Liten pause fra 10 days challenge! Bilder fra kameraet mitt den siste uken!


omg de bildene over her blir aldri gamle... 

meg og tvilling søsteren min haha lol
Day 2!

Hei dag to av 10 days challenge er: to store drømmer!

 1. En stor drøm er og synge på MSG. msg er madison square garden! Da tenker du sikkert. Hmm haha det kommer ikke til og skje! Og ja jeg vet at det er en stoor drøm men det er min drøm og jeg har tenkt og jobbe kjempekjempekjempe hardt for og oppnå den! Det er ikke sånn at jeg tror at plutselig en dag får jeg utsolgt konsert på MSG. nei! Jeg skal jobbe for det og jeg har allerede begynt og øve og øve øvelse gjør mester! Så det er en stor drøm!
 2. Møte Justin Bieber! Jeg har utrolig lyst til og få møtt han og det hadde betydd så utrolig mye! Det er såååå irriterende at den ene gutten jeg vil møte på denne jorden, det er nesten umulig! hvis han hadde brukt 1 minutt av sitt liv på meg hadde jo det gjort en drøm jeg har hatt i minst 3 år virkelig. Det irriterer meg...  Jeg elsker han! Såå det er to STORE drømmer! :


Oki så det er 2 av drømmene mine! Håper dere har en nydelig søndag!

10.days challenge

Hei! Da blir det 10 days challenge her på bloggen! Sånn ser den ut!

 1. drømmehus!
 2. to store drømmer
 3. dagens outfit
 4. måltidene mine denne dagen
 5. fobi
 6. drømmegutten
 7. hva jeg vil bli når jeg blir stor
 8. drømmereisen
 9. mobilen min
 10. 5 fakta om meg selv.

Så jeg begynner rett og slett med den første tingen idag! 

DRØMMEHUSET:

Ett hus i LA eller california ved stranden. Jeg vil helst ha et litt stort hus men så lenge det er stort basseng og stor hage går det fint med ett mindre hus. Jeg vil bo rett ved stranden!Sånn ser da mitt ''drømmehus'' ut! Jeg bor egentlig i et sykt fint hus nå men når jeg flytter for meg selv vil jeg nok bo i et stort hus med palmer,basseng,store blomster,store hager og strand! Helst vil jeg også ha ett område der jeg kan ha masse appelsintrær og sitron og eple og allt sånnt! 

Hade! Ha en nydelig kveld videre!

 

RLL

Hei! Idag kjører jeg en dagens outfit såå her er det! Håper du liker det! By the way! Jeg HATER kaliteten på bildene like mye som dere og jeg er døds irritert over det men jeg tok bildene med data kameraet fordi mitt kamera er enda tomt for batteri såå sorry!

hårbånd/sløyfe fra panduro

ralph lauren skjorte! Om det er sånn man skriver det haha!

bukse primark!

klokke cmyk.

Ha en nydelig dag videre alle sammen!Guuu så dårlig blogging....

Hei! La meg bare begynne med at jeg beklager så skikkelig dårlig blogging for tiden! Jeg personlig hater blogger som legger ut få innlegg og nå gjør jo jeg det så jeg skjønner om ikke dere gidd og lese bloggen min mere men jeg håper virkelig at dere ikke glemmer meg selvom jeg ikke legger ut innlegg hver dag! Det er ganske mye vanskeligere og blogge en folk flest tror så derfor blir det litt vanskelig og alltid ha nye spennende ting og fortelle om men jeg prøver mitt beste og fra nå av skal jeg blogge myee mer!!! Så hold on! En liten unskyldning for litt dårlig blogging er at jeg har jobbet på en video der jeg covrer en sang som jeg tenkte en vakker dag skulle få bli lagt ut på youtube men først må jeg finne ut hvordan jeg skal laste opp de derre falalaaa videoene da... Menmen nok om det! Nå blogger jeg og jeg håper du fortsetter og lese bloggen min!


gamlet bilder siden jeg blogger fra en annen data!


Kanskje jeg legger ut en sminkevideo for og gjøre opp for den slappe bloggingen? Jeg får sånn ca 4 spørsmål om det hver dag så ja da får det vell bare bli det da!

Men nå skal jeg servere min : meksikanske gryte! HADE HA EN NYDELIG ONSDAG OG JEG SETTER PRIS PÅ HVER ENESTE KOMMENTAR OG HVER ENESTE LESER!

SUN SUN SUN SUN SUN SUN

Heiåå! Idag har jeg vært ute-selvfølgelig i det nydelige været. Jeg var på stranden igår med noen venner også ble det visst til teltovernatting! Kjempegøy da! Så da var vi i ett stoort telt med to sånne telt rom inni det ene til guttane og det andre til oss jenter! Kjempe gøyt! Jeg tror ikke vi sov mer enn et par timer vi gikk rundt ute på lekeplassen og rundt i gaten hos erica til ca kl 04:30 også så vi soloppgangen og når jeg begynte og snakke om narnia skjønnte jeg at nå var det sovetid så da sovnet vi alle sammen! Jeg syklet hjem-merk dere jeg syklet hjem spreeek neida joda. Også satt jeg meg rett i solstolen og solte meg goooodt! Så jeg åper jeg er litt brun i morgen på skolen! Håper jeg er brunere enn de andre haha! Så dro jeg ned på stranden og koste oss der litt og etter det satt jeg oppe med familien og spiste kake og brus og koste oss (en liten lunsj) så fikk vi litt besøk også dro meg,mamma og en venninne av mamma på hagesenteret og kjøpte blomster! Jeg elsker blomster så det var faktisk ganske kos,jeg fikk til og med min egen til og ha på rommet! Jeg valgte den selv og jeg valgte blomsterpotten så da ble det en rosa potterose med en blomsterpotte i shabbychic stil! just as I love it! Jeg fikk ikke tatt bilder av den fordi kameraet er tomt for strøm -.- det gikk nettopp tomt nå! Så nå må det lade,men jeg fikk tatt bilde av hvor solbrent jeg har blitt i fjeset-.- det vises ikke så godt på bildet men det er ganske rødt...Håper det blir til brunfarge etterhvert!DETTE VAR FØR JEG SOLTE MEG! JEG VAR MYE HVITERE DER!liiiiitt solbrent på bildet under!


 

N.Y.D.E.L.I.G

Holaaaa! Det var nydelig vær igår og idag wiii blir skikkelig glad av været!Det er lenge siden det var så varmt at jeg måtte sitte meg i skyggen for og ikke svette ihjel! Jeg ble til og med brun på magen og beina LYKKE! Igår var jeg ikke inne ett øyblikk så det ble ikke blogging men nå på morgenen tenkte jeg at jeg skulle legge et kjapt innlegg ut! Igår var jeg hos Johanne bestevennen min,vi var på banen og solte oss der hos hun også var vi litt på stranden der! Når jeg kom hjem var det grilling med hele familien døds god mat! Etter grilling dro meg og noen andre ned på stranden og badet!! Omg eller de badet jeg gikk opp til knærne. Så kom litt fler folk ned også prøvde vi og jeg setter strek under prøvde vi og tenne bål men det gikk ikke.Haha så planen for idag er vell og bare slappe av, sole meg masse,være med folk og høre på musikk! Så nyt dagen!

 OKi HADE!!  OGVÆR UTE NYYYYYT VÆRET!!!!!

Ikke blogging på lenge! 17.mai!

Heiiiiiii!! Sorry for null blogging herregud jeg har tenkt på bloggen hver dag men det har skjedd en del i det siste som gjorde meg litt opptatt også har jeg ikke funnet laderen til pcen men jeg fant den nå! En av grunnene til at jeg ikke har blogget så mye er fordi søstrene mine har vært på reise i mange månder også kom de hjem igjen nå og da har vi jo vært sammen med de og kost oss og sånn og idag er det 17.mai!! Jeg elsker 17.mai! Jeg har vært på skolen min med venner og familien også gått i boder og kost oss og gått i tog! Jeg har synget,noe som var kjempegøyt men jeg følte ikke det ble så bra.Men gøy var det! Så nå kom onkel også sitter vi her rundt bordet og venter til vi har blitt liiiitt mindre mett av all rømmegrøten vi spiste og daa skal vi ha kake! Gleder meg! Og det var kjempefint vær idag,det kunne godt vært mer sol men det var helt opp til 21 grader og det var kjempefint og tørt,det kom nettopp litt regn men ikke mye! Jeg har tatt bilder og sånt til bloggen så her kommer litt av hvert!
Prosjekt : bli mindre forkjølet før konserten startet med en kopp te og honning om morgenen!Joggetur under her.
Fotoshoot: blomster og lotta pus!


17.MAIJEG HAR KOST MEG MASSE!!!! GOD VIDERE 17.MAI!!!!!!! 

Baker!

Hei! Akkuratt nå står jeg og skriver ett inlegg mens jeg baker pannekaker! Jeg elsker og bake! Det er super gøyt og kjempekoseligt! Meg og Siri skal åpne en cupcake butikk i florida når vi blir eldre haha(never gonna happen) Men ja så nå lager jeg middag! Jeg har hatt kjempelite blogging og det beklager jeg! Jeg har ikke gjort på noe sykt spesiellt jeg var syk igår også var jeg på tivoli på søndag! Kjempegøy! (tivoliet altså) Så igår var jeg hjemme fra skolen kvalm,hodepine og skikkelig forkjølet,jeg er skikkelig tett i nesen og ørene også har jeg skikkelig vondt i halsen og det er IKKE bra siden jeg har konsert på 17.mai! -.- Men idag er jeg myyye bedre! Noen bilder fra nettopp kommer men de er tatt på pcen såå dårlig kvalitet jeg beklager deet!Haha litt uheldige bilder siden jeg hadde selvutløseren meeeeeeeen det er hvertfall litt bilder da! Og sorry for lite innlegg disse to dagene!Hvis du vil ha mer oppdateringer av meg så kan du følge meg på instagram- viomrc! 

 

Natta..

God natt min skatt!

God natt til dere der ute! Nå skal jeg sitte her med øreproppene mine og høre på gutten min!

Hos Erica!

Heei! Idag har jeg vært med Erica! Kjempe lenge siden jeg har vært med hun så det var virkelig kos og møtes igjen! Jeg skal natte over her! Vi spisste nettopp taco og nå sitter vi og prøver og treffe sånne småe snopeting inni munnen haha! Men vi får snakkes senere!!

Fotografeen!

BESTE SNOPET EVER! DET UNDER HEER!
HÅPER ALLE DERE HAR EN NYDELIG LØRDAG! følg meg på instagram ----> viomrc ! 

10 ting du kanskje ikke visste om meg!

Hei! Jeg tenkte og kjøre en 10 ting du ikke visste om meg her på bloggen sånn at dere kanskje får vite litt mer om meg eller noe nytt! Enjoy.    

       0. Jeg blir syykt fort forelsket!     

 1. Jeg er halvt fra sør-amerika argentina!
 2. Jeg bekymrer meg for allt som går an og bekymre meg for-eksempel- Ser jeg noe ekkelt på tv kan jeg gå og tenke på det i over 1 mnd etterpå uten grunn.
 3. Jeg ler veldig mye og velig høyt,ofte der det ikke passer og le..
 4. Jeg hater falske folk!Det er noe av det verste.Folk som kommenterer stygge kommentarer anonymt på blogger er et godt eksempel!
 5. Jeg tåler IKKE blod! Ser jeg blod spyr jeg invendig og jeg blir seriøst helt sykt redd!
 6.  Jeg er singel!
 7. Jeg har sinnsykt lyst til og synge på et stadion,spektrum eller en arena en gang! Jeg synger helt syykt mye hele tiden uansett hvor.. Det siste hanne sa til meg var Vioo du synger sykt høyt vi er på bussen!!
 8. Jeg er ekstremt opptatt av at alle skal ha det bra og jeg blir helt sykt sur når jeg ser forskjellsbehandling!
 9. Jeg har mange blonde øyblikk der folk kan lure på om det egentlig er en hjerne der.. eksempel- meg for ikke lenge siden. går i byn,ser masse folk og korps så spør jeg sirill -hvorfor er det så mye folk i byn da? Sirill sier det er jo 17 mai(ironisk). Meg åjaaa det glemte jeg shit det er sant? Wow serriøst? 
 10. Jeg roper veldig høyt hvis jeg kommer på noe eller så slår jeg den ved siden av og skriker HALOOO! Eller om jeg ser en ting fks en stolpe kan det veldig godt hende jeg sier- ÆÆ den så gøy ut! Den vil jeg kklatre på! også løper jeg bort så fort jeg kan og bare wiiiiiii!!!!!

Det var 10 ting dere kanskje ikke visste om meg !

Håper du likte det og kanskje fant ut noe nytt?

SPØRSMÅLSRUNDE:SVAR.DEN KOM GANSKE KJAPT!

Hva vil du bli naar du blir stor, og hvorfor? 

Jeg har en stor drøm om og jobbe med noe innen musikk! Helst vil jeg ha som levebrød og være artist,og det er det jeg har mest lyst til og kunne være en såpass artist at det kan være mer enn en hobby! Fordi jeg elsker og synge og ha store publikum!

 

Hva er yndlingsfilmen din?

Hunger games kanskje? haha jeg kommer ikke på favoritt fiilmen min.

 

Hvor har du kjøpt denne genseren?


Den kjøpte jeg på mango! 

Yndlingsartist? 

Justin Bieber! 


Hva er yndlingsmaten din?

Pommesfritt eller pannekaker,pizza? Hmm allt av mat egentlig-untatt fisk og snegler og det derre!


Hva liker du best ved soestrene dine?

AT DE ER VERDENS BESTE PÅ HELE JORD! De er der alltid og de er supersnille og bare allt ma kan ønske seg!!


Hvilken ukedag liker du best, og hvorfor?

Fredag!! For da er det leksefri,idol og bare kosekooos og da har vi fortsatt hele helgen forann oss!


Hva er yndlingssangen din?

Hmm aner ikke! For øyblikket kanskje come and get it,eller out of town girl!

 

Forelsket?

Ja, pittelitt

 

Bestevenner?

Mange! 

 

Hva gjør du på fritiden?

Cheerleading (flyer) rockeakademiet! også venner og familie!

 

Har du dyr?

Ja jeg har en katt som heter Lotta!

 

Den du kysset sist?

H.e.m.m.e.l.i.g

 

Hva gjør du om du får stygge kommentarer? / Hva tenker du?

Hmm om jeg får stygge kommentarer så bryr jeg meg faktisk utroolig lite! Jeg synes de som kommenterer anonymt og skriver noe stygt at de er sinnsykt feige og veldig,veldig barnslige men når jeg får en stygg kommentar bare bryr jeg meg ikke også leser jeg heller de fine kommentarene!

 

Fornøyd med deg selv?

Ja, eller haha øh? hmm er ikke misfornøyd liksom? 

 

Kuleste du har noen gang gjort?

 Sett justin bieber tre meter avstand!! OG MYEEE annet!

 

Flaueste du har gjort ?

Jeg var litt liten også gikk en gutt inn et sted jeg trodde var et lager,så jeg fulgte etter og det var visst en do...... der satt han på do.....

 

Kan du svare på video?

Jeg prøvde!! Unnskyld unnskyld unnskyld!! Men dataen er så teit eller blogg.no? eller java? vet ikke hva jeg skal skylde på meg jeg har spilt inn videoen og ble fornøyd og allt med den også går det ikke an og laste den opp :( 

Kan du legge ut bilde av de siste innkjøpene dine?Liker du noen nå?

ja,litt!

 

Hva er du mest fornøyd med på utseende ditt?

vetsjjj?

 

Hvem liker du?

H.E.M.M.E.L.I.G 

 

Hvem er dine bestevenner?

mangen!

 

Hva er ynglingsmaten din?

svart på lenger oppe!

 

1. Kan du ha sminkevideo ?

hmm... vetsje.. jeg dummer meg så ofte ut på sånne videoer og det er et slit og laste opp videoer på denne pcen med det programmet jeg bruker men kanskje!

 

3. Hvor mange lesere har du ?

(vil bare legge til at jeg begynte og blogge for bare en kort stund siden meen) jeg har pr dag mellom 50-100 lesere!

 

1.. Hva syns du om folk som vil ta bilder (Vis det har skjedd) Hadde det vært koselig vis noen hadde gjort det?

JAAA! jeg synes folk som kommer bort er helt himmelsk! Nei det har ikke skjedd via bloggingen men det har skjedd med meg etter en oppvisning og sånnt og de som gjør det er bare sinnsykt søteee!

 

2. Hva syns du om de i 6 klasse, om alle liksom.

HMM jeg vet faktisk ikke hvem som går i 6.klasse? Oja jooo! De er helt vanlig! De er sikkert kule de hehe jeg pleier ikke være med de liksom men de er helt sikkert kjempegreie!

 

3. Syns du at du er peen? Det syns jeg !

Åe,tusen takk!! Jeg vet ikke ? Hmm .. Det er ikke sånn at jeg griner hver kveld fordi jeg syns jeg er stygg men det er ikke sånn at jeg går rundt og syns jeg er drittpen og viser meg helt sykt fram! Sånn helt vanlig!

 

4. Har du hatt noen blogger før?

Nopp

 

5. Legger du til lesere på facebook som venn, har prøvd.

Jeg har sett at du har prøvd og jeg tror jeg godtok! Men jeg godtar bare de jeg kjenner/har sett før!

 

6. Leser du bloggen min? Nataliem.blogg.no?

Er ikke fast leser men jeg har gått innom den og den var veldig fin!

 

7. Hvilke blogger leser du uten om de på topplisten?

Hmm, de i klassen sine av og til også sånne blogger jeg bare kommer over liksom!

 

8. Hva syns du om leserene dine?

KJEMPENYDELIGE! Det er jo de som motiverer meg med de søte kommentarene og når jeg ser at lesertallet stiger er jo det en liten glede!

 

9. Hvor mange lesere har du hverdag?

50-100,jeg har jo hatt over hundre men det jeg pleier og ha er mellom 50-100 hver dag!

 

10. Hva bruker du av sminke?

Det kan jeg sikkert lage ett eget innlegg om senere! 

HÅPER JEG SVARTE BRA NOK OG AT DERE SKJØNTE SVARENE MINE HAHA! KJEMPEGLAD FOR ALLE SOM STILLTE SPØRSMÅL! OM DU HAR NOEN FLERE ER DET BARE OG SKRIVE DE I KOMMENTARFELTET SÅ SKAL JEG TA DE NESTE GANG! :D

Spørsmålsrunde!

Hola! Jeg tenkte og ha en til spørsmålsrunde nå snart så det er bare og sende inn spørsmål! Enten skriv i kommentarfeltet eller på mail! Håper det kommer inn mange spørsmål,spør om akkuratt hva du vil så skal jeg prøve og svare så godt jeg kan!

Nå sitter jeg her i morenkåpen med vått hår,akkuratt kommet ut av dusjen,og snart eller om en stund skal jeg pynte meg til konfirmasjonsbesøk!

OKEI MEN HUSK OG SKRIV SPØRSMÅL OM DU LURER PÅ NOE!! 

 

HA EN DEILIG OG FIN FRIDAG ALLE SAMMEN!

Lite blogging.

Heiiii igjeen! Jeg har ikke blogget på to dager! wæ. Jeg vet ikke om jeg har noe kult og fortelle fra idag egentlig? Endelig litt sommerfølelse,det var faktisk syykt varmt ute idag!! Jeg lå i shorts og solte meg i Norge!! Deiliiiig! Nå står jeg og lager mat til meg og broren min,han sitter nede og jeg lager mat til oss? hey når jeg tenker over det,hvortid ble det rettferdig? Haha,lager hvertfall hotdog! :D Såå nå skal vi se home and away og kose oss! Idag var siste dagen på skolen denne uken deiiiiliigg! Så null skole før mandag! Masse fri disse ukene frammover! Men ja nå får jeg gå og rope han opp til middag så den ikke blir kald! Senere idag blir det extra trening der vi skal øve på : motions,styrketrening,splitthopp osv, sånn basics i cheerleading! Jeg trenger egentlig og dra men jeg har kjempevondt i hodet, har hatt det helt sidenn søndag så jeg vet ikke... Men jeg skal prøve og dra hvertfall da selvom hodepine og styrketrening kanskje ikke passer så godt sammen...

BILDER FRA NÅR JEG LAKKET NEGLENE HIN DAGEN!


RESULTATET: 

HA EN NYDELIG DAG VIDERE!Sprek!

Hei! Idag dro jeg og Siri på fjellet på formiddagen,syns vi var veldig flinke jeg som faktisk gikk heelt opp haha! Det var veldig koseligt men syykt mye vind på toppen! Jeg tok et par veldig dårlige mobil bilder siden kameraet fremdeles er tom for batteri. Så enjoyyyy

Haha, fikk ikke snudd bildene og elendig kvalitet men vet du hva? Det er bedre enn ingenting! 

Når jeg kom hjem dusjet jeg og fikk deilig middag naam elsker det! Vi hadde finnebiff og potetmos og det var himmelsk! Så dro meg og mamma i besøk og spiste masssseee kake og drakk masse brus og nå sitter jeg her med en giga bolle med kjips... tror ikke den turen på fjellet betydde så mye når jeg kun har spist junkfood hele dag! Menmen jeg bryr meg faktisk ikke haha jeg får heller begynne og bry meg litt senere når sommeren nærmer seg litt mer!

HVA HAR DU GJORT PÅ IDG DA??

Om filmen: Springbreakers

Hei igjeen!! Da var jeg hjemme igjen fra kino! Koselig tur til byen men filmen var litt skuff.

Filmen begynte ok, men så ble den bare dårligere og dårligere haha! Handlet kun om: fest,dop,alkohol,skyting og ja haha dere kan godt se filmen men ikke tro den er så bra kun fordi selena er med og hun fra pll for og si det sånn! Nå sitter jeg her og hører på musikk og er sååååå mett av snoop, da passer det jo perfekt at hamburgeren er i ovnen haha! Ha en kjempekoselig lørdagskveld alle sammen ! :* 


On my way out!

Hello! Lørdaag,elsker lørdager!! Idag har jeg vært og handlet mat også så vi faktisk på noen sofaer, noe som jeg faktisk syns er veldig gøy og jeg fant en driit fin som jeg anbefalte mamma og de haha! Så kjøpte vi et par filmer jeg skal se ikveld med familien! Nå skal jeg spise litt også er jeg faktisk på vei ut på kino med to andre,vi skal se springbreakers! Har gledet meg til den filmen,selena er jo med i den haha! Så jeg får vell gjøre meg klar! Kameraet mitt gikk tom for strøm nettopp :( så det blir arkiv bilder:

GAMLE BILDER UFF,ÆSJ! 

HVA SKAL DU IDAG? HATT EN FIN LØRDAG SÅ LANGT?

 

Det er tid for fredagskoos!

Heeeei! Det er fredag! Jeg vet ikke om det bare er at jeg har et par blonde øyblikk men nesten hver eneste dag(inkludert mandag) tror jeg det er fredag? Men idag er det virkelig fredag og!! Såå fredager betyr jo : Junkfooood,idol,dynen miin,sofa,slaske slaske ooog bare kose meg for og si det sånn! Så det er det jeg skal gjøre framover om noen lurte ? Lakket akkuratt neglene i fransk manikyr men ja jeg er ikke proff for og si det sånn men de ble helt greie! Legger nok ut ett innlegg om det senere siden jeg tok en del bilder! Ufff i skrivenes stund sitter jeg her og irriterer meg over Lotta katten min,hun er så irriterende blir helt gal av hun! Hver gang jeg sitter meg ned i sofaen og i en god stilling mjauer hun sinnsykt høyt og leenge for og gå ut!.. Men nå får jeg gå tilbake til og gjøre absolutt ingenting(det beste i verden) Hadee!Ha en kjempekoselig fredag!
Bilde fra treningen igår!

Haaaaaadeeeee

 

 

 

WHAT

Neei! Hvorfor? Hvorfor? 

Det snør.... Jeg våknet og mamma sa disse ordene: det snør ute! Jeg bare neeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii, vi er i mai!!!! Hvorfor bestemmer snøen seg for og komme nå da? Og jeg som trodde det skulle være sommer for ca en mnd siden... Kjipt! Nå er snøen vekke da,men det er jo drit kaldt og jeg vil ha varmee!


Kidding me?Fint outfit sant? 


Heldigvis for meg kom jeg hjem til deeilig middag! Det så ganske ekkelt ut på bildet men det var veldig godt- sterk,varm, kyllingsuppe!

Dessert-tihiiiii

HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT DA? 

Kose onsdagskveld!


Heii! Igår var en kjempekosedag! Jeg bakte muffins faktisk heelt selv,fikk litt lyst! De ble faktisk veldig vellykket hhihii! Så jeg tok noen bilder underveis!

RESULTATET OVENFOR, jeg skjærte av litt av lokket og fyllte det med sjokoladekrem så tok jeg bare på lokket igjen og volaa!

 

HVA SYNES DU? 

 

Rydde ryddeee

heiiiii! Idag har det vært skole til ca 12:25 slutter tidlig på torsdager,så var jeg med siri! Så har jeg egentlig bare snakket med folk på face og sånn! <3 Jeg er avhengig av facebook fikk ikke sove igår pga facebook neidaa! ... <3 Menmen jeg var faktisk såå flink og brukte litt av fridagen min på og rydde på rommet igår! STOLT! tok noen bilder underveis!saft som sikkert har vært på rommet eeviigg lenge(æsjj)
Alle disse klærne lå i sengen og på gulvet lå det enda meer!

Det er enda ikke helt ryddet ferdig.. menmen det skal nok bli fint senere haha! Idag er det trening -.- jeg føler virkeelig for og droppe denne treningen siden forrige var helt slitsom og forferdelig og jeg er såå trøtt! Men vi har en konkuranse snart så jeg må nok komme på alle treningene sånn at vi er så god som vi kan bli! Så da var det vell lekser også skifte til treningsklær! Loover et til innlegg idag såå følg med ;)

 

1. Mai= fri fra skolen!

Hei! Idag er det 1.mai som sikkert alle vet siden vi har fri fra skolen(jaaa) ! For meg er jo 1 mai bare en deilig dag siden vi har fri meen jeg tenkte og skrive litt om hvorfor vi egentlig har fri 1.mai og hva denne dagen betyr= jeg kopierer fra wikipedia! :D Arbeidernes internasjonale kampdag (1.mai) er en dag for å vise arbeiderklassensstyrke og føre fram viktige saker for arbeidsfolk i dag.

Den internasjonale arbeiderkongressen møttes i paris i 1889 for å stifte Den annen Internasjonale. Etter forslag fra de fagorganiserte iUSA ble 1. mai vedtatt som demonstrasjonsdag, fordi 1. mai 1886 markerte begynnelsen på en generalstreik som resulterte i innføringen av åtte timers arbeidsdag i USA. Disse hendelsene minnes i dag som første mai eller arbeidernes dag i de fleste industrialiserte land. Fra Norge deltok Carl Jeppesen, som sørget for at denne dagen ble valgt også i Norge. Dagen ble første gang feiret i 1890 som arbeidernes egne internasjonale kamp- og festdag. Aldri tidligere hadde arbeidere over hele Europa samlet seg på samme dag til en mønstring for felles krav.

I USA sørget Knights of Labor (Arbeidets riddere) allerede i 1887 for at første mandag i september ble Labor Day, slik at man fikk distansert seg fra de radikale kreftene i Europas arbeiderbevegelser.

Den første 1. mai-feiringen i Norge ble gjennomført i 1890. I Kristiania (Oslo) og Kristiansand ble det arrangert demonstrasjonstog. 3 600 mennesker deltok i 1. mai-tog fra Youngstorget. Arbeidere i Fredrikshald (Halden) feiret dagen med en større fest, og i Skien og Hønefoss var det møter! 

 

 

SÅÅ det var et kjedelig innlegg meen hvis du gadd og lese noe av det har du kanskje lært noe nytt? 

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits