Om filmen: Springbreakers

Hei igjeen!! Da var jeg hjemme igjen fra kino! Koselig tur til byen men filmen var litt skuff.

Filmen begynte ok, men så ble den bare dårligere og dårligere haha! Handlet kun om: fest,dop,alkohol,skyting og ja haha dere kan godt se filmen men ikke tro den er så bra kun fordi selena er med og hun fra pll for og si det sånn! Nå sitter jeg her og hører på musikk og er sååååå mett av snoop, da passer det jo perfekt at hamburgeren er i ovnen haha! Ha en kjempekoselig lørdagskveld alle sammen ! :* 


On my way out!

Hello! Lørdaag,elsker lørdager!! Idag har jeg vært og handlet mat også så vi faktisk på noen sofaer, noe som jeg faktisk syns er veldig gøy og jeg fant en driit fin som jeg anbefalte mamma og de haha! Så kjøpte vi et par filmer jeg skal se ikveld med familien! Nå skal jeg spise litt også er jeg faktisk på vei ut på kino med to andre,vi skal se springbreakers! Har gledet meg til den filmen,selena er jo med i den haha! Så jeg får vell gjøre meg klar! Kameraet mitt gikk tom for strøm nettopp :( så det blir arkiv bilder:

GAMLE BILDER UFF,ÆSJ! 

HVA SKAL DU IDAG? HATT EN FIN LØRDAG SÅ LANGT?

 

BYTUR

Heisann! Idag slappet jeg litt av i det fine været som var!Fant ut at jeg måtte faktisk komme meg litt ut alikevell så jeg tok og lagde det veldig koseligt ute også lagde jeg meg en deilig juice 'blandet med sitron og sukker' også satt jeg der i solen og hørte på musikk og bare slappet helt av!

tok noen bilder!
Etter det dro meg og mamma til byen så møtte jeg Mattis og Sirill der også skulle mamma gå litt rundt og sånn og meg og mattis og sirill dro på kino og så identity thief,den var helt grei det var noen steder den var ganske morsom men det var liksom ikke sånn woow den må jeg bare se en gang til hehe! Men det var superkoseligt da!Nå kom jeg nettopp hjem og hoppet rett i koseklærene!Kom hjem til deilig lukt av mat,naam gleder meg sånn til og spise selvom jeg er ganske mett så skal jeg få i meg noen empanadas siden det er noe av det beste! Gleder meg!Husk earth hour klokken 20:30- 21:30 slå av alle lys i huset og utelys det er kun for det beste for hele jorden og jeg håper virkelig folk gjør det og jeg tror alle kan være så uegoistisk at folk klarer 1 time uten lys,tenn noen stearinlys lag det koseligt da vell! Jeg håper hvertfall alle gjør det helst slå av alle tver og mobiler og pcen,da er vi alle med på å gjøre bare en ørliten tjeneste for jorden!  Tok ikke så mangen bilder i byen siden vi var jo inne på en kino nesten hele tiden men jeg tok outfitbilde og litt sånn!Vaffelvest fra primark aner ikke hva den kostet.Tights idontknow.Peplum overdel fra primark husker ikke helt prisen.cardigan h&m aner ikke hva den kostet.sko dr. martens kr 1600 ish(?) 


Haha Sirill hadde make bag! Man må jo ha noe godt på kinoen naam!

Ha en superkoselig kveld alle sammen og husk earth hour! 

Q-syns du det er viktig og slå av lysene på earth hour? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits