INNKJØPSVIDEO

Heii! Idag kom jeg hjem fra skolen og hadde huset for meg selv, så hadde et par venner sagt at jeg burde spille inn videoen snart og jeg syntes det jeg og! Så i og med at jeg hadde huset for meg selv og videoen var etterspurt av en del personer, så satt jeg meg ned å lagde den. Ikke ta videoen alt for seriøs, jeg klarer ikke lage HELT seriøse videoer av og til! Jeg hadde litt problemer med kameraet, minnet ble fullt hele tiden og måtte stå å slette sååå mye innimellom mange klipp for å få plass til å filme hele. Den ble litt lang menmen! Håper du liker den, gi meg tilbakemelding i kommentarfeltet!OJ så bleik jeg så ut på det bildet haha!

 

Nattåpent Innkjøp

Hei! Igår klokken 19 tok jeg bussen til senteret med masse venner siden det var nattåpent. Det var kjempekoseligt og være alle sammen samlet og vi møtte mange andre på senteret som vi var med. Vi gikk mye rundt og bare tullet oss og hadde det gøy,vi var vell ikke egentlig på nattåpent for og shoppe så mye men mer for og samles og ha det gøy,vi satt en del på mc donalds og slikt. Men jeg kjøpte meg en eller to ting da. Jeg ble veldig fornøyd med den tingen jeg kjøpte,har ønsket meg en slik en stund nå! Dumme meg kjøpe INGENTING på tilbud når jeg kunne funnet så mye fint. Angrer litt nå men det er ikke så enkelt når du går ca 20 stk også vil du inn i en butikk og de vil kanskje et helt annet  sted.

 

En skjorte,blå.kr 150 kr


En lyspyl (haha) pga jeg hadde så vondt på leppene mine igår,og nå er jeg helt avhengig av den,den er utrolig digg. Kr 26.Vita. 

Også skulle jeg egentlig kjøpe dette skjerfet fordi jeg ELSKET det,men så hadde jeg ikke nok penger med meg så da fikk jeg ikke kjøpt det igår.Jeg trodde det skulle bli utsolgt siden det bare var ett igjen av det. Men idag var mamma på senteret og da kjøpte hun det til meg! WIII,happygurl

 

Hva syns du? Innkjøp fra Oslo!

Hei! Tenkte og vise dere innkjøpene fra Oslo!Det er ikke sikkert jeg husker og ta med alle tingene for jeg pleier og glemme sånnt!College genser fra wow faktisk! Jeg pleier egentlig ikke kjøpe klær på wow men de hadde sånn to for en så kjøpte jeg denne college genseren og jeg syntes jo den var kjempefin siden ja han er på meen jeg valgte den mest normale istedenfor de knall lilla med masse glitter.. sånn at jeg kan bruke den til vanlig! kr 350?


Her er underdelen jeg kjøpte sammen med college genseren!Den er så digg og gå i,veldig deilig!Denne kostet vell ca 400?


Ett flece pledd som jeg kunne ha på konserten ute i køen! Det kostet vell ca 200? haha husker jo ikke... Et blad på flyplassen!kr 50,.Dongerivest fra zara! Kr 350 eller 400! I loevit!
Genser fra Weekday kr 350 eller 450? Haha jeg burde tatt vare på kvitteringene! Likte denne genseren veldig godt egentlig!Liker at den er stram i armene og mønsteret!To ruller med silkebånd til håret mitt! De kostet 15,. per stk fra panduro!
Disse herlighetene kom i posten på torsdag,elsker dem så mye! Jeg trengte virkelig nye converse og lilla er jo bare enda bedre med tanke på at jeg elsker lilla så rebecca var så snill og fant de til meg på nettet!( ikke kjøpt i Oslo)

Ja så det var det men jeg kom på at jeg har kjøpt et par småting til som jeg ikke tok bilde av men hvertfall så var det 5 justin bieber penner en eyeliner og litt sånn andre småting som roser og sånnt haha!

Men ja ha en nydelig dag og kos dere ikveld! Elsker lørdager!

 

 

 

 

 

 

 

Konsert!

Heluuuu... Idag har jeg så og si bodd på senteret.. -.- dro dit klokken 09:00 og kom hjem klokken 22:15 ish... Massee øvinger.... Jaja har vært på kino med Jørgen og da i ca 2 tiden idag så det var jo koseligt! Vi så den silver linings(?) den var gøy da,og litt rar..Deen syke solnedgangen på vei hjem fra byn idag!Ja egentlig ikke såå mye interesant utenom at imorgen skal jeg på ski(yey) igjen, med mattis og mamsen det blir kos! Jeg skal også ha konsert imorgen,såå bare og komme og høre på! (eller helst ikke haha) Kommer sikkert noen bilder fra konserten i morgen! Gadd ikke og stille meg foran kameraet idag, også glemte jeg og ta det med til byn :( ! Såå det får bli noen random bilder ! Sov godt da folk! Og HUSK og skriv en liten komentar med ett eller fler spørsmål om du lurer på noe som helst! Natta

Årh jeg savner sommeren så syyykt!


.....jeg var brun der.......

HAHA åå når jeg gikk igjennom bildene måtte bare dette bildet med! Lotta ville hilse og si god natt! Min aller fineste raring! 

Årets første skitur I think!

Hello everybodeyyyy! Idag har jeg vært på skiii!! Må si at jeg ikke er så helt utrolig flink på ski,jeg falt et par ganger .... Trodde nesten jeg brakk beinet men tror jeg bare strakk det .. AU. Det var jo nesten varmt idag og det var sykt fint og gå på ski! Vi var på gullbotn,det var sykt hard snø litt sånn isaktig..Jaja ikke så intereesant for deere,haha. Nåå skal jeg nyte en deilig oreois og drikke masse bruus,og imorgen har jeg frii yes deilig,jeg tror jeg får litt besøk også skal vi gjøre det litt koseligt og bare slappe av! Bare og legge igjen en kommentar, Må gjøre videoen kommer forresten sikkert i løpet av neste uke! Hanne holder på og redigere den så det er bare og mase på hun om dere blir utolmodig haha! Ha en fin søndagskveld videre!
Innkjøp!

Hello! Idag var jeg og mamma en tur i byen,det var syykt fint vær! Følte nesten det ble litt sommeraktig. Vi gikk egentlig bare rundt og var på et marked også gikk vi i mange butikker etterpå! KOOS! Jeg gikk jo selvfølgelig innom bikbok og fant to vidunderkjøp! Er såå fornøyd med allt jeg har kjøpt! Følte jeg brukte pengene riktig, så da er jeg fornøyd haha! Nå blir det vel kosekveld med mamsen og se på tv og spise mye snop! Ligger ut bilder av innkjøpene!

Det første innkjøpet var egentlig ganske fornuftig og ikke betalt av meg selv haha! en skibukse fra stormberg!

årh dere aner ikke hvor mye jeg ville ha det speilet så fant jeg det! kjøpt på åhlens!

I LOVE THIS DRESS!!  peplum top med nagler! fra bikbok.

Superfin jakke fra bikbok! Mye grønnere i virkeligheten,litt sånn militærgrønn!

øredobber fra bikbok!

Solbriller fra søstrene grene! nydelige!solbriller fra bystasjonen!

neglelakk fra bikbok! farge militærgrønn 009!også litt snop fra søstrene grene ! Vi kjøpte mye mer snop men jeg tok ikke bilde av allt! også glemte jeg og ta bilde av noe sånn male ting vi kjøpte!


Vet ikke helt om jeg glemte og ta noen av innkjøpene med men her er iallefall noen av de! 

hvilken av innkjøpene likte du best? GOOD LØRDAGSKVELD!

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits