Min stil i 1 bilde

Heii! Min stil er noe ganske åpenlyst, det tar ikke lang tid for folk å skjønne hva jeg liker, hvordan jeg er og hva stilen min er! Men her er et bilde som beskriver den ganske mye! Alt som er på bildet er ting jeg skulle ønske jeg kunne gå med hver eneste dag! Skulle ønske jeg bodde i et varmt land der det var normalt og mulighet for å gå med slike klær! Som dere sikkert ser er det ikke den "normale" stilen, det er mer alt rosa, alt søtt osv. Og moten idag er jo ganske motsatt! Men jeg ser faktisk at butikker som bikbok begynner å få inn mer klær som tipper inn mot hva jeg liker, og det er jeg glad for! "A girl can be overdressed but never over elegant" Jeg er den typen som gjerne sminker seg, tar på eg en kjole selvom man bare skal en tur i hagen! Jeg elsker  alt som heter perler, rosa, sløyfer og heler! 
6 kommentarer

Rikke

29.01.2014 kl.10:05

Du har akkurat samme stil som meg, det er flere butikker som har fått inn masse sånne klær nå. Du kan bare ta på en tykk stømmpe bukse eller ett par med kne sokker og en cardigan så kan du gå med det i Norge og. Det er det jeg gjør og det er faktisk ikke så kaldt

Violeta

29.01.2014 kl.13:36

Åå så bra! Men det som plager meg litt er at jeg går på en skole der klær (ikke betyr så mye) eller folk har tendens til å ikke godta en person som fks kommer med kjole på skolen haha. Skulle øsnke jeg gikk på en skole med folk som liker mer å pynte seg så det gikk an å gå med det man vil..

Rikke

29.01.2014 kl.17:58

Ikke bry deg om hva andre synes, jeg går med kjoler og skjørt på skolen hele tiden, mens alle de andre i klassen min går med joggebukse og chille klær.

Violeta

29.01.2014 kl.18:07

Rikke: ! Har du blogg?

Rikke

29.01.2014 kl.21:02

Nope, det har jeg ikke. Jeg hadde ikke vist hva jeg skulle ha skrevet om vist jeg hadde hatt.

Violeta

29.01.2014 kl.21:24

Jeg vil se noen av antrekkene dine haha!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits