Bydate med søss

Hallo! Idag har dagen gått fort med mye innhold. Først dro jeg,pappa og rebecca til åsane. Kom hjem og dro rett ut igjen med ingrid til byn,der shoppet vi,og gikk rundt også spiste vi deilig mat på zupperia på matbørsen! Så godt! Må prøves! Hun spiste en suppe og jeg en hjemmelaget hamburger med salat og poteter. Kjempegodt. Så shoppet vi og så i butikker litt til også dro vi på kino og så "the internship" veldig,veldig bra film! Måtte bli mobilblogging i og med at bildene er på mobilen... Ikke mange men noen. Tok bilde av maten men mobilen tullet seg så de ble ikke tatt alikevell eller noe sånt.. Nå skal jeg straks skype så hade! :-D

Spørsmålsrunde!

Hei,da er tiden ute for og stille spørsmål,jeg skal prøve og svare så godt jeg kan!

Favoritt måltid? Det vet jeg ikke helt,men jeg elsker pommesfritt.

Favorittklesplagg? Hm... En hvit topp med blonderygg,den er perfekt! Kjøpte den i spania.
Kjæreste?  nope.. desverre!

Hvordan ser din drømmekjæreste ut? Drømmegutten min har jeg allerede! Men jeg liker utrolig godt når gutter har god stil,går med fks singlett og en shorts. Jeg liker best brunt hår! Elsker den hårstilen som fks Justin bieber har akkuratt nå + sånn 1000 andre. Jeg liker muskler. Han må være sterk nok til og løfte meg opp hihi!

Liker du noen? Ja det gjør jeg!

Bruker du sminke hver dag? Nei,ikke når jeg bare er hjemme og slapper av. Men når jeg skal ut eller på skolen så gjør jeg nok det ja siden jeg begynner i 8. nå.

Opptatt av mote? Jaaaa! Jeg har alltid hatt stor interresse for mote,siden jeg var liten. Elsker og finne gamle klær som er perfekt til bruk i 2013. Og jeg elsker og shoppe!!

Hvor finner du stilen din fra? Den finner jeg fra meg selv egentlig,hva jeg liker og hva jeg syns er fint. Jeg ser også på bilder,tv,i musikk,weheartit også får jeg inspirasjon av forskjellige. 

Leser du alle kommentarene på bloggen? Ja,det gjør jeg alltid! Og jeg prøver og svare på de fleste,elsker kommentarer så kommenter meer! :D

Hva gjør du på fritiden? På fritiden går jeg på cheerleading og jeg synger i et band.

Gleder du deg til ungdomskolen? Om jeg gjør! Å kan nesten ikke vente! Det blir bra,nye folk,ny skole,nye lærere allt nytt! Var på senteret og kjøpte nye skoleting og nødvendigheter og nå er jeg klar for skoleeen,men jeg vet at etter sånn 3-4 mnd med skole,lekser,tentamen osv blir jeg nok drittlei og skulle ønske jeg hadde sommerferie igjen så... 

Hvor er denne tightsen fra? Digger bloggen din du er så flink!! Åe tusen takk,den er fra cubus. 

Når kommer innkjøpsvideo og sminkevideo? Det lurer jeg og på... Jeg må først gidde og ordne den musikken som skal til også må jeg redigere osv så det kan ta en stund.. Men de kommer!

Hvor har du lyst og reise akkuratt nå nevn 3 steder! Og hvorfor.  Jeg vil reise akkuratt nå til : Argentina,for og besøke familie,elsker argentina og ha varme ! Spania,for jeg elsker spania og vil tilbake nå! Frankriket,fordi der har de masse fine butikker med vesker,sminke og allt man vil ha l, hihi

 

Håper du ble fornøyd med svarene! Snakkes! God natt! 

In my room

Hei igjen!! Akkuratt nå sitter jeg på rommet og spiser noen deiiliiige skiver med mamma sitt helt ferske hjemmelagde ripssyltetøy! Mmmm. Jeg klarte ikke engang vente til det var stivnet og kaldt før jeg tok et par skiver med meg! Sitter og slapper av,snakker med folk og spiser. Jeg har helt glemt den spørsmålsrunden jeg!! Halo still spørsmål da folkens?? Å forresten. Jeg lagde bare ny skype. Hehe. Ha en fin og koselig kveld ! :-D

Why are you not here

Hei! Jeg stresser litt nå egentlig,jeg husker ikke skype passordet mitt,og jeg finner ikke ut hva det var! Trenger virkelig og komme meg inn! Jeg må få fikset det! Blir bare et kjapt innlegg idag,sorry for det. Dagen har egentlig bare gått ut på og rydde utav kofferten,rydde litt på rommet,slappe av,bli frisk osv... Ikke noe spesielt interessant! Kommer kanskje noe mer interesant i morgen eller senere i kveld. Vi får se. Jeg føler ikke for og stille meg opp foran noe kamera idag,er ganske sliten og ja utslitt. Har jo vært syk de siste dagene men jeg tror jeg er på bedringens vei og igårkveld snakket jeg med en så lenge at jeg er ganske trøtt nå... Menmen jeg får ordne skypen min.. Hade! :D

 

 

 

Har du noen gang stilt det spørsmålet til noen ? Eller tenkt det? 

På vei hjem til meg!

Heii! Er såå happy! Da klikket jeg meg nettopp hjem en nydelig kjole fra sheinside!Årh den er så fin! Fant den helt tilfeldig idag og jeg elsker den! Den er veldig min stil og jeg ser for meg at jeg kommer til og bruke den en god del! Den var ikke dyr i det hele tatt (syns jeg)! Såå fornøyd! Så da er det bare og vente på at den skal hentes også det spennende øyblikket om den er passelig! Noe jeg håper så inderlig at den er! 

Her er nydeligheten min, den er rosa (selvfølgelig) 


Var ikke den fin? 

My songs

 

SSS

Hei! 

Om to ukers tid skal jeg på sangkurs. Jeg meldte meg på for lenge siden og det varer i en uke. Jeg har vært på et sånt kurs før med samme lærer men det varte bare i 3 dager. Det er utrolig lærerikt.Første dagen inneholder som oftest og bli kjent,et par øvelser også lunsj og utdeling av sangene vi skal øve på. Andre dagen er som oftest pust teknikk øvelser og innøving av tekstene,uteling av soloer og lunsj. Så siste dagen ( siden jeg snakker om hvordan det var på det tre dagers kurset) da øvde vi på sangene og soloene.Øvde på teknikker osv. Så husker jeg ikke helt om det var den siste dagen vi hadde konsert eller om det var dagen etter men uansett så avsluttet vi kurset med en konsert der vi frammførte de innøvde sangene og soloene. Så kom det fotograf og gitarist og alt var kjempekos! Så og få en uke med det er jo supert! Denne gangen er det litt lenger vekke.. Så må jeg stå utrolig tidlig opp.. Må stå opp sikkert sånn klokken 8 hver dag... Jaja da er jeg forberedt for skolen som bare er en uke etterpå i think! Hun sanglæreren jeg og to andre hadde før i sommer på det kurset jeg var på da,hun anbefalte faktisk det kurset jeg skal på,og hun er en profesionell artist. Som da har tatt sangtimer eller noe sånt hos hun jeg skal til nå! Så det var litt gøyt at jeg skulle til det stedet hun anbefalte!Så det gleder jeg meg til! :D Hva skal du resten av sommeren da? 


 

39,2

Hei,ville bare gi en liten lyd fra meg. Jeg lever,såvidt haha. Jeg har nå 39,2 i feber. Altså ikke langt fra 40. Heldigvis er jeg ikke kvalm og jeg klarer og spise og drikke. Jeg drakk faktisk to - tre flasker vann! Stolt. Men jeg er utrolig svimmel,hodet og kroppen er ikke så bra.. Det svir liksom når genseren er ani huden. Og ryggen min er helt sykt mye smerte i... Skal slutte og klage,haha. Idag var jeg og mamma på flyplassen for og hente ingrid hjem! Har savnet henne så sinnsykt! Så nå tror jeg bare jeg skal slappe av på sofaen,se litt på tv med dynen rundt meg og slappe av! Høres egentlig deilig ut for og være ærlig. God videre lørdag! Foresten skrev dette på mobilen så bildene blir ikke så bra tror jeg.

10 ting du sikkert ikke visste om meg!

 1. Jeg heter Matilde Raquel som mellomnavn. 
 2. Jeg blir kjempefort såret og ikke minst sjalu.
 3. Jeg går og tenker på det i mange dager om jeg har hørt noen si noe stygt om meg.
 4. Jeg tror hele tiden det er noe gale med meg og jeg tåler IKKE en spøk om det heller, hvis noen sier fks haha ja du har sikkert kreft eller noe, friker jeg ut og tror jeg har kreft i flere mnd/dager etterpå.Går alltid og leiter på om noe er gale på meg haha.. 
 5. Om jeg blir kjent med en gutt jeg virkelig virkelig liker, snakker jeg som oftest til han kjempemasse nesten hver dag og merk dere at jeg skrev til han og ikke med han. Kan bli litt inpåsliten haha!
 6. Hater og bli mast på.
 7. Hater og rydde,elsker og ha det ryddig.
 8. Går alltid rundt med en tanke i hodet.
 9. Har en stor drøm ingen kan ta fra meg,som jeg tror på og skal jobbe hardt for og oppnå! Uansett hvor mye narr av meg folk gjør når det gjelder hva jeg vil bli,holdt jeg på og si. Så kommer det adri til og gjøre en forskjell i at jeg elsker og synge og om jeg vil bli artist så vil jeg det og da skal jeg få lov til og ville det.
 10. Om du ser at jeg blir helt stille iblant og bare ser ut i luften eller lukker øynene,er det nok fordi jeg ser for meg at for eksempel Justin Bieber kommer inn døren på et sånn suprise visit, og de filmer og jeg får møtt han osv.. Eller at en person jeg savner endelig kommer inn døren og møter meg igjen osv.. Ser for meg hele samtaler med fks Justin bieber.. Er vell det folk kaller dagdrømming ? Er det ikke? 


HATE

 

Hei! Dette blir et innlegg om hva jeg ikke liker at folk skriver på bloggen sin eller,hvordan jeg dømmer en bra blogg eller en dårlig. 

 1. Ikke skriv blogges <3 på slutten av ett innlegg... Eller du kan gjøre det men for meg,gjør det at jeg går rett utav bloggen igjen.
 2. Ta på et gratisdesign,ikke bruk designet blogg.no ga deg... Hater virkelig de der firkantene med fks rosa farge eller blå...
 3. Ikke skriv en bibel hver gang du skriver ett innlegg (jeg vet jeg har gjort det selv i det siste) Men da hopper jeg som oftest over teksten og bare ser på bildene.
 4. Ikke ha skrivefeil. Jeg leser alltid igjennom innleggene mine to ganger for og sjekke skrivefeil som er virkelig obvious... (kleint om jeg har skrivefeil nå da...) men jeg snakker ikke om og skrive fks allt og ikke alt  men fks og skrive bokenr istedenfor boken,fordi du hasteskriver. 
 5. Ikke ha masse lettkledd bilder,for meg sier det bare egentlig at du er desperat etter oppmerksomhet eller noe sånt. Ikke ta dette vondt eller personlig haha. Skriver bare min mening. 
 6. Ikke ha hjerter eller smilefjes i en tekst om det ikke faktisk blir til et fjes eller et hjerte, men bare forblir et sånt -- :) --- <3 Æsj hater deet!
 7. ikke si heii bloggen! 
 8. Ikke sett macen din eller iphonen din ved siden av fks maten din,om iphonen egentlig lå inn på rommet,du bare ville vise frem så du får mer lesere. 
 9. Vær deg selv og ikke bruk den pushup bhen og lettkledde klær,farge håret,kjøpe ALT av merke ting,ta restylane osv... Kun for og komme høyere på topplisten! 
 10. Ikke ha få bilder,hater når det kun er et bilde på en blogg... Bilder får man aldri nok av så lenge de er lyse og fine. Bruk helst str 800 når du laster opp bildene dine,da blir det så fint! 

 
Jeg vet jeg skrev mye det hater jeg og jeg mener selvsagt ikke hate, det er et såå sterkt ord, men jeg misliker!

Ikke ta dere nær av noe som helst jeg skrev her,det er bare min mening om hva jeg syns er en dont i bloggverden haha! 

Sov godt alle sammen! Skal bare ligge her i sengen og dø av vondt i hodet og feber! :D 

Sminke seg i solen!

Hei! Åh så deilig været er! Det er nesten som og være tilbake i spania! Den følelsen du får etter en lang og varm dag,så kommer kvelden og den lille kjølige følelsen kommer sakte. Nå begynte det akkuratt og tordne noe som det også gjorde et par netter i spania så dette er jo supert! Haha. Vi fikk besøk av en venn av familien også har meg,mamma og mattis grillt sammen! De andre er på jobb bortsett fra hun ene søsteren min som er på ferie med kjæresten! Åh så jeg savner de! Gleder meg til og få hun hjem woohoo! Så deilig og kunne sitte seg ut og sminke seg med sol i fjeset! 

wow,så hvit jeg ble i kameraet! Sier ikke jeg er brun,men jeg er virkelig ikke så hvit som over her!


Her er min ekte farge,tatt uten blitz haha!

Btw. Jeg føler meg ikke så bra idag og har veldig vondt i hodet,veldig svimmel og utrolig varm panne så jeg må sjekke om jeg har feber. Så om jeg blir slapp på bloggingen er det en grunn! Men jeg skal prøve hardt og oppdatere bloggen mye frammover! 

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN DA?! JEG HAR BARE FÅTT INN SÅNN 4 MLD MED SPØRSMÅL OG ALLT PÅ CHAT! SKRIV I DETTE INNLEGGET OM DU LURER PÅ NOE JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDEN SNART!

ellers er det bare og nyte været,selvom akkuratt mens jeg skrev de ordene begynte det og regne! Uff jaja jeg skal fortsatt sitte meg ut og spise jordbær med familien! Om det så blir under taket med pledd!

Outfit 240713

Hei! Slenger ut outfit fra tidligere i uken! Jeg har jo blogget om alt annet så jeg har jo glemt at jeg tok outfit bilder! Printed tights- cubus kr 150. Utsolgt) Topp- Bershka,barcelona. Smykke- glitter eller cmyk. Husker ikke helt.

 

 

HVA SYNS DU? 

Ny header !

Hallo! Da er jeg hjemme fra senteret etter og ha brukt ALT for mye penger... Jeg har fått ny header,som dere sikkert ser! En venn av meg har sittet den inn for meg mens jeg lagde headeren selv. Hun som hjalp meg med og sette den inn heter Marika og har en blogg sammen med en venn,den heter romb.blogg.no gå innom,du vil ikke angre! Kommer sikkert innkjøpsvideo etter hvert :-D

Piercing i navlen

Hei! Mye blogging idag men sånn får det heller bare være! OMG mens jeg skrev nå så tordnet det helt sinnsyyyykt! Hva skjedde med sommerværet???? NOO! 

Uansett... Jeg har tenkt lenge på dette og jeg har skikkelig lyst på piercing i navlen! Det er så fint! Jeg har lyst og ta det nå og det er fullt mulig men da må mamma og de si ja ( noe de aldri aldri kommer til og gjøre) og det skjer jo ikke... Så jeg må helt sikkert vente til jeg blir eldre... Men jeg har så lyst!Ikke så fine bilder da men. Hva syns du ? Syns du jeg burde få lov? 

Ombestemte meg!

Hei! Jeg ombestemte meg angående og ha en hjemmedag idag. Jeg drar heller ut på senteret for og kjøpe inn litt nødvendigheter og unødvendigheter! Jeg begynner jo i 8.klasse nå og da tenkte jeg og starte skoleåret med nye skoleting! Så nå drar jeg ut for og kjøpe meg litt av hvert. Bla. Penner,markører,blanco,penal,mapper,notatbok osv...  Tenkte at det meste skulle matche (hihi) så da valgte jeg at fargene skulle være lys rosa og hvit :) Men nå skal jeg bare spise middag også drar jeg! Husk spørsmålsrunden! :D

 

It's summer time!

Hei! Nå er det så varmt ute! Vi traff perfekt med ferien i og med at vi var i spania de ukene det var regn og kaldt her også kom vi hjem til Norge og været ble nydelig! Får nesten litt lyst til og bare kunne sitte inne i dynen min med en kopp te og fryse litt innimellom siden det er så varmt ! Har ikke lyst til at været skal bli stygt nå! Det er så deilig og kunne gå i shorts hver dag og kjole,skjørt,bikini! Jeg vil bare ikke at det skal ende! Men jeg blir ikke brunere føler jeg og det suger litt... Får ikke så mye motivasjon til og ligge ute i solen i mange timer også ikke se forskjell! I dag tror jeg blir en hjemme dag! Jeg skal lage meg noe godt og drikke og noe godt og spise,gjøre det fint på terassen med tepper og solstol også skal jeg ligge meg der med musikk og bare nyte sommeren! 

Forresten jeg har lyst på en header! Plutselig en dag var allt av design og header borte fra bloggen min og jeg aner ikke hvordan... Men nå tror jeg kanskje det bare skjedde,det hadde skjedd med en annen sin blogg også! Så nå har jeg fått en venn av meg til og sette inn design også trenger jeg header. Jeg stusser litt på hvilke bilder men kanskje en av disse?

Ja noen av de! :D Så om du har lyst og prøve skriv i kommentarfeltet! :D

Spørsmålsrunde

HEIHÅ!

Da skal jeg ha en spørsmålsrunde! Du kan skrive allt du lurer på om meg! Har du noen spørsmål om hva som helst egentlig,er det bare og spørre i kommentarfeltet! Jeg svarer ganske kjapt,men jeg gir dere selvfølgelig litt tid til og få spørre. Dere kan enten spørre på kommentarfeltet, facebook, blogg.no eller mail. Helst på kommentar. Mailen sjekker jeg sjeldent så mest sjangs for at ditt spørsmål kommer med er om du skriver kommentar eller mld på face eller blogg.no. Nå har du sjansen til og få svar på allt du lurer på om meg, bloggen, eller andre ting! 

 Bilder fra Barcelona!

Hei! Da er bildene tatt innpå pcen! De er uredigerte! Så her er ett lite bildedryss fra ferien min i Spania! Vil også si at jeg jobbet kjempelenge med sminkevideoen men ble så irritert da musikken ble helt ødelagt at jeg bare slettet allt jeg redigerte,så nå må jeg begynne på nytt... Men den kommer! Bare ikke idag haha!


Dette er bilder tatt av stranden fra leiligheten våres,uten zoom. Vi bodde så og si på stranden.Huset var bare på en liten prominade mellom.
åå,herregud disse bildene var bare såå søte! Meg i gul.


Vi leide selvfølgelig en sånn trøbåt! Det var syykt skummelt i begynnelsen men så ble det gøyere! Etter en stund utpå gikk meg,mattis og pappa laaaangt ut på sjøen haha det var skummelt,men gøy! Haha.Leiligheten også var det en eller annen paparazzi som tok bilde av meg ... Hah.

En sinsykt blid Violeta!

Årh herregud! Og disse bildene er IKKE redigert! Se fargene? Nydelig!


HAHA,morsom historie dette her! Ok,så mamma og pappa har greid og få meg,mattis og sirill med på og dra på tur til en by som heter tarragona( i think) og vi ''barna'' har kjempelyst til og dra til Barcelona for og shoppe istedenfor. Mams&paps nektet og vi ble litt sur. Så dro vi til tarragona (?) Og gikk rundt der. Kjempefint by the way! Så skulle vi ta toget hjem igjen da. Vi kjøpte billett og hoppet på toget siden vi var i site liten.Toget var drittfint og med en bar og lys i taket. Vi satt der og jeg og sirill så på hva vi hadde kjøpt. Så sier sirill. Ehh hvorfor stoppet ikke toget? Vi kjørte forbi altafulla! Pappa og mamma begynner også og lure. Så snakker de med han derre mannen som jobber i toget og de sa at dette toget går til Frankriket! Jeg kjente en liten følelse panikk kom til meg. Men heldigvis hadde toget ett stopp før Frankriket og det var i Barcelona. WII. Da fikk vi dradd til barcelona! Jeg dro på sephora og zara. også gikk vi rundt i byen også på det kjente markedet! Jeg har vært i Barcelona mange ganger men det var lenge siden! Så etter det tok vi  (RIKTIG)   tog hjem! et var egentlig koselig! 

Paparazzi bak meg igjen.... på bildet nede til høyre...aha.
Jeg kjøpte tre småe sjokolader som var hjemmelagde og de kostet nesten 70 kr!! For tre stk...Gjett om jeg nøt de godt! De var supergode!


speil i taket wohoo.

Aner ikke hva som skjer med størrelsen på bildet,men drit. 

Mamma tok bilde av sovestillingen min! Haha,tror jeg hadde vært ute med lucas til sånn klokken 01:30 og jeg var helt sykt trøtt når jeg kom hjem så da sov jeg sykt tungt!Det er enda mer bilder men det får komme en del 2! Det ble så sykt masse! Men det var en skikkelig fin tur og jeg savner spania skikkelig mye nå! Jeg har ett utrolig sterkt forhold til den plassen vi var,vi har vært der kjempemange ganger før og vi pleide og dra dit fra jeg var liten til nå! Vi var der i fjor også! Kjempenydelig der og skikkelig fint! Elsker det! :D 

Nå tror jeg at jeg har sittet foran dataen og jobbet med bloggen ihvertfall i 2-3 timer så nå gjør nakken min vondt og fingrene mine av og skrive.. Tror det er på tide og gjøre noe annet nå! Med tanke på at jeg har vært ute i hele dag nesten,så tror jeg at det andre blir og flytte seg over til en annen pc og spille sims! HIHI! 

 

Håper du likte bildene! :D

 

Hos siri!

Heii! Jeg natter over hos Siri idag!  Imorgen reiser Siri til barcelona på akkuratt nøyaktig det samme stedet jeg var på for en uke siden. Det er så irriterende,med litt bedre planlegging kunne begge vært der helt sammtidig og det hadde vært helt supert! Men neeei,hun reiser 4 dager etter jeg kommer hjem... Jaja, om vi reiste samtidig hadde jeg sikkert ikke vært med Lucas. Jeg hadde sikkert ikke møtt han heller fordi jeg hadde aldri gått bort til han om venninen min satt ved siden av meg og bare- nei du kan ikke gjøre det! Haha. Årh gud så jeg savner han da! Det er ikke gøyt i det hele tatt! Og nå reiser alle vennene mine. Johanne er allerede reist.Siri reiser imorgen,guttene i klassen skal på en eller annen cup om 4 dager elns og hanne har reist. Wiiii alone forever! Får bare sitte hjemme og sole meg! Alene.Og savne Lucas ahah! Har selvfølgelig tatt bilder idag og de er på kameraet hjemme....Uten at jeg tok de innpå dataen først.... Så da blir det old pctures.... 

Ellers idag var meg og Siri på vollane fra klokken halv 11 til klokken 16!! Syykt lenge! Men det var kjempefint der + maaassseee folk! Første gang jeg kan huske jeg har vært der. Siri stakkaren ble helt sykt solbrent! Hun ble rød over nesten hele seg! Mens jeg ble ikke rød i det hele tatt men jeg føler ikke jeg ble noe brunere heller... 

Og jeg har også lagd sminkevideo til dere idaag!! Jeg lagde den mens jeg sminket meg for og dra opp til siri,så den er ganske kjapp og med den nye sminken har jeg ikke fått lagd meg en spesiell måte jeg sminker meg med siden jeg har brukt det to ganger. Men det er hvertfall sånn jeg sminker meg for tiden! Jeg må få den innpå pcen også redigere den litt,så kommer den ut! Kanskje det blir morgendagens prosjekt? Who knows...

Hade! Snakkes senere ikveld eller imorgen! 

Kommer video

Heii!! Nå er jeg hjemme igjen her i Norge! Skal prøve å gjøre dette innlegget minst mulig klagete men jeg skal ærligt si at det føles helt forferdelig og ja rett og slett ikke være der. Jeg vil tilbakee!! Menmen det er jo alltid godt og komme hjem,hvertfall til daddaen min!! Ingrid reiste på ferie med kjæresten idag før vi kom så jeg fikk ikke sett hun :-( men nå har vi nettopp spist taco og nå spiser vi snop! Livet er herlig! Jeg har jo spart litt av de mange ferie pengene jeg fikk på reisen av mams og paps for og handle på flyplassen og ja jeg fikk masse jeg har hatt syykt lyst på! Jeg kjøpte en chanel fundation,en ysl leppestift også et par andre innkjøp fra barcelona så da blir det jo selvfølgelig videoo. Tenker det blir innkjøpsvideo også kanskje etterfulgt av en sminkevideo. Vi får se.
Hadee!

Siste dagen...NOOO

Hola. Idag er siste dagen her i barcelona ... Uff jeg vil ikke reise hjem. Liksom varmen og stranden,solen og maten er helt OK og reise ifra. Men folkene og stedene er verre. Jeg ble kjent med en herlig gutt her og det er noe av det tristeste jeg har vært med på og si hade. Vi sa hade for godt igår men jeg trodde vi skulle møtes idag og. Jeg tror nok vi møtes senere. Håper det. Så til alle dere som møter meg hjemme de neste dagene. Vær forberedt på en sur ,grinete,depremert og sliten jente. Hihii. Men nå skal jeg nyte den siste tiden her så godt jeg kan,så snakkes vi i norge! Hade

Sitter her igjen jeg!

Heii! Guuud så varmt det er her! I skrivende øyblikk sitter jeg på en benk og venter på Lucas,meg og Lucas har blitt mer og mer kjent de siste dagene og ja nå er vi med hverandre 24'7! Det eneste veldig vanskelige er at han snakker fransk og spansk og ikke engelsk! Jeg snakker pittelitt spansk og mye mer engelsk... Men vi forstår hvernadre ganske bra! Dagen idag har gått ut på nettopp Lucas,vi badet i sjøen og gikk på tur på stranden også snakket vi mye! Han skulle bare dusje så kommer han! Men nå ble det nesten for varmt så jeg orker ikke skrive mer! Hade :-D

Hei,jeg lever

Holaaa! Tenkte bare og si at jeg lever. Jeg sa jeg ikke kom til og blogge disse to ukene siden jeg er i Spania,men så hadde vi nett nå på et sted som heter plazaen. Igår ble jeg kjent med en gutt som heter Lucas,han er fransk:) Tror han kommer idag og! Så nå skal vi til leiligheten og gjøre oss klare så skal vi spise ute og ned igjen på plazaen! Noen bilder fra dagene!

Den såkallte sommerkroppen 2013

Hei! Tenkte og skrive et innlegg om dagens press for oss ungdommer! Som mange vet er et populært og lage statuser som fks-null snop idag,sommerkropp 2013 here I come! Osv... Jeg syns det er synd. Det er faktisk sånn at vi har ett liv og min mening er at i det livet skal man kunne nyte smaker,mat,drikke så mye man vil! Det og skulle være sunn og trene hver dag for og se fin ut på stranden er jo så dumt! Hvorfor skal man bry seg så mye om hva andre syns om deg og din kropp? Jeg skjønner ikke at det er ett så stort tema? Jeg kommer fra en familie med gode spisevaner og sunn og god mat! Men jeg spiser snop og dessert nesten hver dag! Og jeg er ikke overvektig? Jeg spiser og drikker akkuratt hva jeg vil,når jeg vil! Jeg passer på at jeg får i meg vitaminer i frukt og grønnsaker og jeg spiser gode store porsjoner med frokost,middag og kvelds! Jeg er da ikke overvektig av den grunn? Jeg er utrolig stolt av kroppen min! Og det syns jeg du også skal være! Ingenting er mer fint enn en sunn kropp som innebærer og ha annet en bein stikkene ut. Og ikke misforstå meg,tynne folk er akkuratt like nydelige som ''overvektige'' og normalvektige men det jeg prøver og si er at dere må ikke være så streng mot dere selv! Bevis at dere driter langt oppi hva andre sier om din kropp og om hvor flat mage kjendisene har! Herregud lev livet og ha det gøy! Spis en sjokolade plate om dagen eller mer,med good samvittighet! Det er så ille når de åpenbart ''tynnere'' personene klager på fettet sitt og at de må slanke seg til sommeren kommer. Tenk alle de som faktisk har noe og slanke seg for som får skikkelig press på seg! Hvis de er feit er jo jeg tusen ganger verre! Herregud! NEI! Ingen er feit ingen er tynn alle er helt perfekt og nydelig på sin måte! Og nei du trenger ikke tre streker på magen for og være pen.Nei du trenger ikke bein som ser ut som to sugerør for og ha det gøy! Plis bare tenk over det! Vær deg selv og spis det du har lyst på! Ha en drittgøy sommer og gjør det du vil uten og tenke at andre skal dømme deg! De som dømmer er bare skikkelig usikre på seg selv! Dette innlegget er bare fordi jeg har fått nok! Jeg har fått så nok av alle anonsene,statusene,innleggene,bildene,alle nyhetssakene og allt som har med dette og gjøre! Du er ett menneske i en verden og hvem har bestemt at i denne verden er det tynn og ''fit'' som er fint ? Hvem i huleste himmalaisia har bestemt det? Blir så provosert! 

Takk for meg!

04.07.2013

Hello! HOO,idag har vært en skikkelig blogg dag! Jeg har brukt så mye tid og krefter på bloggen idag at det er helt sykt! Vet ikke om det har merkest eller ikke på bloggen men jeg har ihvertfall vært ganske så opptatt med og svare på mail,kommentarer og skrive innlegg! Nå må jeg pakke! Noe jeg hater og gjøre... Også skal jeg og tvillingsøsteren  min lage cookies! Kos! Og nei jeg har ikke tvillingsøster men vi er skummelt lik i personlighet og ifølge andre i utseende! Hun andre søsteren min er på jobb! Ellers hadde nok hun også vært med! Vi har enda besøk så de er i stuen og koser seg med nyhetene haha! Imorgen skal jeg i begravelse og jeg ser ikke for meg at jeg er i humør til og blogge sånn at om vi ikke snakkes imorgen vet dere hvorfor. . .  Og ja! Jeg må bare si tusen takk for alle kommentarene jeg har fått! Dere er så søte! Jeg har ikke gått innpå blogg.no en gang de siste to gangene uten at det har vært minst 2 nye kommentarer! Det setter jeg pris på! :D Men nå må jeg gå så ikke Rebecca blir utolmodig! Haha!


Nydelige meg altså...... 

Hade! :D

Og vinneren er.....

Etter og ha gått igjennom alle sine blogger og vurdert fant jeg en vinner! Vil bare si at alle hadde fine blogger men jeg måtte jo velge en og det var forskjellige grunner til at jeg ikke valgte de andre!

Og vinneren eeer: Benedicte Håland!

Her er link til bloggen hennes---->  http://hbenedicte.blogg.no/ 

Hun hadde en kjemperein og fin blogg! Hun legger ut ca 2 innlegg om dagen og har fine,lyse bilder! Jeg Syns hun skriver bra og har bilder som henger sammen med teksten! Hennes siste innlegg heter: Ansiktsmaska! Så da er det bare og gå innpå linken over og lese bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar på innlegget hennes! Hun har en kjempebra og fin blogg!!

Bilder av Benedicte!


Min personlige mening: Jeg syns bloggen er bra og fin! Jeg liker at hun har store og lyse bilder og man kan se at hun bruker tid med bloggen! Les den! :D

 

Hva syns du om bloggen hennes?  Har du lest den før den kom her på ukens blogg? 

 

 

Han er så ...

Hei! Meg og bestevenninen min så en film hin dagen som heter ''she's a man'' og den var veldig bra! Mest fordi den drittfine skuespilleren Channing Tatum om det er det han heter? Spillte i den! ÅÅÅÅÅ han er sååå fin! Eller var i den filmen! Vi googlet han jo,(selvfølgelig) og vi fant ut han er sånn 30 år haha æsj,men i filmen var han sikkert 18 og herreguuudjesus! Jeg så på han også så jeg på justin bieber men vet du hva? Ingen gutter går over justin bieber i utseende .....Men han herre channing var veldig nærme,nesten finere! Neida, Joda, neida joda. Ojj skrev jeg det! Hm! Men seriøst! Se på han da! Her har dere noen bilder dere kan fryde dere med!  
 

Hihi! Hva syns du om han? 

Ukens blogg!

Hola! Da er ukens blogg på gang! Det eneste du trenger og gjøre for og være med i trekningen er og kommentere dette innlegget der du skriver jeg er med! Da er du med i trekningen til og bli ukens blogg her! Det du får av og vinne ukens blogg: Du får en meget god og fyldig anbefaling,tre bilder og info om deg og bloggen! Jeg går igjennom vinneren sin blogg og legger til min egen mening om hva jeg syns nederst på innlegget! Så da er det bare og melde seg på! Jo kjappere du er jo bedre sjans har du!bildedryss!

Heii! Her kommer ett lite bildedryss fra weheartit!Hva syns du? 

Nytt design og ny header!

Hello! Som dere helt sikkert har merket fikk jeg plutselig nytt design og ny header! Altså jeg har lenge tenkt og bytte men har ikke hatt bilder til header osv.. Og det skjedde ganske random så jeg fikk ikke tid til og skrive ett innlegg om det før jeg byttet! Tenkte bare og skrive litt om det! 

Den herlige jenten som både fant designet,lagde header og la allt innpå er -Siriil Heimdal! Gå gjerne innom bloggen hennes- http://sirillsh.blogg.no/ Jeg tror ikke hun lager det til vanlig men vi er ganske gode venner og hun er utrolig hjelpsom så da sa hun ja! Hun er utrolig flink og kjempedyktig til og redigere og sette sammen,er kjempeglad for at hun hjalp meg! Sirill er med oss til spania i sommer og da skal vi nok ta et par bilder der og da kommer  muligens ny header etter spania! Med litt bedre og nyere bilder! Jeg syns selv at jeg ikke så noe fin ut på de bildene på headeren haha! Ellers idag får vi snart besøk,også skal jeg sikkert pakke litt! Jeg kommer ikke til og kunne blogge de to neste ukene for da er jeg bortreist! Men jeg skal selvfølgelig prøve og blogge så mye som mulig denne uken!

tok ingen bilder idag fordi speilrefleksen er på lading,vi skal ha det med på reisen! Så da blir det ett par gamle outfitbilder!

 Vi hadde litt problemer med og få opp headeren på alle pcer! Jeg kan se den på min og sirill sin men ikke på den andre! Gi beskjed om du ikke får opp headeren! Takk! 

Hade! Ha en fin onsdag!! PS-ny pll episode kommer ut i dag! Check it out

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits