10 ting du sikkert ikke visste om meg!

 1. Jeg heter Matilde Raquel som mellomnavn. 
 2. Jeg blir kjempefort såret og ikke minst sjalu.
 3. Jeg går og tenker på det i mange dager om jeg har hørt noen si noe stygt om meg.
 4. Jeg tror hele tiden det er noe gale med meg og jeg tåler IKKE en spøk om det heller, hvis noen sier fks haha ja du har sikkert kreft eller noe, friker jeg ut og tror jeg har kreft i flere mnd/dager etterpå.Går alltid og leiter på om noe er gale på meg haha.. 
 5. Om jeg blir kjent med en gutt jeg virkelig virkelig liker, snakker jeg som oftest til han kjempemasse nesten hver dag og merk dere at jeg skrev til han og ikke med han. Kan bli litt inpåsliten haha!
 6. Hater og bli mast på.
 7. Hater og rydde,elsker og ha det ryddig.
 8. Går alltid rundt med en tanke i hodet.
 9. Har en stor drøm ingen kan ta fra meg,som jeg tror på og skal jobbe hardt for og oppnå! Uansett hvor mye narr av meg folk gjør når det gjelder hva jeg vil bli,holdt jeg på og si. Så kommer det adri til og gjøre en forskjell i at jeg elsker og synge og om jeg vil bli artist så vil jeg det og da skal jeg få lov til og ville det.
 10. Om du ser at jeg blir helt stille iblant og bare ser ut i luften eller lukker øynene,er det nok fordi jeg ser for meg at for eksempel Justin Bieber kommer inn døren på et sånn suprise visit, og de filmer og jeg får møtt han osv.. Eller at en person jeg savner endelig kommer inn døren og møter meg igjen osv.. Ser for meg hele samtaler med fks Justin bieber.. Er vell det folk kaller dagdrømming ? Er det ikke? 


10 ting du kanskje ikke visste om meg!

Hei! Jeg tenkte og kjøre en 10 ting du ikke visste om meg her på bloggen sånn at dere kanskje får vite litt mer om meg eller noe nytt! Enjoy.    

       0. Jeg blir syykt fort forelsket!     

 1. Jeg er halvt fra sør-amerika argentina!
 2. Jeg bekymrer meg for allt som går an og bekymre meg for-eksempel- Ser jeg noe ekkelt på tv kan jeg gå og tenke på det i over 1 mnd etterpå uten grunn.
 3. Jeg ler veldig mye og velig høyt,ofte der det ikke passer og le..
 4. Jeg hater falske folk!Det er noe av det verste.Folk som kommenterer stygge kommentarer anonymt på blogger er et godt eksempel!
 5. Jeg tåler IKKE blod! Ser jeg blod spyr jeg invendig og jeg blir seriøst helt sykt redd!
 6.  Jeg er singel!
 7. Jeg har sinnsykt lyst til og synge på et stadion,spektrum eller en arena en gang! Jeg synger helt syykt mye hele tiden uansett hvor.. Det siste hanne sa til meg var Vioo du synger sykt høyt vi er på bussen!!
 8. Jeg er ekstremt opptatt av at alle skal ha det bra og jeg blir helt sykt sur når jeg ser forskjellsbehandling!
 9. Jeg har mange blonde øyblikk der folk kan lure på om det egentlig er en hjerne der.. eksempel- meg for ikke lenge siden. går i byn,ser masse folk og korps så spør jeg sirill -hvorfor er det så mye folk i byn da? Sirill sier det er jo 17 mai(ironisk). Meg åjaaa det glemte jeg shit det er sant? Wow serriøst? 
 10. Jeg roper veldig høyt hvis jeg kommer på noe eller så slår jeg den ved siden av og skriker HALOOO! Eller om jeg ser en ting fks en stolpe kan det veldig godt hende jeg sier- ÆÆ den så gøy ut! Den vil jeg kklatre på! også løper jeg bort så fort jeg kan og bare wiiiiiii!!!!!

Det var 10 ting dere kanskje ikke visste om meg !

Håper du likte det og kanskje fant ut noe nytt?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits