Blogger jeg leser akkuratt nå!

Bloggene jeg leser fast! Tok bare med et par stykker!

http://krisssy.blogg.no/ 

http://l0ve.blogg.no/

http://bennysriddle.blogg.no/

http://andreabadendyck.blogg.no/

http://annais.blogg.no/

Photobucket

http://bibses.blogg.no/

http://auroramohn.blogg.no/

Og fler men tok ikke alle med her! Si ifra om linkene ikke funker.Hvilken av bloggene liker du best?\ leser du noen av de bloggene? 

Konsert!

Heluuuu... Idag har jeg så og si bodd på senteret.. -.- dro dit klokken 09:00 og kom hjem klokken 22:15 ish... Massee øvinger.... Jaja har vært på kino med Jørgen og da i ca 2 tiden idag så det var jo koseligt! Vi så den silver linings(?) den var gøy da,og litt rar..Deen syke solnedgangen på vei hjem fra byn idag!Ja egentlig ikke såå mye interesant utenom at imorgen skal jeg på ski(yey) igjen, med mattis og mamsen det blir kos! Jeg skal også ha konsert imorgen,såå bare og komme og høre på! (eller helst ikke haha) Kommer sikkert noen bilder fra konserten i morgen! Gadd ikke og stille meg foran kameraet idag, også glemte jeg og ta det med til byn :( ! Såå det får bli noen random bilder ! Sov godt da folk! Og HUSK og skriv en liten komentar med ett eller fler spørsmål om du lurer på noe som helst! Natta

Årh jeg savner sommeren så syyykt!


.....jeg var brun der.......

HAHA åå når jeg gikk igjennom bildene måtte bare dette bildet med! Lotta ville hilse og si god natt! Min aller fineste raring! 

Sliteen!

Hei søtinger! Idag har jeg vært rundt om kring. Først klokken 10 var jeg på noe sånn sanggreier, et kurs som varer i tre dager der man lærer sangteknikker og man får ha en konsert med diverse sanger og soloer! Såå det var egentlig veldig koseligt! Etter det gikk jeg litt på senteret, hehe og meg på senteret = klæær! Kjøpte to bukser! En grønn( haha) og en skjønn peachfarget som jeg faktisk har hatt lyst til og kjøpe en stund nå! ( har ikke tatt bilde av de)  Det som er med meg og bukser er at jeg har et sånn must,de måå være helt inntilsittende så jeg kjøpte buksene i størrelse,134, og 140. altså sånn 8 år haha! Jeg var bare litt hjemmom og spiste før jeg dro ut igjen til senteret og hadde øving i ca 3 timer,da jeg og mams kom hjem lagde vi oss smoothie og så på trinny og suzanna! ååe mamma er såå skjønn,hun har blitt så glad i det programmet trinny og susanna og ser på det hele tiden haha!! ER SÅ SLITEEN.. er vinterferie og her er jeg og stresser r'''''' av meg med masse ting.. Jaja vet at jeg har meldt meg på det selv men visste ikke at det ble liksom 6 øvinger på en uke... -.- i vinterferien!!(kshasfk) Såå nå skal jeg skrive om et manus som jeg må levere i morgen,så må jeg øve på ca 5 sanger jeg må kunne til imorgen tidlig.. og nå er klokken 23:26.. hmpf.. Men imorgen blir en like travel dag, minst! Først skal jeg på den sangtingen så være der til klokken to,etter det skal jeg hjem også drar jeg på kino med joggisen( jørgen ) så det blir kos! Såå skal jeg hjemmom og så på trening igjen!......Må bare si at jeg ser lesertallet synker litt og jeg har funnet ut hvorfor, og jeg er ganske lei av det...Jeg skriver innleggene så seint og det er rett og slett fordi jeg ikke har tid! OOg hvis dette innlegget er totalt rart så er det nok fordi jeg er overtrøtt..Men natta da,sov godt og drøm søtt! Skal se om jeg får tid til mer blogging imorgen! (forresten jeg skal sikkert ha en spørsmålsrunde snart,tenkte og ha en litt jevnlig sånn ukes spørsmål elns såå bare og spørre ivei på hvilken som helst inlegg så skal jeg prøve og få akkuratt ditt med! I would love a comment! 

 

ikke spør hva som skjer med ansiktsutrykket mitt! 

j

nydelige lotta pus!
Naam smoothie! :-) 

Årets første skitur I think!

Hello everybodeyyyy! Idag har jeg vært på skiii!! Må si at jeg ikke er så helt utrolig flink på ski,jeg falt et par ganger .... Trodde nesten jeg brakk beinet men tror jeg bare strakk det .. AU. Det var jo nesten varmt idag og det var sykt fint og gå på ski! Vi var på gullbotn,det var sykt hard snø litt sånn isaktig..Jaja ikke så intereesant for deere,haha. Nåå skal jeg nyte en deilig oreois og drikke masse bruus,og imorgen har jeg frii yes deilig,jeg tror jeg får litt besøk også skal vi gjøre det litt koseligt og bare slappe av! Bare og legge igjen en kommentar, Må gjøre videoen kommer forresten sikkert i løpet av neste uke! Hanne holder på og redigere den så det er bare og mase på hun om dere blir utolmodig haha! Ha en fin søndagskveld videre!
Innkjøp!

Hello! Idag var jeg og mamma en tur i byen,det var syykt fint vær! Følte nesten det ble litt sommeraktig. Vi gikk egentlig bare rundt og var på et marked også gikk vi i mange butikker etterpå! KOOS! Jeg gikk jo selvfølgelig innom bikbok og fant to vidunderkjøp! Er såå fornøyd med allt jeg har kjøpt! Følte jeg brukte pengene riktig, så da er jeg fornøyd haha! Nå blir det vel kosekveld med mamsen og se på tv og spise mye snop! Ligger ut bilder av innkjøpene!

Det første innkjøpet var egentlig ganske fornuftig og ikke betalt av meg selv haha! en skibukse fra stormberg!

årh dere aner ikke hvor mye jeg ville ha det speilet så fant jeg det! kjøpt på åhlens!

I LOVE THIS DRESS!!  peplum top med nagler! fra bikbok.

Superfin jakke fra bikbok! Mye grønnere i virkeligheten,litt sånn militærgrønn!

øredobber fra bikbok!

Solbriller fra søstrene grene! nydelige!solbriller fra bystasjonen!

neglelakk fra bikbok! farge militærgrønn 009!også litt snop fra søstrene grene ! Vi kjøpte mye mer snop men jeg tok ikke bilde av allt! også glemte jeg og ta bilde av noe sånn male ting vi kjøpte!


Vet ikke helt om jeg glemte og ta noen av innkjøpene med men her er iallefall noen av de! 

hvilken av innkjøpene likte du best? GOOD LØRDAGSKVELD!

 

Karneval!

Hei! Sorry for at det ikke ble noen inlegg igår, jeg var på besøk etter skolen også var jeg hjemme og spiste og sånn,så gikk jeg på cheerleading.Etter jeg kom hjem var jeg så trøtt så da slappet jeg bare av litt, før jeg la meg,så jeg fikk ikke tid til og blogge.. Idag hadde vi karneval på skolen og jeg var nerd! Syntes det var ganske gøyt med karneval siden det var så mangen som kledde seg ut, og vi danset sånn dans to og to! HAHA det var jo litt av et syn,den dansen der ja,ble ganske fornøyd med kostymet mitt egentlig!. Nå kom jeg akuratt hjem fra skolen uten besøk,OJ vio så bra haha! Det er så sykt deilig at det er fredag og kosekveld med mamma og se på idol! KOOS!! Sitter her i sofaen og ser på one tree hill, aner ikke hvorfor det var ikke noe gøy. VINTERFERIE!! oh yes,Blir mye joggebukse og dyne og sjokomelk frammover haha! Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilde av kostymet mitt og det skal jeg! Ble litt 'slappe' bilder da men jaja! 

på vei til treningen igår!nerde outfitet!

Ha en nydelig dag videre alle sammen! Og for de som har vinterferie nå,gooood vinterferie!

Svar på spørsmålsrunde 20.02.2013

Hvem liker du?

Haha, føler ikke det blir helt riktig og skrive det på bloggen,prøver og holde personlige ting litt utenfor bloggen men jeg kan si at jeg liker en person hvertfall!

Har du kjæreste?

kanskje det!

Bestevenn(er)?

Jeg har mange gode venner og noen ekstra gode venner men det blir litt dumt og skrive navn i tilfelle jeg glemmer noen! Kan nevne en siden hun har vært bestevennen min helt siden jeg var født og siden hun var født og hun heter Johanne og er superduper! Men folk fra klassen tror jeg ikke jeg skal nevne her, i tilfelle det blir dumt for noen!

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden går jeg på cheerleading og synger i et ¨rockeakademi¨\ ¨popakademi(?)  så går jeg på teater,er med venner og familie!


har du dyr?

Jeg har en katt som heter Lotta!


Kan du ha sminke video ?

Det kan jeg helt sikkert! Men tror jeg skal kjøpe noen nye produkter før jeg lager den.


Bruker du sminke vær dag?

Nei.

Går du på skolen uten sminke ?

ja det gjør jeg hvis jeg ikke orker eller hvis jeg har en sminkefri periode for å slippe uren hud!


Klarer du å gå forbi et speil uten og speile deg?

Haha hmm lurer på hvorfor dette spørsmålet kom opp? hehe kan inrømme at jeg speiler meg i de fleste speil jeg ser men jeg klarer nok sikkert og la vær!

Går du noen gang med daffe klær på skolen?

oh yes baby! elsker det,gjør det kanskje ikke såå ofte men om jeg føler for det er det super behagelig!


Fornøyd med deg selv?

 

Skjønte ikke helt dette spørsmålet? men om det har med utseende så er jeg ikke misfornøyd nei jeg synes alle er utrolig pene uansett så ja får vell si jeg er ¨fornøyd¨ med meg selv! Setter ikke så stort fokus på hvordan folk ser ut, selvom jeg er opptatt av bla mote og sminke betyr det ingenting!

 

Liker du Justin Bieber?

 

Ja! Jeg er en stoor fan og som sikkert mange andre har jeg en drøm om og møte\ gifte meg med\ jobbe med han!

 


- Hva er din favoritt sang?

 

åå.. Synes det er så vanskelig spørsmål fordi jeg er så glad i så masse forskjellig musikk på forskjellig tidspunkt men jeg kan sikkert lage et inlegg med hva jeg hører på akkuratt nå!

 


- Hvilke blogger leser du?

 

Jeg leser, L0ve.blogg.no og Krisssy.blogg.no og bennysriddle.blogg.no andreabadendyck.blogg.no auroramohn.blogg.no og litt annais.blogg.no osv osv 

- Svarer du på video?

 

Nei svarer i et innlegg!

- Hvor får du din inspirasjon til å blogge?

 

På andre blogger, weheartit,får mye inspirasjon hos andreabadendyck.blogg.no . Men får egentlig inspirasjon overalt: i butikker,klær,mat haha, osv osv!

- Hva synes du om blogging ?
svar:
Synes det er en fin måte og vise hva du er interessert i for tiden, eller bare for og ha din side der du kan poste innlegg om det du vil! Syns hvertfall blogging er bra om du liker det og så lenge det ikke tar opp for mye av tiden din er det helt greit!

 

Fav. Hobbi?
Hobby? Hmm vet ikke helt om jeg skjønnte det spørsmålet, men fritidsaktivitet er nok og synge favoritten også kommer cheerleading!

1D eller JB?
Justin Bieber!! 

Hva gjør du på fritiden?
skrev det litt lenger oppe men jeg går på cheerleading,på sang,teater også er jeg med venner og familie!

Kan du ha sminke video :D
svarte på det på et spørsmål over..

Bruker du sminke vær dag?
nei.

Kan du ha et innlegg om hvilken sminke u bruker og det er fra? :)
Ja det kan jeg helt sikkert ha snart!

Liker du å synge?
Jaa! når jeg står på en scene får jeg så good følelse og jeg bare elsker det! Har elsket og synge siden jeg var pitteliten og tror alltid det kommer til og være en del av meg, også håper jeg jo foreløpig på en karriere på scenen og synge i framtiden!

Fornøyd med klassen din?
Er ganske fornøyd med klassen min ja, er ikke såå mangen jeg 'misliker' liksom men noen er jo litt barnslig haha men det er jo bare bra!

Skal dere ha karneval hvis ka skal du være , Evt bilde
Ja vi skal ha karneval nå på fredag, Jeg er ikke helt sikker men tror jeg skal være nerd! kan ta med kamera men vet ikke om det er lov og ta bilder der.. Skal prøve og poste noen bilder av kostymet!

Bruker du hud produkter ? (Hvilken)

 Jeg bruker .Fundation:  Fit me by maybeline. også bruker jeg et solpudder som er fra loreal tror jeg(?) Også litt rouge av og til! Men jeg prøver og bruke så lite sminke på huden som mulig! ;)

Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Prøvde hvertfall og svare så bra som mulig! Takk til dere som sendte spørsmål! 

Spørsmålsrunde skriv spørsmål i kommentar!

Sorry for at det ikke ble noen video igår.. Jeg brukte litt lang tid på og redigere den men så fant vi ut at vi ikke kunne ligge den ut alikevell.Idag føler jeg meg ikke helt frisk så jeg ble hjemme fra skolen. Uff det er så sykt masse med lekser,treninger og samtidig få tid til venner og spesiellt familie,så frammover skal jeg bare slappe av med familien det er absolutt det beste jeg vet!! :) Nå ligger jeg bare her på sofaen og drikker sjokomelk og ser på tv! åå det er så mangen jeg savner for tiden det er så slitsomt haha.... Menmen. Det er bare og skrive kommentar med spørsmål på så kan jeg svare senere idag om det kommer inn noen flere!!

åå naaam, deilig og komme hjem til dette på bordet!!

 

Da blir det kanskje spørsmålsrunde hvis dere lager spørsmål? Ha en nydelig dag videre søte! 

Outfit

Heluu! Kom nettopp hjem fra skolen isted, hater når vi slutter så seint.Nå skal jeg nok lage meg litt mat og se pretty little liars, og bare slappe av til Siri kommer hit senere! Idag lager meg og Siri en video, aner egentlig ikke om hva men tror den skal bli litt gøy (?) Hvis vi ikke syns den blir noe bra legger vi den ikke ut!.. Årh himmelen idag var helt nydelig måtte bare ta med kamera på skolen og ta bilde!!Legger bare inn outfit bilde idag også himmelen.Haha!

Ha en fin dag videre alle sammen, kommer nok ett til innlegg idag!

Bukse primark. genser aner ikke.smykke cubus -believe.

årh se den fine himmelen,ble ikke helt likt på kamera som det var men jaja!

 

Stressende dag!

Hei.Jeg klarte selvfølgelig og forsove meg idag... stress.. måtte bare hive på meg klær ta ett eple pitelitt maskara også løpe til skolen!Hater det flaue øyblikket da alle i klassen sitter og stirrer på meg og jeg kommer  inn midt i timen og avbryter..Jaja, jeg var sykt trøtt idag hele skoledagen,aner ikke hvorfor! HAHA. Siri var med meg en tur hjem og vi gjorde det litt koseligt med levende lys,litt mat og varm kakao!! naaam.. Idag har jeg to treninger, så det blir ganske masse og gjøre idag samtidig med lekser og sånn... Nå skal jeg nå ikke bare klage,haha. Mattis skal lage middag idag,gleeder meg, tror det blir kjøttboller. 

Vi har syykt mye på skolen for tiden... Vi skal levere sånn presentasjon i rle og masse norsk og vi hadde nettopp to timers prøve i matte og i engelsk..(fhwkwbb) Foresten nå har jeg lagt til en sånn app på tlf min som heter easy note, den hjelper meg med og huske bloggidér og sånt,veldig smart.! Har egentlig ikke så mye nytt akuratt nå,bortsett fra at jeg unnskylder meg for forige innlegg der jeg blandet spørsmålsrunde og må gjøre video..flinke meg.. men bare så alle vet det kjører jeg begge så legg gjerne igjen en komentar med ting jeg og hanne skal gjøre eller ett spørsmål  jeg skal svare på så kommer hvertfall svar på spørsmål iløpet av denne uken :) Meg og siri tok litt bilder som jeg slenger med her ! 

Ha en nydelig dag alle sammen! og husk ikke forsov dere...haha
Spørsmålsrunde!

Hei alle sammen! Dette blir sikkert litt langt innlegg men håper dere tar dere tid til og lese det! Dette blir dagens andre innlegg men det ble bare sånn.Nå kom jeg akkurat hjem fra konserten noe som var veldig gøyt forresten,syntes vi sang sånn passe men jaja.. Nå er jeg sliten og absolutt ikke klar for skole imorgen!(...) Nå er jeg sykt mett etter og ha spist to hot dogs og drikket tre glass brus!! Jeg og Hanne skal lage en må gjøre video og jeg håper dere legger igjen en komentar til tips til hva vi kan gjøre før torsdag. Så skal jeg plukke ut noen av forslagene og gjøre de! Meg og Hanne så foresten en film igår som heter LOL. Jeg har sett den en gang før,den er utrolig skjønn og Douglas Booth er så fiin! Det er han som blir sammen med miley på slutten, han heter Kyle i filmen tror jeg! Haha men nok om han!Bare plis legg igjen en komentar om du leser dette så blir det nok en morsom video! 

Da legger jeg ut noen bilder fra konserten også outfits bilder og selvfølgelig skjønne Douglas..!

Nydelig kvalitet...(!!)

OUTFIT BILDE( tatt på kvelden så ser litt rar ut)

Meg og pusen min!!

douglas booth!

Ha en fin kveld videre og håper dere legger igjen en komentar! takk.

God morgen!

musicnodes
Mikhael Paskalev: I Spy

Hei og god morgen! Nå sitter jeg i sengen og hører på musikk.Hørte denne sangen:I spy for lenge siden og syntes den var ganske bra egentlig, ikke helt min musikksmak,men jeg likte den ganske godt! 

Idag er vel planen egentlig og slappe av og spise og drikke mye sånn at jeg har masse energi når jeg skal synge! Høre på musikk,også komemr nok jørgen nedom i 12 tiden, så det blir koseligt! Har ikke tatt noe bilder i dag fordi vi ser helt rar ut når vi sto opp for ca 10 minutter siden... Jeg begynte denne dagen med og spise sjokolade og drikke brus, men halo det er jo helg!! Vil også bare si tusen takk til alle som har hjelpet meg med design og de som har anbefalt bloggen min! Tusen takk! 

Legger bare ut noen bilder fra når jeg var i London.Kommer nok sikkert bilder fra konserten senere!
Fish and ships! Naam!

Innkjøp

Ha en fin dag videre! 
 

 

My second home!

Hei! Idag sto jeg opp tidlig,pakket,spiste og så dro jeg til Hanne! Idag har vi egentlig bare slappet av hørt masse på musikk og gamle sanger og så fikk vi besøk av skjønne Jørgen og Erik, så det var kos! Vi bestemte oss selvfølgelig for at vi skulle bake en kake,MEN da trengte vi cash.. og vi som er så løsningsorienterte tok med oss ca 21 poser opp til butkken for og pante flasker. Vi fikk ca 300 kr for det! Så når vi hadde bakt den digge kaken vår, tok vi den inn på rommet og spiste masse, gud er så mett! så sovne vi nesten...Nå tar jeg bildene innpå dataen mens jeg blogger litt, før vi skal spise snop og pizza.Så det blir en kosedag hos Hanne idag! My second home! 

Tar bare med noen outfitsbilder!

Flinke bakere!


Jørgen! 

Er stolt over den kaken der!

Kanskje jeg legger ut et innlegg til idag siden jeg kanskje ikke får tid imorgen! 

 

Ha en fin helg videre alle sammen!

15.02.2013

Wiii. I går var jeg og hanne på friday's og spiste mat etter skolen i byn, Så  dro vi selvfølgelig på cubus siden det var justin bieber konkuranse og de åpnet en ny justin biber kolleksjon. Vi sto i en laang kø og det var lilla løper og allt det, så kom vi inn og jeg grabet med meg allt jeg så siden det var ca 700 folk der,vi løp bort til prøverommet med alle tingene for å prøve det før vi løp til kassen og betalte. Jeg skrev meg på en konkuranse til og vinne Justin Bieber konsert biletter, eller goodie bags. Vi gikk litt rundt,ventet og så begynte konkuransen... Gud vi var svimmel da alle folkene kom! Ca 24 stk ble trukket som vinnere og vi trodde vi ikke hadde tjangs men gjett hva? jeg vant 1 goodie bag + en goodie trøstepremie!! innhold: 2 girlfriend parfymer. 2 tannbørster med musikk.3 smykker.4 armbånd. og en t-skjorte. jeg kjøpte selv en jogge genser og et smykke! ble så glad !!                                                                                                                                   

 

                                                                                                                                                                                                                                                                       

 


 


                                                                                 

 

                                                                                                        

                                                                   

 

 

 

 

 

 

Heelg!!Hei,idag har jeg egentlig bare vært på skolen.kom akkurat hjem og nå er jeg med skjønne Siri og jeg hjelper hun med og finne klær og outfits til forskjellige anledninger. Det blir så deilig med helg, er så sliten... Helgen blir egentlig ganske lang. Skal sove hos Hanne imorgen også på søndag skal jeg synge på en konsert. Gleder meg! Tgif ...

What this is about

Hei, på denne bloggen skal jeg legge ut innlegg om hverdag, outfits,bilder,innkjøp,sminke og andre ting. Gleder meg kjempe masse til og begynne. Håper du liker den!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits