LOADED


Heii! Idag har jeg vært på loppemarket! Hah,jeg skulle egentlig møtte bestevenninen min der men hun måtte gå med en gang vi kom opp så da var jeg heller der med søsteren og kjæresten til søsteren min! Jeg kjøpte en ting! Haha,jeg kjøpte en ridehjelm,som jeg har tenkt og ta med meg når jeg reiser siden da skal jeg ri mye! Det er en stund til da menmen. Den kostet bare 50 kr!!! Og den er helt fin og ser veldig lite brukt ut. Til og med en sløyfe bak på den haha! Over her ser dere noen av bildene jeg tok idag,elsker den jakken så høyt! Jeg har en del innkjøp fra det siste jeg ikke har vist på bloggen så det kommer sikket en innkjøpsvideo eller innlegg senere! Imorgen er det skole,uff men etter den uken er det høstferie! Da skal jeg til bestefaren min med mamma,mattis og søsteren min ! Det blir kos og komme seg litt utpå ''landet''. Natta!

 

Planlagt bloggdag idag

Heiia! 

 

- Idag blir en bloggdag har jeg bestemt meg for. Jeg skal bare i dusjen og ordne meg, ogsa skal jeg ta bilder (noe jeg ikke har gjort paa lenge) Etter det skal jeg lage blogginlegg og lage masse innlegg jeg kan poste senere, denne bloggen skal bli bra folkens er dere klare? Haha,uansett. Hitill idag har jeg ikke gjort noe spesielt. Jeg sto opp ca 12 og spiste frokost,trente hjemmeprogrammet mitt (noe jeg kan legge ut hva er om dere vil) . Etter det dro meg og mamma og leverte  inn noen poser med klær vi ga til en organisasjon som sender det til de fattige. Etter det dro vi pa butikken og litt sant,men na er jeg hjemme igjen og fikk skikkelig lyst og lage denne bloggen fin igjen. Are you ready ?


Kommenter hva dere vil se mer av pa bloggen og hva dere vil at jeg skal skrive om !

Mobilbilder

Heii. Idag har dagen vært lang og jeg er super sliten,har trening senere med søsteren min kom hjem på besøk idag etter ca en månde der hun studerer. Så jeg har savnet henne veldig og hun skal bare være her over helgen,da er det såklart at treningen blir satt litt bak i rekken på things to do. Etter skolen kom jeg hjem,hadde deilig middag med hele familien og nå ligger jeg bare i sofaen syyykt mett. Her er noen bilder fra mobilen i det siste.

Kjærestesavn

Dette inlegget er til alle dere ensomme jentesjeler der ute som har kjæreste savn gange 1000. Jeg så et bilde idag på facebook,det er ikke av noen jeg kjenner. Men det var så søtt! Jeg savner det så mye. Ha en og snakke med hele tiden,smile,føle gleden inni deg om at du har en som elsker deg og kun deg. Romantiske kvelder sammen. Kysse. Finne på ting fks kino,spise ute. Jeg har lyst på et ekte forhold og ikke bare sånn at kanskje er med hverandre en gang i uken på skolen. Men er med hverandre ofte,finne på ting sammen,dra på turer sammen,oppleve ting. Har så lyst på en som kan løfte meg opp og kalle meg jenten sin. En gutt som lukter god parfyme og alltid er der for deg uansett hva. Are you feeling me? Det er det jeg savner. Er det bare meg som får sykt lengsel etter en gutt etter og se LOL filmen?...natta

Jentekveld!

 

Saa igar var jeg paa jentekveld med jentegjengen,det var veldig koseligt! Vi spiste taco og sjokolade suffle tror jeg det var. Saa filmen LOL og bare snakket og koste oss,etter litt dansing og musikk satt vi oss ut i en sann ja husker ikke hva det heter haha,ute stue. Saa gikk vi inn og lekte en ganske goy lek,det er egentlig en drikke lek,men vi drakk ikke da! Det er sann at en person star ,mens de andre sitter paa hver sin stol saa skal den personen som star fks si sann: Jeg har aldri .... ettellerannetlittpinlig.... ogsa de som har gjort det for skal reise seg og lope etter en ny stol,den som ikke far stol maa staa i runningen og si neste ting. Egentlig er det sann at de som har gjort det skal drikke elns,men vi brukte stoler og det funket bra. Haha. Kom hjem i 21 tiden og lagde pizza med pappa,var litt paa pcen og slappet av. Idag har jeg ryddet hele dagen!!! Rommet ser fortsatt javlig ut,....... Men det skal bli ryddet idag haha.


Meg i den turkise hettegenseren hah! Bilder laant av Marika! 

 

Hva gjorde du paa idag og igar? Fler bilder fra igaar kommer senere. 

Hos dadda

Heii. Da var jeg hjemme fra en kosehelg hos Rebecca. Hun var jo egentlig syk da,men besøk av søssen gikk fint. Skjenner selv at jeg begynner og bli forkjølet,ikke av henne da men fra før av. Er så tett i nesen. Når dette innlegget er postet sitter jeg sikkert og kjeder driten av meg på skolen. Du aner virkelig ikke hvor sinnsykt kjedelig det er. Det er helt seriøst bortkastet tid. Det eneste jeg tenker på er,hvortid er det lunsj? Når det er lunsj sitter vi bare og spiser i kantinen også er det rett på fag igjen. Er helt sykt lei av skolen allerede. Herregud. Snart høstferie da! Da drar the family opp til morfar sin nye hytte/hus på besøk. Det blir kjempekos! Ellers
Hos Rebecca bakte vi noen kjempegode rundstykker med rosin og aprikos inni. De er såå sunne det er ikke en eneste usunn ting inni. Ikke melk ikke sukker. Kun vann,forskjellig grovt mel og havre ting osv. De ble kjempegod. Fikk med noen hjem også. Så spillte vi spill (jeg vant) og koste oss og så på stjernekampen. Jeg får ikke sove. Noe jeg burde siden det er skole imorgen (idag siden klokken er over tolv) men jeg legger ikke ut innlegget før imorgen så husk mens du leser at det er skrevet på søndag. Her er noen bilder!

HAHA hva skjer om vio kjeder seg?

Heii,jeg merker jeg ikke kan blogge fra denne pcen siden jeg ikke har alle bokstavene,men det far bare bli sann.. Idag sto jeg opp spiste deilig frokost med pappa ogsa slappet av,tok meg en dusj ordnet meg og skypet litt. Jeg har ogsa sittet og redigert bilder hahahah,jeg saa en konkuranse med home and away saa skulle jeg prove og gjore det se resultatene da hahahaha,jeg leer.  Var sykt tidig og gjore det og ganske goy. De ble jo ikke noe bra siden jeg brukte bilder av meg som jeg hadde paa denne pcen altsa ca fire og velge mellom haha,her er de. Jeg brukte bare sann to min paa hvert bilde saa de er tidiiiig.konkuransen er og ta et bilde med en av skuespillerne i home and away og gjore noe fantasifullt med de. HAHA

 

Dette ble best!

Senere idag skal jeg til Rebecca og sove over der,det var ikke sikkert at jeg kunne dra fordi hun er og har vært veldig syk og forkjølet,men heldigvis ble hun litt bedre idag så da kunne jeg komme.Vi skal ha kosekveld med hun i den nye leiligheten hennes,gleder meg :) Så skal vi lage taco,spille og kose oss! Vi snakkes da!

follow meg :)

 

follow & ask :D

HMM?

     

Hva skjer her da>? syntes det var morsomt saa da la jeg ut bildene paa bloggen haha. Sosteren min sa det var dobbelgjengeren min,og en venn lagde ett collage for lenge siden med oss to siden hun sa vi lignet? vet ikke om jeg er enig haha.. 

effekter

 

 

 :)) 

Snart trening

Heii. Mobilblogging idag. Nå er det snart cheertrening og jeg er såå nervøs. Føler at trenerne har såå store forventninger til oss og jeg er så redd for og skuffe... I tillegg til at jeg føler meg ikke bra. Var jo hjemme igår. Ellers idag kom Rebecca hjem og lagde middag med meg og mattis så spiste vi og koste oss også nå skal jeg gjøre lekser,eller etter trening. Senere ikveld blir det og ta en good dusj eller et bad og slappe av. Kanskje ha en liten spating med ansiktsmaske,hårkur og lakke neglene? Høres deiligt ut.
Outfit fra tirsdag. Spør meg om hva som helst på ask.fm heter viomrc

really long time no see

hei,remember me? 

Jeg har suget til og blogge i det siste.... sorry. trodde jeg var ferdig med bloggen helt til folk begynte og insistere 'begynn og blogg igjen" osv... Jeg vet at det blir litt vanskelig og faa leser naa men men. og btw har ikke alle bokstavene siden pcen e fra usa... 

I det siste har det ikke skjedd saa mye,jeg har vaert paa skolen,mye sosiale medier,sunget mye. Begynte paa et sang akademi i byen igaar,det var kjempegoy :) Ellers idag var jeg syk,hjemme fra skolen... Saa naa har jeg skikkelig mye lekser.. Jaja,imorgen kommer dadda ut og vi skal lage deilig middag og ha litt sissatimee,gleder meg !! litt bilder.ny pc saa jeg har ikke masse. 

databilder,,.,... skal se om jeg klarer og forbedre bloggingen frammover :) 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits