Rommet mitt del 2 overall lookKlesskapet mitt! Jeg liker det ikke såå godt.... Det er helt ok,størrelsen er veldig god siden den dekker hele langside veggen untatt der døren er, men plassen inni skapet blir ikke utnyttet og det er veldig gammelt. Jeg skal heldigvis få et nytt og skikkelig fint et fra ikea! Make som foreldrene mine har, det er kjempestort og masse plass med skyvedører som er et + .

Om du ser på del 1 details, så ser du denne kurven med klær litt nermere. Det er rett og slett en skittentøykurv men jeg bruker den ikke så mye til det!

Her ser dere skuffen i sminkebordet mitt åpen,det som nå er ganske rotete er da en sminkeskuff der jeg kan ha sminken min inni. Jeg har en plate jeg tok inni skuffen,den har fler rom og er veldig god å bruke til å ha sminke oppi! Jeg husker desverre ikke hvor jeg kjøpte den.. Tror faktisk det var en hylle også bare lå jeg den ned så ble det en sminkeholder!


Hva syns du? 

Rommet mitt del 1. Details`

Heii,mens jeg tok bildene merket jeg at dette  komme i to deler.. Sååå masse bilder og detaljer overalt jeg følte jeg måtte få med for at dere skal kunne se hvordan rommet ser ut! Så dette er del 1 og den er da om detaljene! Mer overlook over rommet kommer om noen minutter! Håper dere liker det da! :D
Når dere ser bildene av taket tenker dere sikkert et stort W€F,men ta det med ro, blåfargen er virkelig IKKE så sterk i virkeligheten og den går bare en meter ut fra taket over sengen min,jeg har hatt det sånn siden jeg var liten og elsker det! Det samme med stjernene,de lyser om natten og det blir helt magisk inne når det er helt mørkt. 

Hva synes du? 

ROOMTOUR

Heii! Roomtour video ute nååå! Litt dårlig filming og sånt men drit! Dette er hvertfall rommet mitt at the moment! Men sorry for litt rot bla i skapet haha! Men enjoy ! Håper du liker den!

 

 

SANGER:

Fly to your heart. 

 Popular song.

:D 

Roomtour?

Heiii! Jeg tenkte at det nå er på tide med en room tour video! Jeg vet ikke om det blir roomtour video eller i bilder. Men om jeg klarer å få lastet den opp i video så blir det det! Rommet mitt at the moment er utrooolig rotete! Og jeg er lei av at det er så rotete så da skal jeg rydde og gjøre det fint! Rommet mitt er så fint når det er ryddig! Jeg elsker rommet mitt,det er ganske nyoppusset og helt min stil! Det eneste jeg vil gjøre det er å få nytt skap men ellers er det veldig fint. Syns jeg da! Så om dere vil så blir det en roomtour video så snart som mulig etter ryddingen og filmingen,redigering osv! Sååå legg igjen en kommentar om du vil ha en roomtour! Gamle bilder!


Her ser dere en liten teaser av rommet mitt! Dette er ved siden av sengen ved vinduet! Her ser dere litt av stilen! :rosa og hvitt!
 

Inspirasjon:Interiør

Hello! Siden jeg holder på og ordne litt på rommet og sånt tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg om min type smak da på interiør!Elsker interiør og allt som har med det og gjøre,legger ut noen bilder fra nettet(ikke mine) som jeg synes er inspirerende!
                                                                                          

tilslutt type hus jeg vil ha haha! 

Hva syntes du? 

 

Paint my bed!

Hei søte! 

Jeg skal male sengen min! :D Men jeg trenger litt hjelp fra akkuratt deg! Skal den bli i en litt sånn gråtone eller helt hvit eller litt turkis ish? Pliis si din mening i kommentarfeltet ??Men fargen må passe til hvite og babyrosa vegger så ja! Gleeder meg! Nå skal vi snart spise litt vårruller,idag kjøpte vi iste pulver og dyreparkis!!!! Jeg elsker dyrepark isen men det er sånn ca 2 år minst siden jeg har spist det naam og iste er lenge siden vi har hatt haha! Men nå sitter jeg her og hører på gamle sanger eller fjorårets sanger og det er utrolig hvor mange sommerminner jeg har med de sangene!! Annet enn det så har jeg fått påske egg idag! :D Nam det er så godt,imorgen kommer selveste påskeharen (haha) og legger ut sånne søte små vi skal leite etter i hagen- tradisjon.  
 

Q - PLIS SI HVILKEN FARGE DU SYNS HADDE VÆRT FINT TIL EN SENG PÅ ET ROM MED TRE HVITE VEGGER OG EN BABY ROSA??? :D


Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits