Housewife

Hei! Igår gikk jeg inn på rommet, gjorde alle leksene mine for hele denne uken, ryddet rommet og gjorde klar vesken+klærene til idag. Idag når jeg kom hjem fra skolen var jeg alene og bestemte meg for å lage middag til meg og broren min, så da satte jeg igang bakingen og lagde en mer eller mindre vellykket pizza. Den kunne vært bedre hehe men den var ganske god. Broren min hadde en kompis på besøk så da var det oss tre og det var jo kos. Dro på trening klokken fem og kom hjem sirka syv. Ryddet alt opp etter meg og vasket alt, føler meg så flink hehe. Ellers idag har det vært en syyk dag på skolen, såå mye skjedde og så mye drama, men haha jeg elsker når det er sånn. 
 

Selvlagd inspirasjon

Heihei. Her er litt inspirasjon av bilder jeg har funnet opp gjennom i det siste så samlet jeg det bare til to collage, jeg lengter så sinnsykt mye etter sommeren at det er ikke tull engang. Lengter etter fri fra skole, brunfargen, sommerkroppen, stranden, men mest av alt og egentlig det eneste jeg bryr meg om : ferie og reise! Ahh kjenner en tur til malaga i sånn 4 uker hadde vært p.e.r.f akkuratt nå..  men mens jeg nå uansett er stuck her hjemme en stund til så kan jeg bruke tiden på å drømme meg bort og gjøre meg klar til sommeren, da er det fint med litt inspirasjon om du er som meg og har lyst å trene litt!
Hva syntes du? 

Skal jeg slutte?

Heisann! Elsker bloggen min, den har vært med meg på en reise der jeg gikk fra ganske mye mer umoden til og nå være en 14 år gammel jente. Jeg ser tilbake på dagene jeg baaaa mamma om å få lage blogg, hun var så usikker fordi hun likte ikke det, men det morsomme er jo at hun nå leser bloggen hver dag og syntes det var en god ide. Jeg har hatt så mye gøy med denne bloggen og fått masse fine kommentarer opp igjennom. Men jeg føler ikke nivået er der det burde, jeg blogger sjeldent og i perioder, det gjør at bloggen ikke har noe mulighet for å bli stor og bra, jeg skjønner at ikke mange leser bloggen om jeg skriver 4 innlegg i måneden eller ingen en mnd og 10 neste. Enten må jeg skjerpe meg veldig eller så må jeg bare slutte å blogge helt, kanskje lage en ny blogg og bare begynne helt på nytt. Det er en avgjørelse jeg må ta! Håper dere kan gi deres mening på hva jeg burde gjøre! 


Hvem er du?

Hei, vet dette med bloggen går i syke perioder og forstår alle som ikke orker følge med eller ikke klarer følge med. Vet ikke om jeg bare burde slutte bloggen helt.

Men hvem er du? Hvem er du egentlig ? Er du egentlig gant skjorten og 2XU tightsen eller er du den søte jenta med sløyfer i håret?

Er du den som legger ut dristige bilder og venter på oppmerksomhet eller du hun som bare er seg selv og håper på det beste?

Jeg vet ikke hvem jeg er. Pleide å være den søte jenta, til jeg ble lei av å bli kalt skjønn, søt, liten osv. Jeg liker oppmerksomhet som alle andre. Jeg presset vekk min egen stil eller gjorde jeg? Jeg føler meg mer komfortable når jeg går med en vanlig grå genser, stritter håret og tar på meg en tights, enn om jeg går med krøller, sløyfer og en blonde topp. Alt jeg har vært i mot, ser ut til å forsvinne sakte, ting blir mindre viktig, det som burde vært fremst står bakerst og omvendt. Jeg vet det er denne perioden man er i,  er sånn, men jeg har vanskelig for å forstå helt. Jeg ble sammenlignet med ariana grande en del før og jeg ble lei, ville være meg selv og ikke være sammenlignet med en annen, så jeg går over til noe jeg tror er mer meg og det er det. Men nå blir jeg veldig fort anklaget for å prøve å være som andre. jeg får rykter, som veeldig mange andre har, men jeg aldri har opplevd selv. Ting blir helt rart og uansett hva jeg gjør, er det ikke godt nok. Men jeg føler meg som meg og jeg vet selv hva som er meg, jeg er meg og jeg er ingen andre. Prøver ikke være noen andre, rykter får det være og det er bare hyggelig å vite at noen sitter hjemme å tenker på meg mens de sender en stygg melding bak ryggen min elns, haha driter i det. Jeg har mine venner, som også sikkert har merket forandring med seg selv og andre. Jeg ville bare skrive litt for å prøve forstå. Men jeg er meg. Du er deg. Om du går med gant genser, 2 xu tighst og mj klokke, gul regnjakke og du skriver sånnogsånn, så er det vell deg selvom sånn halve bergen også er sånn. Om jeg går med skinnjakke, tighst og føler meg vell er vell det meg? Selvom det finns andre som også går sånn? Om du er deg selv, i dette samfunnet, i dette året 2014 så blir  du rakket ned på, folk blir sjalu eller noe sånt. Vet ikke hva poenget med dette innlegget var men uansett, haha. Vær deg selv, eller vær en fjortis, det er en fjortis du er akkuratt nå kanskje. Man forandrer seg og bare ikke la rykter ødelegge deg. Rykter skapes av idioter. 
Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits