To prinsesser

Heii! Idag måtte jeg bli hjemme fra skolen+droppe treningen igår fordi jeg ble så dårlig. Jeg er kvalm, hodepine og litt svimmel. Det går litt bedre og jeg klarer heldigvis å spise! Det er så irriterende når man er så dårlig at ingen mat frister! Men idag lagde jeg meg kiwi og litt toast. Jeg sov til ca 12, så det var bra at jeg fikk sovd ut, også har jeg slappet litt av og sett litt på tv og spist litt. Jeg og Lotta skal nok bare slappe av å kose oss. Skal gjøre lekser og sånt senere! Det var så rart! Jeg har hatt så fine lesere helt til igår, så bare sank det veldig! Tror det hadde noe med at det var mandag og kanskje ikke så mange har like god til på pcen som de har i helgen, men jeg er takknemlig for de som leser den! :D Nå får jeg vell gå litt vekk fra pcen siden jeg lovde mamma å ikke bruke så mye tid på den idag! Jeg har forresten fått meg tumblr, følg meg gjerne!  http://cuteprincessviolet.tumblr.com/ :D jeg aner ikke hvordan det fungerer osv, haha men jeg reposter nå det jeg syns er fint! Så laster jeg opp litt inspirasjon osv! Fortell meg om du har en tumblr blogg, så skal jeg selvfølgelig følge deg!Hva skal du idag ? 

2 kommentarer

Linn Therese

28.01.2014 kl.13:55

Må bare takke deg for at du blogger, og tipse deg om å ha et litt avansert passord på blogsoft :-) Min blogg ble hacket i går kveld, og det er ikke noe jeg unner noen! Heldigvis koste jeg meg med å lese blogger da min var nede :-)

Uansett, pass på å ha et litt avansert passord, ønsker ikke at bloggen din skal bli hacket<3 Vil ikke at en av inspirasjonskildene mine skal forsvinne!

Violeta

28.01.2014 kl.13:59

Linn Therese: Å tusen takk! Jeg er så glad for å gi inspirasjon til noen! Det er det jeg vil :)) !

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits