Innkjøpsvideoo

Heii! Idag har dagen gått utrolig sakte men samtidig fort, sakte fordi jeg har prøvd å studere i sånn 3 timer og jeg klarer ikke mer,liksom mattematikk er IKKE min sterke side! Her er en innkjøpsvideo med ting jeg kjøpte igår og for en stund siden! Håper du liiker den!

 

Studiedag

Hei,idag er det studiedag som betyr at jeg er hjemme fra skolen og har "fri". Men jeg må jobbe i minimum 4 timer med naturfag for å forberede meg til tentamen neste uke.. Det er studiedag imorgen også men da er det 4 timer matte på planen.. Det er så sinnsykt teit at de putter alt i samme uken, man vet jo ikke hvordan man skal prioritere hva  man skal øve på. Vi har norsk tentamen på mandag og engelsk på tirsdag også matte og naturfag resten av uken, er litt usikker på dagene til de to.. Men jeg får komme meg opp av sengen nå også lage det litt koselig,så koselig som mulig også jobbe litt. Heldigvis har jeg en mamma som studerer idag også så da kan vi sitte sammen. 
Bøkene og mappene mine.

Hva syns du?

Rommet mitt del 2 overall lookKlesskapet mitt! Jeg liker det ikke såå godt.... Det er helt ok,størrelsen er veldig god siden den dekker hele langside veggen untatt der døren er, men plassen inni skapet blir ikke utnyttet og det er veldig gammelt. Jeg skal heldigvis få et nytt og skikkelig fint et fra ikea! Make som foreldrene mine har, det er kjempestort og masse plass med skyvedører som er et + .

Om du ser på del 1 details, så ser du denne kurven med klær litt nermere. Det er rett og slett en skittentøykurv men jeg bruker den ikke så mye til det!

Her ser dere skuffen i sminkebordet mitt åpen,det som nå er ganske rotete er da en sminkeskuff der jeg kan ha sminken min inni. Jeg har en plate jeg tok inni skuffen,den har fler rom og er veldig god å bruke til å ha sminke oppi! Jeg husker desverre ikke hvor jeg kjøpte den.. Tror faktisk det var en hylle også bare lå jeg den ned så ble det en sminkeholder!


Hva syns du? 

Rommet mitt del 1. Details`

Heii,mens jeg tok bildene merket jeg at dette  komme i to deler.. Sååå masse bilder og detaljer overalt jeg følte jeg måtte få med for at dere skal kunne se hvordan rommet ser ut! Så dette er del 1 og den er da om detaljene! Mer overlook over rommet kommer om noen minutter! Håper dere liker det da! :D
Når dere ser bildene av taket tenker dere sikkert et stort W€F,men ta det med ro, blåfargen er virkelig IKKE så sterk i virkeligheten og den går bare en meter ut fra taket over sengen min,jeg har hatt det sånn siden jeg var liten og elsker det! Det samme med stjernene,de lyser om natten og det blir helt magisk inne når det er helt mørkt. 

Hva synes du? 

restaurant med de beste

heii,mobilblogging idag ja. Idag dro jeg til byen med mamma og søsteren min for å feire søsteren min sin 24 års dag! Vi spiste på en indisk restaurant,og det var såååå god mat der! jeg er enda stappmett. Så var det hjem,skifte også trening. nå ligger jeg under teppet i stuen og spiser fruktsalat. blir nok en rolig kveld. imorgen har jeg diverse planer men skal nok få presset inn et blogginlegg! hvordan har din dag vært? håper den har vært fantastisk!

Dear darlin`

Tomorrow

Heii! Herreguud så mye fravær fra bloggen, beklager,har en god grunn da! Vi hadde 4 prøver denne uken og alt jeg har gjort har vært å stresse,øve og vært på trening. Så tenkte jeg det blir deilig med helg og sove lenge imorgen, men nei.. Imorgen skal jeg synge på en konsert i byen! Så jeg må opp tidlig for å være der ca 11 for generalprøver osv... konserten er ikke før kl 14 så det blir en del timer. Noe jeg er så siiiinsyykt glad for er at starbuck har kommet til byen min!!! Er såååå glad, dette er noe jeg har ventet på leenge, og endelig er den åpnet. Den åpnet idag så imorgen drar jeg og venninen min etter/før konserten for å kjøpe favoritten min frappuchino med sjokoladesmak!! Så deilig! Venninen min Siri skal være med meg helt fra generalprøvene kl 11 og ut! Hun er virkelig en som alltid kommer på konsertene, det har liksom blitt en ting,at hun er med på konsertene. Tror det var en gang hun ikke kunne komme og da var hun i spania,så det var jo god grunn! Det er ihvertfall veldig fint å ha en venn som er med, så jeg ikke er helt alene i alle timene, er jo mye venting og kjedelig å være alene da. 

 

 

 

Høst


Heii dere! Denne helgen har vært ganske full og jeg har ikke fått bloggen såå mye som jeg gjerne hadde hatt lyst til. Fredagen regnet det så sinnsykt mye, det var oversvømmelse på veiene og mange hus og leiligheter ble ødelagt, heldigvis gikk det helt fint med hagen og huset vårt, men veiene var veldig farlig og kjøre på så da holdt vi oss hjemme. Jeg skulle egentlig være med folk men pga så mye nedbør gikk det ikke.. Lørdagen dro jeg ut til erica med jentene i ca halv 4 tiden,der gjorde vi oss klar,fikset oss, spiste,koste oss før vi kjørte til festen. Mer om det kommer i ett annet innlegg! Idag skulle jeg egentlig være med noen folk men jeg kunne ikke alikevell... Så jeg har faktisk brukt søndagen min kjempedårlig og sitter ikke med en god følelse akkuratt nå.. Jeg prøver og øve til rle prøve men det er vanskelig uten bøkene.. Tror det blir en rolig kveld med te og litt tv med familien. Bildene over er tatt for ca 1 halvt år siden, følte de passet til høsten så da postet jeg de nå! Hvordan har din helg vært? 

 

Hair change

Heii! Såå, som noen vet var jeg skikkelig giret på å farge håret mitt i en mørk burnrød farge for kanskje 4 mnd siden, noe jeg ikke gjorde. Jeg er ganske glad for det nå, men jeg tror ikke det ville blitt stygt! Nå har jeg veldig lyst å farge håret mitt ombre, det er noe jeg har hatt lyst til en god stund og mange har sagt jeg burde gjøre og tipset meg om det. Jeg har nesten ombre naturlig men vil gjerne ha enda lysere tupper! Hva syns dere? Burde jeg gjøre det?
Orke isje

Hei,idag har vært en ræva dag for å være helt ærlig. Det begynte med at jeg forsåv meg og kom nesten en time for seint. Så kommer jeg inn i slutten av mattetimen og det var ikke akkuratt hyggelig å komme inn i timen. skoledagen har bare vært helt forferdelig kjip. Kom hjem sliten og kald, lagde en video til youtube kanalen min også har jeg vært foran dataen en god stund nå, spist deilig middag (høydepunkt for dagen) og redigert videoen jeg lagde. Jeg skulle vært på trening idag men noe har skjedd med foten min og jeg klarer ikke bøye den helt ut,det gjør så vondt når jeg går, gymtimen idag var derfor ikke særlig behagelig. Nå sitter jeg enda foran pcen når jeg egentlig må rydde rommet,inni hodet mitt har jeg ryddet rommet sånn 100 tusen ganger allerede så jeg er sliten haha. Men tror jeg tar meg et bad så får vi se etterpå om jeg føler meg litt bedre. Har ikke tatt bilder idag :( 

Gammelt og ikke så fint. Som dere kanskje merket har jeg fått ny header! en venninde var så snill og lagde den til meg! Hun heter marika, sjekk bloggen hennes http://marikabnt.blogg.no/ !! 

 

Justin bieber i argentina

Heii! Jeg sitter her og er så sur og irritert. Gjett hvem som var i cordoba i går? Justin Bieber. I cordoba reiste pappa og de alltid til før og jeg har vært der . Nå er justin bieber i buenos aries,den byen jeg er halvt fra og jeg reiser til argentina om ca en mnd. Pappa er der nå og sier det er masse masse hylende bieber jenter i gatene. Det er så utrolig urettferdig, hvorfor kunne ikke jeg vært der nå? Bieber hysteriet er noe av det jeg elsker mest,det er så spennende og gøy! Jeg husker da jeg sto utenfor the thief hotellet og ventet i ca 4 timer for å se han,så kom han kjørende ut og alle skrek og hylte og vi løp etter bilen hans.. Etterpå kom masse tv folk og ville spørre alle om de så han osv. Men neida jeg er stuck i kalde kjedelige stille norge.... Pappa hadde fått tak i et blad og en film om justin bieber fra en som ga eller solgte det i byen,som en liten trøst til meg.. Tenk om jeg kunne vært på konserten hans ikveld.. 

Har du noen gang opplevd å se justin bieber på gaten? Har du vært på en av konsertene hans? 


some ideas !

Hei! Jeg har tenkt å lage fler videoer :D syns det er veldig gøy å lage de,samtidig syns jeg selv det er så gøy å se andre sine videoer. Jeg har tenkt å ta med kameraet mitt en hel dag om morgenen,på skolen,på bussen,hjemme,trening osv. Jeg vil lage en annen video også, en "get to know me" video, der jeg "intervjuer" meg selv med spørsmål som jeg svarer på så godt jeg kan, for at dere får kjenne meg litt bedre! Høres det bra ut? Jeg vet jeg ikke har blogget jevnt eller bra i det siste,har bare ikke tenkt så mye på å blogge og har ikke hatt mye å blogge om. Men nå er inspirasjonen tilbake!!bilder fra halloween hehe! Ha en koselig fredags kveld alle sammen!


Justin Bieber

 

Halloween

Hei! Sorry for så mye fravær på bloggen i det siste,jeg har egentlig ikke en annen grunn enn at jeg har hatt mye besøk og vært mye sosial,har hatt lite tid til pcen. Igår hadde jeg en "halloween fest" som egentlig skulle være en fest,men så skulle det være en filmkveld men så ble det en fest osv. Det var hvertfall veldig koseligt og ikke mange folk som gjorde at vi kunne få vært mer samlet enn om det var en større gruppe. Vi var vell ca 11 stk (?) Jeg tok nesten ikke bilder,men jeg fikk noen som erica tok på tlf sin. Vi spiste pizza,snakket,danset,lekte et par leker og litt sånt! Sinnsykt mye rot og sinnsykt mye snop igjen! Jeg spurte om de kunne ta med seg fks litt snop,en chips pose eller en brus og det endte opp med at de fleste tok med seg fire brus,en stor boks med snop og masse mer. Så tilslutt var hele bordet dekket av mat og sånn 60% er igjen idag. Hanne,Siri og Erica sov over fra festen til idag men nå har alle dradd hjem igjen. mobilbilder med dårlig kvalitet sorry.. Om dere lurer på hva jeg var,haha så var jeg egentlig ikke noe spess,ingen av oss hadde et spesiellt tema vi var egentlig,men jeg hadde jo djevelhorn så jeg var vel det.

Sorry for kvaliteten. Hadde du en fin lørdag?
Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits