Piercing

Jeg ønsker meg en piercing i navlen. Er piercing i navlen et permanent inngrep ?Er det noe du ikke kan ta vekk,som vil være der for alltid? Er det fare for å dø hvis man får infeksjon? Nei. En piercing er som en øredobb,på en annen del av kroppen. Kommer jeg til å gå rundt å vise hele magen min pga jeg har piercing? Nei? Det handler om å like seg selv bedre,det er fint og noe jeg vil. Om jeg får infeksjon er det bare å rense det ordentlig godt og om det er en ting jeg vet er det at av alle er nok jeg en utrolig forsiktig person,jeg hadde nok renset den hele tiden til den hadde grodd. I verste fall er det bare å ta den ut og la det gro igjen,kanskje jeg får et lite arr,bryr det meg? Nei. Det er ikke et inngrep som vil være der for alltid,det er en liten metallring. Jeg fikk øredobb eller om du vil kalle det piercing i ørene når jeg var 5-6 år. Hvorfor får jeg da ikke 8 år senere samme metalldings bare på huden i navlen? Jeg skjønner ærlig ikke... At 8 år senere enn jeg fikk TO øredobbhull,kan jeg ikke få ETT bare fordi det er i magen?Det eneste som skjer ved at man får piercing er jo at man liker magen sin bedre,og får bedre selvtillit. Om jeg får bettenelse eller ikke vil ha den lenger er det bare å ta den ut og la den gro igjen. Jeg kan jo gjøre det uten tillatelse av foreldre om 3 år? Men jeg vil jo at mamma og de skal godta det og jeg vil jo ha det nå,det er jo ikke en tattovering som er der for livet? Jeg syntes det var lettere og skrive ned enn og mase. Jeg håper folk ser piercing fra ett annet perspektiv... Alle jeg kjenner som har tatt piercing tok det når de var 13-14-15 år og alt gikk helt supert og alt går helt supert,de liker det utrolig og syns det er så fint. Det syns jeg og!.........................................................................................................................

SICK

God morgen! Idag våknet jeg opp med hodepine og veldig vondt i halsen,jeg klarer ikke svelge ordentlig uten at det gjør veldig vondt. Håper det blir bedre utpå dagen. Nå ligger jeg bare i sengen,tror jeg skal ta dynen ut i stuen og prøve å få i meg litt mat. Ellers idag skal Rebecca komme ut. Noe jeg gleder meg veldig til. Savner hun så mye! Har ikke tatt bilder idag,obviously.slenger bare ut dette istedenfor!

Ha en fin dag!


Teach me how to...

Hei,som dere forhåpentligvis skjønte,var det Siri som skrev det forrige innlegget haha! (liten selvdigger hun der) hehe,neida. Det meste stemmer jo,men herregud,jeg visste ikke før nå at hun har sett på alle bildene mine haha!! Uansett,hun dro nettopp hjem til seg selv. Det vi gjorde på var egentlig bare pcen også snakket vi og danset haha. Vi lærer oss en dans (type dans) .Morsomt. Nå skal jeg spise middag også skal jeg levere ut noen lapper til en dugnad vi har med laget. Så blir det vell litt lekser osv.. På torsdag derimot er det Halloween! Iik. gleder meg faktisk litt. Selvom sånn INGEN her feirer det.. Merker jo ikke mye til det egentlig,men kanskje vi får laget til en eller annen feiring for det ellernoesånt. Hva skal jeg såfall kle meg ut som? Kunne dere hjulpet meg med å finne et originalt kostyme?


Det regner så mye.. Uff. Savner varmen nå! Gleder meg til å reise til varmere land om ikke altfor lenge. 

Q-HAR DU ET BRA KOSTYME DU VIL DELE MED MEG? DEN BESTE IDEEN PRØVER JEG OG GJENNSKAPE OG LEGGER UT PÅ BLOGGEN,MED EN LINK TIL DIN BLOGG. 

siri

Hei! i dag ville jeg bare snakke litt om den beste vennen som finnes, mennelig siri.  Hun er bare helt fantastisk! Hun er den jenten som alltid får meg til å le.Hun er morsom, smart og ikke minst pen!  Når jeg er med hun finner hun alltid på det gøye. Jeg bare elsker de stundene hvor jeg går på kjøkkenet og lager til nesquik, mens hun bare sitter i sofaen og ser på bildene mine uten at jeg vet det (selv om det er litt iriterende) HAHAHA! Uansett ville jeg bare at hun skulle vit at hun er helt fantastisk, kul, morsom, søt, pen (!!!), nydelig, grei, snill og alt det positive en jente som deg kan være!


Hilsen violeta matilde 

Wants
seks timers trening

Hei,sorry for dårlig blogging,men jeg lagde påenmåte en liten pakt med mamma at denne helgen skulle være litt mindre data og mobil,noe som gikk helt OK haha. Igår var jeg på en såkalt bygdedag med bestevennen min og solgte grøt! Det var faktisk skikkelig gøy,det var konsert og masse boder man kunne kjøpe ting i. Det var heldigvis inne. Også møtte vi masse folk og bare koste oss. Etter det dro vi på butikken og kjøpte snop så gikk vi hjem til hun,ca klokken 8 ish. ble jeg hentet også hadde jeg lørdagskveld med mamma! 

Jeg la meg altfor seint igår kveld,skypet litt så da gikk tiden fortere og klokken ble fort mye. Med tanke på at jeg skulle på trening idag klokken 10:00 skulle jeg lagt meg litt før jeg gjorde. Idag var det treningsdag med laget og vi hadde trening fra 10 til 16,altså ca 6 timer. 6 timer hard trening,som gikk mest i cheerleading,turn og dans. Man bli jo sliten av det,men vi fikk god mat og noen pauser. Det var skikkelig godt å få trent så mye samtidig blir vi så mye mer kjent på denne måten enn bare 2 timer om gangen. Jeg tror jeg skadet foten min litt,kjenner jeg har vansker med å gå på den uten at det gjør helt sykt vondt,så det var jo litt kjipt men ellers var det en deilig trening.
follow me on twitter

Hei,jeg lagde ny twitterbruker idag i håp om litt fler følgere,så om du vil,blir jeg glad for en follower,kan godt followe dere tilbake. Her er link https://twitter.com/viomrc så da håper jeg dere vil followe meg! 


Høst

Heii! Idag har vært en såå kald dag,det er så ekkelt vær ute! Misunner pappa som er i varmen nå! Mens jeg derimot sitter her med en masse lekser forann meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få gjort alt? Det er helt sykt frustrerende å alltid ha noe du må gjøre! Jeg må rydde rommet mitt idag,også er det trening. Jeg kom hjem i ca halv 3 tiden klissvåt og sliten,da er ikke lekser det første du vil gjøre,så jeg satt meg ned med pcen og der har jeg blitt haha. Jeg er så lat. Har en tendens til og drøye ting så utrolig mye at de ikke alltid blir gjort. Jeg har enda ikke pakket ut fra høstferien(shame on me). Over til noe pittelitt positivt da. Jeg får cheer sko idag! WOHO,vi betalte til en konto også kjøpte laget sammen,så tror jeg at vi får de idag. Det blir bra å ha noen egne sko som faktisk er ment for den sporten jeg holder på med. Så det er jo gøy! Litt bilder jeg tok før idag. Tatt fra vinduet inne,haha jeg orket ikke og gå ut i dette været. 

 

Noen fler enn meg som syntes dette var en skikkelig høstdag?

Want

\\bilder tatt fra weheartit

Har så lyst på piercing i navlen. Lagde ett innlegg om det for lenge siden,men har fortsatt lyst! Det er såå fint! Må få lov en gang,haha. Tattovering har jeg egentlig ikke vært noe særlig fan av men det har blitt mer og mer populært,og jeg syns de under er så fine. Jeg har så lyst på believe på håndleddet!

 

Q- hva synes du om tattovering og piercing? 

Bilder gone wrong

Mange tror blogging er det enkleste i verden,men det er det ikke! Tro meg. Tenk deg en Lørdag morgen,du skal ingenting hele dagen og vil bare gå i kosebuksen,med håret i en stygg hestehale og sminkefri. Men så må du blogge,du må dusje,ordne deg,sminke deg og finne noe å gå med. Etter det bruker du kanskje en time på og ta et eller to fine bilder,for så og bruke en time på å finne de fine bildene blandt de 10000 andre mislykkete for så og om det er aktuelt,redigere dem. Etter det må man finne noe å skrive til,noe som dere vil synes er interessant,når fakta er at du sitter bak skjermen,irritert og utolmodig med null planer for resten av dagen. Det jeg sier er at det ikke bare er å stille seg forann kameraet også blir alle bildene brukbare. Mange tror det og tror ikke jeg får et eneste bilde som er mislykket men se her.

 

Det var så utrolig kaldt den dagen,tror vi tok bilder i over 2 timer
Ha en nydelig Onsdag

Hei! Idag sluttet jeg egentlig klokken 15,men siden jeg har media siste time så pleier vi og få gå ganske tidlig,spesielt om vi skal intervjue noen eller noe sånt,men idag skulle læreren vår på kurs så vi fikk gå klokken 14,det dumme var at jeg hadde låst meg ute! Så jeg ble sittende ute i kulden en god stund før mamma kom hjem,det var sykt kjipt at når jeg sluttet tidlig måtte jeg bruke tiden utenfor døren kald med null strøm på mobilen.. Menmen tross det er humøret ganske bra! Nå sitter jeg her å blogger litt og mamma lager middag,Rebecca søsteren min kom ut idag,har savnet henne mye. Savner begge søstrene mine masse hver dag! Så det er alltid godt og få de hjem! Nå skal jeg spise å se home&away. Kos dere,litt mobilbilder hehe.

 

 take a picture-press post

Hei,rett før jeg sier natta til dere,må bare gjøre lekser og dusje. Repostet noen bilder fra sommeren,årh så jeg savner den!! Savner å være brun!!! Må nok gjøre noe med hvitfargen min haha,en uke i spania hadde ikke vært gale. Ellers idag kom jeg nettopp hjem fra cheerleading,sjekket nye karakterer. Noen var veldig dårlig,fks norsk der fikk jeg 3+ tror jeg,og det var en fortelling jeg skulle skrive,jeg syntes jeg var kjempeflink jeg! Men læreren sa de fleste fikk 2-3 på den så jeg tror det er en ok karakter... Fikk 4 i matte da! Den beste gutten i matte i klassen min fikk også 4 så jeg er storfornøyd!! Trodde jeg skulle få 2 siden jeg er så dårlig i matte,men det viste seg at jeg fikk mer enn mange av vennene mine! Nå skal jeg (forhåpentligvis) få gjort leksene også kanskje snakket litt med en,kanskje litt skype.så er det lalletid! Håper alle har hatt en fin dag!!

 


\\follow meg på twitter-- viomrc


My Fav Hairstyle

Hei,jeg tenkte bare og vise dere en hårstil jeg elsker! Det er nok den mest brukte ihvertfall det siste halvåret. Det jeg gjor er bare og ta håret halvt bak i en helstehale,så krøller jeg det og fletter luggen langs siden og ned. Av og til med en sløyfe,av og til ikke. 

 

 

Hva synes du? Hvordan liker du og gå på håret? 

Svar på spørsmål

Hvor høy er du? Det er en stund siden jeg har målt høyden min men jeg er vell ca 1.57-1.58,ikke særlig høy altså,men det er helt greit for meg! :DHva er din favoritt aktivitet? Det er jeg ikke helt sikker på,liker og synge,høre på musikk,slappe av og ha kosekvelder\fester. 

Syns om ungdomskolen? Det er både bra og dårlig,jeg liker det myyye bedre enn barneskolen,og det er fint miljø der,men det er så masse arbeid,innleveringer og lekser at man mister mye mer energi. 

Hvorfor e du så Fin ? Åe tusen takk,det var hyggelig!

 Hvor er skjerfet ditt fra? Det er fra Only,tror jeg det var, men de var utsolgt nå.

 


Ka Syns du om Sindre Ryland ? Hehe,han er en kjempehyggelig gutt og veldig snill,håper å få vært med han snart,han virker herlig.


Hvor mye veier du? Vet ikke helt men forrige gang jeg veide meg veide jeg ca 41-42 kg,veier meg ikke ofte,syns ikke vekt er så viktig så lenge man er sunn og frisk!

 

Trener du vær dag? Nei,jeg trener to ganger på cheerleading i uken,også har jeg et hjemmeprogramm jeg prøver og trene 3 ganger i tillegg,men det blir som oftest bare tid til to,så ca 4-5 ganger gjør jeg det.

 

Hva syntes du om kroppen din? Jeg synes den er helt fin den! Jeg er fornøyd og jeg trener for å bli sterkere og mer utholden,har ingen mål om å bli tynnere,men selvsagt alle vil endre noe på seg selv,og alle er ikke helt fornøyd med kroppen,men om jeg skal være pirkete vil jeg såfall trene meg en strammere mage,rumpe & lår. Men jeg syns at alle skal være kjempefornøyd uansett hvordan de ser ut.

 

Hvorfor e du så pen? Så søt dere er,hah. har ikke svar på sånne spørsmål,må jo bare si takk! (Kunne vært penere)

 

Det var noen av spørsmålene som kom inn,still fler om dere lurer på noe! Hva syns du om svarene? 

Ikke la dere irritere

Ikke la dere irritere over hva som helst,seriøst folkens,jeg er kjempelei av alt styret om bla pels,00ere,justin bieber,twerking,kroppspress osvosv listen er lang. Alt dette er slik som det er fordi DERE lager styr om det,hvis du begynner en tweet med at du hater alle som går med pels er det klart folk blir provosert og kjøper pels,de blir oppmerksomme på dette med pels og fler kjøper faktisk pels av at folk hater på det. Om vi ikke blåser det opp blir det ikke verre. Det samme med 00ere,00ere er de som er født i år 2000 noe som for noen er et år med unger som er helt jævlige og løs rett og slett,jeg hører stadig sånne ting om andre og folk som snakker dritt om 00ere,men herregud er det riktig og si at 00ere er sånn og sånn fordi at kanskje en snuser eller røyker? Er det virkelig riktig og ta et helt årstall under samme kam fordi noen har hørt om noen som var 00er som snuser eller hva det måtte være? Jeg er så lei av alle merkelappene folk setter. Justin bieber gidd jeg ikke ta opp engang han vet alle hva som skjer med. Kroppspress er jo der fordi folk stadig stadig nevner det og hele tiden skriver om det i aviser og på face overalt egentlig. Ting blir ikke bedre og diskusjoner går ikke forbi om dere/vi hele tiden fyrer det opp,og snakker om det hele tiden. Leste nettopp en blogg som skrev et helt innlegg om de som hater pels,at de må tenke på at de spiser kjøtt og altdetderre,herrgud la de hate pels og la de ha meninger men ikke motsi de og fyr det opp til en evig krangel. Blir jo åpenbart ikke noe bedre av det.

jeg er så pen....

Takk for meg
Sunday Funday

Nå gikk akkuratt Ida hjem og jeg skal en tur i dusjen,etter det tror jeg at jeg skal pleie meg selv litt med en god kopp te,ansiktsmaske og lakke neglene. Man må jo nyte helgen til det fulle. Kanskje skal jeg være med en senere,men det ser ikke sånn ut akkuratt nå. Så i mellomtiden skal jeg hvertfall slappe av med litt hjemmespa. Hva skal du idag? 

Siste mote

nr.1. Crop top. på norsk magetopp. Dette er blitt mer og mer populært og det er jeg sååå glad for. Jeg kjøpte meg masse slike for en stund siden men har aldri fått brukt de noe særlig. Men plutselig begynte fler og fler og gå med de og da føler man jo at det er mer normalt og gå med de på skolen enn om ingen andre gjorde det. Det som er fint er om du bruker en bukse og en crop top med en cardigan til,hvis ikke kan det fort bli litt "lite klær" og kaldt. Den crop toppen jeg bruker på skolen fks,den er akkuratt over navlen og ikke såå kort som de på bildet. Om du bruker så korte som de på bildet så er det nok finest med en høytlivs shorts eller skjørt til.

Nr.2.¨skjorte rundt hoftene. Her er vi også inne på det med magetopp,disse lengdene er det jeg bruker mest og da er det fint,for at det skal kunne passe inn i en skolehverdag så vil du gjerne ikke vise for mye av magen. Da er det perfekt med en skjorte eller cardigan rundt hoftene,velg forsiktig med farger og om du skal være nøye eller ikke vil være kjedelig så er det lurt og fks ikke legge hvit oppå hvit eller gul og rød osv. Tenk litt nøye på fargene,om du går med en dongeri shorts i en lys blå dongerifarge,hadde det vært utrolig fint med en hvit blonde magetopp og en lys rosa cardigan rundt. Fks.
 

Nr.3. Spisse briller\solbriller. Dette er noe jeg ikke helt skjønner,det samme med de runde hippie brillene som var populært en stund. Jeg kler hvertfall ingen av de delene og er mer fan av vanlige solbriller helst litt store. Men selvfølgelig her er din sjangse til og rocke de spisse cat eyes brillene om du liker de.


 

Dette var (som dere sikkert merket) mer sommer klær og slikt. Jeg kan lage ett med hår og sminke,vinterklær osv. Som dere vil!

Q- Hva syntes dere om dette innlegget ?

 

Nattåpent Innkjøp

Hei! Igår klokken 19 tok jeg bussen til senteret med masse venner siden det var nattåpent. Det var kjempekoseligt og være alle sammen samlet og vi møtte mange andre på senteret som vi var med. Vi gikk mye rundt og bare tullet oss og hadde det gøy,vi var vell ikke egentlig på nattåpent for og shoppe så mye men mer for og samles og ha det gøy,vi satt en del på mc donalds og slikt. Men jeg kjøpte meg en eller to ting da. Jeg ble veldig fornøyd med den tingen jeg kjøpte,har ønsket meg en slik en stund nå! Dumme meg kjøpe INGENTING på tilbud når jeg kunne funnet så mye fint. Angrer litt nå men det er ikke så enkelt når du går ca 20 stk også vil du inn i en butikk og de vil kanskje et helt annet  sted.

 

En skjorte,blå.kr 150 kr


En lyspyl (haha) pga jeg hadde så vondt på leppene mine igår,og nå er jeg helt avhengig av den,den er utrolig digg. Kr 26.Vita. 

Også skulle jeg egentlig kjøpe dette skjerfet fordi jeg ELSKET det,men så hadde jeg ikke nok penger med meg så da fikk jeg ikke kjøpt det igår.Jeg trodde det skulle bli utsolgt siden det bare var ett igjen av det. Men idag var mamma på senteret og da kjøpte hun det til meg! WIII,happygurl

 

Hva syns du? SPØRSMÅLSRUNDE

Hei,spørsmålsrunden folkens,still spørsmål. Hva som helst. Har fått et par spørmsål men ikke nok til at jeg svarer på den enda. Så nå er det bare og stille spørsmål. SPØRSPØRSPØR


All That Matters

Tenkte og dele verdens beste sang til dere,har skjønt det er mange som faktisk ikke har hørt denne,og ikke har fått med seg at justin bieber legger ut en ny sang hver mandag fremmover! #musicmondays som det er kjent som. Heartbreaker er også en utrolig fin sang men denne er helt nydelig. Begge er perfekt hihi. 

tv2

Hei,for første gang på en alt for lang tid har jeg gledet meg litt til skolen. Jeg skal på tv2 huset med noen fra klassen som går på media&informasjon som valgfag. Vi skal se en sending og stille litt spørsmål til en journalist,så skal vi få omvisning og se litt. Blir nok veldig gøy,hvertfall siden jeg er så interesert i slike ting! Idag har jeg vært på skolen,kom hjem så var jeg med til flyplassen og kjørte en som skulle på reise. Nå har jeg bare spist middag og onkel er på besøk,så egentlig skal jeg gjøre lekser men jeg har ikke energi,må gjøre de nå snart da.. Fikk 4+ på en naturfag prøve idag.... Misfornøyd x1000... Dårligste jeg har fått hittil. Så jeg må jobbe hardere,akkuratt nå er karakterene jeg har fått en : 5 ,5- og 4+. Ingen 6ere enda,men de skal komme hah..   Kun meg som har høye krav til seg selv?


litt meninger & tanker (les hele innlegget)

Hva er riktig og galt og tenke? Er det riktig av meg og klage på en lang skole dag med mye lekser som følger? Klage på at vi har fisk og grønnsaker til middag? Klage på at idag er det trening klokken kvart over fem. Klage på at jeg må til legen og ta sprøyte? Er det riktig eller galt av meg og klage på at jeg ikke får Iphone 5 til jul fordi jeg skal på en reise? Når det er så utrolig mange mennesker som ikke har mulighet for skole eller læremiljø,som ikke får noe annet enn litt ris til middag på hele uken,som aldri har fått noe sosialt tilbud,mange som ikke har råd til og få de riktige vaksinene og sprøytene mot de forskjellige sykdommene og om de får denne sykdommen til og med ikke har mulighet til hjelp. De som verken har en mobil eller har reist lenger enn for og hente vann til resten av familien nede i brønnen. Når de ville gjort alt for og få dette vi klager på. Hvordan kan vi være så egoistiske? Dette spør jeg meg selv hver dag.Men jeg forandrer jo meg ikke? Jeg går rundt med tanker i hodet som sliter på meg,som gjør meg trøttere hver dag og som er utrolig slitsomme. Jeg klager ofte,men det jeg og gjør er og tenke på de stakkar barna og ungdommene som har alle tanker vi har + et voldelig hjem,eller vold på skolen,kanskje de ikke har mat,er utsatt for og bli skutt eller komme borti en bombe på vei til skolen,konstant være redd for foreldrene sine som sliter for og holde alle deres unger noenlunde mett og varm.


Alle slike tanker surrer rundt og jeg spør meg selv,hva kan jeg gjøre? Lille meg? Jeg gir jo ofte bort klær vi ikke har bruk for lenger til mange andre land som trenger det,jeg sender julegaver til fattige barnehjem,men jeg føler ikke det er nok. Jeg føler det enda er så altfor mange som aldri får oppleve en julegave,som aldri har latter i seg. Som alltid gruer seg til og komme hjem for da blir de slått eller må jobbe. Det er så alt for mange. Mens jeg sitter på skolen og ser alle gå rundt med acne skjerfene sine. - Jeg vil også ha,alle har jo. Sier jeg,men er det viktig? Er det viktig og ha et normalt skjerf til 900 kr bare fordi det står acne på det? Er det alt vi bekymrer oss for idag? Når noen som er 4 år yngre enn meg bekymrer seg for om de har mat neste dag,eller må gå sulten mens de tar seg av lillesøskenene. Skal vi klage på 5- i karakter fordi da får du ikke premien du hadde fått om du fikk en 5er når andre barn kanskje får en 4 er og får juling av både lærer og foreldre? Vi har det så utrolig godt,og ja jeg syns selv det er vanskelig når folk sier ``det kunne vært verre`` eller folk har det verre en deg`` jeg syns det er vanskelig og forestille seg helt til du kommer i en vanskelig situasjon der du ser at du egentlig hadde det veldig bra før. Tenk over hva du bruker energi på og ikke la ting dra deg helt ned,prøv og vær positiv og hjelp andre som virkelig trenger det. Send julegaver,samle inn penger. Alt hjelper,du er ikke bare lille deg,du er en del av samfunnet og en del av verden,du er med på og forandre. Del gjerne innlegget for og forhåpentligvis gi folk en liten oppvekker på hvordan hverdagen til en 13-14-15 åring i andre land har det. Vi ser jo masse på nyhetene og vi syns det er fælt,men ett sekund etterpå sitter du jo der i sofaen og ser på sporten eller hva det måtte være. Vi gjør jo ikke noe med det. Mange gjør og mange prøver og det er bra. 

 

Hva syns du om innlegget? Skjønte du hva jeg ville frem til ?

 

OD - operasjon dagsverk

Hei! Idag på skolen fikk vi vite om denne operasjons dagsverk dagen der vi skal jobbe for og tjene inn minimum 300 kr. Pengene går til et land der de virkelig trenger det,de 300 kronene som for oss er lite er så utrolig mye for dem,barn i 8 års alderen jobber hele dagen og får en lønn på 2 kr. Hvis hver elev på 8.9.10 + videregående samler inn minst 300 kr blir det en stor sum,som kan hjelpe mange mange liv der de ikke har det godt. Det er nesten umulig for dem og gå på skolen uten og komme hjem med sår eller blåmerker,det er livsfarlig i gatene og hjemme hos dem er det mye vold. De er ikke trygg noen sted og for et lite barn eller en ungdom i tenårene er dette helt forferdelig. Så mange som 6000 har tatt sitt eget liv eller blitt drept iløpet av 2 år og det vil vi sette en stopper for. Om din skole er med på dette syns jeg du skal være med,det og bruke 5 timer i en klesbutikk eller hvor den måtte være,for og tjene penger syns jeg du burde gjøre det. Tenk hvor mange du hjelper og du kan leve godt med samvitigheten din og vite at du har hjulpet noen! Vær med og gjør en forandring!
Spørsmålsrunde!

Hallo! Idag er det spørsmålsrunde! Woho! Om du har noe du lurer på,kan være hva som helst,om meg eller noen jeg kjenner (?) Nå har dere sjangs til å spørre! Spør i kommentarfeltet! Svar kommer på video,når er ikke bestemt. 

 
Skole+tannlege= :(

Hello! Første skoledag etter høstferie.. Idag hadde jeg time hos tannlegen min,det som var dumt var at timen var 14.15 og vi sluttet 13.30.. gikk ikke glipp av noe skole,som ellers er det eneste positive med tannlege. Siri ble med meg også dro vi en tur innom senteret for og kjøpe ett skjerf jeg har så lyst på! Det er helt elsk! Senere er det Cheertrening,trenger virkelig og komme tilbake til rutine med treningen igjen etter en uke med myye dritmat og snop. Jeg har jogget litt og trent hjemmeprogrammet et par ganger så jeg ikke falt helt av sporet.

 

Outfit 10/13/13


Heisann! Dagen ble ikke fullt så kjedelig som jeg trodde,jeg tok en tur til byen med Amalie og Maria også så vi gåten om ragnarokk,den var utrolig gøy og litt skummel hehe. Anbefales og se den! Her er det jeg gikk med til byn!

Jakke cubus kr ca 400,husker ikke helt.

Dr.martens kr 1.700

Klokke cmyk ,det husker jeg ikke..

Runde solbriller,aner ikke hvor de er fra og hva de kostet.

Skjorte fra h&m,aner ikke hva den kostet,gammel. 


 

Bukse aner ikke..veldig veldig gammel!!

Hva syntes du? 

 

 

 

Søndagsfølelse

Hei,idag har jeg faktisk gått fra og ha masse planer til og ha null. Jeg skulle være med en men det passet litt dårlig osv. Så nå sitter jeg her en søndag,uten planer og det ser mørkt ut for at jeg må være med mamma,pappa og rebecca på tur,noe jeg ikke har noe lyst til... Savner og være med vennene mine,men ser ut som de fleste er opptatt på søndager,noen er i stallen,andre på vei hjem fra hytten osv. Skal nok klare og finne på noe.

våknet opp og kjenner at jeg gruer meg sånn til skolen imorgen! Det er helt forferdelig mye stress som kommer med skolen,lærerne er ikke de snilleste og vi har minst 3 prøver hver uke pluss et lass med lekser hver dag og i helgen. Har lyst og bare ligge meg ned og grine. Tlf min er ødelagt (igjen) og jeg får mest sansynlig ny av den,..... Men jeg vil jo ha Iphone,noe mamma og pappa ikke går med på,suger. Nå ble jeg veldig negativ,finner ikke så mye positivt og skrive idag egentlig,hater søndager. Denne uken skjer det ikke noe gøy,som jeg vet om enda.. Skal til tannlegen,skole,få tilbake matteprøven(!!!) og treninger.. 

 

Fler enn meg som ikke liker søndager eller?

Home sweet Home

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en like fin uke som meg! Jeg kom hjem i fem-seks tiden,har lagd såå mange videoer nå.. Hadde jo ikke internett så da satt jeg og redigerte masse videoer,har blandt annet en fra Justin Bieber konserten og min stalking,hah. Kanskje jeg legger utpå bloggen,kanskje ikke. Den varer lenge,så jeg vet ikke! Det var skikkelig godt og komme hjem men samtidig var det utrolig koseligt på hytten,utrolig fin hytte,første gang jeg har sett den og den var såå fin,skal si morfar har god smak! Nå har vi nettopp spist så skal vi lage pizza og lage til kosekveld + mer junkfood. Har spist så mye drit de siste dagene,kjøpte såå mye snop.. Gleder meg til og komme tilbake til trening osv.. Det jeg derimot ikke gleder meg til er skole.. Men nå holder vi dette innlegget positivt,skal ikke nevne mer skole hah.. Og om du har meg på snapchat så beklager jeg spammingen de siste dagene,sånt skjer når jeg kjeder meg og kun har 3g på tlf.Her er noen bilder fra hytteturen\flyturen! 

 

Reklamekommentarer er uønsket

Hei! Kjapt lite innlegg av meg her,jeg bruker 3G hele tiden pga null internett her på hytten,så særlig mye blogging går desverre ikke... Men jeg holder på og lage en video med litt fra hytteturen osv. Ellers ville jeg bare ta opp dette jeg har sett går rundt på blogger, først trodde jeg det var en kjempekoslig kommentar helt til slutten der det sto mye om at de hadde selv fått stygge kommentarer osv og at folk var frekke og jeg har nesten aldri fått en eneste stygg kommentar.. Så leste jeg litt lenger og så at på slutten av kommentaren anbefalte de en konkuranse/gavekort/osvosv. Reklame altså. Jeg vil bare si at jeg setter pris på kommentarer, men ekte. Reklame for deres egen blogg/produkter/nettsider/konkuranser og alt sånt,er ikke nødvendig og skrive. De blir mest sansynlig slettet. Jeg gikk innpå bennysriddle sin blogg og så at den samme kommentaren som jeg hadde fått var der hos han også. Samme dag.

Hva syns du om slike kommentarer? Har du fått det på din blogg?

Mobilblogging/starstruck/hytta

Heii. Da er det mobilblogging... Må bruke 3G har ikke internett... Idag på flyplassen på vei til.morfar gikk anna Edwin forbi meg! (annais). Litt starstruck hah.. Jeg tulte med at hun sikkert kom ut av det flyet vi skulle ta og akkuratt da jeg sa det kom hun ut. Smilende og gikk forbi. Jeg bare overså hun og latet som ingenting. Men var ganske starstrucked. Leste jo på bloggen hennes igår at hun skulle reise hjem idag. Nå ligger jeg skikkelig trøtt i sengen på hytten til morfar. Det er så sykt fint her. Ved siden av meg ligger rebecca og mattis ligger litt lenger bort. Kos. Men nå må jeg sove. Oppdaterer dere imorgen. Nattaa

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits