler øyeskygger noe særlig menmen. Det er vell en vanesak å se seg selv med øyeskygge. 

Jeg tok rett og slett bare et palett jeg kjøpte i london, det er utrolig bra og helt sykt fine farger, fks de jeg har på meg her. Det er ikke så oransje farge i virkeligheten, mer brunlig. Tok en lysebrun base over hele øyelokket, så tok jeg en sølv glitter farge inners også jobbet jeg meg ut med en litt mørkere gull glitter farge (det som ser oransje ut) opp mot krysset også litt ut. Så deshet jeg på litt hvit glitter-øyeskygge innerst i øyekroken!


Nå er det The Voice på programmet med pappa. Blir en sånn far datter kveld idag, noe som er kjempekoselig siden jeg er pappas prinsesse, hahah. Hadebra! Ha en good og koselig fredag!!

Tell you bout somethang

Holaa, ei lita nyhet, neida jeg bare tuller. Men en ting jeg ikke har delt på bloggen er at jeg ikke er hjemme i julen! Jeg reiser til Argentina om ikke lenge også er jeg der en god stund faktisk, vi skal ferie jul+nyttårsaften der! Såå det jeg tenkte på da, for flinke violeta lager alltid ideer til ting jeg kan gjøre, så da tenkte jeg at det hadde vært gøy å lage en video fra reisen? I og med at jeg blir vekke en stund, kan jeg jo godt ta med kameraet og filme hele reisen litt dag for dag? Om dere vil det da selvfølgelig, for hvis ingen er interessert i og se videoen så skjønner dere vell at jeg heller vil bruke ferien min på noe annet enn og filme rundt. Men om dere er interessert i og se litt fra Argentina og hvordan en typisk reise for meg er såå si ifra! :D 

et par randome bilder tatt i argentina haha
 

Såå min jul blir nok litt annerledes og littegran varmere kan man si! Jeg gleder meg mye, gi meg beskjed om noen er interessert i den videoen. 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits