Fløyen klokken 22

Heihei! Veldig sein oppdatering idag.. Idag lagde jeg en sminkevideo men så ble alt helt teit. Kameraet hadde ikke plass.
, pcen har ikke plass og ingenting funket... Så dro jeg til Hans Olav og Joakim og var med de til ca halv ti, da møtte jeg søsteren min og vi gikk på tur på fløyen. Kom akkuratt hjem nå for en liten stund siden. Nå er det tid for natten,snakkes imorgen søte små.

GOOOD JUL

good juul. litt bilder fra de siste dagene pluss idag. fra tlf. Jeg sitter akkuratt nå på en cafe/bar/resturant og drikker en cola fordii de har wifi hehe. føler ikke folk feirer jul her! liksom ingen tegn til jul untatt i butikkene haha! men vi hadde selvfølgelig en kjempesøt julefrokost på altanen. Mamma og pappa var så søt med den søte pynten og gaven <3 jeg som ikke trodde vi skulle ha noe jul haha! senere ikveld skal onkelen og tanten min pluss kusinen min komme,så skal vi grille,pynte oss og ha en liten "feiring" kl her er nå 16:00 så vi har fortsatt mye av dagen igjen. Har vært på stranden også kom jeg tilbake og det var fullt av ville hester i hagen vår. så sykt koseligt. Men vi snakkes! håper alle har hatt en fin julefeiring i kulden ! :D

Reklamekommentarer er uønsket

Hei! Kjapt lite innlegg av meg her,jeg bruker 3G hele tiden pga null internett her på hytten,så særlig mye blogging går desverre ikke... Men jeg holder på og lage en video med litt fra hytteturen osv. Ellers ville jeg bare ta opp dette jeg har sett går rundt på blogger, først trodde jeg det var en kjempekoslig kommentar helt til slutten der det sto mye om at de hadde selv fått stygge kommentarer osv og at folk var frekke og jeg har nesten aldri fått en eneste stygg kommentar.. Så leste jeg litt lenger og så at på slutten av kommentaren anbefalte de en konkuranse/gavekort/osvosv. Reklame altså. Jeg vil bare si at jeg setter pris på kommentarer, men ekte. Reklame for deres egen blogg/produkter/nettsider/konkuranser og alt sånt,er ikke nødvendig og skrive. De blir mest sansynlig slettet. Jeg gikk innpå bennysriddle sin blogg og så at den samme kommentaren som jeg hadde fått var der hos han også. Samme dag.

Hva syns du om slike kommentarer? Har du fått det på din blogg?

Mobilblogging/starstruck/hytta

Heii. Da er det mobilblogging... Må bruke 3G har ikke internett... Idag på flyplassen på vei til.morfar gikk anna Edwin forbi meg! (annais). Litt starstruck hah.. Jeg tulte med at hun sikkert kom ut av det flyet vi skulle ta og akkuratt da jeg sa det kom hun ut. Smilende og gikk forbi. Jeg bare overså hun og latet som ingenting. Men var ganske starstrucked. Leste jo på bloggen hennes igår at hun skulle reise hjem idag. Nå ligger jeg skikkelig trøtt i sengen på hytten til morfar. Det er så sykt fint her. Ved siden av meg ligger rebecca og mattis ligger litt lenger bort. Kos. Men nå må jeg sove. Oppdaterer dere imorgen. Nattaa

Whats in youre bag?

Heii. Da tenkte jeg og lage en video,med taggen whats in your bag? Da tar jeg fram vesken og alt jeg pleier(syns er nødvendig) og ha i vesken! Jeg syns selv det er interessant og se hva andre har i vesken. Håper dere er like spent som meg på denne videoen og jeg håper dere liker den. Jeg har ikke lagd den enda men den blir sikkert lagd på onsdag. Foresten dette innlegget ble forhåndsskrevet på tirsdag så nå når dette er postet ligger jeg nok og sover haha. Uansett komenter om du gleder deg til video! :D

Mobilbilder

Heii. Idag har dagen vært lang og jeg er super sliten,har trening senere med søsteren min kom hjem på besøk idag etter ca en månde der hun studerer. Så jeg har savnet henne veldig og hun skal bare være her over helgen,da er det såklart at treningen blir satt litt bak i rekken på things to do. Etter skolen kom jeg hjem,hadde deilig middag med hele familien og nå ligger jeg bare i sofaen syyykt mett. Her er noen bilder fra mobilen i det siste.

Kjærestesavn

Dette inlegget er til alle dere ensomme jentesjeler der ute som har kjæreste savn gange 1000. Jeg så et bilde idag på facebook,det er ikke av noen jeg kjenner. Men det var så søtt! Jeg savner det så mye. Ha en og snakke med hele tiden,smile,føle gleden inni deg om at du har en som elsker deg og kun deg. Romantiske kvelder sammen. Kysse. Finne på ting fks kino,spise ute. Jeg har lyst på et ekte forhold og ikke bare sånn at kanskje er med hverandre en gang i uken på skolen. Men er med hverandre ofte,finne på ting sammen,dra på turer sammen,oppleve ting. Har så lyst på en som kan løfte meg opp og kalle meg jenten sin. En gutt som lukter god parfyme og alltid er der for deg uansett hva. Are you feeling me? Det er det jeg savner. Er det bare meg som får sykt lengsel etter en gutt etter og se LOL filmen?...natta

Snart trening

Heii. Mobilblogging idag. Nå er det snart cheertrening og jeg er såå nervøs. Føler at trenerne har såå store forventninger til oss og jeg er så redd for og skuffe... I tillegg til at jeg føler meg ikke bra. Var jo hjemme igår. Ellers idag kom Rebecca hjem og lagde middag med meg og mattis så spiste vi og koste oss også nå skal jeg gjøre lekser,eller etter trening. Senere ikveld blir det og ta en good dusj eller et bad og slappe av. Kanskje ha en liten spating med ansiktsmaske,hårkur og lakke neglene? Høres deiligt ut.
Outfit fra tirsdag. Spør meg om hva som helst på ask.fm heter viomrc

Bydate med søss

Hallo! Idag har dagen gått fort med mye innhold. Først dro jeg,pappa og rebecca til åsane. Kom hjem og dro rett ut igjen med ingrid til byn,der shoppet vi,og gikk rundt også spiste vi deilig mat på zupperia på matbørsen! Så godt! Må prøves! Hun spiste en suppe og jeg en hjemmelaget hamburger med salat og poteter. Kjempegodt. Så shoppet vi og så i butikker litt til også dro vi på kino og så "the internship" veldig,veldig bra film! Måtte bli mobilblogging i og med at bildene er på mobilen... Ikke mange men noen. Tok bilde av maten men mobilen tullet seg så de ble ikke tatt alikevell eller noe sånt.. Nå skal jeg straks skype så hade! :-D

Sitter her igjen jeg!

Heii! Guuud så varmt det er her! I skrivende øyblikk sitter jeg på en benk og venter på Lucas,meg og Lucas har blitt mer og mer kjent de siste dagene og ja nå er vi med hverandre 24'7! Det eneste veldig vanskelige er at han snakker fransk og spansk og ikke engelsk! Jeg snakker pittelitt spansk og mye mer engelsk... Men vi forstår hvernadre ganske bra! Dagen idag har gått ut på nettopp Lucas,vi badet i sjøen og gikk på tur på stranden også snakket vi mye! Han skulle bare dusje så kommer han! Men nå ble det nesten for varmt så jeg orker ikke skrive mer! Hade :-D

Sminke&skjønnhet

Hei! Jeg spurte jo hva dere vil lese mer om på bloggen min for en liten stund siden og en av dere svarte sminke&skjønnhet!
Så da tenkte jeg og lage ett innlegg om nettopp det!
Fem skjønnhetstips
*drikk masse vann
*sov mye
*dusj håret minst mulig,du kan dusje hver dag men vask håret helst kun 3 ganger i uken! Da blir det sunt og sterkt!
*bruk minst mulig hudsminke
*ta alltid-alltid av sminken før du legger deg! Helst skyll med litt kaldt vann så åpner porene seg og huden får puste gjnnom natten!
Fem sminketips
*bland fundation og fuktighetskrem for et jevnere og mindre "tykt" resultat av hudkrem.Da slipper du og få ferskenhud og se oversminket ut,samtidig som huden får fler fordeler av fuktighetskremen enn kun fundation.
* hvis du har to maskaraer,prøv å miks de litt,plutselig har du en ny og bedre!
*Om du bruker solpudder MÅ du ta det på halsen,kragebein område,helt ut til håret og på ørene for og ungå skille.
*fukt huden før sminken påføres,da holder sminken lenger.
*kjøp deg en god ansiktsrens og bruk den på kvelden! Da får du renere hud! Prøv og ha noen sminkefrie dager! Da roer huden seg og det kommer ikke kviser!

Thats it for today!! Håper dere likte det! Vi kan kalle dette del 1 så kommer det en del 2! Oki hade!

På skolen !

Heii! Nå sitter jeg på skolen i timen og ser pretty little liars episoden! Jeg har sett den siste men jeg bare ser den som var før der igjen siden jeg ikke fikk sett den! Vi har en snill lærer så vi får ha mobilen oppe og gjøre hva vi vil, akkuratt nå erdet IKT men siden vi snart slutter på skolen og det er sommerferie såå får vi lov til å droppe oppgavene og slappe av! Deilig! Men nå begynner episoden så hade!

Natta!

Hei! Nattinatt! Etter et par lange samtaler med folk,er jeg nå helt utslitt og trøtt så jeg tror jeg bare tar å legger meg nå! Regner med at ca halve folket mellom 12-20 ser paradise finale nå men ikke jeeg!

Vil bare legge til her at jeg er så utrolig glad i vennene mine!! Spesielt: Johanne,Siri og amalie!! Dere er vidundere alle tre og jeg er så glad i dere! Også gleder jeg meg masse til å få masse nye gode venner til høsten! Natta alle sammen sov godt å drøm søtt!

Veldig random innlegg haha"fra mobilen"

Day 2!

Hei dag to av 10 days challenge er: to store drømmer!

 1. En stor drøm er og synge på MSG. msg er madison square garden! Da tenker du sikkert. Hmm haha det kommer ikke til og skje! Og ja jeg vet at det er en stoor drøm men det er min drøm og jeg har tenkt og jobbe kjempekjempekjempe hardt for og oppnå den! Det er ikke sånn at jeg tror at plutselig en dag får jeg utsolgt konsert på MSG. nei! Jeg skal jobbe for det og jeg har allerede begynt og øve og øve øvelse gjør mester! Så det er en stor drøm!
 2. Møte Justin Bieber! Jeg har utrolig lyst til og få møtt han og det hadde betydd så utrolig mye! Det er såååå irriterende at den ene gutten jeg vil møte på denne jorden, det er nesten umulig! hvis han hadde brukt 1 minutt av sitt liv på meg hadde jo det gjort en drøm jeg har hatt i minst 3 år virkelig. Det irriterer meg...  Jeg elsker han! Såå det er to STORE drømmer! :


Oki så det er 2 av drømmene mine! Håper dere har en nydelig søndag!

10.days challenge

Hei! Da blir det 10 days challenge her på bloggen! Sånn ser den ut!

 1. drømmehus!
 2. to store drømmer
 3. dagens outfit
 4. måltidene mine denne dagen
 5. fobi
 6. drømmegutten
 7. hva jeg vil bli når jeg blir stor
 8. drømmereisen
 9. mobilen min
 10. 5 fakta om meg selv.

Så jeg begynner rett og slett med den første tingen idag! 

DRØMMEHUSET:

Ett hus i LA eller california ved stranden. Jeg vil helst ha et litt stort hus men så lenge det er stort basseng og stor hage går det fint med ett mindre hus. Jeg vil bo rett ved stranden!Sånn ser da mitt ''drømmehus'' ut! Jeg bor egentlig i et sykt fint hus nå men når jeg flytter for meg selv vil jeg nok bo i et stort hus med palmer,basseng,store blomster,store hager og strand! Helst vil jeg også ha ett område der jeg kan ha masse appelsintrær og sitron og eple og allt sånnt! 

Hade! Ha en nydelig kveld videre!

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mars 2014


★ legg meg til som venn
Hei,jeg er en 13 år gammel jente fra Bergen. På bloggen min skriver jeg om hverdag,outfit,sminke og litt som faller meg inn! Legg gjerne igjen en kommentar!hits