CHANEL ROSES AND CAKE

..is all i need.  

Heii! Bare en liten hilsen og oppdatering!Akkuratt nå sitter jeg her i morgenkåpen med en flaske smoothie og ser på real houswives of orange county. Jeg bare elsker real houswives! Senere er det trening, og lekser.. Så skal bare nyte denne rolige tiden før allt det skjer! Jeg er så trøtt, sovnet sittende i siste time idag. Har null energi til verken trening eller bare bevege meg ut i stuen, så vi får se hva jeg gjør senere. Mandagene er alltid slitsom men av en eller annen grunn er det den dagen jeg klarer å våkne klokken 06, de andre dagene vil jeg bare sove såå mye lenger! Siden familien min er så kul, lol,  så har vi bestemt oss for at vi skal ha en liten "fest" hver mandag, eller en slags lørdagskveld bare på mandagen, så vi gleder oss mer og for å gjøre mandagen kosligere, men hittil har det bare skjedd ca 1-2 ganger haha! Bildene tatt forrige uke. (du bare ser snøkulen med meg kysse justin bieber i bakgrunnen lol+skillet mitt)

Okei, det siste bildet er bevis på at fundationen min er et par farger for lys.. 

Hva har du gjort idag da? 

2 kommentarer

Ida

27.01.2014 kl.17:46

Hvordan krøller du håretog hvilke produkter bruker du? Kan du lage en video når du hviser hvordan du krøller det og hvordan du pleier å ha det når du krøller det?

Violeta

27.01.2014 kl.17:49

Ida: Ja det kan jeg! :))

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits