Hvem er du?

Hei, vet dette med bloggen går i syke perioder og forstår alle som ikke orker følge med eller ikke klarer følge med. Vet ikke om jeg bare burde slutte bloggen helt.

Men hvem er du? Hvem er du egentlig ? Er du egentlig gant skjorten og 2XU tightsen eller er du den søte jenta med sløyfer i håret?

Er du den som legger ut dristige bilder og venter på oppmerksomhet eller du hun som bare er seg selv og håper på det beste?

Jeg vet ikke hvem jeg er. Pleide å være den søte jenta, til jeg ble lei av å bli kalt skjønn, søt, liten osv. Jeg liker oppmerksomhet som alle andre. Jeg presset vekk min egen stil eller gjorde jeg? Jeg føler meg mer komfortable når jeg går med en vanlig grå genser, stritter håret og tar på meg en tights, enn om jeg går med krøller, sløyfer og en blonde topp. Alt jeg har vært i mot, ser ut til å forsvinne sakte, ting blir mindre viktig, det som burde vært fremst står bakerst og omvendt. Jeg vet det er denne perioden man er i,  er sånn, men jeg har vanskelig for å forstå helt. Jeg ble sammenlignet med ariana grande en del før og jeg ble lei, ville være meg selv og ikke være sammenlignet med en annen, så jeg går over til noe jeg tror er mer meg og det er det. Men nå blir jeg veldig fort anklaget for å prøve å være som andre. jeg får rykter, som veeldig mange andre har, men jeg aldri har opplevd selv. Ting blir helt rart og uansett hva jeg gjør, er det ikke godt nok. Men jeg føler meg som meg og jeg vet selv hva som er meg, jeg er meg og jeg er ingen andre. Prøver ikke være noen andre, rykter får det være og det er bare hyggelig å vite at noen sitter hjemme å tenker på meg mens de sender en stygg melding bak ryggen min elns, haha driter i det. Jeg har mine venner, som også sikkert har merket forandring med seg selv og andre. Jeg ville bare skrive litt for å prøve forstå. Men jeg er meg. Du er deg. Om du går med gant genser, 2 xu tighst og mj klokke, gul regnjakke og du skriver sånnogsånn, så er det vell deg selvom sånn halve bergen også er sånn. Om jeg går med skinnjakke, tighst og føler meg vell er vell det meg? Selvom det finns andre som også går sånn? Om du er deg selv, i dette samfunnet, i dette året 2014 så blir  du rakket ned på, folk blir sjalu eller noe sånt. Vet ikke hva poenget med dette innlegget var men uansett, haha. Vær deg selv, eller vær en fjortis, det er en fjortis du er akkuratt nå kanskje. Man forandrer seg og bare ikke la rykter ødelegge deg. Rykter skapes av idioter. 
4 kommentarer

ingrid

05.03.2014 kl.22:30

<3 <3 <3

Dadda#1

05.03.2014 kl.22:31

Veldig bra skrevet, du er så moden for alderen! <3

Violeta

06.03.2014 kl.00:40

<3

Violeta

06.03.2014 kl.00:40

<3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits