Innkjøpsvideo

Hei! Jeg har vært inne i hele dag og lagd en innkjøpsvideo til dere! Ble litt stress med og få den inn på youtube siden noe rart har skjedd,aner ikka hva. Men uansett nå er den her da! Hehe! Ganske random og sløv video menmen! Håper dere liker den da! Kommenter hvilke av innkjøpene dere liker best! :) 

 

I avisen og greier

Hello! Jeg vet ikke om jeg har fortalt det på bloggen,har fortalt det på facebook osv.Men jeg sang altså på festplassen på fredag.Det var en konsert og mange sang bla meg. Kjempegøyt! Jeg var også på kurs i to dager der jeg fikk tips og veiledning av en profesionell artist-tatiana. Kjempegøyt og lærerikt! Jeg fikk også et par navn og adresser til sangpedagoger,kurs,sangere osv som jeg kan få tips av! Skal si jeg har fått masse motivasjon av det kurset! Det gir meg bare mer grunn til og følge etter drømmen min om og stå på en scene! Så i forbindelse med det kom BA og intervjuet og tok et par bilder som kom i dagens avis,eller gårsdagens siden klokken er over tolv. Så her er litt bilder av konserten og fra avisen.
Haha ordnet det litt i paint. 

Så sånn var det! :D En opplevelse og en konsert! Har telt antall konserter jeg har synget i juni og det er faktisk fem! Haha! Men nå blir det ingen (mest sannsynlig) fram til august! :D Men nå må jeg sove,natta! Getting ready - morning

Heiii!!!! Da er videoen ute! Håper dere liker den! Har virkelig fått dilla på og lage videoer så det blir nok litt flere frammover! Kommenter på youtube eller her på bloggen! Da blir jeg glad! Jeg går også alltid innpå bloggen til de som kommenterer (om de har blogg) sånn at om du har lyst på en til leser må du kommentere! Haha!

Men her er den! ENJOY!

 

 Nydelig begynnelse bilde altså... 

 

Ellers idag skal jeg på telttur med jentene. Håper været blir litt bedre,akkuratt nå er det ganske fint men det regnet litt før idag.. Men det var meldt fint såå vi håper nå på det! Blir nok telttur uansett vær,kjenner jeg de godt nok! Blir sikkert kjempekoseligt,grilling,snakking,musikk og bading kanskje! Oki men da snakkes vi! Hade! :D

Kommer: getting ready morning routine.

Video på vei! Just saying,lagde den ganske random i dag såå den er vell ikke 5 stjerners men kanskje en 3,5 haha! å nå skal jeg redigere den,legge på musikk såå kommer den ut idag eller imorgen. :D 
Årh.. Jeg glemte og poste innlegget,begynte og skrive det ca kl 13:00 og jeg har sittet og redigert videoen heelt perfekt. Hva skjer? Jo dataen klikker og videoen blir slettet. Så da må jeg bare begynne på nytt og redigere da... Kan ta litt lenger tid,siden jeg skal til byn nå så jeg må sikkert gjøre det ikveld eller imorgen...

Summeroutfits!

Hola amigos! 

Jeg har nå sittet en good stund på rommet med pcen og lagd en video til dere! Det er bilder men for at det skal være litt annerledes enn bare bilder,så redigerte jeg det til en video! Håper dere liker den. Samme magetopp,forskjellige skjørt. 

 

 

Likte dere den? Skal jeg lage flere sånne videoer? 

What fashion is for me!

Hello! Tenkte og vise dere hva jeg kaller ''fashion'' ,hva som er min stil og hva jeg syns er fint!

Fargene jeg liker- babyrosa,hvit,lilla,lysblå,og gul.

Beskrivelsen av min stil i små ord:

Sløyfer,rosa,kjole,sommer,søt og blonder.

Her er noen bilder av ting jeg syns er utrooolig fint og gå med! Dere merker nok at det er mye av klærene til Ariana Grande og det er rett og slett kun fordi hun har på seg veldig mye jeg elsker og jeg syns det er såå fint!Bilder tatt av meg for to sekunder siden. Hater kvaliteten.Ja bildene er tatt med pc kameraet men jeg finner ikke mitt....

Følte dette ble ett dårlig innlegg men jeg tenkte bare og vise hva jeg liker og gå med og hva jeg syns er fint. Så får du bestemme hva du syns selv.

Hva syns du? 

Sminke&skjønnhet

Hei! Jeg spurte jo hva dere vil lese mer om på bloggen min for en liten stund siden og en av dere svarte sminke&skjønnhet!
Så da tenkte jeg og lage ett innlegg om nettopp det!
Fem skjønnhetstips
*drikk masse vann
*sov mye
*dusj håret minst mulig,du kan dusje hver dag men vask håret helst kun 3 ganger i uken! Da blir det sunt og sterkt!
*bruk minst mulig hudsminke
*ta alltid-alltid av sminken før du legger deg! Helst skyll med litt kaldt vann så åpner porene seg og huden får puste gjnnom natten!
Fem sminketips
*bland fundation og fuktighetskrem for et jevnere og mindre "tykt" resultat av hudkrem.Da slipper du og få ferskenhud og se oversminket ut,samtidig som huden får fler fordeler av fuktighetskremen enn kun fundation.
* hvis du har to maskaraer,prøv å miks de litt,plutselig har du en ny og bedre!
*Om du bruker solpudder MÅ du ta det på halsen,kragebein område,helt ut til håret og på ørene for og ungå skille.
*fukt huden før sminken påføres,da holder sminken lenger.
*kjøp deg en god ansiktsrens og bruk den på kvelden! Da får du renere hud! Prøv og ha noen sminkefrie dager! Da roer huden seg og det kommer ikke kviser!

Thats it for today!! Håper dere likte det! Vi kan kalle dette del 1 så kommer det en del 2! Oki hade!

Bursdag til beste!

Heii! Mobilblogging ifag og gitt.. Det er mye enklere,siden pcen er av og tom for strøm og jeg har dårlig tid! Idag skal jeg nemlig i bursdagsbesøk til Amalie vennen! Gleder meg! Blir sikkert kjempe kosligt! Men nå skal jeg først spise litt middag ,håper den bli ferdig snart,også pakke inn gave og ordne meg! Hva skal jeg gå med? Hm. Alltid et dilemma når jeg skal ut. Men det finner jeg ut av! Hva skal du idag da?

Sunday is a boring day

Hei! Ligger fortsatt i sengen jeg, klokken er jo bare 10:00 så nå følger jeg min ruting altså : våkne i sengen,sjekke allt på mobilen og være på den en stund ogsåå kanskje draa meg helt inn til sofaen haha! Søndag er hvertfall etter min mening den kjedeligste dagen! Ingenting skjer og ingenting er åpent! Har jo selvfølgelig kino men det går ingen gøye filmer untatt kanskje hangover men jeg har hørt den var dårlig? Skal nok se den uansett men det blir nok IKKE idag... Uff... Hva skal man finne på på en grå søndag? Også er det dagen før skole... Haha dette ble ett fint innlegg må jeg si! Nei,menmen jeg får vell sjekke litt rundt om det er noen å være med eller kanskje se på tv å bare slappe heelt av? Uansett hade! <3

På skolen !

Heii! Nå sitter jeg på skolen i timen og ser pretty little liars episoden! Jeg har sett den siste men jeg bare ser den som var før der igjen siden jeg ikke fikk sett den! Vi har en snill lærer så vi får ha mobilen oppe og gjøre hva vi vil, akkuratt nå erdet IKT men siden vi snart slutter på skolen og det er sommerferie såå får vi lov til å droppe oppgavene og slappe av! Deilig! Men nå begynner episoden så hade!

Natta!

Hei! Nattinatt! Etter et par lange samtaler med folk,er jeg nå helt utslitt og trøtt så jeg tror jeg bare tar å legger meg nå! Regner med at ca halve folket mellom 12-20 ser paradise finale nå men ikke jeeg!

Vil bare legge til her at jeg er så utrolig glad i vennene mine!! Spesielt: Johanne,Siri og amalie!! Dere er vidundere alle tre og jeg er så glad i dere! Også gleder jeg meg masse til å få masse nye gode venner til høsten! Natta alle sammen sov godt å drøm søtt!

Veldig random innlegg haha"fra mobilen"

ROOMTOUR

Heii! Roomtour video ute nååå! Litt dårlig filming og sånt men drit! Dette er hvertfall rommet mitt at the moment! Men sorry for litt rot bla i skapet haha! Men enjoy ! Håper du liker den!

 

 

SANGER:

Fly to your heart. 

 Popular song.

:D 

Bursdagsbesøk!

Hei! En god nyhet! Jeg har nå ordnet det sånn at jeg kan lage videoer til dere! Er kjempespent nå! Jeg var så giret igår at jeg lagde minst fem videoer og det tok sånn ca 3 og en halv time haha! Men det var gøy! Så da er det en video på vent men hva vil dere jeg skal lage video om? Gi gjerne tips om hva du vil se!

Ellers idag skal jeg i bursdagsbesøk til Sondre & Andreas i et lokale litt lenger ut! Så det blir jo gøyt-håper jeg ! Gleder meg til å pynte meg haha! Ja,har ikke såå mye å fortelle egentlig! Men jeg ser at folk leser bloggen min og det gjør meg glad,men kommentarer er det ikke så mange av! Jeg vil bare si at de kommentarene som kommer de er så søte og fine og det varmer meg hver gang jeg leser de! Men har du noen tanker om hva du vil jeg skal blogge om eller lage video om, si det til meg! Så blir denne bloggen bedre og bedre! 

Litt bilder fra igår og idag!
 

Kos dere idag søtinger! Nå skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg! :D Hade! :D

 

Hvilke sanger hører jeg mest på for tiden?

 

Wants fra nelly - JUMPSUIT LOVE

Heii! Jeg var litt inne på nelly her om dagen og jeg fant noen nydeligheter! Det kan hende at det ikke ser så fint ut her men tro meg,hvis du tenker hva som passer til blir det utrolig fint! Men alle har sin smak! Jeg personlig har blitt litt lei av at ALLE ser make ut! Alle går med det som er ''inn'' og kun det! Det er jo det samme all the way- nagler-kors-stripebukser-peplum genser osv... Men jeg har min egen stil og jeg syns det at folk nå må tørre og gå med det de liker selv istedenfor å go with the flow! Som dere sikkert merker her så er det jumpsuits jeg har funnet fram idag! Elsker de!


Q-HVILKE LIKTE DU BEST?

Den 10 days challenge gikk jo fint

Hei! Okei vi kom altså til dag 2 og der stoppet det! Haha tror ikke 10 days challenge passer meg,jeg liker og blogge om det som faller meg inn og ikke være bundet til og måtte vise outfit den dagen eller måtte skrive om det den dagen. Den 10 days challenge gikk jo fint heh... Så jeg tror vi stopper den her og nå ,håper ikke noen bir skuffet eller noe sånt! 

Ellers trenger jeg din hjelp,jeg vet ikke hva dere vil lese om? Jeg begynner selv og bli ganske lei av alle de hverdagsinnleggene og jeg vil prøve og gjøre litt mer annet, men hva? Hvis du har noe du vil jeg skal skrive om let me know i kommentarfeltet! Videoer og sånt vet dere jo at jeg prøver hardt på men jeg har sikkert lagd 10 videoer til bloggen men jeg får ikke lastet de opp,så før Sirill skulle hjelpe meg med det så blir det nok ikke videoer! Men andre ting er det bare og komme med!

Oki hade! :DPink fake caps

Heii! Har brukt utrolig lang tid på å rydde rommet idag og vet du hva? Det er kun pulten min som er blitt ryddigere allt det andre ser fortsatt kjemperotete ut... Og jeg har spillt inn sminkevideo,som ble helt blæææ! Så jeg må lage ny.. Men uansett! Igår var det hovdingsdag,kjempegøy,bortsett fra at det tordnet og regnet... Og nå sitter jeg her med kjempevondt i beina! Bandasje og greier.. Suger.. Menmen nok klaging! Ellers er det snart skoleslutt! Jeg søkte på hvilket språkfag jeg vil ha igår! Wii det blir plutselig mer virkelig at jeg begynner på ungdomskolen om ikke lenge,jeg valgte spansk (seff)  

Tok bilder med pcen idag så det er det dere får hihi,dårlig kvalitet I know men men! Legger ut ett par bilder fra instagrammen min fra det siste også! Følg meg : viomrc ! :D 

woow samme pose!

bilder fra face og insta. 
OKI HADE! FOLLOW ME ON INSTA: VIOMRC
Hovdingsdag!

Holaa! Idag er det hovdingsdag! Wii! Det er en dag der turn og dans viser hva de har øvd på! Det er salg av mat og det er mange oppvisninger! Selv skal jeg og laget ha en oppvisning,den samme som på gymfest i vest og jeg gleder meg! Så det blir faktisk utrolig gøyt,om det blir fint vær da... Hørte rykter om regn. men vet du hva? Det er faktisk ikke lov at det skal regne når vi skal ha hovdingsdag hahah! Menmen, uansett vær så er vi der! Hihi! Det er tribuner der som publikum sitter på og det pleier rett og slett bare og være en veldig koselig idrettsoppvisningsdag! Ellers skal jeg på skolen,gjøre lekser! Kanskje rydde rommet sånn at den roomtour videoen blir snart! Også skal meg og Siri lage våre egne cheer sløyfer! Litt sånt! Herregud kan ikke tro at jeg begynner på ungdomskolen snart! Det er liksom litt mer enn to uker til sommerferien og da er jeg ferdig på barneskolen ( jippi) (neeeeei) Jeg gleder meg men samtidig gruer jeg meg! Jeg gleder meg til ny spennende skole og nye folk og å bli større men samtidig så liker jeg meg godt her og jeg liker vennene mine og hater tanken på at vi blir splittet! Nesten alle guttene begynner på en annen skole!! De er teite haha! Men Jaja jeg tror nok gleden tar over den lille gruingen! Så det blir nok fantastisk! Men nå må jeg gå på skolen hade! Slenger bare ut ett par gamle bilder som jeg fant på pcen,har litt trøbbel med å få innpå bildene fra kameraet mitt på pc'en så da blir det sånn akkuratt nå!


H... jeg var brun ... Snart, snart blir jeg brun jeg skal bli brun,jeg må bli brun,jeg vil bli brun!SAVN!


LOVE YOU PUSENE MINE! SAVNER DERE MASSE! SUUSSSS OG KLEM FRA MEEEG!

Hade! 

Roomtour?

Heiii! Jeg tenkte at det nå er på tide med en room tour video! Jeg vet ikke om det blir roomtour video eller i bilder. Men om jeg klarer å få lastet den opp i video så blir det det! Rommet mitt at the moment er utrooolig rotete! Og jeg er lei av at det er så rotete så da skal jeg rydde og gjøre det fint! Rommet mitt er så fint når det er ryddig! Jeg elsker rommet mitt,det er ganske nyoppusset og helt min stil! Det eneste jeg vil gjøre det er å få nytt skap men ellers er det veldig fint. Syns jeg da! Så om dere vil så blir det en roomtour video så snart som mulig etter ryddingen og filmingen,redigering osv! Sååå legg igjen en kommentar om du vil ha en roomtour! Gamle bilder!


Her ser dere en liten teaser av rommet mitt! Dette er ved siden av sengen ved vinduet! Her ser dere litt av stilen! :rosa og hvitt!
 

Ehh.... Hei?

Hei! Husker du meg? Hun der jenten som blogger veldig sjeldent? Heh. Jeg har ikke vært helt bloggfri for og si det sånn! Jeg har nemlig lagd ett par planer for bloggen fremmover! Fks har jeg en liten må gjøre video på lur og litt sånt! 

I helgen var jeg I Etne på gymfest i vest! Det var kjempegøyt! Min første gang der og det var helt sykt. Vi var der fra fredag til søndag!

Grunner for hvorfor det var gøy!

  1. Discoen var crazyyy
  2. Fine gutter (hihi)
  3. Gøy gjeng og være med.
  4. Vi hadde konkuranse og danset og hadde cheerleading
  5. koseligt
  6. lang biltur
  7. nye opplevelser
  8. nye folk! 

Haha det var noen av grunnene! Jeg tok masse bilder men jeg fikk ikke tatt de innpå før dette innlegget så her er noen randome bilder! :D
Ha en fin dag videre søte! <3 Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits