Im back

HEIII, omg så lenge siden sist. Bloggen har vært på tankene lenge men jeg har egentlig bare trodd at jeg har sluttet. Men nå er jeg tilbake! Det er sommer og livet er fint. Elskeeeer sommeren og reisen jeg og venninnen min har telt ned dagene til siden det var ca 175 dager igjen er nå bare noe med 20 dager unna! Håper dere vil følge bloggen min videre og jeg skal prøve å være flink å oppdatere den! :D

Housewife

Hei! Igår gikk jeg inn på rommet, gjorde alle leksene mine for hele denne uken, ryddet rommet og gjorde klar vesken+klærene til idag. Idag når jeg kom hjem fra skolen var jeg alene og bestemte meg for å lage middag til meg og broren min, så da satte jeg igang bakingen og lagde en mer eller mindre vellykket pizza. Den kunne vært bedre hehe men den var ganske god. Broren min hadde en kompis på besøk så da var det oss tre og det var jo kos. Dro på trening klokken fem og kom hjem sirka syv. Ryddet alt opp etter meg og vasket alt, føler meg så flink hehe. Ellers idag har det vært en syyk dag på skolen, såå mye skjedde og så mye drama, men haha jeg elsker når det er sånn. 
 

Skal jeg slutte?

Heisann! Elsker bloggen min, den har vært med meg på en reise der jeg gikk fra ganske mye mer umoden til og nå være en 14 år gammel jente. Jeg ser tilbake på dagene jeg baaaa mamma om å få lage blogg, hun var så usikker fordi hun likte ikke det, men det morsomme er jo at hun nå leser bloggen hver dag og syntes det var en god ide. Jeg har hatt så mye gøy med denne bloggen og fått masse fine kommentarer opp igjennom. Men jeg føler ikke nivået er der det burde, jeg blogger sjeldent og i perioder, det gjør at bloggen ikke har noe mulighet for å bli stor og bra, jeg skjønner at ikke mange leser bloggen om jeg skriver 4 innlegg i måneden eller ingen en mnd og 10 neste. Enten må jeg skjerpe meg veldig eller så må jeg bare slutte å blogge helt, kanskje lage en ny blogg og bare begynne helt på nytt. Det er en avgjørelse jeg må ta! Håper dere kan gi deres mening på hva jeg burde gjøre! 


Vinterferieplanen min

Heii, har klart å planlegge vinterferien litt så jeg ikke bare er hjemme å ser serier mens jeg sier nei til alle tilbud om å dra ut pga jeg er lat haha. Jeg skal gjøre det meste jeg kan utav denne uken! Her er noen av planene mine jeg har hittil.

  • Mandag&Tirsdag. Byen\planer med Søss + overnatting i hennes leilighet
  • Onsdag. Skøyter med Siri
  • Torsdag. Bowling med Ida
  • Fredag. være med en kompis


Kose kveld

Heii! Kom seriøst akkuratt inn døren, tok fram pcen og begynte å skrive. Meg og mamma har vært ute i hele dag siden ca 14 til nå. Vi tok oss en tur til byn og handler, shoppet og spiste også kom vi ikke hjem før nå! Er så sliten, dagen gikk skikkelig fort. Nå skal jeg bytte klær også slappe av med familien her hjemme. Dette er bilder jeg tok igår. 

 

 WINTER I THOUGHT U WERE OVER

Heii! Dårlig blogging i det siste, beklager det. Menmen, nå er det endelig vinterferie eller egentlig har jeg ikke ventet på denne ferien, ser ikke på det som en ferie når det bare varer en uke. Vi så på film i heeele dag på skolen og filmen var så kjedelig at jeg bare lagde meg en pute med jakken min og sov meg gjennom det. (Det var ringenes herre 1) Vi sluttet tidlig også dro jeg og en vennine på senteret fordi hun skulle bytte en bukse, jeg hjalp hun kjøpe sminke osv. Kom hjem for en stund siden, kastet av meg klærene og hoppet inn i kosebuksen og genseren, er så deilig at det er fredag + at jeg ikke skal på skolen før om en uke! Skal lage meg masse planer for vinterferien og ikke være kjip å si nei til alt fordi jeg er giddalaus, skal ikke bruke denne vinterferien på å ligge hjemme å se på serier hele dagen og natten. Vet hvertfall jeg skal ut på søsterdate med søsteren min også ha kosekveld og overnatting hos hun, også skal jeg på bowling, skøyter, kino, resturant osv. (DYR UKE :// )Haha, meg være glad for friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 

Hva skal du i vinterferien ? :D 

Valentine`s day

Hei søtinger! Vil bare starte innlegget med å si til alle søte par der ute: kos dere idag, bruk tid på hverandre og gjør noe spesielt for din kjære, det er så fint med par å bruk valentins dagen på å vise ekstra mye hvor mye du elsker din kjæreste! Og for alle single lonere som meg, bruk dagen på å gjøre noe fint for deg selv! Kjøp deg noe fint, spis den sjokoladen du egentlig ikke burde spise eller ta et bad, ansiktsmaske og gjør noe godt for deg selv, man trenger ikke en 2. person for å bety noe, man er akkuratt like mye verdt uansett om man har en kjæreste, ps : å være singel betyr ikke at du er svak, det betyr at du er sterk nok til å vente på en som fortjener deg. Så nå er det skole, så skal jeg hjem og sikkert finne på noe med noen, har faktisk ikke planer helt enda. 

Ha et nydelig døgn med valentines day alle sammen! 

Kenzas Zouiten

Hola! En av mine inspirasjoner akkuratt nå er Kenzas Zouiten! Hun er så utrolig nydelig og stilen hennes er ganske perfekt. Trykk her for å komme til bloggen hennes. Ellers idag har jeg trent i en god del timer, jeg er blitt så glad i å trene, kjøpte meg den berømte 2XU tightsen igår.. Skal ærlig innrømme at det var fordi jeg har letet etter en treningstights i ca 3 år og nesten alle er for store, enten for lang eller for løse, hvis de passer er de som oftest skikkelig stygge haha! Så prøvde jeg 2XU en igår og den sitter jo såå bra så da kjøpte jeg den. Hvis det hadde vært for trenden sin skyld så hadde jeg nok kjøpt den for leeenge siden haha. Tok meg et deilig bad isted og nå sitter jeg faktisk med mamma og pappa og ser på kunstløp, det eneste som går an å se på fra OL syns jeg hvertfall. 
God natt søtinger.
Står oppå doen bilder

Heisann, merker pausene på bloggen blir litt for lange iblandt..

Skal bare skrive veldig kort i og med at jeg har altfor mye å gjøre før jeg legger hodet på puten ikveld.. Skal prøve å fortelle om dagene fremmover uten å virke for  pessimistisk! For å være helt ærlig, denne uken suger. Jeg har gruet meg og jeg gruer meg til hver dag som kommer. Mest imorgen, denne onsdagen er bare helt jævlig. Dagen begynner i en tannlegestol og borre med smerte og lammelse i halve fjeset, så skal jeg videre på skolen der jeg skal ha en giga norsk prøve om noe jeg ikke kan noenting om, fordi beklager om du leser dette lærer, men fordi læreren vår er så vanskelig, snakker hele tiden men man får ikke med seg et eneste ord. Så den skal jeg pugge til hele kvelden og natten om det trengs.. Vi skal ha fremmføring og for å toppe det hele slutter vi så seint at jeg ikke er hjemme før 4 :)) Resten av uken er bare kjedelig, valentins dagen kommer snart og jeg skal lone på sofaen i joggebuksen med min fantasi kjæreste og stappe i meg sjokolade og gråte over livet, lol neida. Men er ikke mye å se frem til for meg altsååå. Skal stoppe innlegget her så jeg ikke begynner med mer sutring. Håper dere får en fin kveld, skal fortsette å rydde rommet mitt nå, woho gleder meg. 

 

 

Håper dagene dine blir bedre, beklager for dette innlegget haha håper ikke folk klikker ut av siden med en dårlig følelse av å lese maset mitt hehe, fortell hva du skal på valentins dagen! :D

To prinsesser

Heii! Idag måtte jeg bli hjemme fra skolen+droppe treningen igår fordi jeg ble så dårlig. Jeg er kvalm, hodepine og litt svimmel. Det går litt bedre og jeg klarer heldigvis å spise! Det er så irriterende når man er så dårlig at ingen mat frister! Men idag lagde jeg meg kiwi og litt toast. Jeg sov til ca 12, så det var bra at jeg fikk sovd ut, også har jeg slappet litt av og sett litt på tv og spist litt. Jeg og Lotta skal nok bare slappe av å kose oss. Skal gjøre lekser og sånt senere! Det var så rart! Jeg har hatt så fine lesere helt til igår, så bare sank det veldig! Tror det hadde noe med at det var mandag og kanskje ikke så mange har like god til på pcen som de har i helgen, men jeg er takknemlig for de som leser den! :D Nå får jeg vell gå litt vekk fra pcen siden jeg lovde mamma å ikke bruke så mye tid på den idag! Jeg har forresten fått meg tumblr, følg meg gjerne!  http://cuteprincessviolet.tumblr.com/ :D jeg aner ikke hvordan det fungerer osv, haha men jeg reposter nå det jeg syns er fint! Så laster jeg opp litt inspirasjon osv! Fortell meg om du har en tumblr blogg, så skal jeg selvfølgelig følge deg!Hva skal du idag ? 

CHANEL ROSES AND CAKE

..is all i need.  

Heii! Bare en liten hilsen og oppdatering!Akkuratt nå sitter jeg her i morgenkåpen med en flaske smoothie og ser på real houswives of orange county. Jeg bare elsker real houswives! Senere er det trening, og lekser.. Så skal bare nyte denne rolige tiden før allt det skjer! Jeg er så trøtt, sovnet sittende i siste time idag. Har null energi til verken trening eller bare bevege meg ut i stuen, så vi får se hva jeg gjør senere. Mandagene er alltid slitsom men av en eller annen grunn er det den dagen jeg klarer å våkne klokken 06, de andre dagene vil jeg bare sove såå mye lenger! Siden familien min er så kul, lol,  så har vi bestemt oss for at vi skal ha en liten "fest" hver mandag, eller en slags lørdagskveld bare på mandagen, så vi gleder oss mer og for å gjøre mandagen kosligere, men hittil har det bare skjedd ca 1-2 ganger haha! Bildene tatt forrige uke. (du bare ser snøkulen med meg kysse justin bieber i bakgrunnen lol+skillet mitt)

Okei, det siste bildet er bevis på at fundationen min er et par farger for lys.. 

Hva har du gjort idag da? 

Ble ingen bloggdag/ dagens antrekk

Heii! Beklager for det bloggdag innlegget, jeg fikk så inspirasjon og motivasjon til å blogge mens jeg skrev det innlegget men med en gang jeg trykket post bare forsvant alt av det. Jeg dro til noen kompiser i 6 tiden, vi så film. Fritt villt og en annen jeg ikke husker! Jeg misliker thrillere veeeeldig mye, skrekkfilmer også så jeg likte ikke den så godt. Men den andre vi så handlet om noen ungdommer som hadde en driiiiit stor fest og alt gikk bare gale. Han skulle ha 50 stk på besøk siden han hadde bursdag mens foreldrene var utenbys, så endte det opp med flere tusen, de kom på nyhetene og brant opp hele nabolaget med uhell. hehe den var veldig morsom! Så dro jeg hjem i sånn halv ti tiden, spiste pizza med familien og nå spillte vi akkuratt to omganger med pictionary, skikkelig gøy haha! Har ikke spillt det spillet på leeenge men det var så morsomt, meg og søsteren min var på lag og vi vant begge rundene hehe! Dagens antrekk da! :D 

Cardigan fra, idk. Topp fra bikbok! Bukse fra primark. Sløyfe, bånd fra panduro eller søstrene grene! 


Bloggdag(?)

Heii! Jeg tenkte siden jeg ikke har så mye annet å gjøre å stelle meg også ta et par bilder, så kan jeg blogge litt mer idag! Klokken er jo bare halv to og jeg har allerede hatt en del lesere på bloggen så da tenkte jeg å prøve å blogge litt mer idag. Akkuratt nå ligger jeg bare på sengen å ser youtubevideoer. Men senere drar jeg med Siri og Amalie for å se film med guttene, tror jeg. Tusen takk for tips på det forrige innlegget, har desverre ikke kommet noe lenger med ønskelisten min bortsett fra kamera+ kamerastativ, men det blir litt teit å ønske seg når det eneste andre jeg ønsker meg er en iphone 5.. 

STAY TUNED!

Hva kan jeg ønske meg til bursdagen?

Heii! Trenger tips! Jeg har en krise, både til jul og nå vet jeg ikke hva jeg ønsker meg! Jeg vet at jeg ønsker meg noe og jeg har sett ting også sagt åå det ønsker jeg meg, men så er det helt blankt når jeg skal skrive det ned eller si det. Jeg vet jeg ønsker meg en Iphone 5 men noe mer? Hæææ, jeg vet jo jeg ønsker meg noee! Årh trenger tips! Haha, hva er fint, og hva er gøy å få/ha? Hehe, rart spørsmål men trenger seriøst tips, jeg vet jo det er noe. Det er bare helt blankt når jeg skal si det!

Sister love

Heii! Idag har vært en fin dag egentlig! Begynte dagen med skole, sluttet halv tre så tok jeg buss hjem og var med Siri til middag, så kom søsteren min hjem til middag og etter det kom hun andre søsteren min så nå er alle samlet hjemme untatt broren min! Vi skal spise mamma sin deilige tapas! Så nå står norske talenter på programmet for å se! Alltid like koselig uansett hvor elendig nivået er haha! Fikk tatt noen bilder av og med Ingrid, som da er min storesøster om dere ikke ser det. :D Ha en fin kveld! Og goooooooood helg!!!

Torsdag

Heii! Idag har jeg følt meg kjempe dårlig hele dagen egentlig, har hatt vondt i hodet mye og nå er jeg skikkelig kvalm. Imorgen blir en drittdag også! For jeg skal først på skolen og ha en fremføring i samfunnsfag om noe jeg ikke kan noenting om! Jeg kom jo nettopp hjem mens de har vært på skolen hele tiden og øvd så jeg er ikke så selvsikker på den! Men det er en gruppepresentasjon så jeg får bare henge meg på/med!  Så er det tannlege,og mitt hat for tannlege er så stort du aner ikke. Så er det trening, og for å være helt ærlig er jeg ikke super exited for trening heller... Føles ikke som om noenting er noe gøy lenger. Trening er blitt til et mas for tiden + vi skal ha turn. Og turn & meg går ikke sammen så veeeldig bra! Den eneste grunnen til at jeg vil stå opp imorgen er egentlig fordi en av storesøstrene mine kommer hjem! Hun har vært sååå lenge vekke, eller egentlig ikke men vi reiste jo før jul og kom ikke hjem før etter nyttår også var hun tilbake der hun går på skole før vi kom hjem så det er kjempelenge siden vi har sett hverandre. Så det er det eneste positive med morgendagen! Skulle ønske jeg kunne skippe trening for å være med henne mest mulig men det kan jeg altså ikke..  Haha, et par bilder jeg tok i sammenheng med innkjøpsvideoen, som ikke fungerer, det irriterer meg så mye. Jeg må starte å samle opp tålmodighet for å lage hele driten på nytt :)))) YEYY :)))) Neida... Ble et veldig pessimistisk innlegg men ALT kan jo ikke være rosa roser og en kopp te for å si det slik!


Har forresten fått masse god tilbakemelding på innlegget "tanker" fra både familie og venner og jeg er veldig glad for at det ble så godt tatt imot! Tusen takk!

Veldig gamle bilder

Haha, tenkte bare å vise et par gamle bilder jeg hadde på pcen, syntes de var så skjønne! Jeg husker alle de minnene og jeg føler alltid jeg var større enn det jeg så ut som på bildene og var, haha. Nå sitter jeg her med en kopp te og toast med mamma&pappa for å se opptakene av home and away. Haha, vi er så hektet! Vi har fulgt med på det siden før jeg ble født. Jeg har vokst opp med home and away liksom hver dag etter middag! Jeg elsker det, og håper de aldri slutter å lage det haha! Høres ut som den nerden. Uansett, jeg hørte at innkjøpsvideoen var vanskelig å se. At den ikke funket, og det irriterer ikke bare dere, men meg! Jeg brukte HELE dagen på den og redigerte den, ventet på den ble lagret, for så å vente på at den ble lastet opp også vente på at den ble behandlet, for så å ikke funke.. Jeg skjønner ikke... Jaja! Si ifra om dere får sett den, om det funker på dere!

 

 Tips til serier

Hei! Jeg trenger noen tips, har virkelig lyst å ha en serie å følge med på! Jeg har sett på pretty little liars,privat pracis (?) , cooger town (?) aner ikke hvordan det skrives, og alle skrekk, thriller, krim, kjedelige er utelukkende. Vil heller ikke se fks gossip girls osv de er så kjedelig syns jeg.  Vil se en morsom serie, akkuratt nå følger jeg litt med på "mom" som er en serie om en jente som heter Violet , haha, som har en mor og en bestemor som fikk barn unge, så blir violet gravid osv og den serien er så morsom, moren er så morsom haha! Ser også sånn halveis på "new girl" Meen vil ha en ny serie. Så gi meg tips om du har noen du syns jeg burde sjekke ut! Setter pris på det! 
Har du hørt om en gøy serie? Hvilke serie ser du på? La meg vite det i kommentarfeltet. 

My first

Heii! Idag var min første dag på skolen i 2014, det var helt ok. Sluttet så tidlig som 13:20 idag så det var deilig! Men på mandager begynner cheer trening klokken kvart over fem, så selvom jeg slutter ganske tidlig får jeg alltid dårlig tid, har bare tid til å ta buss hjem, ha litt fritid, lekser spise og gå. Jeg er en person som liker å ta seg god tid og bare ha all tid man trenger og gjøre ting ferdig og helt perfekt. Liker ikke å gjøre ting halvveis pga dårlig tid. Nå er treningen ferdig og jeg sitter her på badegulvet og skriver hehe, skal ta meg et deilig bad nå, og drikke teen min! Etter det blir det lekser også slappe av med familien og ha en deilig kvelds. Jeg vet jeg skriver sene innlegg men sånn må det bare bli iblandt, som jeg nevnte går dagene veldig fort og alltid noe som skjer så jeg får bare tid når alt er roet seg på kvelden, beklager dette. 

Ha en fin kveld videre søte!

Oh my I can`t even..

Heii! Idag har jeg laget et par videoer med Siri, hatt familie søndags middag også bare slappet av! Imorgen er det skole, og jeg er såå nervøs. Jeg har ikke vært der på lenge og det føles som om jeg begynner på nytt. Jeg er ikke litt forberedt og aner ikke hvor langt de har kommet... Jeg sjekket tentamen karakterene mine foresten og jeg fikk 5+ på engelsk tentamen! Noe jeg er kjempestolt over i og med at det var min første tentamen! Matte tentamen gikk som forventet og norsk, vell. Jeg gir snart opp norsken. Har aldri hatt noe problem med norskfaget men på¨ungdomskolen blir nivået så mye høyere og jeg syntes selv ikke jeg hadde gjort noe feil men jeg må nå ha gjort det i og med at jeg var verdig en 4+... Jeg blir oppgitt når jeg tror ting går bra og får dårlige resultater.. Imorgen er det trening også! Noe jeg gleder meg tiiiil! Nå er det faktisk disney channel som står på tven etter jeg så the kardashians og bloggerene. Tar meg en kakao og pakker meg godt inn mens jeg redigerer et par videoer snart tror jeg. Dere må bare se blikket til prinsessen min, jeg har ikke ord haha! 

 

Ha en fin kveld videre!!in the making innkjøpsvideo!

Heii! Jeg har som sagt kjøpt en del så en innkjøpsvideo blir nok lagt ut! Et innlegg blir for rotete og langt, har kjøpt noe her og noe i argentina. Her er to av plaggene jeg har kjøpt som en liten "teaser" på hva som er med i videoen! Håper du er der for å se den ! :D
Jeg vet de fleste ikke har så stor tro på denne bloggen pga veldig uregelmessig blogging men som sagt har jeg vært i Argentina, uten pc i en mnd nå så det har vært vanskelig å blogge. Skal bli bedre nå og neste gang jeg reiser skal jeg få en gjesteblogger! Har mistet mange lesere siden det har vært så stille her men plis kom tilbake hehe, er tilbake og enda sterkere denne gangen! Blir nok mange videoer også fremmover ! :D 

I`m back

Heii! Nå er jeg tilbake for fullt! Kom hjem igår i ca 13:00 tiden etter en veldig lang reise. Jeg var så kvalm på det første flyet som varte i 13 timer og 20 minutter (!!!) Det var ikke gøy. Men det positive med det flyet var at det var fullt på de setene vi hadde bestilit, altså økonomi klassen eller noe, de vanlige, så vi fikk sitte i en katagori bedre, det var ikke de fremste dyreste men det var de som er i midten og det var kjempefint, myye bedre plass, bedre service på mat&drikke, vi fikk sokker, bedre pledd og puter og setene var veldig deilig og store med forskjellige funksjoner. Så det var jo deilig. Skal ikke fortelle alt i dette innlegget for da blir det bare altfor langt, jeg er hvertfall hjemme nå og er veldig glad for det egentlig, selvfølgelig hadde vi flyttet varmen og folkene hit hadde det vært mye bedre men det er Ok og være hjemme nå. Har shoppet en god del der og en god del her, var på senteret med Siri, amalie, Thomas, Jørgen, Steffen og Maria idag og jeg kjøpte jo selvfølgelig alt som jeg syntes var fint... 

¤Beklager det gule skjæret i bildene.¤

 

God kveld videre! Hva syns du? 

 

Update&sushi

Heii. Føler denne bloggen burde legges ned elns. Herregud har aldri opplevd så dårlig blogging før.Men som dere vet, jeg er jo på andre siden av jorden atm. Så litt vanskelig er det å blogge,eller å få tid til å blogge. Akkuratt nå er kl 23 og hjemme er den nok 03.. Ligger i sengen og slapper av. Kom nettopp hjem fra tanten&onkelen min der vi lagde sushi! Kjempekoselig!! Ellers bruker jeg dagene på å bli brun,nyte sol&frihet og 0 skole!! Imorgen har alle på skolen min ball... Jeg begynte seriøst å gråte da jeg fikk vite jeg ikke var hjemme til ballet. Skal gjøre ettellerannet crazy imorgen så det var verdt å skippe ballet! Nå har vi bare en liten stund igjen her i varmen før jeg må hjem igjen i kulden i ca 6 mnd før jeg reiser på verdens beste ferie med verdens beste Siri! Det blir en syyyk ferie! Har ikke ord! Så ja her er jeg altså i varmen å begynner å glede meg til neste tur. Må ha en ferie å se fram til ikke så altfor langt vekke for å overleve de forferdelige skoledagene! Tror aldri jeg har hatet skole så mye som jeg har gjort i år! Ungdomskole er noe dritt. Nyt barneskolen alle barn som leser. (mest sansynlig ingen siden denne bloggen suger menmen) Litt mobil bilder

Når uken starter...

Hei, da var helgen over og bloggingen tok en brå stopp haha! Har så lite tid i hverdagen at det er helt sykt. Idag var jeg i byn med Siri og hadde den årlige juleshoppingen! Jeg kjøpte til de fleste vennene mine og mangler bare noen i familien sine gaver også litt fler venner. Ellers brukte jeg unødvendig penger på mat, som vanlig dro jeg på mc donalds og kjøpte barnemeny (såå kleint) begge gjorde det, og hun i kassen ga oss leke? Hvorfor? HHHAHA, jaja så brukte litt penger der og resten på gaver, kjøpte ikke noe til meg selv (stolt) Imorgen skal jeg kanskje være med en kompis, se film ogsånt. Ellers denne uken er såå stress.. Igår var trening, idag byn, imorgen besøk, torsdag trening + avslutning med laget. Fredag skal jeg til tannlegen (gruer meg så sinnsyykt) også etter skolen skal jeg i bursdag og på kinoo, når jeg kommer hjem derfra skal vi ha julemiddag "latejulaften" siden jeg ikke er hjemme her julaften, med pinnkjøtt osv. Lørdag er det pakkepakkepakke og kanskje besøk også søndag er pakkepakkepakke og mandag er det reiiiiiiiiseeee! :D SÅ travel uke!! 

HAHA to nyyydelige bilder ikke sant? hahah

Hva skal du denne uken? Hva har du gjort idag? 

Im dreaming of a white christmas

Julesanger må være det fineste av sang kategorier jeg vet om! Jeg må snart covre en julesang siden jeg elsker de såå mye. Kom i litt julestemning og sett på denne sangen mens du leser innlegget! Nå er det snart på tide og tenke på å legge seg, jeg vil bare ha et lite glimt og en klem av broren min når han kommer hjem først så tror jeg at jeg legger meg for å sove. Nå som det nermer seg jul har jeg fått en vane om og ta et bad, lage te også se en film i sengen. Det er superkoseligt, kanskje det er det jeg skal ikveld? Untatt badingen for det er det litt for sent til. Igjen tuusen takk for alle kommentarer og alle som leser bloggen min, det betyr så mye. Kjøpte dette utrolig søte juletreet som jeg har hatt lyst på i de siste ukene, på clas ohlson. Jeg visste ikke de hadde det der men det hadde de og da ble jeg såå glad, det bare lyser opp hele rommet og passer perfekt inn. 


Legg merke til den ene  krøllen i håret mitt haha!


Jepp. jeg kysser juletreet hah! Såå glad er jeg i det. 

God natt ! 

The Famous Sunday Dinner

Hei dere! Det blir bare gøyere og gøyere og blogge! Elsker det virkelig! Nå har jeg akkuratt trekket meg litt unna søndagsmiddagen, vi hadde som sagt besøk av et vennepar av familien og det var kjempekoselig rundt bordet! Jeg var jo det eneste "barnet" der i og med at broren min var og så på norske talenter audition idag. Så jeg trodde det skulle bli litt kjedelig og bare kjedelige samtaler men det var kjempekoselig og maten smakte så sinnsykt godt. Vi hadde et eller annet kjøtt også noe potet lignene saker som smakte pommesfritt, runde pommesfritt på en måte. Jeg tok ikke bilder av maten for glemte det. Men desserten fikk jeg tatt bilde av , den lagde mamma og den smakte sååå godt, tror det er sjokolade suffle (?) haha spurte ikke hva det var, sjokolade mousse heter det ja! Så nå er jeg så glad og mett! Vi snakket en del om reisen vi skal på snart og jeg har begynt og få litt reisefeber nå kjenner jeg! Er det bare vi som har en stoor middag på søndager? Nesten sånn thanks giving middag hver søndag her i huset haha, tre retters og alt. Nå skal jeg prøve og lage ferdig sangen min også høre på musikk og slappe av, se et par youtube videoer og snakke med folk! Hva har du gjort på idag? 

 

 Outfit - snow

Hei! Jeg ble så glad da jeg våknet idag tidlig og sjekket blogg.no så ser jeg at jeg er på 43 plass på min by sin toppliste! Fra og ikke engang være på den til og komme opp på 43 plass er veldig gøy,synes jeg da! Hehe, tusen takk for at akkuratt du leser bloggen min! Jeg tenkte bare og vise et antrekk som er fint nå til juletiden, og når det er snø ute! Det er et søtt antrekk, men veldig komfortabelt og det passer så godt inn nå i juletiden, dra på starbucks, kjøpe frappuchino og gå rundt i gatene, da passer dette antrekket fint!

Hva syns du? 

Snow white

Hallo, for ca 3. gang idag haha! Syntes det var ganske fine effekter, noe er farge og noe er helt hvitt. haha! Nå tar jeg kvelden, tusen takk for alle som leser bloggen min og ekstra tusen takk til alle som kommenterer, det betyr mye og jeg blir faktisk kjempeglad! :D Natta søtesmå!! 

Follow meg 

  • instagram -- violetamatilde00
  • Twitter -- viomrc 

 

 

She dont like the lights

Hei! her får dere se noen syke blitz bilder, jeg har aldri sett meg så hvit av blitzen før haha! Åj, jeg så akkuratt på klokken og den er bare fem på elleve, trodde den var tolv eller noe. Det blir jo mørkt kl fire så jeg tror jo det er super seint når det er ganske tidlig! Imorgen blir det middagbesøk så da tar jeg sikkert noen bilder! Tok nettopp ansiktsmaske med søsteren min og huden min er såå myk og fin nå! Får alltid kviser på vinteren når det blir så tørt og kaldt ute. Håret blir tørt og man får kviser + man blir hvit i huden! Heldigviis reiser jeg om bare litt over en uke!! Kan faktisk ikke vente på å gå rundt i sommerklær i en hel mnd, dra på stranden og ri på stranden, bli kjent med folk og grille, ha fri dra på butikkene hver dag osv! Deiliiiig! Da blir jeg brun, kvisene forsvinner og jeg få lysere hår haha! Husk og la meg vite om noen er interessert i at jeg skal lage en slags "dagbok" fra reisen? Der jeg filmer litt hva vi gjør og litt fra hver dag osv. Her er blitz bildene..

This Friday Night

Heii, tok en rolig kveld sammen med pappa, vi så på the voice og nytt på nytt som vi alltid gjør også flyttet jeg meg inn på rommet der jeg satt på litt musikk,tok litt bilder og så noen youtubevideoer,mens pappa ser på fotball. Jeg er såå brun på disse bildene det er helt fantastisk! 

Haha, kameraet tok bilde LITT uventet på det siste, syns ansiktsutrykket viser hvor overaskende blitzen kom så jeg valgte og ta det med haha!

Nå skal jeg lalle! God natt sov kjempegodt!

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits