Min stil i 1 bilde

Heii! Min stil er noe ganske åpenlyst, det tar ikke lang tid for folk å skjønne hva jeg liker, hvordan jeg er og hva stilen min er! Men her er et bilde som beskriver den ganske mye! Alt som er på bildet er ting jeg skulle ønske jeg kunne gå med hver eneste dag! Skulle ønske jeg bodde i et varmt land der det var normalt og mulighet for å gå med slike klær! Som dere sikkert ser er det ikke den "normale" stilen, det er mer alt rosa, alt søtt osv. Og moten idag er jo ganske motsatt! Men jeg ser faktisk at butikker som bikbok begynner å få inn mer klær som tipper inn mot hva jeg liker, og det er jeg glad for! "A girl can be overdressed but never over elegant" Jeg er den typen som gjerne sminker seg, tar på eg en kjole selvom man bare skal en tur i hagen! Jeg elsker  alt som heter perler, rosa, sløyfer og heler! 
To prinsesser

Heii! Idag måtte jeg bli hjemme fra skolen+droppe treningen igår fordi jeg ble så dårlig. Jeg er kvalm, hodepine og litt svimmel. Det går litt bedre og jeg klarer heldigvis å spise! Det er så irriterende når man er så dårlig at ingen mat frister! Men idag lagde jeg meg kiwi og litt toast. Jeg sov til ca 12, så det var bra at jeg fikk sovd ut, også har jeg slappet litt av og sett litt på tv og spist litt. Jeg og Lotta skal nok bare slappe av å kose oss. Skal gjøre lekser og sånt senere! Det var så rart! Jeg har hatt så fine lesere helt til igår, så bare sank det veldig! Tror det hadde noe med at det var mandag og kanskje ikke så mange har like god til på pcen som de har i helgen, men jeg er takknemlig for de som leser den! :D Nå får jeg vell gå litt vekk fra pcen siden jeg lovde mamma å ikke bruke så mye tid på den idag! Jeg har forresten fått meg tumblr, følg meg gjerne!  http://cuteprincessviolet.tumblr.com/ :D jeg aner ikke hvordan det fungerer osv, haha men jeg reposter nå det jeg syns er fint! Så laster jeg opp litt inspirasjon osv! Fortell meg om du har en tumblr blogg, så skal jeg selvfølgelig følge deg!Hva skal du idag ? 

CHANEL ROSES AND CAKE

..is all i need.  

Heii! Bare en liten hilsen og oppdatering!Akkuratt nå sitter jeg her i morgenkåpen med en flaske smoothie og ser på real houswives of orange county. Jeg bare elsker real houswives! Senere er det trening, og lekser.. Så skal bare nyte denne rolige tiden før allt det skjer! Jeg er så trøtt, sovnet sittende i siste time idag. Har null energi til verken trening eller bare bevege meg ut i stuen, så vi får se hva jeg gjør senere. Mandagene er alltid slitsom men av en eller annen grunn er det den dagen jeg klarer å våkne klokken 06, de andre dagene vil jeg bare sove såå mye lenger! Siden familien min er så kul, lol,  så har vi bestemt oss for at vi skal ha en liten "fest" hver mandag, eller en slags lørdagskveld bare på mandagen, så vi gleder oss mer og for å gjøre mandagen kosligere, men hittil har det bare skjedd ca 1-2 ganger haha! Bildene tatt forrige uke. (du bare ser snøkulen med meg kysse justin bieber i bakgrunnen lol+skillet mitt)

Okei, det siste bildet er bevis på at fundationen min er et par farger for lys.. 

Hva har du gjort idag da? 

Ny sang

Hei! Jeg har funnet en ny sang, kanskje den er gammel, eller dere har hørt den før! Jeg vet ikke, men jeg tror den er ny! wops, nei den er nok ikke ny. Den er ganske gammel men den er kjeeeempe fin! Og suuuuper fin og behagelig å høre på! Jeg er helt forelsket i den, den står på repeat hele dagen og natten! Den heter just for now av Imogen heap!

 

Ellers hører jeg på mye forskjellig, den eneste sangen av justin bieber akkuratt nå må være swap it out. Også mååå dere høre den 2013 sangen der de har blandet 68 sanger, den er bra! Grunnen til at jeg liker just for now er nok fordi jeg så den på en youtube video av mine favoritt youtubere sin night routine, også hørte jeg den etterpå og bare woow den var fin haha!

Hva syns du? 

Ble ingen bloggdag/ dagens antrekk

Heii! Beklager for det bloggdag innlegget, jeg fikk så inspirasjon og motivasjon til å blogge mens jeg skrev det innlegget men med en gang jeg trykket post bare forsvant alt av det. Jeg dro til noen kompiser i 6 tiden, vi så film. Fritt villt og en annen jeg ikke husker! Jeg misliker thrillere veeeeldig mye, skrekkfilmer også så jeg likte ikke den så godt. Men den andre vi så handlet om noen ungdommer som hadde en driiiiit stor fest og alt gikk bare gale. Han skulle ha 50 stk på besøk siden han hadde bursdag mens foreldrene var utenbys, så endte det opp med flere tusen, de kom på nyhetene og brant opp hele nabolaget med uhell. hehe den var veldig morsom! Så dro jeg hjem i sånn halv ti tiden, spiste pizza med familien og nå spillte vi akkuratt to omganger med pictionary, skikkelig gøy haha! Har ikke spillt det spillet på leeenge men det var så morsomt, meg og søsteren min var på lag og vi vant begge rundene hehe! Dagens antrekk da! :D 

Cardigan fra, idk. Topp fra bikbok! Bukse fra primark. Sløyfe, bånd fra panduro eller søstrene grene! 


Bloggdag(?)

Heii! Jeg tenkte siden jeg ikke har så mye annet å gjøre å stelle meg også ta et par bilder, så kan jeg blogge litt mer idag! Klokken er jo bare halv to og jeg har allerede hatt en del lesere på bloggen så da tenkte jeg å prøve å blogge litt mer idag. Akkuratt nå ligger jeg bare på sengen å ser youtubevideoer. Men senere drar jeg med Siri og Amalie for å se film med guttene, tror jeg. Tusen takk for tips på det forrige innlegget, har desverre ikke kommet noe lenger med ønskelisten min bortsett fra kamera+ kamerastativ, men det blir litt teit å ønske seg når det eneste andre jeg ønsker meg er en iphone 5.. 

STAY TUNED!

Hva kan jeg ønske meg til bursdagen?

Heii! Trenger tips! Jeg har en krise, både til jul og nå vet jeg ikke hva jeg ønsker meg! Jeg vet at jeg ønsker meg noe og jeg har sett ting også sagt åå det ønsker jeg meg, men så er det helt blankt når jeg skal skrive det ned eller si det. Jeg vet jeg ønsker meg en Iphone 5 men noe mer? Hæææ, jeg vet jo jeg ønsker meg noee! Årh trenger tips! Haha, hva er fint, og hva er gøy å få/ha? Hehe, rart spørsmål men trenger seriøst tips, jeg vet jo det er noe. Det er bare helt blankt når jeg skal si det!

Sister love

Heii! Idag har vært en fin dag egentlig! Begynte dagen med skole, sluttet halv tre så tok jeg buss hjem og var med Siri til middag, så kom søsteren min hjem til middag og etter det kom hun andre søsteren min så nå er alle samlet hjemme untatt broren min! Vi skal spise mamma sin deilige tapas! Så nå står norske talenter på programmet for å se! Alltid like koselig uansett hvor elendig nivået er haha! Fikk tatt noen bilder av og med Ingrid, som da er min storesøster om dere ikke ser det. :D Ha en fin kveld! Og goooooooood helg!!!

Justin Bieber arrestert

Heii! Som du helt sikkert har hørt ble justin arrestert idag. Han ble arrestert i miami, fordi han kjørte veldig fort, og ettellerannet med dragracing. Han ble stoppet pga han kjørte for fort, men da de stoppet han og tok noen prøver fant de ut, og han innrømmet at han hadde tatt piller, drukket alkohol og røykt marihuana. Er det noen andre enn meg som nesten har sluttet å bry seg? Jeg sverger, livet mitt gikk liksom rundt han før, jeg tenkte på han dag og natt og alt jeg åpnet munnen min om hadde noe med Justin Bieber å gjøre, men jeg vet ikke om jeg har vokst, eller om han har forandret seg men jeg tenker ikke sånn lenger! Jeg har såvidt hørt de nye sangene hans, og jeg er ikke lenger stolt over å kalle meg en belieber.. Han har skandale etter skandale, og sånn ca ALLE i familien min i argentina hater han, når han var det dro han på klubber uten å betale for seg, og han avlyste konserter osv. Han har ikke lenger lov å komme inn i landet deres mer. Og sånn skal det ikke være! Jeg har brukt så mange timer på å forsvare han såå mye, jeg har sagt at han er bare en vanlig gutt under et mikroskop osv. Men INGEN vanlige gutter gjør slike ting! Han er helt ute. Og jeg er redd han ender opp somd e fleste andre super kjendisene. Narkoman, glemt, alkoholiker og en tattovering med litt justin på og ikke omvendt. Jeg fant ikke link til intervjuet men jeg kan 100% sikkert si at jeg så et intervju med justin bieber på når han var yngre, der snakket han om at han så, så mange kjente folk begynne med narkotika og falle helt ut, og han sa han aldri skulle gjøre det. Han skulle ikke ende sånn. Men se nå, et par år senere. Jeg skjønner han har det tøft og jeg vet at han ikke har det bra men han har virkelig skuffet mange tusen idag. Og gjennom 2013. Jeg trodde 2014 skulle være ett nytt år men skandalene fortsetter visst bare. Jeg har bare nesten sluttet å bry meg. Om han ikke forandrer seg. Jeg var på konserten hans, og jeg vil gjerne på neste. Men jeg vil ikke måtte bekymre meg for om han dukker opp eller ikke, det burde vell ikke fansen, eller kanskje han kommer på scenen full eller dopet. Jaja, jeg hater folkene han er med for tiden og begynner å lure på hvor hodet til moren, faren, scooter og alle andre som skulle passe på er. For jeg ser ikke at de hjelper. Selena kan godt få han :))) Han ble sluppet fri kl 20:00 fra fengselet idag og er nå en fri mann :)) Han betalte 15.000 for å slippe ut

Det verste er nok at dette er eneste gang på leeenge jeg har sett han smile på et bilde, og det er på arrest bilde hans, Jeg skjønner ikke..
Torsdag

Heii! Idag har jeg følt meg kjempe dårlig hele dagen egentlig, har hatt vondt i hodet mye og nå er jeg skikkelig kvalm. Imorgen blir en drittdag også! For jeg skal først på skolen og ha en fremføring i samfunnsfag om noe jeg ikke kan noenting om! Jeg kom jo nettopp hjem mens de har vært på skolen hele tiden og øvd så jeg er ikke så selvsikker på den! Men det er en gruppepresentasjon så jeg får bare henge meg på/med!  Så er det tannlege,og mitt hat for tannlege er så stort du aner ikke. Så er det trening, og for å være helt ærlig er jeg ikke super exited for trening heller... Føles ikke som om noenting er noe gøy lenger. Trening er blitt til et mas for tiden + vi skal ha turn. Og turn & meg går ikke sammen så veeeldig bra! Den eneste grunnen til at jeg vil stå opp imorgen er egentlig fordi en av storesøstrene mine kommer hjem! Hun har vært sååå lenge vekke, eller egentlig ikke men vi reiste jo før jul og kom ikke hjem før etter nyttår også var hun tilbake der hun går på skole før vi kom hjem så det er kjempelenge siden vi har sett hverandre. Så det er det eneste positive med morgendagen! Skulle ønske jeg kunne skippe trening for å være med henne mest mulig men det kan jeg altså ikke..  Haha, et par bilder jeg tok i sammenheng med innkjøpsvideoen, som ikke fungerer, det irriterer meg så mye. Jeg må starte å samle opp tålmodighet for å lage hele driten på nytt :)))) YEYY :)))) Neida... Ble et veldig pessimistisk innlegg men ALT kan jo ikke være rosa roser og en kopp te for å si det slik!


Har forresten fått masse god tilbakemelding på innlegget "tanker" fra både familie og venner og jeg er veldig glad for at det ble så godt tatt imot! Tusen takk!

Veldig gamle bilder

Haha, tenkte bare å vise et par gamle bilder jeg hadde på pcen, syntes de var så skjønne! Jeg husker alle de minnene og jeg føler alltid jeg var større enn det jeg så ut som på bildene og var, haha. Nå sitter jeg her med en kopp te og toast med mamma&pappa for å se opptakene av home and away. Haha, vi er så hektet! Vi har fulgt med på det siden før jeg ble født. Jeg har vokst opp med home and away liksom hver dag etter middag! Jeg elsker det, og håper de aldri slutter å lage det haha! Høres ut som den nerden. Uansett, jeg hørte at innkjøpsvideoen var vanskelig å se. At den ikke funket, og det irriterer ikke bare dere, men meg! Jeg brukte HELE dagen på den og redigerte den, ventet på den ble lagret, for så å vente på at den ble lastet opp også vente på at den ble behandlet, for så å ikke funke.. Jeg skjønner ikke... Jaja! Si ifra om dere får sett den, om det funker på dere!

 

 INNKJØPSVIDEO

Heii! Idag kom jeg hjem fra skolen og hadde huset for meg selv, så hadde et par venner sagt at jeg burde spille inn videoen snart og jeg syntes det jeg og! Så i og med at jeg hadde huset for meg selv og videoen var etterspurt av en del personer, så satt jeg meg ned å lagde den. Ikke ta videoen alt for seriøs, jeg klarer ikke lage HELT seriøse videoer av og til! Jeg hadde litt problemer med kameraet, minnet ble fullt hele tiden og måtte stå å slette sååå mye innimellom mange klipp for å få plass til å filme hele. Den ble litt lang menmen! Håper du liker den, gi meg tilbakemelding i kommentarfeltet!OJ så bleik jeg så ut på det bildet haha!

 

Tanker

Noen ord før jeg begynner. Ville gjerne skrive dette innlegget, ikke for å henge ut noen spesielle eller for å dømme noen som helst, for alt i verden jeg putter ikke alle under samme kam! Jeg vil bare skrive, skrive om noe jeg bryr meg om og noe som er interessant for ungdommer som meg og som jeg vet mange tenker på! 

Det er et dilemma, dette her når du begynner på ungdomskolen, så mye forandrer seg så fort. Jeg har sett venner få nye venner og jeg har sett folk dette helt ut. Jeg syns denne "trenden" som er på vei til å bli altfor stor er katastrofisk og helt sinnsykt for å beskrive det med to ord. Det har vært mye snakk om dette før hos forskjellige, men jeg vil bare si min mening, mine tanker rundt dette. Og vær så snill ikke døm det. Jeg vil ikke bruke meg som eksempel for de nære vennene mine kan føle seg truffet og folk på skolen kan tro jeg snakker om de, noe jeg ikke gjør. Jeg snakker ikke om de,eller dem, jeg snakker ikke om noen spesifike personer. Jeg snakker om et tall, et tall av personer som vokser og vokser og som jeg ser hver dag blir flere av.   Kanskje dette er noe som kommer med det å bli ungdom, kanskje det er helt normalt. Kanskje jeg bare har hatt en oppvekst som sier meg at dette ikke er normalt, og ikke burde være normalt. At det er feil. Kanskje jeg overreagerer, jeg vet ikke jeg. Men alle kan få ha sine meninger og jeg er en av de alle, så jeg må få si hva jeg syns. 

Dere vet sikkert ikke hva jeg snakker om engang! Jeg snakker om denne katastrofiske & sinnsyke "trenden" barn&ungdommer helt ned i 12 års alderen driver med. Jeg snakker om alkohol, jeg snakker om røyking og snusing og jeg snakker om å være høy, oppmerksomhet kutte seg og jeg snakker om det faktum at 13 åringer dukker opp full på skolen, full i kutt, full av alkohol. Det verste med det er at de får skryt, de får oppmuntring og null niks konsekvenser for det. De får det som kalles popularitet. Når personer later som de har problemer som gamle folk har, bare for å være populær på skolen, det er helt sykt. Man ødelegger livet sitt og man kommer til å angre senere, når folk modner og inseer at det de gjør er helt sinnsykt så kommer de til å tenke, hvorfor nøt jeg ikke 13 års alderen og var 13 ? Hvorfor var jeg ikke et uskyldig barn som var frisk og sunn, uten noe unaturlige avhengighets skapende stoffer i kroppen min. Alt det kommer jo senere, jeg tenker bare sånn. Hvorfor ødelegge en stor del av livet for å være kul, når alt som står igjen er en ødelagt deg. Når du uansett hadde fått oppleve gutter, alkohol, fester senere i livet. 

Det skumle er jo når du ser vennene dine forsvinne, for de forsvinner faktisk. Helt. Det er som om de blir andre personer, og du tenker: Hvordan kan de ha blitt så ille av å være med feile folk på kort tid, når jeg har vokst opp med dem, og de vokst opp med meg? Var jeg mindre verdt, ikke kul nok til å ha inflytelse? Hva kan jeg gjøre for å gi litt fornuft? Er jeg fornuftig? Burde jeg kanskje gjøre det de gjør? Jeg burde kanskje bli mer populær, jeg burde drikke meg full å legge ut video av det og kanskje jeg burde holdt på med 5 gutter samtidig? Jeg burde kanskje prøve en snus, eller ta en røyk kanskje jeg burde skippe skolen eller banne bare litt mer for å vise at  jeg ikke er helt ute . Sånne tanker kommer til oss alle, det vet jeg. Sånne tanker er enkle og tenke når folk rundt deg oppmuntrer deg til det, og når du ser deres profil bilde har 258 likes mens ditt bare har 90. Men er likes det som teller? Er du helt ute  om du ikke gjør alle disse tingene? eller er det de som gjør det som er helt ute? Jeg har heldigvis en familie som har gitt meg en oppdragelse gull verdt! Jeg har et par venner som enda har fornuften i seg og jeg sier ikke jeg er perfekt. Jeg har aldri gjort noe slikt, kommer ikke til å gjøre det heller før jeg vil det, før jeg har lyst til det selv, ikke fordi noen har påvirket meg. Og jeg vet med meg selv at slike ting vil jeg ikke før jeg er lovlig å gjøre slike ting, og noen ting vil jeg aldri gjøre. Men det å se folk kutte seg. Jeg sverger jeg har sett minst 50% øking i folk som kutter seg nå enn for to år siden, det er liksom normalt å ha en arm full av små kutt, eller arr. Det er helt sykt.De folkene har det ikke bra. Plis ta vare på hverandre og ikke la vennene dine fortsette med denne trenden som kan gå så gale. Ta riktige valg og se langt frem, ikke bare om du får mer respekt av klasse kameratene dine. Eller om du får et rykte, som gjør deg mer "kul". Tenk på verdiene i livet. Kanskje jeg får masse folk etter meg eller en haug med baksnakking, eller rykter for å skrive dette innlegget men jeg bryr meg ikke. Jeg vet hva som er rett og hva som er galt. Og jeg har lov å si det. Jeg sier ingen spesielle og jeg mener ingen spesielle. Alt i dette innlegget er skrevet av meg, gjerne del det videre eller kopier å send for å spre tankene, om du er enig. Håper ingen tar dette feil og selvfølgelig er ikke alle kuttere oppmerksomhets kuttere, men desverre en altfor stor del. Håper du skjønte hva jeg skrev.  Som sagt tusen ganger i dette innlegget, jeg mener INGEN spesielle personer, jeg mener ingen jeg kjenner,ingen på skolen, ingen venner ingen. Jeg mener bare de som gjør det, som jeg ikke en gang kjenner. Ikke ta innlegget feil. Les alt før du skriver en sur kommentar eller melding :) For jeg håper alle skjønner at jeg ikke vil noen som helst noe vondt!

Tips til serier

Hei! Jeg trenger noen tips, har virkelig lyst å ha en serie å følge med på! Jeg har sett på pretty little liars,privat pracis (?) , cooger town (?) aner ikke hvordan det skrives, og alle skrekk, thriller, krim, kjedelige er utelukkende. Vil heller ikke se fks gossip girls osv de er så kjedelig syns jeg.  Vil se en morsom serie, akkuratt nå følger jeg litt med på "mom" som er en serie om en jente som heter Violet , haha, som har en mor og en bestemor som fikk barn unge, så blir violet gravid osv og den serien er så morsom, moren er så morsom haha! Ser også sånn halveis på "new girl" Meen vil ha en ny serie. Så gi meg tips om du har noen du syns jeg burde sjekke ut! Setter pris på det! 
Har du hørt om en gøy serie? Hvilke serie ser du på? La meg vite det i kommentarfeltet. 

My first

Heii! Idag var min første dag på skolen i 2014, det var helt ok. Sluttet så tidlig som 13:20 idag så det var deilig! Men på mandager begynner cheer trening klokken kvart over fem, så selvom jeg slutter ganske tidlig får jeg alltid dårlig tid, har bare tid til å ta buss hjem, ha litt fritid, lekser spise og gå. Jeg er en person som liker å ta seg god tid og bare ha all tid man trenger og gjøre ting ferdig og helt perfekt. Liker ikke å gjøre ting halvveis pga dårlig tid. Nå er treningen ferdig og jeg sitter her på badegulvet og skriver hehe, skal ta meg et deilig bad nå, og drikke teen min! Etter det blir det lekser også slappe av med familien og ha en deilig kvelds. Jeg vet jeg skriver sene innlegg men sånn må det bare bli iblandt, som jeg nevnte går dagene veldig fort og alltid noe som skjer så jeg får bare tid når alt er roet seg på kvelden, beklager dette. 

Ha en fin kveld videre søte!

Oh my I can`t even..

Heii! Idag har jeg laget et par videoer med Siri, hatt familie søndags middag også bare slappet av! Imorgen er det skole, og jeg er såå nervøs. Jeg har ikke vært der på lenge og det føles som om jeg begynner på nytt. Jeg er ikke litt forberedt og aner ikke hvor langt de har kommet... Jeg sjekket tentamen karakterene mine foresten og jeg fikk 5+ på engelsk tentamen! Noe jeg er kjempestolt over i og med at det var min første tentamen! Matte tentamen gikk som forventet og norsk, vell. Jeg gir snart opp norsken. Har aldri hatt noe problem med norskfaget men på¨ungdomskolen blir nivået så mye høyere og jeg syntes selv ikke jeg hadde gjort noe feil men jeg må nå ha gjort det i og med at jeg var verdig en 4+... Jeg blir oppgitt når jeg tror ting går bra og får dårlige resultater.. Imorgen er det trening også! Noe jeg gleder meg tiiiil! Nå er det faktisk disney channel som står på tven etter jeg så the kardashians og bloggerene. Tar meg en kakao og pakker meg godt inn mens jeg redigerer et par videoer snart tror jeg. Dere må bare se blikket til prinsessen min, jeg har ikke ord haha! 

 

Ha en fin kveld videre!!in the making innkjøpsvideo!

Heii! Jeg har som sagt kjøpt en del så en innkjøpsvideo blir nok lagt ut! Et innlegg blir for rotete og langt, har kjøpt noe her og noe i argentina. Her er to av plaggene jeg har kjøpt som en liten "teaser" på hva som er med i videoen! Håper du er der for å se den ! :D
Jeg vet de fleste ikke har så stor tro på denne bloggen pga veldig uregelmessig blogging men som sagt har jeg vært i Argentina, uten pc i en mnd nå så det har vært vanskelig å blogge. Skal bli bedre nå og neste gang jeg reiser skal jeg få en gjesteblogger! Har mistet mange lesere siden det har vært så stille her men plis kom tilbake hehe, er tilbake og enda sterkere denne gangen! Blir nok mange videoer også fremmover ! :D 

I`m back

Heii! Nå er jeg tilbake for fullt! Kom hjem igår i ca 13:00 tiden etter en veldig lang reise. Jeg var så kvalm på det første flyet som varte i 13 timer og 20 minutter (!!!) Det var ikke gøy. Men det positive med det flyet var at det var fullt på de setene vi hadde bestilit, altså økonomi klassen eller noe, de vanlige, så vi fikk sitte i en katagori bedre, det var ikke de fremste dyreste men det var de som er i midten og det var kjempefint, myye bedre plass, bedre service på mat&drikke, vi fikk sokker, bedre pledd og puter og setene var veldig deilig og store med forskjellige funksjoner. Så det var jo deilig. Skal ikke fortelle alt i dette innlegget for da blir det bare altfor langt, jeg er hvertfall hjemme nå og er veldig glad for det egentlig, selvfølgelig hadde vi flyttet varmen og folkene hit hadde det vært mye bedre men det er Ok og være hjemme nå. Har shoppet en god del der og en god del her, var på senteret med Siri, amalie, Thomas, Jørgen, Steffen og Maria idag og jeg kjøpte jo selvfølgelig alt som jeg syntes var fint... 

¤Beklager det gule skjæret i bildene.¤

 

God kveld videre! Hva syns du? 

 

Update&sushi

Heii. Føler denne bloggen burde legges ned elns. Herregud har aldri opplevd så dårlig blogging før.Men som dere vet, jeg er jo på andre siden av jorden atm. Så litt vanskelig er det å blogge,eller å få tid til å blogge. Akkuratt nå er kl 23 og hjemme er den nok 03.. Ligger i sengen og slapper av. Kom nettopp hjem fra tanten&onkelen min der vi lagde sushi! Kjempekoselig!! Ellers bruker jeg dagene på å bli brun,nyte sol&frihet og 0 skole!! Imorgen har alle på skolen min ball... Jeg begynte seriøst å gråte da jeg fikk vite jeg ikke var hjemme til ballet. Skal gjøre ettellerannet crazy imorgen så det var verdt å skippe ballet! Nå har vi bare en liten stund igjen her i varmen før jeg må hjem igjen i kulden i ca 6 mnd før jeg reiser på verdens beste ferie med verdens beste Siri! Det blir en syyyk ferie! Har ikke ord! Så ja her er jeg altså i varmen å begynner å glede meg til neste tur. Må ha en ferie å se fram til ikke så altfor langt vekke for å overleve de forferdelige skoledagene! Tror aldri jeg har hatet skole så mye som jeg har gjort i år! Ungdomskole er noe dritt. Nyt barneskolen alle barn som leser. (mest sansynlig ingen siden denne bloggen suger menmen) Litt mobil bilder

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits