Random s* fra tumblr og weheartit

___________________________weheartit_______________________________________ NATTA- <3 

 

 

Bilder fra i går!

Hei! Mandag igjen nå,mandag på skolen er helt forferdelige.. Det er dønn ingenting positivt med skoledagen på mandager! Første time har vi norsk så engelsk,matpause også ut i dritt været.Inn igjen til rle også naturfag også bare og gå hjem i drittværet! Men nå er jeg altså kommet meg hjem så nå hører jeg på musikk prøver og få i meg litt energi= eple og kjeks, så jeg kan rydde rommet og gjøre lekser! Men foreløpig skal jeg bare slappe av,jeg tror jeg begynner og bli syk,våknet med vondt i øret og hodepine etterfulgt av og være dødskvalm hele skoledagen og mer hodepine og nå null energi... Nok klaging! Skal på det derre akademiet holdt jeg på og si,det blir så feil og si rockeakademiet selvom det er det det heter fordi vi har jo ikke noe med rock ? Så ja, pop akademiet haha lol..!


haha bitchblikket visst siriiii

 

vi er de peneste ever

En liten sneak peek på dagens outfit!

h&m blondeshorts kr 250,. strømpebukse h&m aner ikke prisen haha!

Ha en nydelig dag videre alle sammen!

 

 

På stranda med Hanne!

Hei! Idag sto vi opp ca klokken 12:00,så pakket vi en kurv med litt av hvert og gikk ned på stranden! Det var ganske fint ute men sykt kaldt nede på stranden så vi gikk etter en kort stund opp igjen,da vi kom opp tvingte Hanne meg til og bli med i bingen for og møte noen og guess what? Ikke overaskende så gikk vi rett hjem igjen etterpå! For vi gadd rett og slett ikke være der oppe med de! Så etter det dro vi hjem,så litt på en film snakket,lå under dynen etter og fryse så lenge ute,slappet av! Så var det middag, etter middag dro meg,sirill,hanne og mattis opp i bingen og spilte fotball,det kom mange andre etter hvert så da gadd ikke meg og Hanne mere så vi bare satt på dissene og snakket mens de spilte! Men det var kos da! Så nå sitter jeg her i sengen med snop&brus og snakker med folk! <3 Hanne måtte gå.Tror snart jeg går ut i stuen og er litt sosial med resten også ser vi sikkert ett eller annet på tv haha! Hadde masse bilder med meg og Hanne men jeg har ikke spurt henne om jeg kan legge de ut så da får det heller komme i et annet innlegg!

Ha en fin lørdag alle sammen!

27.04.2013

Hei!

Akkuratt nå sitter meg og en venn av meg nede og hører på litt gammel og ny musikk og bare sitter og synger! Det er jo kos men jeg begynner og bli litt lei av noen av sangene -.- Håper vi snart gjør noe annet så jeg ikke blir døv! Ja jeg vet at klokken er 01:00 men vi er faktisk ikke trøtt så whats the point med og sove da? Altså det er jo fredag! Håper dere koser dere resten av helgen så får jeg bare ligge her døenes av hjertesorg pga justin bieber og selena.. .:D 
Noen av mine celebrity forbilder for øyblikket!

Hei! Jeg tenkte og vise dere noen av mine ''kjendis forbilder'' glemmer mest sansynlig mange siden jeg kom ikke på alle, soo here you go!

Selena: Hun er veldig pen og jeg syns egentlig bare hun er et godt forbilde hun er ikke sånn årh jeg må være drit tynn og oversminket for og være kjent,men det går faktisk an og være seg selv og! Også designer hun noen klær jeg elsker+ hun har jo vært i mange av filmene jeg har sett på før også da!

Barbara Palvin: Hun er bare skjønn og en victoria secret modell! Noe som jeg tror enhver jente har \har hatt lyst til og bli! Og jeg syns bare hun har kommet veldig langt og er en veldig flink modell!


Ariana: Stemmen hennes er helt n.y.d.e.l.i.g. og hun er bare morsom og sprudlene og det liker jeg! Hun er positiv og jeg absolutt elsker kjolene hennes!!Dette bildet beskrive min stil helt på prikken! 

 

Justin: Trenger jeg egentlig og skrive noe her? Han er bare p.e.r.f.e.k.t. moahh!

 

Oki så det var det! Har noen fler men tenkte og ikke ta de med siden dette er hovedfolkene da!

 

 

 

Hei!

Hei! Igår hadde pappa bursdag! Kjempekoseligt! Vi feiret den store dagen hans og spiste masse god mat og drikke,ga gavene og bare snakket og lo og hadde det kjempekoseligt og gøy!! Her er outfiten fra i går! 
Hade nydelige!

Har du god musikksmak?

Hei! Jeg må be dere der ute som leser dette om og legge igjen en kommentar med et tips om en sang dere syns er fine! Jeg skal synge forann en del mennesker i juni en gang, men jeg må jo ha en sang og synge! Det er en avslutning for vi er avganselever fra barneskolen så det er litt spesiellt så jeg vil ikke synge liksom sånne type hva skal man si.. Hmmm... Ja trenger en sang som er fin og synge solo til! En sånn fin sang som voksne folk kan like! vet ikke om det var en forklaring? ... herregud, jeg er så dårlig på og forklare ting.. Men ja så pliiiis legg igjen en kommentar om din favoritt sang! ? Da er du kjempe snill! :D


TING JEG HATER

Ikke skrivd i rekkefølge av hvor mye jeg hater det,det er plasert random!

 1. Når folk klager over hvor feit de er når de ikke er det.
 2. Når jeg våkner et kvarter før jeg skal gå og stresser livet av meg så jeg ikke får spist frokost.
 3. Nå jeg skriver kommentar på blogger og det står den å godkjennes før den publiseres.
 4. Når folk har dårlig ånde
 5. Når jeg sier ( lol , kødda , serr , banner.)
 6. Når jeg klarer og si noe sykt upassende eller feil.....
 7. Sjalusi.
 8. Når jeg ler så høyt at alle snur seg og stirrer.
 9. Når jeg faller på cheerleading.
 10. Når jeg lager mat og det ender med at det smaker drit og jeg har brukt opp sånn allt av ingredienser på kjøkkenet!
 11. Gjøre lekser
 12. Vaske,rydde,støvsuge,rydde klær!
 13. Ta vekk sminken.
 14. Pusse tennene
 15. Klengete folk som bare er irriterende.
 16. Folk som later som de er super positive soler som skal skinne hele tiden
 17. Og få komplimanger
 18. Gå innpå blogg.no og ikke ha noen nye kommentarer.
 19. Når jeg skriver et dritlangt innlegg fordi jeg suger og forklare ting.
 20. forskjelsbehandling
 21. folk som hater justin bieber
 22. folk som dømmer pga utseende,justin bieber,musikk,hva man går med.
 23. Når mamma og pappa bruker en av de 1204392589578 kallenavnene de har på meg forann vennene mine -.- 
 24. Når læreren min og foreldrene til folk kaller meg vio...
 25. Når folk går innpå bloggen min mens jeg er i samme rom eller begynner og snakke om ja jeg leste det innlegget ditt eller kan vi se den videoen ?  neei!
 26. Når jeg ikke finner noen ting,eller når jeg står i 2 timer og lurer på hva jeg skal ha på meg også kommer jeg på skolen og føler meg bare stygg!
 27. skittent hår
 28. legge meg,stå opp!!!!!
 29. Når folk griner
 30. Hjertesorg,savn.

     31. Blogger med stygt design eller masse kroppsfokus også skriver de dritlange innlegg om hvor viktig det er at man ikke har det -.- -.-

SIKKERT MASSE MER SOM JEG IKKE KOM PÅ OG SOM ER MER VIKTIG ENN DISSE MEN JA HIHI!

Vilvite!

Hei! Idag var klassen min på vilvite! Det var ganske gøyt men følte ikke vi gjorde så mye skoleting der da! Må bare fortelle dere dette,det er ikke noe big deal men av en eller annen grunn ble jeg bare så sykt irritert og er det litt enda! Så ja vi står i kø på vilvite for og ta en sånn sykkel ting som snurrer rundt,foran meg og to venniner er det to gutter som har stått i køen drit lenge.De er neste par som skulle få ta denne sykkelen,så kommer det en hel gjeng fra kassen deres som sniker og går helt fremst foran de også kommer læreren til de og sier til han gutten som hadde stått der evig lenge at han måtte gå ut av køen fordi han snek og han burde skjerpe seg og innrømme at han snek og skamme seg osv.. Jeg ble så irritert han hadde ventet der driit lenge også ble han dradd utav køen og fikk ikke lov og gå på den sykkelen! Det var rett før jeg gikk bort til læreren og bare : Hei du? Han hadde stått der drit lenge det var de andre som snek! Du burde si unnskyld for at du var så sykt frekk, men jeg turde ikke -.- Sykt dumt.. Jeg angrer,han ble jo lei seg.. Så ja uinterresang historie men sier ikke det litt om forskjells behandling? Denne læreren var ganske ung og kom med den gjengen som snek og angrep han som var helt uskyldig og snill? Provoserende.. Det eneste jeg gjorde var og gi stygge blikk til læreren hans... Haha! 


Ellers så var Siri med meg hjem fra skolen idag og var her til ca klokken halv 8! Koseligt!

Hade ha en fin kveld!

Monday

Hei! Nå er det mandag igjen,den verste dagen i uken er nesten overstått! Jeg hater og stå opp på mandager det er jo helt forferdelig! Jeg er såå trøtt om morgenen,jeg sto opp sånn ca kvart på 8 og jeg skulle gå klokken 8 så jeg fikk jo litt dårlig tid! Kom hjem fra skolen for en stund siden og gikk rett til sofaen for og se top model og spise drit,jeg har alltid sånnt sukkerbehov når jeg kommer fra skolen! Haha planen for idag er vell lekser og så drar jeg og synger senere! Jeg skal prøve og slappe litt av idag sånn at jeg har litt energi imorgen,vi skulle egentlig ta siste sprøyten av de tre vi må ta av livmorhalskreft sprøyten så alle i klassen var jo ganske nervøse så får vi beskjed om at helsesøsteren er syk -.- Vil bare få det overstått.. Men nå må jeg få med meg hvem som ryker ut på top model! Så hade!


Hvordan jeg ordner håret - Krøller

Hei! Jeg lagde en liten video av meg når jeg krøller håret! Jeg synes det er en veldig søt stil på håret og jeg liker veldig godt og gå sånn! Så håper du liker videoen! :D (videoen er ikke redigert i det hele tatt men enjoy) Husk og kommenter hva du syns om den!   

video:hvordan jeg ordner hret med krll


Hva synes du?

Jeg kjeder meg så derfor skriver jeg ett innlegg... jepp

Hei igjen! God lørdagskveld hittil? Jeg har det! Men jeg kjeder meg nåå, jeg vil gjøre noe gøy istedenfor og gå igjennom de gamle sangene på spotify tusen ganger og snakke om ingenting med folk på facebook.. Noen tips til hva jeg kan gjøre klokken 23:15 på en lørdag? Ikke trene eller noe sånn or jeg er halvdau av trøtthet... Jeg får alltid lyst og dra ut når jeg ikke kan eller dra på senteret når det er søndag... Ja dette er et meningsløst innlegg men halo.. Selvom bloggere ofte vil ha det til og se sånn ut så er det ikke sånn at man gjør noe dritkult kjempeglamorøst sykt spesiellt hele tiden.. noen ganger kjeder vi oss også og da kommer desverre sånne innlegg som dette..! Your choice om du vil lese det haha! Når jeg tar bilder til fks outfit eller noe annet kommer det alltid med ca 10 bilder som ja disse!Og der så du meg akkuratt på det verste! Gratulerer


 

Innkjøp fra Oslo!

Hei! Tenkte og vise dere innkjøpene fra Oslo!Det er ikke sikkert jeg husker og ta med alle tingene for jeg pleier og glemme sånnt!College genser fra wow faktisk! Jeg pleier egentlig ikke kjøpe klær på wow men de hadde sånn to for en så kjøpte jeg denne college genseren og jeg syntes jo den var kjempefin siden ja han er på meen jeg valgte den mest normale istedenfor de knall lilla med masse glitter.. sånn at jeg kan bruke den til vanlig! kr 350?


Her er underdelen jeg kjøpte sammen med college genseren!Den er så digg og gå i,veldig deilig!Denne kostet vell ca 400?


Ett flece pledd som jeg kunne ha på konserten ute i køen! Det kostet vell ca 200? haha husker jo ikke... Et blad på flyplassen!kr 50,.Dongerivest fra zara! Kr 350 eller 400! I loevit!
Genser fra Weekday kr 350 eller 450? Haha jeg burde tatt vare på kvitteringene! Likte denne genseren veldig godt egentlig!Liker at den er stram i armene og mønsteret!To ruller med silkebånd til håret mitt! De kostet 15,. per stk fra panduro!
Disse herlighetene kom i posten på torsdag,elsker dem så mye! Jeg trengte virkelig nye converse og lilla er jo bare enda bedre med tanke på at jeg elsker lilla så rebecca var så snill og fant de til meg på nettet!( ikke kjøpt i Oslo)

Ja så det var det men jeg kom på at jeg har kjøpt et par småting til som jeg ikke tok bilde av men hvertfall så var det 5 justin bieber penner en eyeliner og litt sånn andre småting som roser og sånnt haha!

Men ja ha en nydelig dag og kos dere ikveld! Elsker lørdager!

 

 

 

 

 

 

 

The last 72 hours

Hei ! Jeg sa jeg skulle bli flinkere til og legge ut fler innlegg MEN jeg sa også at jeg dro til Oslo på mandag og fikk sikkert ikke blogget så mye der! Og så flink som jeg er så glemte jeg pc laderen min så dataen gikk tom for strøm samme dag vi kom dit.... Men det gode er at nå er jeg tilbake for fullt! Nå kommer oppdatering fra de siste 72 timene\3 dagene jeg ikke har blogget!


På vei til Oslo! Dette ble vell tatt på vei inn i bilen til flyplassen!


Da vi kom fram på hotellet skiftet jeg før vi dro ut i karl johans gater,her er altså outfitet fra mandagen! Så det første jeg gjorde i oslo var og åpne kofferten og ta utav noe av de mange tingene jeg hadde med! Bare for og liksom lage mitt preg på hotellet hihiii

Det var en mann som kom og banket på hotelldøren vår sånn midnatt etter konserten og ville vi skulle ta ned plakaten utenfor døren hahahhaDa dro vi ut en tur i gatene for og få oss noe mat!NAAAM, vi gikk til en indisk resturang i karl johans gate,jeg har vært der en gang før og det er kjempegod mat!


Her ser dere mange beliebers vente utenfor grand hotell mandagen altså et døgn før konserten! Danserene bodde på det hotellet og da ville jo vi se de så der sto jeg et par timer hver dag! Og det lønte seg for jeg fikk sett de ca 4 ganger og jeg snakket litt med to av de! 

Møtte Charlotta fra ph på gaten fikk tatt ett par bilder men valgte og ikke ligge de ut for hennes skyld!

det var veldig masse media uansett hvor man gikk ble vi spurt om og stå i bakgrunnen og hyle eller synge eller bli intervjuet! Men det er jo kos da!

så kjøpte vi oss litt junkfood og koste oss på hotellet! Kos!stygt bilde menmen her ser dere mandagskveldens kosemat!


haha... 

                                                                                                         KONSERTDAGEN                                                                                       


Outfit for konserten! (Gikk med genseren lukket)
Plutselig begynner det og pøsregne!!! Og vi står i kø!

Nedtellingen begynte!!Jeg savner han... <3 Det ble syykt mange bilder sorry men det var ikke halvparten av alle de bildene og ikke minst videoene jeg tok! Tok også masse videoer når jeg møtte danserne og når jeg så justin i en svart bil sammen med kenny og dan! Det var en ganske syk video! 

Så¨det var litt  av Oslo turen!

Vi gjorde jo selvfølggelig masse annet men jeg tok ikke allt med for som dere sikkert merket ble dette et drit langt innglegg! Men en opplevelse for livet det var det garantert! Jeg gir den Osloturen og Justin en kjempesterk 6 i terningskast haha! Det hadde kun vært litt bedre om jeg ikke fokuserte så mye på og ikke besvime på konserten og hvis jeg ikke mast kameraet i gulvet så hele filmen av de første 10 min ble vekke.... Meeen I love Oslo I love Justin! I love you! Natta!

OSLOOO I LOVE YOUUU

Heeei! Er egentlig kjempeglad akkuratt nå kom jeg og mamma hjem fra noen timer utenfor Grand hotell med et par 100 andre fans og ventet på at danserene til Justin skulle komme!Vi så de i en svart vip buss,det vil si jeg så alle de hylende jentene(og guttene) løpe driit fort oppover mot oss og da jeg så bussen fulgte jeg bare etter hihi! Så der var danserene på vei til telenor arena for og øve!Justin kommer ikke før imorgen men da blir det masse hyling og løping får jeg tro! Det var egentlig ganske morsomt og bare stå og vente på de for i mellomtiden kom radiofolk og interviewet oss + nrk1 og tv2 så om du så direktesendingen fra tv2 isted var jeg der og sang haha flaut men sant! Så etter litt shopping og spising og venting sitter meg og mamma her i hver vår seng og spiser junkfood haha,smash,potetchips,boller og brus og litt frukt da!

I bilen på vei til Oslo!


outfit for today!


haha utenfor døren på hotellrommet vårt :D


Here we are :DLong time no see

musicnodes  
Ariana har nesten blitt et lite forbilde hun har en utroig fin stemme og hun er så skjønn og elsker håret hennes haha! Denne sangen er så fin! Hør den :D
Ariana Grande / Mac Miller: The WayHeia! I det siste har jeg vært veldig opptatt egentlig så jeg har jo ikke blogget!! Neeeei! Men jeg har tenkt på bloggen om det hjelper? :D Neida men jeg skal love masse innlegg fremover men ja jeg skal jo reise imorgen til Oslo så da kommer jeg ikke til og blogge så mye der men kanskje ett innlegg eller to hvis jeg tar med pc'en.Gleder meg sååååånnn til konserten! Tror hele verden kommer til og høre hylene mine... .HIHI (de som kjenner meg vet at jeg kan hyle ganske så høyt om jeg blir glad) :D Mamma sier hun begynner og kjenne litt på reisefeberen -.- Liksom sånn jeg har hatt det de siste 10 ukene... KOS blir det hvertfall garantert!Hvordan går det an at det ikke blir kos når jeg er i Oslo's gater og shopper også skal jeg jo se Justin for første gang! Utrolig at jeg aldri fakstisk har sett han i virkeligheten jeg har kun sett han på skjermer? hmm jaja uinteresant for dere! Nå får jeg finne ut hva jeg skal ha på meg og pakke,DRIIT VANSKELIG og finne ut! Blir litt mange bilder siden jeg ikke har blogget på noen dager!!Litt av hva jeg har pakket! 

sånn ser rommet mitt ut når jeg pakker. Liiteegran rot kanskje? 

Tenker kanskje jeg skal gå med dette på konserten? + Justin bieber skrevet over hele meg og mer smykker og armbånd!Magetopp fra BikBok.Bukse fra kappahl.Armbånd og believe smykker fra Cubus!


HADE  :D

 

Mini fotoshoot

Hei ! Jeg tok noen bilder isted som en liten mini fotoshoot så ja hehe her er bildene!


Her ser dere forresten blondeshortsen fra H&M :D

Veldig unødvendige bilder og for og være helt ærlig hadde jeg spillt inn en teaser video av en sang jeg har lyst og covre såå skulle jeg poste den da men ja så skjedde det jo selvfølgelig at jeg ikke fant den igjen så den får komme en annen gang hehe!

 

WÆÆÆ

What?! Hvor er dagene blitt av? Dagene har rett og slett gått i en helt syk fart de siste dagene og bloggingen ble liksom litt satt på siden sorry! Vet ærlig talt ikke hva jeg har gjort de siste dagene? Hm..Jo igår var jeg og Hanne på senteret etter skolen og kjøpte noen nye ting! Jeg kjøpte en blondeshorts fra H&M og ett Justin Bieber håndkle hihi :D Idag var jeg med Hanne hjem fra skolen også var vi litt med noen flere folk og bare slappet av og hørte på musikk,veldig koseligt men jeg ble utrolig trøtt! Jeg er egentlig bare kjempe kjempe kjempe trøtt for tiden?! Så ja nå må jeg sove så jeg får meg opp imorgen,ville bare skrive ett innlegg sånn at jeg kunne sove med ro i sjelen haha! Natta :* Gamle bilder!

Q- Er du også trøtt for tiden? 

Bilder fra feriekolonien!

Hei idag har jeg egentlig ikke gjort på noe annet en og spise frokost og trene! Jeg lagde en treningsvideo men den ble så klein og sånn så jeg bare tar og poster noen bilder fra feriekolonien også litt fra lørdagen!Maten min på lørdagskvelden !

 

FERIEKOLONIEN!

Hei nå er jeg på vei ut døra tenkte bare og poste ett innlegg først! Idag har jeg vært på skitur med hele klassen,det var kjempekoseligt! Var egentlig kjeempetrøtt når jeg kom hjem ettersom jeg sovnet på bussen så tok jeg en powernap hjemme også! Så nå er jeg klar for fredagskvelden til og komme for fullt! Drar på en sånn feriekoloni ting som er fra 7 klasse til 18 år ,kjøpe snop drikke brus og kose oss og høre på musikk og sånn så jeg tror noen fra klassen kommer og da blir det jo koseligt! Da drar jeg! 

fin sminkedukke i bakgrunnen sant? jeg blir alltid skremt når jeg ser den uff!


HAAAAADEEEE SØTINGER!!

ENDELIG TRENING IGJEN!

Hei! Nå har det ikke vært trening på lenge føles det ut som og jeg gleder meg kjempemasse til og dra! Det har jo vært påskeferie så da var det ikke også før det igjen kunne jeg ikke den dagen så det har vært en stund siden nå! Men før jeg drar på cheerleading tar jeg og slenger inn outfit fra jeg dro ut på butikken en tur! Peplum topp primark,hettejakke bikbok-400? buksetights h&m kr 100 (?) også dongerijakke!

 

ADDING- JEG SKREV DETTE INNLEGGET FØR JEG GIKK PÅ TRENING OG PUBLISERTE DET NÅ GADD IKKE ENDRE ALLT ! :D

Outfit 030413

Hello! Det ble null blogging igår jeg var helt dauenes trøtt og skolen hadde akkuratt begynt så det ble mye lekser desverre... Men nå skal jeg straks dra ut på sokkedans!Sokkedans er en slags fest en gang annenhver mnd i en gymsal der vi har en dj og 5-6-7 klasse er med,det er ikke noe big deal men det er jo koseligt da! Kveldens outfit!


Her bak meg ser dere den nymalte sengen min! Fornøyd!! Shorts-bikbok kr 400? Body-en eller annen butikk i byn brukte den da jeg gikk på ballett!

HVA SYNS DU? 

 

 

 

Langt døgn!

Hei sorry for seint innlegg! Som sagt maler jeg sengen min, nå er vi endelig ferdige så nå må malingen tørke og da sover jeg nede!Igår fikk jeg besøk av Siri og hun nattet over her! Det vi har gjort på er vell og snakke(om gutter) haha lol,være usosial på hver vår mobil,spise snop,snakke,snakke,musikk,snakke! Haha så vi var våken en good stund i natt!Idag kom selveste Johanne på besøk så da var vi alle tre ute og koste oss,når Siri gikk gikk meg og Johanne inn og bare slappet av på facebook og sånn!Når hun ble hentet dro jeg ut for og hjelpe og flytte masse ting til en som skal flytte! Nå kom jeg akkuratt hjem og jeg tok fram CD spilleren haha omg det er lenge siden jeg hørte på cd men ja det er så mye bedre lyd,så Justin på fullt her i huset nå! 1 april idag folkens ble dere lurt?

Klar for og male!
Q-HAR DU BLITT LURT 1 APRIL? 

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits