Wants
Want

\\bilder tatt fra weheartit

Har så lyst på piercing i navlen. Lagde ett innlegg om det for lenge siden,men har fortsatt lyst! Det er såå fint! Må få lov en gang,haha. Tattovering har jeg egentlig ikke vært noe særlig fan av men det har blitt mer og mer populært,og jeg syns de under er så fine. Jeg har så lyst på believe på håndleddet!

 

Q- hva synes du om tattovering og piercing? 

Piercing i navlen

Hei! Mye blogging idag men sånn får det heller bare være! OMG mens jeg skrev nå så tordnet det helt sinnsyyyykt! Hva skjedde med sommerværet???? NOO! 

Uansett... Jeg har tenkt lenge på dette og jeg har skikkelig lyst på piercing i navlen! Det er så fint! Jeg har lyst og ta det nå og det er fullt mulig men da må mamma og de si ja ( noe de aldri aldri kommer til og gjøre) og det skjer jo ikke... Så jeg må helt sikkert vente til jeg blir eldre... Men jeg har så lyst!Ikke så fine bilder da men. Hva syns du ? Syns du jeg burde få lov? 

Wants fra nelly - JUMPSUIT LOVE

Heii! Jeg var litt inne på nelly her om dagen og jeg fant noen nydeligheter! Det kan hende at det ikke ser så fint ut her men tro meg,hvis du tenker hva som passer til blir det utrolig fint! Men alle har sin smak! Jeg personlig har blitt litt lei av at ALLE ser make ut! Alle går med det som er ''inn'' og kun det! Det er jo det samme all the way- nagler-kors-stripebukser-peplum genser osv... Men jeg har min egen stil og jeg syns det at folk nå må tørre og gå med det de liker selv istedenfor å go with the flow! Som dere sikkert merker her så er det jumpsuits jeg har funnet fram idag! Elsker de!


Q-HVILKE LIKTE DU BEST?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits