Hvem er du?

Hei, vet dette med bloggen går i syke perioder og forstår alle som ikke orker følge med eller ikke klarer følge med. Vet ikke om jeg bare burde slutte bloggen helt.

Men hvem er du? Hvem er du egentlig ? Er du egentlig gant skjorten og 2XU tightsen eller er du den søte jenta med sløyfer i håret?

Er du den som legger ut dristige bilder og venter på oppmerksomhet eller du hun som bare er seg selv og håper på det beste?

Jeg vet ikke hvem jeg er. Pleide å være den søte jenta, til jeg ble lei av å bli kalt skjønn, søt, liten osv. Jeg liker oppmerksomhet som alle andre. Jeg presset vekk min egen stil eller gjorde jeg? Jeg føler meg mer komfortable når jeg går med en vanlig grå genser, stritter håret og tar på meg en tights, enn om jeg går med krøller, sløyfer og en blonde topp. Alt jeg har vært i mot, ser ut til å forsvinne sakte, ting blir mindre viktig, det som burde vært fremst står bakerst og omvendt. Jeg vet det er denne perioden man er i,  er sånn, men jeg har vanskelig for å forstå helt. Jeg ble sammenlignet med ariana grande en del før og jeg ble lei, ville være meg selv og ikke være sammenlignet med en annen, så jeg går over til noe jeg tror er mer meg og det er det. Men nå blir jeg veldig fort anklaget for å prøve å være som andre. jeg får rykter, som veeldig mange andre har, men jeg aldri har opplevd selv. Ting blir helt rart og uansett hva jeg gjør, er det ikke godt nok. Men jeg føler meg som meg og jeg vet selv hva som er meg, jeg er meg og jeg er ingen andre. Prøver ikke være noen andre, rykter får det være og det er bare hyggelig å vite at noen sitter hjemme å tenker på meg mens de sender en stygg melding bak ryggen min elns, haha driter i det. Jeg har mine venner, som også sikkert har merket forandring med seg selv og andre. Jeg ville bare skrive litt for å prøve forstå. Men jeg er meg. Du er deg. Om du går med gant genser, 2 xu tighst og mj klokke, gul regnjakke og du skriver sånnogsånn, så er det vell deg selvom sånn halve bergen også er sånn. Om jeg går med skinnjakke, tighst og føler meg vell er vell det meg? Selvom det finns andre som også går sånn? Om du er deg selv, i dette samfunnet, i dette året 2014 så blir  du rakket ned på, folk blir sjalu eller noe sånt. Vet ikke hva poenget med dette innlegget var men uansett, haha. Vær deg selv, eller vær en fjortis, det er en fjortis du er akkuratt nå kanskje. Man forandrer seg og bare ikke la rykter ødelegge deg. Rykter skapes av idioter. 
Kino med beste

Hallah, startet dagen med en fin tur med pappa, kom hjem tok meg en dusj ordnet meg så tok jeg fire bussen til terminalen for å møte en kompis, vi tok buss til byn også så vi the wolf of wallstreet. Den var veldig gøy, men jeg holdt på å sovne der jeg lå/satt. Den begynte 17 og vi var ferdig 20:10 så den varte en good stund, og den er ikke til å anbefale om du er yngre enn 14, haha det er 15 år aldergrense men han er jo 15 og jeg er 14 så det gikk helt fint , hehe. Ble hentet av pappa på termen senere også kom jeg hjem til deilig chips, snop, og kosemat. Så på norske talenter og Sirill, broren min sin kjæreste var med, superflink :D Så nå ser mamma og pappa på nytt på nytt og jeg er usosial hehe, er forferdelig at ferien nesten er over nå, årh.. Jaja, skal nyte de to siste dagene like mye som jeg nøt de andre! Har faktisk vært i byn hver eneste dag hele vinterferien, wow. 


Kosemose

Heiiheii. Idag var jeg på bowling med Ida, det var skikkelig gøy! Vi fikk masse fordeler bare fordi vi er så awesome, neida. Men hun kjenner de som jobber der så de var skikkelig hyggelige og vi fikk massssee gratis haha. Vi spiste ute også dro vi inn til byn og kjøpte oss en frappe på starbucks før vi tok bussen hjem i 18-19 tiden. Tror vi spilte ca 5-6 runder og trengte å betale for 1 hahah. Har gjort på så mye forskjellig og her er bare mange bilder fra dagene jeg tok bilder. Imorgen skal jeg på kino med en kompis, gleder meg. 
 

Trough the phone

Heii! Da har jeg tilbrakt 2 fantastiske dager med den ene nydelige søsteren min. Vi har kost oss såå mye og jeg tok mange fine bilder! Jeg hadde med kameraet til leiligheten men når vi dro ut tok jeg det ikke med. Igår var vi i byn og shoppet også dro vi på Jacob Aal og spiste, det var skikkelig deilig. Så dro vi hjem, slappet av, spiste masse ussunt og så på serier. Vi perlet faktisk også, haha søsteren min fikk så lyst å perle og det var egentlig veldig koseligt og morsomt selvom kreativiteten min var litt vekke akkuratt da så det endte opp med at jeg perlet en rosa sløyfe, typisk. Idag var vi på bla. starbucks, men jeg forteller mer om det i et annet innlegg :D Klarte å glemme tlf min hos henne, så nå er jeg desperat haha, jeg er veeldig avhengig av å sjekke alle sosiale medier 24`7 så dette er ikke bra. Menmen nå skal jeg legge meg godt tilrette i sengen med serien min og bare slappe av resten av kvelden. 
H&M innkjøp
Kjøpte ikke noenting nesten idag siden jeg ikke tok med penger og ikke hadde tenkt å shoppe, likte du tingene? 


Starter bloggingen igjen!

Heisann! For å være herlig mistet jeg kjempe mye motivasjon til å blogge da lesertallet sank så kraftig, jeg orker ikke blogge mer. Men nå er jeg tilbake. Hovedgrunnen er nok at jeg fikk nytt kamera igår, hadde jo bursdag! WOHO endelig lovlig fjortiss haha. Jeg fikk et canon eos M kamera, vet ikke hva M en står for, menmen. Det er kjempebra og jeg er sååå fornøyd. Det er hvitt og ikke like stort som de fleste speilrefleks kameraene men det er som et vanlig kamera bare med giga linse og giga blitz som man kan ta av om man vil. Det er touch skjerm foran og ja jeg elsker det så mye, min lille baby haha! Det har faktisk skjedd en del siden sist. Har jo blitt et år eldre hah, og andre ting. Snart er det vinterferie (?) Tror jeg. Jeg er så syyyykt klar for ferie herreguuud. Hater og ja bruker det ordet. jeg hater skole ahah. Men nå skal jeg snart dusje og gjøre meg klar så skal jeg møte en kompis. 
Justin Bieber arrestert

Heii! Som du helt sikkert har hørt ble justin arrestert idag. Han ble arrestert i miami, fordi han kjørte veldig fort, og ettellerannet med dragracing. Han ble stoppet pga han kjørte for fort, men da de stoppet han og tok noen prøver fant de ut, og han innrømmet at han hadde tatt piller, drukket alkohol og røykt marihuana. Er det noen andre enn meg som nesten har sluttet å bry seg? Jeg sverger, livet mitt gikk liksom rundt han før, jeg tenkte på han dag og natt og alt jeg åpnet munnen min om hadde noe med Justin Bieber å gjøre, men jeg vet ikke om jeg har vokst, eller om han har forandret seg men jeg tenker ikke sånn lenger! Jeg har såvidt hørt de nye sangene hans, og jeg er ikke lenger stolt over å kalle meg en belieber.. Han har skandale etter skandale, og sånn ca ALLE i familien min i argentina hater han, når han var det dro han på klubber uten å betale for seg, og han avlyste konserter osv. Han har ikke lenger lov å komme inn i landet deres mer. Og sånn skal det ikke være! Jeg har brukt så mange timer på å forsvare han såå mye, jeg har sagt at han er bare en vanlig gutt under et mikroskop osv. Men INGEN vanlige gutter gjør slike ting! Han er helt ute. Og jeg er redd han ender opp somd e fleste andre super kjendisene. Narkoman, glemt, alkoholiker og en tattovering med litt justin på og ikke omvendt. Jeg fant ikke link til intervjuet men jeg kan 100% sikkert si at jeg så et intervju med justin bieber på når han var yngre, der snakket han om at han så, så mange kjente folk begynne med narkotika og falle helt ut, og han sa han aldri skulle gjøre det. Han skulle ikke ende sånn. Men se nå, et par år senere. Jeg skjønner han har det tøft og jeg vet at han ikke har det bra men han har virkelig skuffet mange tusen idag. Og gjennom 2013. Jeg trodde 2014 skulle være ett nytt år men skandalene fortsetter visst bare. Jeg har bare nesten sluttet å bry meg. Om han ikke forandrer seg. Jeg var på konserten hans, og jeg vil gjerne på neste. Men jeg vil ikke måtte bekymre meg for om han dukker opp eller ikke, det burde vell ikke fansen, eller kanskje han kommer på scenen full eller dopet. Jaja, jeg hater folkene han er med for tiden og begynner å lure på hvor hodet til moren, faren, scooter og alle andre som skulle passe på er. For jeg ser ikke at de hjelper. Selena kan godt få han :))) Han ble sluppet fri kl 20:00 fra fengselet idag og er nå en fri mann :)) Han betalte 15.000 for å slippe ut

Det verste er nok at dette er eneste gang på leeenge jeg har sett han smile på et bilde, og det er på arrest bilde hans, Jeg skjønner ikke..
Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits