Kino med beste

Hallah, startet dagen med en fin tur med pappa, kom hjem tok meg en dusj ordnet meg så tok jeg fire bussen til terminalen for å møte en kompis, vi tok buss til byn også så vi the wolf of wallstreet. Den var veldig gøy, men jeg holdt på å sovne der jeg lå/satt. Den begynte 17 og vi var ferdig 20:10 så den varte en good stund, og den er ikke til å anbefale om du er yngre enn 14, haha det er 15 år aldergrense men han er jo 15 og jeg er 14 så det gikk helt fint , hehe. Ble hentet av pappa på termen senere også kom jeg hjem til deilig chips, snop, og kosemat. Så på norske talenter og Sirill, broren min sin kjæreste var med, superflink :D Så nå ser mamma og pappa på nytt på nytt og jeg er usosial hehe, er forferdelig at ferien nesten er over nå, årh.. Jaja, skal nyte de to siste dagene like mye som jeg nøt de andre! Har faktisk vært i byn hver eneste dag hele vinterferien, wow. 


Kosemose

Heiiheii. Idag var jeg på bowling med Ida, det var skikkelig gøy! Vi fikk masse fordeler bare fordi vi er så awesome, neida. Men hun kjenner de som jobber der så de var skikkelig hyggelige og vi fikk massssee gratis haha. Vi spiste ute også dro vi inn til byn og kjøpte oss en frappe på starbucks før vi tok bussen hjem i 18-19 tiden. Tror vi spilte ca 5-6 runder og trengte å betale for 1 hahah. Har gjort på så mye forskjellig og her er bare mange bilder fra dagene jeg tok bilder. Imorgen skal jeg på kino med en kompis, gleder meg. 
 

Trough the phone

Heii! Da har jeg tilbrakt 2 fantastiske dager med den ene nydelige søsteren min. Vi har kost oss såå mye og jeg tok mange fine bilder! Jeg hadde med kameraet til leiligheten men når vi dro ut tok jeg det ikke med. Igår var vi i byn og shoppet også dro vi på Jacob Aal og spiste, det var skikkelig deilig. Så dro vi hjem, slappet av, spiste masse ussunt og så på serier. Vi perlet faktisk også, haha søsteren min fikk så lyst å perle og det var egentlig veldig koseligt og morsomt selvom kreativiteten min var litt vekke akkuratt da så det endte opp med at jeg perlet en rosa sløyfe, typisk. Idag var vi på bla. starbucks, men jeg forteller mer om det i et annet innlegg :D Klarte å glemme tlf min hos henne, så nå er jeg desperat haha, jeg er veeldig avhengig av å sjekke alle sosiale medier 24`7 så dette er ikke bra. Menmen nå skal jeg legge meg godt tilrette i sengen med serien min og bare slappe av resten av kvelden. 
Vinterferieplanen min

Heii, har klart å planlegge vinterferien litt så jeg ikke bare er hjemme å ser serier mens jeg sier nei til alle tilbud om å dra ut pga jeg er lat haha. Jeg skal gjøre det meste jeg kan utav denne uken! Her er noen av planene mine jeg har hittil.

  • Mandag&Tirsdag. Byen\planer med Søss + overnatting i hennes leilighet
  • Onsdag. Skøyter med Siri
  • Torsdag. Bowling med Ida
  • Fredag. være med en kompis


H&M innkjøp
Kjøpte ikke noenting nesten idag siden jeg ikke tok med penger og ikke hadde tenkt å shoppe, likte du tingene? 


Kose kveld

Heii! Kom seriøst akkuratt inn døren, tok fram pcen og begynte å skrive. Meg og mamma har vært ute i hele dag siden ca 14 til nå. Vi tok oss en tur til byn og handler, shoppet og spiste også kom vi ikke hjem før nå! Er så sliten, dagen gikk skikkelig fort. Nå skal jeg bytte klær også slappe av med familien her hjemme. Dette er bilder jeg tok igår. 

 

 WINTER I THOUGHT U WERE OVER

Heii! Dårlig blogging i det siste, beklager det. Menmen, nå er det endelig vinterferie eller egentlig har jeg ikke ventet på denne ferien, ser ikke på det som en ferie når det bare varer en uke. Vi så på film i heeele dag på skolen og filmen var så kjedelig at jeg bare lagde meg en pute med jakken min og sov meg gjennom det. (Det var ringenes herre 1) Vi sluttet tidlig også dro jeg og en vennine på senteret fordi hun skulle bytte en bukse, jeg hjalp hun kjøpe sminke osv. Kom hjem for en stund siden, kastet av meg klærene og hoppet inn i kosebuksen og genseren, er så deilig at det er fredag + at jeg ikke skal på skolen før om en uke! Skal lage meg masse planer for vinterferien og ikke være kjip å si nei til alt fordi jeg er giddalaus, skal ikke bruke denne vinterferien på å ligge hjemme å se på serier hele dagen og natten. Vet hvertfall jeg skal ut på søsterdate med søsteren min også ha kosekveld og overnatting hos hun, også skal jeg på bowling, skøyter, kino, resturant osv. (DYR UKE :// )Haha, meg være glad for friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 

Hva skal du i vinterferien ? :D 

Valentine`s day

Hei søtinger! Vil bare starte innlegget med å si til alle søte par der ute: kos dere idag, bruk tid på hverandre og gjør noe spesielt for din kjære, det er så fint med par å bruk valentins dagen på å vise ekstra mye hvor mye du elsker din kjæreste! Og for alle single lonere som meg, bruk dagen på å gjøre noe fint for deg selv! Kjøp deg noe fint, spis den sjokoladen du egentlig ikke burde spise eller ta et bad, ansiktsmaske og gjør noe godt for deg selv, man trenger ikke en 2. person for å bety noe, man er akkuratt like mye verdt uansett om man har en kjæreste, ps : å være singel betyr ikke at du er svak, det betyr at du er sterk nok til å vente på en som fortjener deg. Så nå er det skole, så skal jeg hjem og sikkert finne på noe med noen, har faktisk ikke planer helt enda. 

Ha et nydelig døgn med valentines day alle sammen! 

Kenzas Zouiten

Hola! En av mine inspirasjoner akkuratt nå er Kenzas Zouiten! Hun er så utrolig nydelig og stilen hennes er ganske perfekt. Trykk her for å komme til bloggen hennes. Ellers idag har jeg trent i en god del timer, jeg er blitt så glad i å trene, kjøpte meg den berømte 2XU tightsen igår.. Skal ærlig innrømme at det var fordi jeg har letet etter en treningstights i ca 3 år og nesten alle er for store, enten for lang eller for løse, hvis de passer er de som oftest skikkelig stygge haha! Så prøvde jeg 2XU en igår og den sitter jo såå bra så da kjøpte jeg den. Hvis det hadde vært for trenden sin skyld så hadde jeg nok kjøpt den for leeenge siden haha. Tok meg et deilig bad isted og nå sitter jeg faktisk med mamma og pappa og ser på kunstløp, det eneste som går an å se på fra OL syns jeg hvertfall. 
God natt søtinger.
Står oppå doen bilder

Heisann, merker pausene på bloggen blir litt for lange iblandt..

Skal bare skrive veldig kort i og med at jeg har altfor mye å gjøre før jeg legger hodet på puten ikveld.. Skal prøve å fortelle om dagene fremmover uten å virke for  pessimistisk! For å være helt ærlig, denne uken suger. Jeg har gruet meg og jeg gruer meg til hver dag som kommer. Mest imorgen, denne onsdagen er bare helt jævlig. Dagen begynner i en tannlegestol og borre med smerte og lammelse i halve fjeset, så skal jeg videre på skolen der jeg skal ha en giga norsk prøve om noe jeg ikke kan noenting om, fordi beklager om du leser dette lærer, men fordi læreren vår er så vanskelig, snakker hele tiden men man får ikke med seg et eneste ord. Så den skal jeg pugge til hele kvelden og natten om det trengs.. Vi skal ha fremmføring og for å toppe det hele slutter vi så seint at jeg ikke er hjemme før 4 :)) Resten av uken er bare kjedelig, valentins dagen kommer snart og jeg skal lone på sofaen i joggebuksen med min fantasi kjæreste og stappe i meg sjokolade og gråte over livet, lol neida. Men er ikke mye å se frem til for meg altsååå. Skal stoppe innlegget her så jeg ikke begynner med mer sutring. Håper dere får en fin kveld, skal fortsette å rydde rommet mitt nå, woho gleder meg. 

 

 

Håper dagene dine blir bedre, beklager for dette innlegget haha håper ikke folk klikker ut av siden med en dårlig følelse av å lese maset mitt hehe, fortell hva du skal på valentins dagen! :D

Starter bloggingen igjen!

Heisann! For å være herlig mistet jeg kjempe mye motivasjon til å blogge da lesertallet sank så kraftig, jeg orker ikke blogge mer. Men nå er jeg tilbake. Hovedgrunnen er nok at jeg fikk nytt kamera igår, hadde jo bursdag! WOHO endelig lovlig fjortiss haha. Jeg fikk et canon eos M kamera, vet ikke hva M en står for, menmen. Det er kjempebra og jeg er sååå fornøyd. Det er hvitt og ikke like stort som de fleste speilrefleks kameraene men det er som et vanlig kamera bare med giga linse og giga blitz som man kan ta av om man vil. Det er touch skjerm foran og ja jeg elsker det så mye, min lille baby haha! Det har faktisk skjedd en del siden sist. Har jo blitt et år eldre hah, og andre ting. Snart er det vinterferie (?) Tror jeg. Jeg er så syyyykt klar for ferie herreguuud. Hater og ja bruker det ordet. jeg hater skole ahah. Men nå skal jeg snart dusje og gjøre meg klar så skal jeg møte en kompis. 
Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits