Im busy

Hei,kjempedårlig blogging og jeg blir like overasket for hver gang når jeg ser at lesertallet fortsatt er sånn ok,haha hadde dette vært en annen sin blogg hadde jeg aldri giddet og lese den. Uansett,det har skjedd mye/skjedd lite i det siste derfor null blogging. Jeg har bare mistet mye motivasjon osv blablabla. Jeg har hørt mye på musikk og jeg har også tatt en avgjørelse,som for meg er litt stor . Det er hemmelig hva det er,ingen av vennene mine vet det engang. Jeg vil prøve og holde det hemmelig til jeg vet helt sikkert at jeg klarer det. Så,ja jeg er opptatt for dagene med denne tingen da haha . Krever mye arbeid. Uansett hehe. Har ikke tatt noen bilder i det siste bortsett fra på mobilen og i og med at dette ikke er ett mobilinnlegg har jeg ikke de her. men jeg får legge ut noe da.


Natta

God natt alle sammen. Imorgen er en ny dag,om den blir bra eller dårlig det vet jeg ikke. Jeg tror den blir bra,selvom det er skole og masse fag. Er så sitsomt og ha en halvtime om morgenen for så og hver dag løpe og stresse opp til bussen,jeg sitter jo alltid og venter på bussen i 10 min uansett så hvorfor jeg stresser sånn,det vet jeg ikke! Jeg får prøve og stå opp litt tidligere imorgen. Ikke så interesant innlegg menmen. Kjøpte meg nye sko idag,woho. Har hatt lyst på de leenge så da kjøpte jeg de idag :D Er veldig fornøyd med de,men jeg må få prøvd og brukt de ofte! Har ikke bilde av de. 

 

 

 

 

NattinattBilder fra de siste dagene

Hei. Idag etter skolen dro meg,amalie og mari på macdonalds. Jeg spiste en cheeseburger,pommesfritt og en stor brus :-D hihi. Nå har jeg nettopp sett home and away. Litt bilder fra mobilen i det siste.

Lenge siden sist

Hei,jeg tok meg en liten bloggpause rett og slett fordi jeg ikke orket tanken på bloggen denne uken,jeg har vært kjempesliten med skole og andre ting så det og skulle skrive om det hadde bare vært deprimerende haha. Men uansett,idag skal jeg og mamma inn til byn siden det er så fint vær så skal vi finne oss et sted og spise middag bare oss to! Så nå sitter jeg her med en turkis go wild genser, grå joggebukse og masse ansiktsrens i fjeset. Jeg tror jeg har funnet ut at når jeg har ro i sjel hodt jeg på og si,når jeg ikke stresser så er det null kviser og urenheter i fjeset mitt. Men når jeg stresser og sånt så kommer masse urenheter fram og jeg får sånne sår i fjeset,det er ikke kviser men mere en rød liten prikk også klorer jeg på det så begynner det og bli skorpe osv,så nå går jeg rundt med masse røde prikkeskorpe lignene ting i fjeset.Menmen. Gleder meg til og ta en dusj finne fram noe fint,kanskje en søndagskjole også dra til byn og være litt turist i egen by med mamma igjen! Imorgen er det jo skole og jeg ville seriøst ikke stå opp idag med tanke på det,ungdomskolen er noe slit haha,så mange fag før mat og så mange fag etter mat. Huff.. Uansett,jeg har ikke tatt bilder men dere får noen fra arkivet.
Jeg vet ikke hvordan det blir frammover med bloggen,om jeg fortsetter eller om jeg slutter det får vi bare se. Men jeg sier ifra om jeg slutter. Det er veldig trist om jeg slutter siden bloggen har vært med meg en stund nå og jeg er veldig glad i den,men vi får se. 


 

Sommerfølelse eller hva? Det har vært så fint vær her! Jeg badet til og med i sjøen igår!! Flinke meg haha!

Wants


 

 

Hva syns du? 

 

 

 

 

 

 

 

Im thinking bout him every second every hour do my singing in the shower picking petals of the flowers
Hei,et par bilder jeg har på dataen min,de med skrift på har jeg lagd selv,altså funnet ett bilde og redigert det og skrivd en tekst. Den ene er på spansk men du kan da alltids oversette det på google oversetter! Ja,jeg trenger vell egentlig ikke si mer... 

Stikkord:

Linkerunde,jeg linker to stykker

Heii! Linkerunde på gang jadda jadda! Alt du trenger og gjøre er:

 1. lik facebook siden min --- https://www.facebook.com/viomrc.blogg.no?fref=ts  
 2. Kommenter du er med! 

Jeg velger de to beste bloggene!

 


 
Andre skole dag!

Hei! Idag skal bli en bra dag. Jeg leste ett innlegg på en blogg der det sto,gjør det som gjør deg lykkelig og betyr mest der og da! Om det var så enkelt ville jeg sittet på ett fly til utlandet og besøkt vbv men nei,sånt går nok ikke. Jeg får holde meg til skyping og sånt. Skole er jo også her nå så.. Det føles så rart,og gå på ungdomskolen. Det er så annerledes,føles ikke ut som en skole,men mer sånn ja vet ikke helt. Det er liksom litt mer big deal der. jeg liker det sånn. Jeg liker følelsen av og stå opp,dusje og finne fram klærne,sminke seg og føle seg vell! Jeg har bestemt meg for at idag blir en bra dag. Planen er klar,først: Skole-hjem-skype-skype-lage meg noe godt-skype-skype-skype-se home and away-kose-skype-osv osv ahah! Jepp.Hva hadde vi gjort uten skype eller hva ? ahah! En av mine verdensbestesøstreiheleuniverset kjøpte meg ett par ting jeg har leitet etter og ville hatt sååå lenge og finally fant vi de eller hun fant de! Og så snill som hun er kjøpte hun de til meg :D Det er egentlig ikke såå big deal men for at jeg skal holde oppe motivasjonen og prestere så bra som mulig må jeg ha orden og fine ting og ha matchende fine skolesaker hjelper veldig på! Så en lyserosa mappe der jeg kan ha allt av papirer til ukeplanen osv. En lyse rosa perm der jeg kan ha altmulig. Og en lyserosa notatbok soom jeg skriver ned litt av hvert! Jeg har leitet etter en sånn fin bok såå lenge og hun fant den perfekte! Men de ser litt annerledes ut nå da siden jeg pyntet de med litt hvite blonder osv så de er litt finere nå! :D 

 

Schoolday number one outfit

Heii! Skoledagen overstått,var ikke skummelt i det hele tatt men det var ganske kjedelig. Jeg føler bare vi var med de vi kjenner fra før og vi pakket bare alle bøkene våre i bokbind og fikk høre om regler osv... Jeg ble litt overasket over reglene i og med at det var sånn ca 2 han nevnte og det var og komme presis og at vi kan ha tlf i friminuttet og når læreren sier vi kan ha de i timen,noe de sa at de sa ofte. Så de er ikke så streng da! Og mat og drikke er tillatt i timene osv. så hadde vi friminutt og satt egentlig bare inne på mobilen og snakket ahah! Kom hjem og siri kom på besøk hjem fra skolen så skypet jeg med en,en god stund. Og var ganske usosial,jeg skypet siri så på tv haha! Så gikk siri hjem og nå sitter jeg i sofaen og ser på tv og prøver og få kontakt på skype igjen haha! Vi fikk utdelt en timeplan men den var så stygg haha! Har alle de fargene gul,rød,grønn,blå,brun,lilla og oransje ! Haha,æsj! Så jeg lagde heller min egen på pcen! Jeg syns den ble ganske fin,hvertfall finere enn den vi fikk utdelt... Vi sluttet klokken 11 idag så det var jo greit. Det er en coop rett ved siden av så der gikk vi etter skolen ahah!

 
Her er den planen vi fikk ... '

 

Jepp! 

Hvordan har din dag vært så langt? Hva syns du om outfiten ? Topp-bikbok. bukse-primark.klokke-cmyk

Om 3 timer er det skole...

Heii! Jeg våknet såå tidlig idag! Ti over fem var jeg oppe og det var etter jeg hadde drøyd tiden litt i sengen. Jeg er litt trøtt enda men jeg får ikke sove igjen nå. Tror jeg er litt spent. Jeg vet jo ikke hvordan denne dagen blir. Igår kveld skypet jeg og det hjalp på humøret. Før på dagen var jeg kjempeurolig og svimmel og skjelven men det ble bedre. Nå føler jeg meg litt spent i magen igjen. Alle sammen må få en kjempebra første skoledag,om det så er første videregående eller 8. I ungomskolen! Ha en fin dag!
Blir bilder fra før i uken fordi jeg mobilblogger,vil ikke akuratt ta bilde av meg selv halv seks haha. Dagens outfit kommer senere på bloggen :-D

Magen min sier meg at det er skole imorgen

Hei! Herregud jeg sitter her i sengen og skjelver! Jeg aner ikke hvorfor! Men magen min er helt rar og nervøs,og jeg skjelver med tanke på skole imorgen. Allt nytt liksom! Jeg aner ikke når vi begynner og jeg aner ikke hvordan jeg skal få vite det! Jeg vet ikke om jeg kommer til og bli helt utenfor og mobbet eller at det er meg folk sprer rykter om.Eller om jeg får mange venner og allt blir bra! Uff. Så mange tanker.. .Jeg vet ikke hva jeg skal ha med meg og om vi får lekser og jeg stresser så sykt med mattematikken. Tror 10 % av sommerferien min har gått ut på og stresse over de mattekarakterene jeg kommer til og få. Blir sikkert 1-2-3 i karakter! :( Så desperat er jeg at jeg spurte Mattis (broren min)  om vi kunne ha mattetime siden han hjelper meg en halvtime iblant med matte. Føler seriøst at jeg ikke husker noe fra skolen engang... Men det er sikkert bare fordi jeg er i sommerferie modus,får håpe det blir bedre når jeg kommer på plass i skolemodus haha! Jeg bryr meg faktisk ikke så mye om jeg blir sittende i ett hjørne alene eller alene i kantinen,så lenge vennene mine koser seg og får seg venner og har brae skoleår så klarer nok jeg meg! Det hadde vært forferdelig om vennene mine ikke får gode år på ungdomskolen.. Men jeg kan godt sitte alene haha så lenge jeg vet inni meg at de koser seg med sine venner! Jeg håper jo selvfølgelig at det ikke skjer men at alle får brae år på ungdomskolen. 

Noen ganger er det viktig og sette andre foran seg selv. 

Nå skal jeg bare rydde rommet og ordne allt til imorgen,vaske litt klær osv :D 

Fjortis

Heii! Idag har jeg sagt hade til storesøsteren min Ingrid som flytter for og gå på en journalist skole i think (?) Hun kommer nok på besøk iblant men det er jo litt langt vekke! Så dro meg og Rebecca (hun andre søsteren min) på senteret og kjøpte ett par nødvendigheter og noen unødvendigheter (hihi) Innkjøpene kommer i et annet innlegg snart eller imorgen :D Kjøpte mest gaver også skoleting,kjøpte ikke mye. Men jeg kjøpte en t-skjorte som jeg er veldig fornøyd med! Så dro vi til leiligheten til rebecca og ordnet litt og handlet mat,så kom vi hjem og da kom Johanne på besøk! Hun skal sove her til imorgen,blir kjempekoseligt! Nå er det kun idag og imorgen så er det skole !!! Neiiiiii,joda,neida... Lekser årh.... Men det blir nok gøy og møte folk igjen osv. Få vite hvilke fag vi kommer inn på osv... Noen kjempefjortis bilder av meg! HAHA,men jeg vet at jeg er det men alle har vell sin tid da man er litt fjortis? Uansett,et par useriøse bilder :D

Haha,blikket mitt... (på bildet over) 


Hva har du gjort på idag/hva skal du idag? :D

Outfit 170813

Bukse- primark. Genser-bikbok Veske-h&m  

 

Hva syns du? :D

Dip dye resultat

Før og etter bilde.

Det er myyyye mer rosa i virkeligheten,her ser det mer rødt ut. Det ser litt rødt ut i virkeligheten og egentlig men man kan se at den er knallrosa liksom. Er veldig fornøyd. Så fornøyd at jeg vurderte og ta hele håret siden det nesten ser ut som den rødfargen jeg ville ha i håret haha! Men jeg tror jeg bare holder meg til tuppene,tror jeg skal ta en dose til med den før skolestart :D 

Litt dårlige bilder da men.. 

 

Vio's Skjønnhetstips

                                                                                                            HÅR                                                                                                                     
 1. Ikke vask håret hver dag med sjampo og balsam. Du kan dusje hver dag om du vil men vask håret så sjeldent som mulig helst en gang i uken om du klarer det. Da styrkes håret og det blir tykkere og mye finere,holder seg mye lenger reint og det trenger til slutt ikke mer en en vask i uken fordi det er vandt til det.
 2. Bruk lite balsam og helst kun i tuppene av håret. Jeg selv bruker masse balsam og i hele håret,men meg og balsam har ett spesielt forhold.Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker balsam og håret mitt liker det,så du må nesten finne ut hva du liker best til ditt hår men jeg har hørt at tipset er så lite som mulig og i tuppene og bak på hodet. 
 3. Ikke børst håret når det er vått da blir det veldig slitt.
 4. Føning er også veldig med på og slite håret.
 5. Varme beskyttelse hjelper ikke totalt! Om du stritter håret hver dag kommer det til og merkes på håret uansett men det merkes mindre om du har varmebeskyttende spray. 
 6. Ikke bruk strikk med metall i,det sliter utrolig på håret.
 7. Ungå helst og bruke strikk mye,hvertfall når du sover.
 8. Flygehår som står til alle kanter et velkjent problem for mange, spesielt om vinteren. Neste gang du drar av deg luen og håret står til alle kanter, så rot i vesken og finn en håndkrem eller en lipgloss. Gni litt av produktet mellom hendene og stryk lett over håret. Det får håret til å roe seg. Bare ikke ta så mye i at håret blir tungt og ser fett ut.                                                                                                            HUD&ANSIKT                                                                                                     

 1. Vask fjeset ditt hver morgen og kveld.
 2. ta alltid av sminken (noe jeg er litt dårlig på) 
 3. Bruk et lag med fuktighetskrem i fjeset ditt før du tar på fundation,da blir ikke det sånn skikkelig caky og tykkt lag med sminke men fundationen blir blandet inn med fuktighetskremmen og det blir mye mer naturlig og bedre for huden din. 
 4. Når du har mulighet for sminkefrie dager bruk de.
 5. Smør deg inn i body lotion etter dusjen/når du står opp om morgenen eller på kvelden,spesiellt om du er solbrun er dette viktig,bodylotionen hjelper med og holde huden fuktig og hindrer den i og skalle av.Da holder brunfargen lenger.
 6.  Dersom du har bomma litt med makeupkosten eller kajalen, er beste måte å rette opp feilen på å bruke en q-tips med litt foundation på. Det fungerer som et viskelær. Med vann risikerer du å lage skarpe kanter som er vanskelige å jevne bort.
 7. Får du ikke bort all leppestiften? Ta litt olje (babyolje, olivenolje, hva enn du har i huset...) på en bomullsdott og gni bort restene.
 8. Neglelakker (spesielt mørke farger) kan gjøre neglene dine gule. For å unngå det skal du bruke en blank underlakk. Det finnes også underlakker med perlemor i, som fyller ut rillene og gjør overflaten glattere. Men er neglen allerede blitt misfarget, kan du gni en sitronbåt over neglen, det skal minske gulskjæret noe.

Sånn det var det :D håper du likte tipsene og at du nå har ett par nye ting og tenke på når du fks sminker deg eller ordner håret.

 

Dip dye

Heii! Denne videoen får fortelle :D 

 

Namnam lunch

Heii! For noen dager siden lagde mamma og de en deilig lunsj jeg tok et par bilder men jeg har helt glemt og poste de,men det var bare så fine og sunne farger. Ikke redigerte bilder faktisk! Så sunn og deilig lunch! Jeg kunne spist blåbær og jordbær hver dag hele tiden! Om du er sånn som meg og har søt sug heleeee tiden og må ha noe i munnen 24'7 så anbefaler jeg og ha masse kasser med jordbær og blåbær i kjøleskapet og heller spise det enn og spise opp sjokoladen og restene av godteriet fra helgen. Du føler deg så mye bedre og friskere og smakene er himmlsk og sunt! Vi har faktisk både amerikanske blåbær og jordbær i hagen så det blir deiligt nå de er modnet. Fine farger sant? 

 

Over the mountain across the sky need to see youre face and need to look into youre eyes.. 

// uredigerte bilder

Millionær søker kjæreste

Hola! Nå er det ikke mange dager igjen av sommerferien og jeg føler ikke at jeg utnytter den helt! Men uansett om skolen begynner på mandag så betyr det jo ikke at sommeren er over? Jeg håper at det blir fint vær frammover,akkuratt nå er det ganske fint! Men jeg har så lyst og gå med shorts første skoledag! Akkuratt nå sitter jeg og ser millionær søker kjæreste eller det er ferdig nå da. Så da tenker jeg og ordne meg,stelle meg også sikkert finne på noe. Må jo nesten gå ut i dette fine været! 

Ha en kjempefin og koselig dag alle sammen!

Hva skal du idag? 

Home sweet home

Hei! Da er jeg hjemme,idag var jeg og johanne litt på banen også var vi med Henriette,maria og tonje.så dro meg og johanne hjem til hun og lagde pannekaker til middag,spiste oss stappmett også skulle hun på fotball trening og jeg ble hentet,så nå er jeg hjemme med dataen min og musikken min :D Jeg har litt vondt i hodet,er så sliten,vet ikke helt hvorfor,vi la oss ikke så seint igår. Jeg vet liksom at jeg må rydde rommet og jeg må stryke en skjorte,pakke ut og masse men jeg orker ikke,jeg har likosm ingen motivasjon til det og det er noe av det kjedeligste jeg vet og rydde..... Årh.... Uansett,jeg tenkte at siden jeg skal rydde kan jeg kanskje ha ett par innlegg der jeg selger noen klær jeg ikke vil ha lenger,billig da selvfølgelig,jeg tror det er lov haha! Men det er ikke sikkert,men om jeg finner noe i skapet jeg ikke vil ha lenger kan det hende. :D


Synes denne var skikkelig fin som kjole,men den er alt for kort når jeg står oppreist :( 

 

Mean girls 2 haha

Hei! Nå har vi reid opp sengen og spist opp snopet så da er vi klar til og sove (ligge i sengen og snakke) Kjempekoselig kveld her hos Johanne,vi så på filmen ´´LOL´´ og spiste masse godt og snakket. Er en stund siden jeg har sett henne nå så det var virkelig godt og få møtt henne igjen! Planene for imorgen vet jeg ikke helt men vi finner sikkert på ett eller annet,om det blir fint vær tar vi oss kanskje en tur på banen her nede. Vi tok noen bilder på macen idag... WOHO


elsker deg bestevenn i hele universet

 

Ja,vi er de peneste i verden jeg vet!

 

Hva har dere gjort idag ? :D

Forhånds skriver innlegg


Hei,jeg bare forhåndskrev ett innlegg eller to siden jeg ikke vil bruke tid på blogging når jeg er på besøk,nå sitter vi sikkert og spiser masse junkfood og brus og snakker gossip mens vi hører på litt musikk eller noe sånt! Jeg har mest sannsynlig tatt på kosedressen min og bare slapper av,her er ett par bilder fra igår!

 

Håper du koser deg masse! 

Red lipstick

 

Så mye blitz! Idag har jeg vært med Siri siden ca 11:30 til nå nettopp,vi har sett på gamle videoer laget nye videoer og jeg har fått ny mobil,ikke sånn wii jeg har fått ny mobil men sånn årh jeg har fått ny mobil,igår kveld sluttet min og fungere... Den slår seg ikke helt på den bare står og blinker når den er halveis påslått også står den sånn i maaange timer,så nå har jeg en eldgammel tlf vi fant her,en sony eriksson og den er med tastatur,skikkelig uvandt! Men det er bare midlertidig da! Så har vi synger ( masse ) og tullet og lagd middag og dessert,så nå er jeg mett og klar til og hoppe i dusjen også pakke litt,jeg skal sove over hos Johanne,bestevennen min idag! Det er en stund siden jeg har sett hun og det blir nok veldig gøy og treffes igjen,jeg vet ikke om jeg får blogget der for jeg har ikke deres internett kode,så det blir litt vanskelig men om jeg får internett så kan jeg sikkert blogge!  :D Siden meg og Siri lagde så mange videoer idag (tulle videoer)  så kan jeg kanskje lage en liten video dagbok ish ting med oss to! Men bare kanskje! 

 

Hva skal du idag da? 

Pancakes is soo good

Hei alle sammen! Idag kom Siri ned til meg en tur også lagde vi pannekaker! Jeg så på tv idag tidlig også snakket de så mye om pannekaker at jeg fikk så lyst på det så da bare bestemte jeg meg for og lage det! Meg og Siri lagde også en bestfriend tag video der vi svarte på spørsmål og jeg vet ikke om den kommer ut eller ikke for jeg har ikke fått sett igjennom den,men om den blir bra så kommer den nok ut! Jeg føler sånn for og lage flere sangvideoer men dere må si en sang dere vil at jeg skal synge for jeg kommer ikke på noen,så legg igjen en kommentar om en sang du vil høre,så kanskje jeg tar den i neste video! 

 

Noen bilder fra lunch/frokosten til meg og Siri! Pannekakene var faktisk skikkelig gode! Flinke oss! Ellers sitter jeg bare her og lager et par videoer,har blitt skikkelig hektet på og lage videoer og legge ut. 

 

Beautiful garden
Solen skinte og jeg gikk ut i sommer kjolen min,ut i hagen og kjenne varmen og luktene fra alle blomstene,så tenker jeg,det er ikke alle som er så heldig at de bare kan gå ut døren og ha stor hage med masse blomster sjøen et par meter nedenfor og utsikt som er verdt gull,jeg er egentlig ganske heldig!OMG!!!! Jeg så det ikke før nå aaaahhhhhh det er en dø fugl under trillebåren!!!!! Katten min! Neiiiii stakkar!!!!
Jeg fikk helt sjokk over den fuglen!! Så det ikke før nå uff!

Hva syns du om bildene? 

Jeg synger video: Ateam

Hei! Jeg har funnet ut en ting,jeg burde bo i ett annet land,idag spurte jeg mamma og pappa om vi kan plante vannmelon,sitron og appelsiner men det vokser ikke bra i Norge! ÅÅÅ, tenk så gøyt da og lage paier og bake ting også gå ut i hagen og hente ingredienser! Vannmelon tror jeg at jeg hørte ett kanskje på men de andre får vell bli fra butikken! Haha uansett,kom nettopp hjem fra joggetur med Rebecca! Deiligt! Så lagde jeg et par videoer og jeg la ut denne på youtube. Jeg ''covret'' sangen ateam av ed sheeran, jeg har gjort en bit av den før men nå uten musikk og litt lenger del av den men jeg failet på siste delen så jeg bare kuttet det vekk haha orker ikke lage ny nå! 

 

I loove flowers

Hello! Da er lørdagen over og søndagen kommer! Natta alle der ute! Har vært litt i ulike nettbuttikker nå og begynner og bli trøtt!  Jeg har fått skikkelig dilla på kjoler! Og blomster! Ok,er det bare meg eller kan en jente aldri få nok kjoler? Jeg sa det til mamma hun bare åå jo du har nok i masse vis men neeei det har jeg ikke. Om det var opp til meg hadde jeg gått med kjoler hver dag hele tiden men været sier noe annet..Tror jeg burde bo i et varmere land!
tonights outfit haha!Har ikke sminke på meg.Baby I

Hei! Da er kjolen trygt hjemme hos meg og den var P.E.R.F.E.K.T. !! ÅÅh så fin den var og den satt helt nydelig på! Den var veldig anerledes enn det så ut som på bildet på sheinside,jeg trodde den skulle være stivere i stoffet og gå litt mer ut nede men den var mer silke og veldig lett og mykt stoff! Den var nesten bedre sånn som den er enn som jeg trodde den var! :D Sååå fornøyd! Men er litt bekymret for kvaliteten siden den var så billig! Det ser ut som det er god kvalitet og den ser ikke akkuratt billig ut men den var jo det så det må jo være noe på den som gjør den litt billigere,sikkert at det er så lite stoff på den! Den var ganske kort. Jeg fikk ikke tatt så mange og fine bilder fordi hele denne dagen har gått ut på og ta bilder nesten,så jeg er rett og slett lei og jeg gidd ikke mer idag haha! 

Såå det var kjolen,den var kjempestygg på bilder men den er veldig fin i virkeligheten :D 
Paradis

Hola! Sommer i dag! Så deilig! Idag tidlig dro mamma,Rebecca og Ingrid på Ikea for og handle inn ting til leilighetene til Ingrid og Rebecca,det gadd ikke jeg å bli med på.Meen på veien skal de hente kjolen min fra Sheinside!! Fikk hentelapp igår eller forrigårs,er så spent! Håper den er passelig og fin! Jeg har bare slappet av idag egentlig,jeg klarte ikke og stå opp seint,så jeg sto opp i 9 tiden haha! Mattis var også oppe utrolig tidlig for og være han,han var sikkert i dusjen klokken 10!! Det er tidlig for han og være haha! Så så vi på tv spiste kyllingsalat fra igår og hørte på musikk så dro jeg i dusjen,etterpå gikk jeg ut,egentlig skulle jeg få noen bilder av meg selv men det var litt vanskelig siden jeg ikke har kamerastativ så ble jeg så inspirert av blomstene og hagen at jeg endte opp med og ta sånn 227 bilder elns bare av blomster osv haha! Legger ut noen men ikke alle for det hadde tatt et år og se haha!

Var så utrolig fint vær ute! Jeg skiftet nettopp som dere ser på bildene hadde jeg på meg en svart bukse og en topp og det var to hot haha! Så nå går jeg med en sommerkjole,deiligt! Solen steiker og alle fargene og luktene ute er så deilig!

Elsker denne blomsten!! Så nydelig! Elsker det siste bildet jeg tok! 

 

I would_JustinBieber_cover_violeta

Heii! Da har jeg lagt ut videoen av en av sangene fra konserten :D Håper dere liker den! Det var en av de første sangene så jeg var litt nervøs som sikkert høres,litt dårlig lyd og gitaristen synes ikke menmen. Det var en live gitarist der som spilte :D

 

 

Hva syns du? :D

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits