Selvlagd inspirasjon

Heihei. Her er litt inspirasjon av bilder jeg har funnet opp gjennom i det siste så samlet jeg det bare til to collage, jeg lengter så sinnsykt mye etter sommeren at det er ikke tull engang. Lengter etter fri fra skole, brunfargen, sommerkroppen, stranden, men mest av alt og egentlig det eneste jeg bryr meg om : ferie og reise! Ahh kjenner en tur til malaga i sånn 4 uker hadde vært p.e.r.f akkuratt nå..  men mens jeg nå uansett er stuck her hjemme en stund til så kan jeg bruke tiden på å drømme meg bort og gjøre meg klar til sommeren, da er det fint med litt inspirasjon om du er som meg og har lyst å trene litt!
Hva syntes du? 

My Fav Hairstyle

Hei,jeg tenkte bare og vise dere en hårstil jeg elsker! Det er nok den mest brukte ihvertfall det siste halvåret. Det jeg gjor er bare og ta håret halvt bak i en helstehale,så krøller jeg det og fletter luggen langs siden og ned. Av og til med en sløyfe,av og til ikke. 

 

 

Hva synes du? Hvordan liker du og gå på håret? 

bildedryss!

Heii! Her kommer ett lite bildedryss fra weheartit!Hva syns du? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits