We are young!

HEI! Sitter i et kokvarmt rom med 10 puter for mye i sengen...Siri natter over her idag,kjempekos! Hun har godtelov fra klokken 00:00 så nå spiser vi oss feit på kjips og påskegodt så hun holder ut(tro meg Siri er helt avhengig av snop) Hun er dritbrun i fjeset og jeg hater hun for det... Haha uansett! Nå er det jo søndag og kun en dag igjen av påskeferien :( Men på mandag er det kun 14 dager til jeg reiser og da er det konsert med gutten min! Jeg blir kjempeglad for alle kommentarer forresten,det er såå koseligt og gå innpå blogg.no og se alle kommentarene! Så bare fortsett med det haha!

Meg når jeg var liten!


high five haha
Wow jeg var digg med  tatovering og dobbelhake!Inspirasjon:Interiør

Hello! Siden jeg holder på og ordne litt på rommet og sånt tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg om min type smak da på interiør!Elsker interiør og allt som har med det og gjøre,legger ut noen bilder fra nettet(ikke mine) som jeg synes er inspirerende!
                                                                                          

tilslutt type hus jeg vil ha haha! 

Hva syntes du? 

 

Paint my bed!

Hei søte! 

Jeg skal male sengen min! :D Men jeg trenger litt hjelp fra akkuratt deg! Skal den bli i en litt sånn gråtone eller helt hvit eller litt turkis ish? Pliis si din mening i kommentarfeltet ??Men fargen må passe til hvite og babyrosa vegger så ja! Gleeder meg! Nå skal vi snart spise litt vårruller,idag kjøpte vi iste pulver og dyreparkis!!!! Jeg elsker dyrepark isen men det er sånn ca 2 år minst siden jeg har spist det naam og iste er lenge siden vi har hatt haha! Men nå sitter jeg her og hører på gamle sanger eller fjorårets sanger og det er utrolig hvor mange sommerminner jeg har med de sangene!! Annet enn det så har jeg fått påske egg idag! :D Nam det er så godt,imorgen kommer selveste påskeharen (haha) og legger ut sånne søte små vi skal leite etter i hagen- tradisjon.  
 

Q - PLIS SI HVILKEN FARGE DU SYNS HADDE VÆRT FINT TIL EN SENG PÅ ET ROM MED TRE HVITE VEGGER OG EN BABY ROSA??? :D


Ukens blogg vinner!!

Hello! Nå har jeg altså valgt en ukens blogg,jeg fikk et par på mld og en på kommentar og den som vant er!

Synne fjeldberg!

Bloggadresse- synnefjeldberg.blogg.no! Utrolig kul og fin blogg med masse kult innhold! Hun legger ut innlegg ganske ofte og det er gøy og lese bloggen hennes! Jeg kjenner henne og hun er veldig snill og det er verdt en tur innom bloggen hennes! Siste innlegg: http://synnefjeldberg.blogg.no/1364484166_favoritter.html Hun har fint og ryddig design og hun legger ut mange videoer for tiden så om du liker det ta turen innom!

Fiin!

 

Dette var altså ukens blogg!Om du har lyst på en sånn anbefaling bare og skrive jeg er med også kan du skrive hva du syns er viktig at jeg tar med i anbefalingen, skriv dette i kommentarfeltet på dette innlegget! Så må du anbefale bloggen til minst 2 venner så er du med i trekningen! :D Good luck!

Q- skal du melde deg på?

 

Dagens blogg kommer senere!

Hei nå drar jeg på tur til byn og litt sånn så da får jeg ikke tid til og kåre dagens blogg! Jeg har fått endel på mld og litt sånn men jeg skal gjøre det når jeg kommer hjem så da er det bare og melde seg på nå i siste liten om du vil ha en anbefaling m bilde her på bloggen min! :D 

 

HADEBRA!

-violeta!

Ukens blogg!

Hello igjen! Jeg vet at jeg nettopp postet ett innlegg men nå kommer altså ett til! Jeg skal ha ukens blogg konkuranse her på bloggen! For og være med må du: Du må anbefale bloggen min til minst 2 venner. Også skriver du en kommentar jeg er med! Da er du med i trenkningen av ukens blogg!  Jeg kommer til og sjekke om du om du har gjort nr 1 og 3! Jeg velger en tilfeldig imorgen ca kl 12! Den som blir valgt Får et bilde av seg på min blogg med litt info om bloggen og en god anbefaling! For ekstra sjanse kan du skrive med i kommentaren jeg er med om hvordan du fikk vite om min blogg! 

TAKK! Da håper jeg noen deltar så er det bare om og gjøre da! ;) Lykke til! 
Påskedag fullt ut!

Hei! Jeg har hatt skikkelig påskedag idag jeg,med blåsing av egg,male egg,klippe sånne greiner til og henge eggene på også nå sitter jeg og mamma og griller i hagen med deilig musikk og masse pledd og puter! Fingrene mine holder på og dø ut siden jeg ikke kan skrive med vottene på men ellers er det helt fint!Har tatt ett par bilder av litt av hvert! Bla frokosten min hehe jeg føler meg stadig sunnere!bolle med strøssel,giga muffin og jordbær.(jeg har enda ikke spist allt!)


No pictures of me today!Kameraet gikk tom for strøm samt med mobilen og pcen såå det er på lading nå! :D

-VIOLETA!

 

Meg synge for maaange år siden!

video:violeta sine bilder 042


Haha for mangen år siden!Jeg fant en video fra jeg var liten også sang jeg hahahaha jaja! Ikke mobb meg haha...

 

27032013

Hello! Igår nattet jeg over hos Johanne helt plutselig ble det bestemt pga vi skulle på ski idag sammen så da var det enklest om vi var på samme sted sånn at vi kunne dra litt tidlig! Det var superkoseligt igår og enda mer superkoselig idag! Vi dro et sted jeg ikke har vært før men det var utrolig fint der,fint vær,høøye fjell og nydelig utsikt,jeg trynte den bare såvidt en gang haha!Troor vi var ute i sånn ca 6 timer så nå er jeg blitt halveis brun\rød i kinnene og har sånn deilig frisk følelse!Etter den ganske lange skituren dro meg og mamma på butikken og kjøpte et par småting.Jeg bare-kan jeg velge en ting vi kan kjøpe? Det endte visst opp med jordbær,to pakker med blåbær,sånn driit god juice,to boller,en muffin,og nesquik! HIhi hun var jo enig med meg da om kjøpene så ja det var digg med litt bær og sånt!Nå sitter jeg i sofaen og hører på musikk og dagdrømmer som vanlig.... Mens jeg spiser på jordbærene og blåbærene haha!


Forresten her er Do it yourselfves resultatet mitt!En body med oppklipt rygg! 


Ut på tur!Iloveu!


<3

Q- HVA HAR DU GJORT PÅ IDAG? 

 

 

GOD MORGEN

Hei! Jeg sto opp skikkelig tidlig idag sånn 9 tiden...Hvem står opp i 9 tiden i påskeferien,jaja jeg sto opp og satt meg rett ned i sofaen og så på tv,så gikk jeg på kjøkkenet og lagde meg mat også skulle jeg egentlig filme hvordan jeg lagde frokosten min men neida halveis i filmen gikk kameraet tom for strøm! Så har jeg egentlig bare slappet av,synget,hørt på musikk!Snart kommer Johanne bestevennen min! Hun har jeg ikke sett på kjempelenge så det blir superkos at hun kommer på besøk idag!Akkuratt nå er jeg i morgenkåpen og gårsdagens sminke sitter fremdeles i huden min og jeg ser ut som ett troll på håret,Så planen for de neste 20 min er nok og vaske meg i fjeset,sminke meg,finne klær også ordne håret!Jeg har så lyst og gå ut siden det er så fint vær men det er liksom ikke noe varmt så hva skal jeg gjøre ute egentlig? Noen tips? Men nå må jeg kjappe meg litt sånn at jeg ser littegrann bedre ut når Johanne kommer haha! Søteste kosepusen!

Q- har du tips til hva jeg og Johanne kan gjøre på ute?

Ut igjen!

Hei! Følte det ble litt mangen ut innlegg men jaja sånn er det når du er så populær som meg! Haha neida! Idag skrev jeg jo ett innlegg om at jeg skulle ut en tur og fikk ikke helt tid til og skrive hva jeg skulle,jeg dro på senteret with the familio også gikk vi noen ærender og tok noen bilder til litt av hvert haha det høres litt rart ut! Siri fikk ikke lov igår og sove over (litt rart siden det er påskeferie men what can you do?) Nå skal jeg snart møte en venn av meg fra klassen som heter Mari! Tror vi bare skal være litt ute nå på kvelden er det så deilig og være litt ute det er sånn litt varmt og litt sånn kveldskaldt men lyst!Elsker det skikkelig sommerish! Aner ikke hva vi skal ute egentlig kanskje tar hun hunden med elns haha kos blir det hvertfall alltid! Igår planlegget meg og my mama resten av ting til Oslo turen til konserten!Å gleder meg såååååååååååå mye!!!!!!!! Meg og mams i oslo's gater hehe det er noe for seg selv det da blir det nok shopping,konsert selvfølgelig,mer shopping og Justin Bieber all the way!! Men nå skal jeg gjøre meg litt klar og sånn også drar jeg ut med Mariklumpen! Såå ja slenger bare noen bilder med!Innkjøpet for idag!Bilderamme fra photoknudsen I think (?) Tror bare det var det jeg kjøpte!

Snakkes! 

Q-Hva synes du?

På vei ut!

Hei alle sammen! Nå drar jeg straks ut,har egentlig litt dårlig tid så det blir bare ett raskt innlegg!Kan sikkert skrive sener hva jeg skal ute.Det er så dumt jeg lagde et DIY prosjekt i går med en body og en t-skjorte også fant jeg ikke kameraet mitt men uansett jeg er superfornøyd med resultatet så når jeg finner kameraet kan jeg helt sikkert ta bilde av det eller så kommer det sikkert på et outfit innlegg! Men nå må jeg gå snakkes!
Sunday!

Hello! Idag har jeg vært med Siri,vi var ute isted og danset,sang,hørte på musikk og trente litt på cheerleading! Nå spiser vi snop og går igjennom bilder haha Siri står og synger ... Tror hun skal hjem og spise snart,jeg og er sulten håper vi og skal spise snart!Siri lærte meg en sånn kopp sang ting den var ganske tidig!Tror kanskje Siri skal sove hos meg om hun får lov og jeg får lov,det hadde jo vært kos! Åå nam jeg begynner og lukte noe mat nå hehe=mat elsker!! Har egentlig ikke så mye mer og skrive om annet enn at jeg ble litt irritert fordi jeg skrev et innlegg isted så kom jeg ani noe så gikk allt vekk...Oog jeg har Justin Bieber på hjernen hele tiden!Tenker på han all the time!! Sikkert fordi konserten nærmer seg! Can't wait! Idag tok vi egentlig ikke så mange bilder,men vi tok noen da!


woow fin jeg var på håret.... 


Skjønning!


BYTUR

Heisann! Idag slappet jeg litt av i det fine været som var!Fant ut at jeg måtte faktisk komme meg litt ut alikevell så jeg tok og lagde det veldig koseligt ute også lagde jeg meg en deilig juice 'blandet med sitron og sukker' også satt jeg der i solen og hørte på musikk og bare slappet helt av!

tok noen bilder!
Etter det dro meg og mamma til byen så møtte jeg Mattis og Sirill der også skulle mamma gå litt rundt og sånn og meg og mattis og sirill dro på kino og så identity thief,den var helt grei det var noen steder den var ganske morsom men det var liksom ikke sånn woow den må jeg bare se en gang til hehe! Men det var superkoseligt da!Nå kom jeg nettopp hjem og hoppet rett i koseklærene!Kom hjem til deilig lukt av mat,naam gleder meg sånn til og spise selvom jeg er ganske mett så skal jeg få i meg noen empanadas siden det er noe av det beste! Gleder meg!Husk earth hour klokken 20:30- 21:30 slå av alle lys i huset og utelys det er kun for det beste for hele jorden og jeg håper virkelig folk gjør det og jeg tror alle kan være så uegoistisk at folk klarer 1 time uten lys,tenn noen stearinlys lag det koseligt da vell! Jeg håper hvertfall alle gjør det helst slå av alle tver og mobiler og pcen,da er vi alle med på å gjøre bare en ørliten tjeneste for jorden!  Tok ikke så mangen bilder i byen siden vi var jo inne på en kino nesten hele tiden men jeg tok outfitbilde og litt sånn!Vaffelvest fra primark aner ikke hva den kostet.Tights idontknow.Peplum overdel fra primark husker ikke helt prisen.cardigan h&m aner ikke hva den kostet.sko dr. martens kr 1600 ish(?) 


Haha Sirill hadde make bag! Man må jo ha noe godt på kinoen naam!

Ha en superkoselig kveld alle sammen og husk earth hour! 

Q-syns du det er viktig og slå av lysene på earth hour? 

Lørdagsmorgen!

Hei! Idag er det lørdag og jeg tror alltid at på lørdag skal jeg få sove lenge og være i daffe klær hele dagen og bare slappe av med pcen og tven...Neida her er det og vekkes og når jeg først står opp spiser jeg og da MÅ jeg ha en plan for resten av dagen fordi det er fint vær ute? Så prøver folk og dra meg med på de langeste turene og være ute og være aktiv og ikke bare være slapp...Are you kidding me,det er nettopp og være slapp jeg skal på en lørdag uansett hvilket vær det er ute..Jeg ble ikke med på tur fordi jeg er laat,men jeg drar på kino med Sirill og Mattis senere.De er ganske skjønne som ringer og lurer på om jeg vil være med haha nåe.Tror vi skal se den identity thief,så det blir kos!Nå får jeg bare slappe litt av,høre på musikk også gjøre meg klar og litt sånt!


Ikveld skal vi spise noe jeg har lengtet etter og spise så mye! Det er sånn på en måte deig rundt også er det fyll inni også i ovnen,det er namnam!Sånn ser de ut.Det heter empanadas! Det er såå godt det er sikkert over et år siden jeg spiste det forrige gang!


PS: tusen takk for alle fine mld og kommentarer jeg får,jeg setter virkelig pris på det!

Hade vi snakkes!

Q-hva liker du og gjøre på en lørdag?


 

Påskeferie!

Heii! Etter en kosedag på skolen der vi kun så film spiste påskelunsj og lagde ommelett,kom jeg hjem og ikke bare er det helg men det er påskeferie!! Yeeey,det blir super deilig og hvile ut og bare ikke måtte gjøre noe!En venn av meg skal på hytten i påsken og jeg skal kanskje være med,jeg har vært der en gang før og det er veldig fint der! Men hvis ikke jeg blir med dit så koser jeg meg her med familie og venner og bare har daffe\snope dager her hjemme med mindre vi bestemmer oss for og dra noe sted! Det at det er påske snart er så deilig siden da betyr det at vi endelig går mot sommer og jeg måå ha sommer snart! Skulle egentlig på fk idag men tror ikke det er...Har dratt opp dit uten at det er noe der en gang for mye så nå gidd jeg ikke ta noe sjanser. Men uansett jeg tror bare jeg skal ta av sminken,hoppe i joggebuksen og en stor hettegenser også sitte meg godt tilrette i sofaen med min lille dott på hodet! Idag er det idol!I love idol,er så kos!
Q- hva skal du i påskeferien?

God morgen Norge!

Hei,god morgen! Idag fikk jeg faktisk ganske god tid,sto opp klokken 07 og naboen kjører opp ca 08:10 så nå sitter jeg faktisk og blogger før skolen.Wow.Idag slutter vi tidlig yees!Men vi har liksom ingen gøye fag...F..... nå kom jeg på vi skal ha gym......Men vi slutter tidlig heldigvis da og når jeg kommer hjem skal jeg ikke gjøre lekser for de er gjort,men jeg skal slappe av også er det enten cheertrening eller dra på musikalen til en venn av meg! Aner ikke hva jeg skal gjøre jeg vil jo på musikalen men jeg har måtte droppet to treninger på cheer pga andre ting jeg måtte isteden og det suger også øver vi jo nå til et show..Men vi får se jeg kan nesten love at det blir et til innlegg idag! Men nå må jeg løpe! Hade,ha en fin dag! 
homework..

Hei alle sammen! Sitter her på rommet med pulten og gjør lekser... Har så evig mye lekser for tiden og jeg blir helt utslitt av det,har så lyst og ta et bad med lys og kakao og et blad og bare slappe av men neida her sitter ca 20 bøker og venter på meg. Tror jeg skal gjøre det beste utav det og lage meg noe godt hoppe i koseklærene,ta av sminken,ta et teppe også fortsette.Er så trøtt for tiden, gleder meg til påskeferien nå,håper virkelig vi reiser til en hytte eller noe det blir nå kos uansett! Guud jeg gleder meg sånn til konserten det er kun ca 28 dager til nå og det kribler i magen hver gang jeg tenker på det og jeg får en sånn rar følelse jeg ikke klarer og finne ut hva er,jeg tror jeg ikke vil at det skal være så liten tid til siden da er det liksom over etter det.Men who knows kanskje jeg møter han på gaten eller blir one less lonely girl? Håper hvertfall det da er jeg blessed! Har jo sett utrolig mange bilder av Justin på gaten med randome folk som han møter så det er jo alltid en sjanse! Men jeg får komme meg tilbake til leksene... 

wow de siste dagene har jeg tenkt utrolig mye på starbucks... I need a frappuchino..... Plis kom til min by da babe? 


covre en sang!

Hei! Jeg har tenkt og covre en sang,har egentlig tenkt det i ca 4 år men har aldri gjort det...Men nåå tar jeg det steget da haha forhåpentligvis steget i riktig retning! Drømmen min som sikkert alle som kjenner meg vet, er og bli oppdaget og få platekontrakt helst bli en vellykket artist og jeg har tenkt og jobbe meg opp mot det uansett hva folk sier og mener om det ,så er det på scenen med masse publikum jeg elsker og være,passer inn og vil være i framtiden min! Så jeg tenker hver dag på hvordan jeg kan komme meg litt ut der på en måte,begynne et sted!Jeg har på en måte gjort det jeg ser jeg har mulighet til fks,gå på sangtimer og spille i band der vi har noen få konserter i året. Ellers leiter jeg i avisen ca hver dag etter noe jeg kan være med på som inneholder sang! Men nå tar jeg altså neste steg og skal covre en sang,jeg vet egentlig ikke om den blir vellykket eller lagt ut men jeg skal hvertfall covre den også får vi se hva som skjer etter det!Det er så irriterende at det min drøm er og alltid har vært er så utrolig vanskelig og klare,å komme inn i det "yrke" kan man vell si er utrolig liten sjanse for, men om jeg må prøve i 10 år til og ingenting skjer skal jeg fortsette og tro på meg selv og jeg skal fortsette og prøve for jeg vet bare at jeg skal klare det en gang jeg skal få gjøre drømmen min en gang før jeg dør!Jeg har tenkt og jobbe hardt for det og følge hva jeg tror på og hva jeg vil og ikke tenke på alle andre som sier - nei du,det drømmer alle om det kommer aldri til og skje, -du kommer aldri til og klare det osv.. Jeg kan hvis jeg vil! Min aller største drøm er jo og stå på selveste madison square garden kanskje med Justin Bieber ved siden av meg og alle bilettene utsolgt!Men hovedmålet og drømmen er og ha konsert på madison square garden!! Men alle har jo drømmer.. Bortsett fra at jeg virkelig skal prøve og få den oppfyllt!! Motto: Jeg kan hvis jeg vil!

En god blanding!

Hei! Har en del og fortelle i dette innlegget siden jeg har ikke blogget på noen dager,så da får jeg bare begynne!

På fredag dro jeg og Amalie og Mari på senteret og kjøpte litt ting og tang!her er innkjøpene:


Denne blusen fra bikbok! kr 250,- men jeg kjøpte den på tilbud!

Også kjøpte jeg litt andre ting jeg ikke har tatt bilde av! Vi skulle egentlig kjøpe ansiktmaske men vi gadd ikke siden vi hadde hjemme!

Etter det hadde jeg en superkos jentekveld/overnatting av Amalie og Mari ,eller kan vel ikke si det var helt jentekveld siden Jørgen var der til på dagen og gikk litt etter idol men etter det var det girls night!Alle fire lagde taco sammen også så vi idol,etter Jørgen dro gikk meg og jentene ned og bare sladret og snakket og koste oss med snop.Vi skulle egentlig ta ansiktsmaske men det glemmte vi rett og slett!Årh de elsker meg så høyt haha!

Lørdagen dro jeg og jentene og Jørgen til byen for og spise og shoppe litt,det vil si Jørgen var der fordi vi tvingte han og han bærte posene våre haha neida!Vi tok bussen ut i ca 1 tiden og spiste på fridays,ble ganske skuffet da jeg kom inn der,etter en god opplevelse med hanne der spiste vi til en god pris,men nå var allt kjempedyrt og vi endte opp med og kjøpe pommfritt,hun som tok bestillingen ble jo kjempe irritert så det ut som siden vi bare skulle ha pommfritt! idontcare.Etter en koselig middag der gikk vi rundt i så og si hvert hjørne av byen!Først galleriet i alle butikkene der,så bikbok og carlings også alle butikkene i de andre gatene+sundt!


Jeg kjøpte noen innkjøp i byen men ikke mangen siden jeg brukte endel penger på fredagen i når vi gikk på senteret!Her er innkjøpene:
En bb cream brush fra Kicks,kr 129 i think! også noen flasker parfymeprøver.børsten ser sånn ut!også kjøpte jeg bare en beholder til telefonen min jeg syntes var søt! fra h&m kr 30!

 

Skulle egentlig kjøpe en skinnjakke fra bikbok og men det gjorde jeg ikke ..

Jeg kom hjem igjen ca i halv 7 tiden og da lagde jeg og mamma hamburger og koste oss med tven!

Nå er det altså søndag og jeg har sett på tv fra klokken ca 12 til 16 haha! Jeg har også jobbet på en presentasjon vi skal ha imorgen i engelsken,vi skal skrive om en kjent person og jeg visste ikke hvem jeg ville ta.Skulle egentlig ta Asaf Avidan som har skrevet og synger 'one day' men jeg følte det ble litt risky siden jeg ikke har hørt om han før.Så da ble det selveste Justin Bieber!Ikke veldig originalt i know men ja jeg vet så og si allt om han og jeg liker han godt så da ble det han! Senere ikveld reiser vi til flyplassen for da kommer verdens beste pappa hjem igjen!! Endelig!!! Gleder meg til det!Beklager for at det har vært dårlig blogging de siste dagene men følte det ble litt feil og dra fram pcen og sitte usosialt og blogge når jeg hadde jentekveld og så var jeg jo så lite hjemme men nå er jeg pån igjen og jeg skal prøve og poste og skrive innleggene litt tidligere på dagen!

Q-Hvordan har din helg vært?

 

 


 

Header

Hello! Jeg har egentlig tenkt helt siden jeg lagde bloggen at jeg skal ha en header men det har ikke blitt noe av.Så nå tenker jeg at det er på tide,jeg har ikke tatt noen bilder til headeren spesiellt,men jeg har noen jeg syns hadde passet! Idag har jeg vært på skolen,dødsdeilig og slutte tidlig!Når jeg kom hjem slengte jeg meg i sofaen med smoothie og slappet av og så på tv,Så er det cheertrening klokken 7!Gleeder meg,har ikke vært der på evigheter pga andre ting som kom i veien så nå blir det godt og starte treningen igjen!!Håper bare ikke jeg ligger langt bak de andre!!

Her er bildene til headeren,hvilken syns du passet best? Skriv tallet i kommentar! 

(1)

Likte egentlig dette(1) best(?) tror jeg!

(2)


dette nr (2) med nr (3) i samme bilde på en måte om det går hehe!

(3)


Ja velge velge ! 

Video? nei tror ikke det..

Hei! Ble litt seint innlegg idag fordi jeg har prøv i dagesvis  og laste opp en video.. Redigerte den helt ferdig først på en pc,men det gikk ikke så jeg prøvde på min, redigerte den helt på nytt igjen og lagret den,men da jeg skulle laste den inn på selve video innlegget da var den ikke noen sted og finne!!! Ble litt irritert der...Jeg får bare leve med det til det kommer en som kan sånne greier og hjelper!Nå ligger jeg i sengen og skal ta en powernapp,jeg er så trøtt,Lotta ligger her med meg og sover! Er det noen andre enn meg som ble litt deppet da de så snøen idag?Jeg trodde det var sommer snart jeg. Har forresten ryddet rommet mitt så når jeg har tatt noen greier på loftet kan jeg nok ta den rom touren men blir sikkert ikke video fordi meg og den videotingen passer ikke sammen for tiden...

Noen bilder tatt på vei til skolen!

Hva skal du idag?


 

rommet mitt = rydde

Hello alle sammen! Nå sitter jeg her med Siri eller hun var her men hun ble så ivrig så hun løp inn på rommet mitt for og begynne og rydde med en gang!Haha ja så som dere sikkert har skjønt skal vi rydde på rommet mitt og jeg gleder meg faktisk til det,det blir godt og få det ryddig og fint igjen!Når det er ryddet og sånn da legger jeg kanskjee ut en rom tour video eller bilder.Skal prøve og få lastet opp en video jeg redigerte men det funker ikke jeg får ikke den lastet opp... :( Idaag har forresten verdens mest awesome gutt på jord bursdag!! Mattis min skjønne storebror er nemlig 17 år idag!! Såå det blir masse fering med supre folk og god mat og kake! om noen vil gi en bursdagshilsen skriv i kommentarfeltet(takk) I loveuu!<3 Meen nå får jeg gå å rydde med siriklumpen min! Kommer mest sannsynlig ett innlegg til idag! Hadebra!

 

Fredag

Hei! Idag har jeg vært på skolen og dns,det var en slags fest klokken 21:00ish så det var jo gøy.Ble kjent med nye folk da!Kom hjem nå nettopp og jeg fikk vite at imorgen må jeg være på øvingen klokken10:00!!!! (faendjdjeueu) lørdag liksom.... Men så er det jo premieredagen for forestillingen da, men selvom!Meen det er helg hvertfall,og jeg elsker helg elsker elsker elsker helg! Denne helgen blir vel litt som følger,imorgen skal jeg på teateret til klokken 19:00,ha premiere og allt det der,så drar jeg til Siri på kosekveld og sover over der,og på søndag skal jeg og Siri kanskje bake kake med Jørgen! Såå er det mandag og jeg blir deprimert... thats it,neida! Skal nyte denne helgen.Føler jeg har blitt godt kjent med byn i det siste har brukt sikkert minst 14 timer i byen de siste tre dagene,Forresten om det var noen som så noen galninger som danset harlem shake i heisen på galleriet i går så beklager jeg for at dere måtte være vitne til det! Tar bare med en liten hilsen til de som plutselig hadde syngene folk i en ring rundt dem.. Jeg var ikke med på det! LOVER! :D Jaja....Meen jeg har egentlig ikke tatt noen bilder idag fordi jeg glemte (unnskyld) kameraet mitt hjemme da jeg dro til byn,så no pictures today, men tar bare noen random bilder fra arkivet!

Ha en fin helg! Hvordan har din dag vært?

baybay !

 

Nagler for alle penga

Hei! Dagens outfit,En peplum topp med nagler,en peachfarget bukse,militærgrønn jakke,dr martens.Peplum topp med nagler fra bikbok kr, can't remember. 400  ish

Peach bukse fra kappahl kr 150!Dr martens.Hva syns du? DNS

Heiåå alle sammen! Litt av min dag.Jeg hadde fri fra skolen fordi jeg går på teater og vi skulle øve i byen på den nasjonale scenen i hele dag så da måtte vi ta fri,men jeg måtte uansett stå opp klokken 7 så..Vi dro hjemmefra ca i 07:40 tiden også dro vi til byn og var der til ca klokken 16:00! Det var veldig gøyt,ble litt stresset når jeg skulle stå alene på scenen og det kom en fotograf to sentimeter fra fjeset mitt da men hehe! Nåå har jeg spist og slappet av også vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre på resten av dagen(?) Kanskje være litt kreativ med rommet mitt? Hvordan har din dag vært?SKAL JEG HA ROOM TOUR VIDEO?kommenter hva du synes! :* 

Skole again..

Hello! Fikk ikke blogget igår fordi jeg var på øving i 6 timer med teateret(dfejfffwjwq) såå fikk ikke akkuratt noe tid til bloggen da. Idag begynte skolen igjen,oh nooo,neida det var kos og se alle sammen igjen og sånn!Sykt hvor usosial man blir av og ikke møtes på skolen egentlig!Så idag var både Hanne og Siri med meg hjem og vi spiste og spiste og spiste litt til! Hehe.Nåå skal jeg spise middag og se home and away(verdensbesteprogramever) også på øving igjen..........! Wow følte at jeg hadde den positive instillingen i dette inlegget..(noo)! menmen det blir vell bedre! Jeeg tenker på og kanskje covre en sang en gang(?) men tror jeg skal øve litt før og sånn da! Har jo en good venn Sirill som da har lært meg litt gitar men jeg er ikke akkuratt så sykt flink.....hehe lærte det for sånn 2 dager siden!Men nå skal jeg gjøre meg klar også dra på øving.. :( Hade bra alle sammen!


-Violeta.

Tid for lørdagskos!

Hei! Idag måtte jeg stå opp tidlig.. -.- fordi jeg skulle på teater øving klokken 12-15 så da dro jeg ut dit og var der! Når jeg kom hjem så jeg gårsdagens Home and Away og spiste hot dog!(Home and Away eier!!!! Seriøst om det er noen som ikke vet hva det er eller ikke har sett det geniale programmet se på tv2 klokken 4!! Du vil ikke angre haha)Etter det hørte jeg egentlig bare på musikk og slappet av og øvd på manuset, nå er jeg hjemme med broren min så vi skal nok lage det litt fint til og spise oss mett på kjips,snop,smoothie,pizza osv osv..! Har ikke kameraet mitt såå ja ingen bilder sorry :( Ha en fin kveld alle sammen!! Legger bare ut noen bilder fra tidligere! :)

Verdens beste bror! 

Gutten min 19 år!

WII idag blir det feiring for en på andre siden av jorden!Skal ha overnatting av Siri idag og hun får tåle litt feiring for gutten min for Han blir nemlig 19 år!! Han er blitt stoor nååå.... Han var nettopp liksom 16.. Og som sikkert alle vet snakker jeg om Justin Bieber jeg bare kaller han MIN gutt hehe! Håper han får en nydelig dag med vennene sine og feirer veldig mye!! Elsker deg!Gleder meg til konserten,åå det blir så gøy!

   FINE JUSTIN HAPPY BIRTHDAY!

Hverdagsminken min

Har fått spørsmål om jeg kan lage ett innlegg med hvilken sminkeprodukter jeg bruker,så her skriver jeg om det da!Vil bare legge til at jeg ikke bruker sminke hver dag og heller ikke allt av den sminken jeg viser her!Gidd ikke og skrive hvor sminken er fra og farge og sånnt.Sorry for ingen innlegg igår men jeg lagde dette innlegget i går og akkuratt da jeg skulle poste det gikk dataen tom for strøm og jeg fikk ikke tid til og starte den på nytt men poster det nå! :D

Først en fuktighetskrem til fjeset

så bruker jeg denne(av og til)

etter det tar jeeg av og til litt av dette pudderet som jeg merket når jeg tok bilde av det at det var blitt knust!! :( 

wow dårlig kvalitet på bildet sorry..

så tar jeg denne litt ved kinnbeina

Øynene & øyenbryn:også


 Øyenbryn:sometimes, ikke så ofte!


påminner om at jeg ikke bruker allt dette alltid det spørs helt på hva jeg gidder! ;) 

 

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits