02.08.2013

Ny header? I dont know.  Jeg har mange bilder. Men jeg ble ikke fornøyd med den jeg har nå. Så jeg tror det blir en ny snart. :D Kan akkuratt du hjelpe meg og gi tips til en header? Pliis? :D

Lørdagsmorgen!

Hei! Idag er det lørdag og jeg tror alltid at på lørdag skal jeg få sove lenge og være i daffe klær hele dagen og bare slappe av med pcen og tven...Neida her er det og vekkes og når jeg først står opp spiser jeg og da MÅ jeg ha en plan for resten av dagen fordi det er fint vær ute? Så prøver folk og dra meg med på de langeste turene og være ute og være aktiv og ikke bare være slapp...Are you kidding me,det er nettopp og være slapp jeg skal på en lørdag uansett hvilket vær det er ute..Jeg ble ikke med på tur fordi jeg er laat,men jeg drar på kino med Sirill og Mattis senere.De er ganske skjønne som ringer og lurer på om jeg vil være med haha nåe.Tror vi skal se den identity thief,så det blir kos!Nå får jeg bare slappe litt av,høre på musikk også gjøre meg klar og litt sånt!


Ikveld skal vi spise noe jeg har lengtet etter og spise så mye! Det er sånn på en måte deig rundt også er det fyll inni også i ovnen,det er namnam!Sånn ser de ut.Det heter empanadas! Det er såå godt det er sikkert over et år siden jeg spiste det forrige gang!


PS: tusen takk for alle fine mld og kommentarer jeg får,jeg setter virkelig pris på det!

Hade vi snakkes!

Q-hva liker du og gjøre på en lørdag?


 

Påskeferie!

Heii! Etter en kosedag på skolen der vi kun så film spiste påskelunsj og lagde ommelett,kom jeg hjem og ikke bare er det helg men det er påskeferie!! Yeeey,det blir super deilig og hvile ut og bare ikke måtte gjøre noe!En venn av meg skal på hytten i påsken og jeg skal kanskje være med,jeg har vært der en gang før og det er veldig fint der! Men hvis ikke jeg blir med dit så koser jeg meg her med familie og venner og bare har daffe\snope dager her hjemme med mindre vi bestemmer oss for og dra noe sted! Det at det er påske snart er så deilig siden da betyr det at vi endelig går mot sommer og jeg måå ha sommer snart! Skulle egentlig på fk idag men tror ikke det er...Har dratt opp dit uten at det er noe der en gang for mye så nå gidd jeg ikke ta noe sjanser. Men uansett jeg tror bare jeg skal ta av sminken,hoppe i joggebuksen og en stor hettegenser også sitte meg godt tilrette i sofaen med min lille dott på hodet! Idag er det idol!I love idol,er så kos!
Q- hva skal du i påskeferien?

Header

Hello! Jeg har egentlig tenkt helt siden jeg lagde bloggen at jeg skal ha en header men det har ikke blitt noe av.Så nå tenker jeg at det er på tide,jeg har ikke tatt noen bilder til headeren spesiellt,men jeg har noen jeg syns hadde passet! Idag har jeg vært på skolen,dødsdeilig og slutte tidlig!Når jeg kom hjem slengte jeg meg i sofaen med smoothie og slappet av og så på tv,Så er det cheertrening klokken 7!Gleeder meg,har ikke vært der på evigheter pga andre ting som kom i veien så nå blir det godt og starte treningen igjen!!Håper bare ikke jeg ligger langt bak de andre!!

Her er bildene til headeren,hvilken syns du passet best? Skriv tallet i kommentar! 

(1)

Likte egentlig dette(1) best(?) tror jeg!

(2)


dette nr (2) med nr (3) i samme bilde på en måte om det går hehe!

(3)


Ja velge velge ! 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits